Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Pontosan miért is kellett leállítani a stimudat? És mit mondott a dokid, hogyan tovább?
/priviben is leírhatod, ha nem publikus/

Köszönöm
avarka

rodina

köszi remélem tényleg megkapjuk mert már a férjem is nagyon örülne ha sikerülne , a kisfiam meg pláne ha neki is lenne kistestvére.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Nekem nagyon szerencsés helyem van. Nincs stressz, mondjuk ezért is jöttem ide dolgozni, mert tudtam, hogy majd babát akarunk. És a főnököméknek is lombikos babájuk lett, hármas ikrek, így pontosan átérzi, hogy min megyek keresztül. Ő mondta nekem, hogy menjek nyugodtan, akár ne is szóljak, ha nem vagyok bent, akkor úgyis tudja, hogy dokinál vagyok! Szóval szerencsém van! Egyik este 10 körül jött egy telcsi, hogy be kéne mennem dolgozni, én meg mondta, hogy már bent is vagyok. És indultam is! Szóval próbálom a jó munkámmal meghálálni, hogy rendes a főnököm! Szerencsém van!
A kollégák nálam is tudják, hogy mi a helyzet velem. NÉha szánalmat látok a szemükben. Próbáltam titkolni, de valahogy kiszivárgott. Nehéz ezt a személyes fájdalmat mindenki előtt megélni!

rodina74

Avarka, azért kellett leállítani, mert össz-vissz 3db tüszi lett azok is alig növekedtek, meg a mnyh is csak 5 mm-es nőtt csak. Azt mondta a drnő, hogy nem látja értelmét tovább folytatni, és felírt fogigátlót.Januárban kell mennem megint, és akkor már nem long protokol lesz, hanem short.
Vendég

Avarka, küldtem privit...
Vendég

Avarka! Gyönyörü cicak!!! És mind bent vannak a lakasban/hazban?
Jaj...most olvasom hogy jartal... :cry: nagyon sajnalom.
Nekem csak majdnem allítottak le az egészet, mert nem akartak beindulni a tüszöim, de ezt mar írtam is.
Mit jelent az hogy: "E2: 163 a 400 helyett"?

Woody, szuper volt olvasni a beszamolót! Legyetek nagyon boldogok :lol:

Ediii, én is üdvözöllek! Úgy latom mar kaptal infot...
Én a Szücs dokihoz jarok, szerintem teljesen rendben van. Ö elég fiatal, ahogy a dokinö is, nem tudom, neked mik az elvarasaid, mi a fontos egy orvos esetében...?

Mako! Millió drukk hétföre!!! Csak ügyesen 8)

Lukacsné, természetesen neked is: ((((((((((((((())))))))))))))))
Hat nem occsó mulaccsag ez a béjbi-prodzsekt :roll:
Nekünk nem kellett a fagyasztasért fizetni, de hogy a "tarolas"meddig ingyenes vagy lehetséges, azt nem tudom.

Köszi Rodina! Ez a Navarka én vagyok...ugye? :lol: Igen, mindig tanul az ember!!!
Latom te sem maradtal ki semmi jóból...ennyi vizsgalat...durva!

Kpn! Ajanlom figyelmedbe a lombikos 10 parancsolatot (inszemesekre is vonatkozik)!!! ((((((((((((((())))))))))))))) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vörösmacsek, nagyon sajnalom a szar helyzetet a melóhelyeden :cry: Azért elég nagy farok lehet a fönököd (na persze, ha pasi :) ha ennyire genyózik veled, mikor nem újdonsagról van szó. Pedig jó lenne, ha ra tudnal hangolódni a babara...nyilvan ezt te is tudod.
Én most munkanélkülin vagyok, de kezdek befordulni... ez sem jó :(
navared
Szfvár

Rodina, ezt jól benéztem: Navarka = Avarka :lol: :lol: :lol:
bocs, de hirtelen nem ra gondoltam....
navared
Szfvár

Navared!

Bocs, de azt hiszem a neveiteket még tanulnom kell! :oops:
Valahogy összegabalyodott bennem a két név! Ne haragudj! :oops:
Végül is, ha jól értettem a te stimudat, hála istennek, nem kellett leállítani, ugye? Még egyszer bocsika!

Avarka!
Bocs a név vegyítés miatt! :oops:
De meglátod, hamar babás leszel! :wink:

rodina74

Navared!
A cicák mind bent vannak a házban.. családi házban lakunk, de nem engedem ki őket, mert akkor már nem engedném be őket.. Érted? Koszosak lennének stb. Újszülött koruktól bent vannak, tudják a rendet. :lol:

Az Estradiol (E2): Az ösztradiol a nôi nemi hormonok (un. tüszôhormonok) egyik aktív fajtája. Ez van a stimus lapomon.. és a görbékhez képest az enyém a béka segge alatt volt, még az alsó határt sem érte el. :cry:

Rodina74!
Semmi baj, a nevem vegyítése a legkissebb kalamajka most.
Köszi a biztatást, én is így gondolom! :lol:
avarka

Lukácsné, küldtem privit
mako30

Sziasztok!

Mindenkinek jó hétvégét!!!!!!!! :D

Vörösmacska sajnálom, hogy ilyen a munkahelyed. :cry: Rossz lehet így nap, mint nap bemenni dolgozni. Én eddig nem mondtam meg, hogy járok a bmc-be, de egyenlőre nem is tervezem, nem tudom hogy fogadná a főnököm.

Rodina úgy látszik még vannak rendes főnökök, bár gondolom így egyszerűbb, hogy hasonló helyzetben vagytok.
Szerintem is nagyon sokat számít, ha nem kell még a munkahely miatt is idegeskedni, enélkül is elég nehéz.

Avarka, Vörösmacsek nagyon szépek a cicáitok.

Sajt, köszi a gyógyhullámokat. Merre vagy?

Csajok a leszíváshoz mennyire kell „fazont igazítani”? (teljesen?)
mako30

Sziasztok!

Woody:
Szerencsés vagy, a nővéred nagyon aranyos. Az eredményhirdetés története olyan kedves volt, tele huncut szemvillanásokkal, ugye jól érzem?

Edi:
Üdv a fórumon, gyors pocinövesztést kívánok! :)
Én Szűcs dokihoz járok, aki fiatal, alapos és jó orvos.

Rodina:
Pont így van velünk is, csak nem macsekok, hanem kutyákok a gyerekeink (egyenlőre!). Tegnap pont kérdezte a Zuram, hogy hányan vagyunk? :wink: Mire mondom, hogy öten! Nem értette, azt válaszolta, hogy az kicsit sok. Erre felhomályosítottam, hogy persze a kyutyusokat is beleszámoltam - akkor megnyugodott. :lol:
Szerencsés munkahelyed van. A szánalommal kapcsolatban: én nem titkolom odabent, csak arra kértem mindenki, hogy ne kérdezősködjenek. Ha jövök dolgozni, akkor nem sikerált, ha meg nem jövök, akkor hurrá!!!

Avarka:
Ó, de sajnálom a stimudat...
Fel a fejjel, meglátod - nem is gondolnád, de hamar elmegy az idő a következőig. Addig tessék élvezkedni, magadat kényeztetni, feltöltődni, mert kell majd az enegria az új stimura! :)

Lukácsné:
Drukkolok keddre! Mennyi tüsződ volt?
Nekem sem kell más ajándék, csak a babánk!!! :)

Mako:
A bekavarodásról ne is ejtsünk szót többet! :lol: Elég sokan vagyunk, persze, hogy előfordul az ilyesmi. Figyelmetlen voltam, de elnézést kértem, oszt jóvan! :wink: Ebből sosincs problema nálunk. :)
Köszi az infót, a hoxásoktól is van egy "igen", így már kettővel emelkedik a BMC-s pozitív tesztek száma. Remélem a tiéd is ittvirít nemsokára!!! :D

KPN:
Zebrácskám araszol, remélem jófelé vette a csíkjait.
Ha kételyeid vannak, inkább minél hamarabb vizsgáltast ki magad, nem érdemes halogatni, max. jók lesznek a leleteid és akkor megnyugszol.

Vörösmacska:
Elég rázós helyzetben vagy...
Nekem "szerencsém" van, mert nem szoktak óbégatni, ha eljövök a vizsgálatokra, vagy tp-re. Mondjuk nem is vagyok vezető (nem is lennék, túl sok stresszel jár még így is a munkám).

Zsu:
Éljen a laptetőd!!! :)

Sztyopika:
Meggyógyultál?

Kiss Angyal:
Milyen Bárcelóónában? :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk ismét 2 pozitív teszttel gyarapodott, ezért a
"Minél több pozítív tesztet" kampány jelenlegi állása:

23 !!!
Gyerünk nyuszikák, zugolvasók és nem regisztráltak, turbózzátok fel ezt a számot!!! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Rodina, dehogy baj, csak tisztara azt hittem, h. nekem szól... kellett kb. fél óra h. leessen a tantusz :lol:

Mako, nagyon :D ahogy a vilagra jöttél :lol:
De ha gondolod, ott is szívesen megcsinaljak... nekem Misi bacsi készítette volna, de aztan inkabb kértem egy borotvat :D Na nem akarom megbantani M. bacsit, biztos nagyon profi, de azért nem egy Ewan McGregor, pl. :lol:

Avarka, lassan én is elgondolkodom, nem kellene-e allatka a halakon kívül...? Csak félnék, h. tiszta ször lesz minden, meg ameddig nem szobatiszta... :x
Igen így mar értem...ösztradiol, csak az E2 nem mondott semmit.
navared
Szfvár

Navared!

Hal is van .... 1000 literes akvárium :?

Kép
avarka

Avarka, nagyon szép az akvárium!! :wink:
Vendég

Avarka nagyon tuti az akváriumotok :D . Nekünk is van, de az csak 60 literes.

Navared, köszi az infót, Misi bácsit én is kihagynám.
mako30

Sziasztok!

Mako!
Drukk holnapra, hogy minél több egészséges és gyönyörű tüszikétek legyen!!!
Úgy vettem ki a szavaidból, hogy kaptál infót "frizura" ügyben :)

Lukácsné!
Ugyanezt kívánom neked is, de keddre!!!

Pussz

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

:shock: Tyű Avarka de gyönyörű akváriumotok van!

Mako, Lukácsné Kép

Irigylem akinek nyugis a munkája, és azt is akinek nem okoz gondot a betegállomány, hát én így jártam, remélem valahogy átvészelem még ezt a két hetet, bár már szerintem nincs annyi, aztán eljövök táppénzre, remélem minden terv szerint fog haladni, tüszikéim rendben híznak majd.

Puszika Maccs

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Mindenkinek köszi, hogy drukkoltok. :D Azt hiszem éjszaka nem fogok aludni. Szerintem későn fog rám kerülni a sor mivel 1:30-kor kellett beadnom az ovitrelle-t. De ha hazajöttem jelentkezni fogok.
mako30

Mako vannak infóid, hogy mennyi tüsződ érett, mekkorák és a nyálkahártya? Megmondod?

Maccs
vörösmacska

sziasztok

köszi mindenkinek a drukkokat.
nyh 13mm ez asszem elég nagy jó vastag takaró lenne az ágyikóba a babyknek.

tüszők rengetegen vannak jobbra is meg balra is legalább 8-10/oldal amit bediktált, de kérdés hogy ebből mennyi lesz a jó???

a férjem úgy számolt hogyha kedden van a leszívás akkor mi kiesünk az 5napos visszaültetésből tehát vagy csütörtök vagy péntek a transzfer napja.

mako mindjárt olvasom a privit.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

avarka

apám ez nem semmi akvárium, nekünk egy 200l van a férjemnek már vagy 15 éve de ez nem semmi, mit a tropikáriumba :)

mako
ment a válasz

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sajtikám

mindjárt bővítheted a sikeres teszteket legalább 4-5 fővel te is mindjárt mehetsz eredményhirdetésre :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

heni neked is köszi , dobsz egy új táblát ha tudsz? most elég sokan vagyunk úgy látom beindult a gépezet, aztán majd januárban mi szurkolunk nektek mert akkor is lesztek egy páran akik kezdtek :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné nem semmi a nyálkahártyád, és a tüszők!!! Ez igen!!!!

A fehérjedús táplálkozást és a napi 5 liter vizet mikortól kell alkalmazni? A beültetéstől vagy már a szurizás alatt is?

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Woody, oriasi gratula:) orommel olvastam a johiredet:) egeszseges pocakosodast!!!

En csutortokon voltam uh-on es mindent rendben talalt Tanar ur, aminek nagyon orultunk, igy vegleg lezartnak tekinthetjuk a mehen kivuli terhesseget! Folytatas csak jan. kozepen, addig meg varni kell a 2. lombikkal, gondolom az injekciok miatt. De amikor rakerdeztem, hogy lehet-e spontankodni, azt mondta hogy mindent lehet:) Gondolom hivatalosan ki akarja varni a 3-4 honapot az utolso injekciotol szamolva, hogy kiuruljon teljesen a szervezetembol. Hat nem sok eselyt adok a spontan sikernek, de talan az elengedes es nem-gorcsoles megis az oldalunkra all:)

Mindenkinek drukk, hajra decemberi pozitiv tesztek es januarban en is gyarapitom Sajt statisztikajat:)

Sziasztok,
Oroszlan

Kép
oroszlán

Lukácsné kösz az infót.

Vörösmacsek: Pontosan nem tudom hány tüszőm van. A legnagyobb pénteken 15mm-es volt ebből volt kb. 3 db. A mnyh nekem csak 8mm volt. De azóta még szúrtam magam, remélem hétfőre szépen megnőnek. Én egy kicsit korainak gondolom a leszívást mivel hétfőn még csak a 11 ciklusnapon leszek. De lehet, hogy azért csinálja hamarabb a doki, mert azt mondta nagyon sok tüsző indult be. Gondolom nem akar túl stimulálni. Persze ezt csak én gondolom.
mako30

A vizet és a fehérjét nem tudom mikortól kell enni-inni. Nem iszok meg 5 l vizet naponta, de magamhoz képest sokkal több vizet iszok. A túrót pedig két nap alatt megutáltam, rá se birok nézni.
mako30

Oroszlán: örülök, hogy teljesen rendben vagy. :D Hajrá spontánosodás!
mako30

Oroszlán, örülök, hogy jó híreid vannak! Végre lezárt ügy, tudod, hogy a lehető legjobban jöttél ki belőle? Puszika

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Szöszi??? Veled mizu?

Sting??? Merre vagy? Biztos megint dolgozol, mint a güzü...

Navared:
Az állattartás (utálom ezt a szót, mert nekünk inkább családtagok a kutyuk) rengeteg felelősséggel és lemondással jár, ráadásul nem olyan, mintha gyereked lenne aki folyton fejlődik és önállósodik. A kutyusok pl. mindíg csak az ovis gyerek szintjéig képesek fejlődni, ezért egész életükben nagyok függenek a gazditól. Csak a legfontosabb "elrettentő" :lol: dolgok:
- mindennap kell takarítani, ha lakásban tartja őket az ember,
ráadásul meg sem látszik, szőrgombócok mindehol,
- nyaralást, szilvesztert, hosszabb kiruccanást elfelejtheted (nincs
akire rábíznád, hogy napjában 3x levigye + szeretgesse; ha mégis
nincs szíved hozzá, mert nagyon megsínylik, nem értik miért nem jön
a gazdi haza),
- annyiba simán belekerülnek, mint egy gyerek - nekünk nemrég az
egyik karácsonyunk előtt lett beteg a nagyobbik és bizony csak
70.eFt-ig mertem számolni az orvosi díjat...
Persze nem lebeszélni akarlak, csak érdemes nagyon átgondolni. Ha már egyszer nem lesznek, asszem tartunk kutyamentes éveket, kis pihenőt és bepótoljuk a sok kimaradt utazgatást.
VISZONT!!! Azt a feltétlen szeretetet, kedvességet, vicces napokat és még sorolhatnám... mástól nem kaphatod meg, mint az állatkádtól! A mieink 11 évesek és előre rettegek, hogy elmennek. Annyira kötődöm hozzájuk, nehéz lesz kiheverni. Tudod: kutya nélkül lehet élni, de minek... :) Nagyon csodálatos dolog ez, aki egyszer megtapasztalta, azt biztos nem lehet eltántorítani! :)
Az akváriumod gyönyörű, döglök a szép halakért!!! Kedvencem az amelyik az algákat, moszatokat eszegeti és olyan csücsöri szája van, amivel rátapad még az üvegre is. :) Majd én is szeretnék egyszer, csak legyen helyünk hozzá.

Oroszlán:
Ez igazán jó hír!!!
Tessék nyugodtan "otthonkázni" :wink: , hátha az hozza meg a várva várt eredményt! Történtek már itt csodák nemegyszer! :)
Alig várom, hogy neked is húzhassak egy strigulát!

Mako:
Elhiszem, hogy unod a túrót... Ehetsz pempős mézet, tonhalat és husikát is.
Vagy variálhatod a túrót (körözött, édesen gyümölcsökkel, zöldségekbe töltve és sütőben megsütve).
Ma gyártottam joghurt-tortát túróval és sok fini gyümölccsel, semmi cukor nincs benne és nagyon jó ízű. Nem kell sütni se, hamar kész van.

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!
Megy nektek a drukk! Nőjenek szépen a tüszők!

Lukácsné!
Nagyon szép a nyálkahártyád!

Avarka!
Tényleg nagyon szép az akváriumotok! Nekünk is volt 260 literes, de aztán a lakásfelújítás során megszüntettük, aztán már nem mertük újra feltölteni, mert 2 évet állt.

MAko30!
Nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen, és még nőjön a nyálkahártyád!

rodina74

A mi gyerekeink!

Kép Nagy barátság

Kép Login és Mandy

Kép Paszi (Password)

Kép (Imádom a joghurtot)

Imádom őket!

rodina74

Sajt@!
Egyetértek veled mindenben, amit leírtál! Nincs olyan dolog, amiért elcserélném őket!

rodina74

Avarka! ez az akvarium hihetetlen :) biztos gyönyörü élöben is. a miénk csak 80 l-es, és épp a jövö héten fogjuk tisztítani :( elég körülményes, de szerencsére jó a szürö, úh. csak évente kb. 2x kell! Ilyenkor beszerzünk sok-sok vödröt és szegény halak azt sem tudjak hol all a fejük :D

Sajti, szóval az a gyönyörüség (akvarium) nem a miénk, kb. a fél szobat elfoglalna :lol:
köszi a kutyatartasos leckét... azt hiszem, majd ha lesz csaladi hazunk! :lol: panelban, negyediken azért meggondolandó :lol:
és hat igen, sajnos ök csak 10-15 évig élnek, szörnyü lehet elveszíteni öket :cry:

Rodina, latom gyakorlod az etetést :D nagyon ügyesek vagytok!

Mako, szerintem sem kell eröltetni, ami nem megy. egyél sajtot, joghurtot, halat,.... nehogy sargasagot kapjal vmitöl! Holnap, ha hazajössz, akkortól mar tömheted is magad a sok vízzel és fehérjével! Holnap gondolunk Rad mindannyian!+++++++++++++
((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Vörösmacs, szerintem nem art ha mar most sok vizet iszol, csak vigyazz, nehogy annyira sokat igyal, h. az befolyasolja a tüszöid nagysagat, úgy értem, túlstimulalas ellen is jó a sok folyadék, tehat, azért ne mosd ki magadból a szuri hatasat :) de meg is kérdezheted a dokit, mi erröl a véleménye!
navared
Szfvár

Oroszlan! csak lazan 8) éljen a spontaneitas és a nemgörcsölés! :lol:
navared
Szfvár

Sziasztok!

Bocs a korareggeli rossz hírért, de ebben a hónapban sajna én nem fogom Sajti +tesztes kampányát gyarapítani: ( Ma vagyok a 14. napon, de - lett. Meg még nem jött, de jelei már vannak... Drukkoljatok, hogy a decemberibe még beleférjünk! :(

Látom sokan vagyunk, akik szeretik a kisállatokat. Mi is cicásak vagyunk, 2 djááááágaszáááágunk van Fannika - félperzsa és Milike - teknőctarka mix kislány :)

Kép Fannika

Kép Milike
andrea-1

Sziasztok, Andi, a fene egye meg... Azért a délutáni utrós randi még áll? Gyanítom nálam is felesleges, de még azt a néhány napot tisztességesen végigutrózom.
Rodina, a gyerekek nem körmöznek a kanapén? Nálunk is van ám két cica, mindenféle kaparócuccal el vannak látva és a körüket is vágjuk, mégis időnként hallom, hogy tépkednek...

Nem tudok képet csatolni. Hogy kell? Ha megnyomom, hogy kép, odaírja az üzenetbe, hogy img és ennyi...
Érdekes ez a sok gyerektelen nő. Mindenkinek macskagyereke van :lol: [/img][/url]
kpn

Sziasztok, Andi, a fene egye meg... Azért a délutáni utrós randi még áll? Gyanítom nálam is felesleges, de még azt a néhány napot tisztességesen végigutrózom.
Rodina, a gyerekek nem körmöznek a kanapén? Nálunk is van ám két cica, mindenféle kaparócuccal el vannak látva és a körüket is vágjuk, mégis időnként hallom, hogy tépkednek...

Nem tudok képet csatolni. Hogy kell? Ha megnyomom, hogy kép, odaírja az üzenetbe, hogy img és ennyi...
Érdekes ez a sok gyerektelen nő. Mindenkinek macskagyereke van :lol: [/img][/url]
kpn

Kpn: Persze, itt a cucc nálam, de a teszteshez nem jutottam el pénteken, úgyhogy azt én is rossmannosat vettem...

Bár Rodnát kérdezted, de én is válaszolnék: Nekünk a fotel egyik oldalát "nevezték" ki a macskák magunak kaparófának.. de szigorúan csak azt... Persze van kaparófa is, az érintetlen, pedig tartottam nekik bemutató előadást is, hogy azt hogyan használják... de úgy látszik nem tetszhetett nekik a mutatványom, a fotel a favoritjuk... Vettem ilyen macska távoltartó sparyt, próbáltam narancs héjával kenni... stb..stb... kiröhögik :)))))
Macskaenciklopédia írja, hogy tegyünk valamit oda, ahol körmözni szoktak.. pokróccal próbálkoztunk... leszedték.. és alatta mehetett tovább a körmözés..
Most ünnep előtt a fotel érintett részét át fogom kárpitozni (mikor áthuzattuk direkt több anyagot vettem, az ilyen esetekre..) mégse nézzünk már ki olyan szakadtnak :))
andrea-1

Kpn: melléklet feltöltése, tallózás, feltöltés.. nekem vacakolt, hogy nagy a képek mérete, így le kellett kicsinyíteni...
andrea-1

Kép
kpn

Gyönyörűségesek!!! :)
andrea-1

Mako, Lukácsné mennek a drukkok.

Oroszlán, nagyon köszi. Most már csak az uh-ra tudok gondolni, hogy minden ok legyen.
Neked drukkolok a spontánkodáshoz!

Nekem is van egy kicsi kutyusom. Oké nem olyan kicsi, labrador retriever, 1,5 éves. Így már mi is hárman vagyunk a családban és imádom a drágát. Tényleg nagy felelőség egy kutyus, és sajnos sokba is kerül.
woody

Kpn!

Látom végül sikerült a kép feltöltés! NAgyon helyesek a cicák! Milyen neműek?
A babaügyet még ne add fel! Utrozz csak szépne tovább, és kívánom, hogy pár nap múlva a teszteléskor jól meglepödj!

Körömözés:
Mi a párommal úgy kerültünk össze, hogy nekem volt a Mandy, neki pedig a két kandúrja. Az én cicám nagyon rendes cica, mert ő soha nem kapar máshol, csak a nagy kaparón. Na a fiukról ez nem elmondható. Annyiban szerencsém van, hogy az ülőgarnitúrához van egy puff, azt kaparják. Ott már jól látszik az anyag alatti vékony szivacsréteg és a puff belső "szervei", de már mindegy! Sajnos apa nagyon lágyszívű! Tőle a macskák bármit csinálhatnának! :?
Szóval cak ott tették tönkre, és amikor elkezdik kaparni, szólók nekik, hogy mit csinálsz, akkor már rohanak is a lakás másik végébe, mert tudják, hogy rosszat csináltak! e azért csinálják a kis piszkok! :wink:

Andi!
NAgyon sajnálom a tesztelést! Miből gondolod, hogy meg fog jönni?

A ti macskáitok is gyönyörűek. Képzeld nekem is volt egy Fanni nevű macskám, ő egy kék himalája perzsa volt. Imádtam!
Úgy szeretem a mi kis drágáinkat!

rodina74

Rodina: Én is nagyon imáom őket... ők a mama gyönyörűségei :))) ... egyelőre a gyerekeink....de utána is azok maradnak természetesen... max. nagycsaládosok leszünk :))

Onnan tudom, hogy megjön, hogy vizessé vált a hüvelyváladék, de ha ez nem lenne elég, akkor a mai ébredési hő is leesett... Ezek pedig külön-külön is tudom, hogy minek az előjelei.. amit a nega teszt is megerősített... :-/
andrea-1

Lányok, van raktáron 2011.06. lejáratú Merionalom 5 db. 5000.-ért
eladnám, mivel gyógyszert váltottam.
Tudok hozzá adni 4 fecskendőt, felszívó és beadó tűt.

Rodina a cicák fiúk voltak :lol:
kpn

Szép napot! :)

Utógyújtásom lett ettől - oltásügyben:
Lehet, hogy azok is látták ezt a rajzfilmet akik csinálják az oltással ezt a cirkuszt??

http://www.youtube.com/watch?v=MtRJvilGTng#t=6m22s

Pá Drágáim!
sajt@

Ezt tényleg nem hiszem el!!! A negyedik laptetőm! Akkor ez már tuti jót jelent!!! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?