Sziasztok!
Szöszi??? Veled mizu?
Sting??? Merre vagy? Biztos megint dolgozol, mint a güzü...
Navared:
Az állattartás (utálom ezt a szót, mert nekünk inkább családtagok a kutyuk) rengeteg felelősséggel és lemondással jár, ráadásul nem olyan, mintha gyereked lenne aki folyton fejlődik és önállósodik. A kutyusok pl. mindíg csak az ovis gyerek szintjéig képesek fejlődni, ezért egész életükben nagyok függenek a gazditól. Csak a legfontosabb "elrettentő"
dolgok:
- mindennap kell takarítani, ha lakásban tartja őket az ember,
ráadásul meg sem látszik, szőrgombócok mindehol,
- nyaralást, szilvesztert, hosszabb kiruccanást elfelejtheted (nincs
akire rábíznád, hogy napjában 3x levigye + szeretgesse; ha mégis
nincs szíved hozzá, mert nagyon megsínylik, nem értik miért nem jön
a gazdi haza),
- annyiba simán belekerülnek, mint egy gyerek - nekünk nemrég az
egyik karácsonyunk előtt lett beteg a nagyobbik és bizony csak
70.eFt-ig mertem számolni az orvosi díjat...
Persze nem lebeszélni akarlak, csak érdemes nagyon átgondolni. Ha már egyszer nem lesznek, asszem tartunk kutyamentes éveket, kis pihenőt és bepótoljuk a sok kimaradt utazgatást.
VISZONT!!! Azt a feltétlen szeretetet, kedvességet, vicces napokat és még sorolhatnám... mástól nem kaphatod meg, mint az állatkádtól! A mieink 11 évesek és előre rettegek, hogy elmennek. Annyira kötődöm hozzájuk, nehéz lesz kiheverni. Tudod: kutya nélkül lehet élni, de minek...
Nagyon csodálatos dolog ez, aki egyszer megtapasztalta, azt biztos nem lehet eltántorítani!
Az akváriumod gyönyörű, döglök a szép halakért!!! Kedvencem az amelyik az algákat, moszatokat eszegeti és olyan csücsöri szája van, amivel rátapad még az üvegre is.
Majd én is szeretnék egyszer, csak legyen helyünk hozzá.
Oroszlán:
Ez igazán jó hír!!!
Tessék nyugodtan "otthonkázni"
, hátha az hozza meg a várva várt eredményt! Történtek már itt csodák nemegyszer!
Alig várom, hogy neked is húzhassak egy strigulát!
Mako:
Elhiszem, hogy unod a túrót... Ehetsz pempős mézet, tonhalat és husikát is.
Vagy variálhatod a túrót (körözött, édesen gyümölcsökkel, zöldségekbe töltve és sütőben megsütve).
Ma gyártottam joghurt-tortát túróval és sok fini gyümölccsel, semmi cukor nincs benne és nagyon jó ízű. Nem kell sütni se, hamar kész van.