akkor mondd azt h 1: ha te kéred nincs joga szerintem visszautasitani, és 2:mondd h akkor alàirsz egy papirt vagy littudomén. oda is adhatja neked az oltoanyagot vagy menj el egy oltokozpontba a terheskonyvvel, szerintem beoltanak
amugy nekem van màr a kornyezetemben olyan aki feljelentett ezért orvost, nincs joguk azt hiszem elutasitani, legfeljebb elmodhatja a szakmai ellenjavallatait. olyanrol hallottam màr h egy ilyen doki odaadta az oltoanyagot a terhesnek és az beadatta màssal. én megértem h fosnak a felelosségtol de ez ugyanugy tul van beszélve és aggodva mint az oltàs maga szerintem...
bàr neked legalàbb nem mondja azt h felir màsikat ami hasznàl a h1n1 ellen, és kozben nem is...
nekem, azt hiszem màr mondtam, a dokim olyan volt még oktoberben h hàt o beadja ha én kérem de nem mondja h adassam be, mondja ki a nogyogyàsz, o nem akar donteni. legutobb bementem, a jàrvànt màr benn volt a korzetében ahogy én mlàttam, mindenki maszkban, tok paràsan. na, meg sem kérdezte mit mondott a nodoki hanem azonnal azt kérdezte mikor adatom be. azt hiszem ràjohettek valamira azok akik nem csak a politikàt és az uzleti részt nézik hanem a betegeket ... de ez csak az én benyomàsom volt.
nekem az tetszik amit az egyik nodoki irt valahol a neten- egy nonek elutasitotta a hàzidokija az oltàst, erre a nodoki vett egy papirt, felirta rà a szakmai érveit, alàiràs, pecsét és at kérte h a hàzidoki tegye meg ugyanezt, a szakmai véleményével, és a holgy dontson azok alapjàn a sajàt belàtàsa szerint. na ez egy jo orvos, szerintem.
na és akkor azért vagy ujabban nem jol, jonnek mennek a frontok kb naponta, most volt egy melegrekord asszem, én is szédelgek. jobban birom a z oszt normàlis esetben, mert akkor nem meleg frontok vannak - kivéve idén persze mikor terhes vagyok. én csak azt remélem tavasszal majd nem inditja be ez a szulést elobb mint kéne, mert dolgozni szeretnék amig birok menni.
nekem a gyerek is amugy izgàgàbb, ha tényleg ot érzem, az utobbi meleg napokban. és sajns a virusnak ez valami mennyei ido...