Új privát üzeneted érkezett!

Ancsuka, mi jót csinálsz Te most :?:
Máskor is, ha tudok, reménykedni és bízni kell :!:
még annyit fűznék az inszemhez, h előtte mielőtt kiszólítanak a kezelőbe, pisilni menj el és itt tényleg fontos, h legalább 2 órát feküdj és utána is pihenj sokat otthon és ne emelj lehetőleg semmi nehezet :!:
délelőtt nem szokott inszem lenni, mert ambuláns rendelések vannak, mindenkinek dél-1 óra körül volt az inszeme, addig meg várakozás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most nem tudom, h miért de nagyon be vgyok zsonga :?: :shock: lehet, h közeledik a kari azért vagy érzek vmit, h jó dolog fog történni...fogalmam sincs, pedig naon fáradt vgyok, mert este 10-ig dolgoztam tegnap ,a szememen érzem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!

Albérletet mentem megmutatni, mert ki akarjuk adni azt a házat ahol laktunk, eddig is ki volt, csak a bérlő bemondta az unalmast.

Köszönöm nagyon amit írtál, olyan aranyos vagy, hogy mindent részletesen leírsz.

druszám
:lol:
Én már feldíszítettem kb. 1 hete a nappalit. Még tavaj vettem a lidbe kis házikókat és égő van belevezetve mindbe, olyan mint egy kis "falu" vannak hozzá emberek, fa, lámpaoszlop. Nagyon tutin néz ki.

Holnap megyek a dokihoz, felírja a szurit meg gondolom a gyógyszert is és bízom benne meg is jön a hétvégén, mondjuk még semmi jele, de bizakodok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

nem tűntem el, csak nagyon ritkán tudok jönni.
Otthon ki vagyok túrva a gép elől... :cry: De valahogy megoldom, hogy azért többet jöhessek.

Most sajnos nem tudok visszaolvasni, mert melózok, csak bejelentkeztem , hogy élek még. Remélem azért este vagy holnap legkésőbb végre lesz annyi netidőm otthon , hogy végre firkálhassak ide egy kicsit :lol:

Addig is hatalmas ölelés mindenkinek!

Kép

Kép
princzike

Csajok Betty hívott egy 5 perce...nagyon kába volt, 12-öt szívtak le, nem volt vészem most úgy érzi az altatás :wink: annyira örülök és jó volt hallani, h jól van :D :D :D

Azt mondták nekik nagyon ügyesek voltak és a férje is ügyi volt nagyon!

2 nap múlva kell csörögnie, addig is drukk, majd lehet, h este jön... :lol:

juhhééééééééééé...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Gyancsi :!:

2007-ben laparozni kellett, annak a szövettani eredménye endometriózis lett.
Félév GNRH kezelés majd 4 sikertelen inszem után megvolt nyáron az első lombik, ami nem sikerült, mert már akkor is ott volt a ciszta, de a dokim ujból gyanakodni kezdett, hogy az endometriózis ujult ki.
Igy megvártuk a következő ciklus 20.napi UH-ot és a monitor teljes 27mm-es endóscisztát mutatott.
Közben a dokim javasolta az endokrin orvos felkeresését, mert magas lett az anti TPO és TSH-m is 4,4 lett.
a nyaki UH eredménye negativ lett, viszont a TSH normál körülmények között megfelel, de mivel ujabb lombik előtt állunk igy szednem kell a LETROX-ot, mert le kell vinni 1-2 közé a szintet, mert bár beágyazódna a baba, de nem biztos, hogy meg is maradna 4-es TSH szinttel.

Ennek az eredményével mentem vissza Debibe a Kaáliba, e hónap 12-én ahol az UH 28,5 mm-es cisztát mutatott viszont hála istennek nem endometriózisos ciszta hanem átalakult sima folliculus cisztává, igy nem kell ujabb lapar.
Decemberben felujitás lesz a debreceni kaáliban, igy ugy váltam el dokibától, hogy januárban megyek egy 20-23. ciklusnapon reggel éhgyomorra UH-ra és ha ott lesz még, akkor megcsinálja a leszivást, igy utána már szabad lesz a pálya a babának.
Gondolom én, hogy utána 3.napon indulunk ujból rövid protokollal.
Dióhéjban ennyi a történetem.

Én dec. elején kezdem el a lakásdiszitést.

Hétvégére biztos jó lesz már a kocsitok, akkor sem lesz késő még a diszek megvásárlására.
De jó, hogy Nálatok is Mindketten diszitettek, ez nálunk is igy müködik :D :D

Betty :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Igen, Mindannyiunknak sikerülni fog a babó, drága Bettykénk elinditotta a babalavinát és hiszem, hogy jó darabig nem is fog megállni :D :D
Örülök, hogy jó hireket kaptál Bettyről, 12 tüszőcske nagyszerü teljesitmény.

Bri :?:
Hogy vagy :?:
Remélem, hogy már meggyógyultál :!:
Jelentkezz légyszi :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

ja és puszil mindenkit Betty :wink: ezt az előbb elfelejtettem...bocsika

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lanyok!!

Micsoda jo hirekre jövök :lol: ...Betty-nek hatalmas gratula a 12 gyönyörüseges tüszöcskehez :lol: ...De jo, csajok en annyira beleeltem magam Betty helyzetebe, hogy ezzel a punkcioval almodtam :shock: ...De hogy mit azt ne kerdezzetek, mert nem emlekszem basszus, de azt tudom, hogy benne volt :shock:

Zsu- Hat igen, a szemet kocsi.....Sajnos a masikkal Apjuk jar dolgozni, igy nem mozogtam tegnap....De ma reggel hivott a szerelö, hogy megis csak az aksi szar, venni kene...Mondtam tudok egy helyet ahol occsoert lehet venni.....A baratnöm volt olyan cuki, hogy elvitt oda, aztan aksit elvittük a szerelöhöz aki 3 perc alatt beepitette es most müködik :lol: ...Bar 65 eurom banta, de legalabb most nem lesz vele gond egy ideig, remelem :wink:

Ja kepzeljetek parom tegnap elött hazahozott meglepiböl egy 72 euros gyorshatjtas büntetest :shock: ...Mondom, jo, hat tanulo penz, majd odafigyel....Erre most hiv, hogy az autopalyan szerinte lefenykepeztek, mert hogy 160 ment :shock: ...Hat mindjart kihullik a hajam :evil: ....Ugy latszik nem tanul Emberünk....Azt mondja, jo, hat tanulopenz....Na de ennyi???????? :roll: .....Na nem bosszankodok, mert az nem segit...Baratnömmel azt talaltuk ki ezekre, hogy azt kepzeljük, hogy a fogyatekos gyerekeknek adjuk a penzt es akkor nem faj annyira :wink:

Ancsuka- Aztaaaaa de gyönyörü lehet ez a diszites :lol: ...nem akarsz rola fotot csinalni, nagyon szeretnem megnezni :roll: :wink:

Angyal- Akkor a te sztorid sem egyszerü, tul vagy mar egy-ket dolgon, de a januar a te honapod lesz :wink: ...meg remelem az enyem is :lol: ...Akkor nalatok Apjukkal minden okes??

Csajok most mennem kell, mert ma elöbb megyek dolgozni, mert van a repteren karacsonyi puncsozas ( kicsit bekarmolok munka elött :lol: ) es a Duty Free-ben ilyenkor kiarusitas van, a teszter parfümöket 5-8 eurokert aruljak, megyek feltankolni, remelem meg lesz valami amig odaerek :lol:

Mindenkinek szep napot es estet!!

KépKép
gyancsi

Gyancsika :!:

Igen január remélem, hogy nagyon sokunk hónapja lesz :D :D

Semmi baj a párommal, nála minden okés én vagyok a problémás, de majd a január megoldja ezt a gondot is.

Jó vásárlást, kevés melót :!:
Vendég

Gyancsi
nemtudok semmit Brííről, írtam neki privit, de azt sem kapta még meg :roll:
A másik topicban azt mondták, hogy időhiányban szenved szegénke...szal nemtom, de állítólag minden rendben nála...
Az biztos hogy jó sokat kell majd neki visszaolvasni :o :lol:
Az én punkciómról álmodtál :o :shock: :?: :lol: Vagy azt álmodtad, hogy te vagy én :?: :lol:

Princz
örülök, hogy jöttél, azért próbáld megoldani a többszöri alkalmat :!: :lol:
Remélem jól vagytok :!:

Csajok, mindenkinek mégegyszer:
Kép

Nagyon arik vagytok :!:
Szombaton kell telóznom a biológus hölgynek, hogy hogyan is állunk :!: :D
Most még pihizek kicsit, nagyon fáj a hasam :roll:
Részletesebb leírás a blogomban van.... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Gyancsi,
üdv. itt :D .
Nekem pont egy éve volt egy méhenkívülim, az egyik petevezetőt el kellett távolítani. Volt 2 inszemem, de a doki szerint nagy esély van rá, hogy a megmaradt petevezető sem működik normálisan. Így októberben volt az első lombik, ami nem sikerült :cry: . A következő febrárban lesz, ha minden igaz :roll: .
És amúgy PCO-m is van, bár másfél éve volt egy drillingem és azóta szépek a petefészkeim. Remélem ez így is marad még :roll: .

Betty,
nagyon ügyi voltál Kép Reméljük szépen meg is termékenyülnek.

Nekem is 12 szívtak le, 10 volt belőle érett és 9 meg is termékenyült. De az osztódással nagyon nem voltam megelégedve, mert csak 4 osztódott. Szerintetek ez miért van???? Vagy ez azért nem olyan rossz arány?

Ancsuka,
még egy pici az inszemhez. Mikor odamentek a párod ad egy kis anyagot, kb 1 óra amíg azt "elrendezik". Neked pedig egy kis katéter segítségével fogják feljuttatni. Nálunk Tapolcán csak egyszer csinálják és egy percet sem fektetnek utána :roll: .
Egy képet tényleg rakhatnál arról a díszről, biztosan szép :roll: . Én is feldíszítettem nagyjából a lakást, még van hátra, de az apa dolga lesz majd. Hétvégén pedig kikerülnek az ablakokba is a díszek, fények, meg az erkélyre is. Alig várom.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
még annyira jövök, hogy nem sima IVF volt, hanem ICSI, tehát a spermiumok nem termékenyítettek maguktól, hanem úgy injekciózták bele a petesejtbe...hát tényleg remélem minden rendben lesz velük :!:
Na mentem pihizni...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

12 :?: Ez nagyon jó!Drukk tovább a petikéknek+++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Nagyon ügyi voltál! Vagyis ügyik voltatok! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak nektek! :lol: Biztos csupa jó dolgot!

Ranita
Szijjja!

Gyancsi
Hajrá duty - Free :lol: remélem marad neked is :lol:

Suzy, Angyal
Én kívánom nektek, hogy a Január a ti hónapotok legyen!!!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Betty, örülök, h már otthon vagy, pihizz és gondolj arra, h nemsokára örülünk a pozi tesztednek, drukk az ikrekért :!: :lol:

Ancsuka, igen a legfontosabbat kihagytam az inszemnél...igaza van Ranitának...hát a kiskatonák...szal reggel először az andrológiára kell menni a cuccost leadni, amit mikroszkóp alatt kiválogatnak vagyis csak a mozgó spermákat teszik egy táptalajba, amit utána 37 fokon tartanak a feljuttatásig...egy vékony kis katéteren keresztül juttatják fel :!: bocsi ezt tényleg kihagytam :oops:

Princzike, milyen régen voltál már, meddig fogsz dolgozni :?:
köszi, reméljük, h jó évet kezdünk :!: :roll: :wink:

Angyal, nálad is volt inszem, ott is csak egyet csinálnak, nincs következő nap ismétlés :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok beleolvastam Betty blogjába...végig bőgtem az egészet...annyira csodálatos ahogy leírta és átélte az egészet...kívánom, h valóra váljon a legszebb álma, megérdemli, hiszem annyira szép, kedves, segítő kész csajszi :!:

A férje sem piskóta azért meg kell hagyni...de az enyém ugyanilyen bohóc még ilyen szituban is :!:

mindenkinek ajánlom, h olvassa el :wink:

Betty, fantasztikus az a tenyeres dolog...drukkolok amennyire csak tudok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is olvastam,nagyon szépen leírta.A tenyeres dolog nekem is nagyon tetszett :lol: nagyon aranyos. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Kép

Most nem tudok többet írni.
A képet azért hoztam és megmutatni.

Jó éjt sziazstok.

hozzáteszem nem adja vissza a kép a valóságot ettől szerintem szebb élőbe.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
nagyon szépike ez a kis város, vagy falu :?:
Mindegy is, gyönyörű.. :wink:

betty615

Kép

Ma sok dolgom bent nem leszek sztem sokat, de majd jövök!

Betty, remélem jobban vagy nem fáj már a hasad, drukk+++++++++

Ancsuka, annyira tetszik ez a kis város...micsoda hangulata van :!: :roll: :wink:

Mindenkinek
Kép

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Élek énis, de még mindig nem keveredtem ki a betegségből! :cry: Tegnaptól antibiotikumot is szedek! :? Na, de nem baj, inkább most, mint 2hét múlva! :wink:

Ancsuka,
annyira jó karácsonyi hangulata van a kis csendéletednek!
Már énis nagyon várom!

Betty,
gratula a 12 petihez!
Randidrukkok mennek!

Suzy,
kevés munkát mára! :D

Gyancsi,
üdvözöllek itt köztünk!
Mielöbbi babásodást kívánok!

Angyal,
drukk, hogy a ciszta szépen felszívódjon, és kezdhessetek januárban!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Gyancsi,
énis Krizsa dokihoz járok!
És nagyon szeretem őt! :D Egyenes ember.Mikor kiderült, hogy miómám van, akkor megmondta kerek-perec, hogy ez milyen veszélyekkel járhat!
Hát, remélem sikerül a lombik, és nem kell majd műteni! :roll:
Időgyorsító drukkok mennek!Nemsokára dec.8-a lesz! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Bettit a jó előbb olvastam el, egy élmény volt olvasni :lol:
Betti nagyon szorítok érted...

Köszi csajok, valóban aranyos ez a kis városka-falucska.

Ranita, suzy
Köszönöm a kiegészítést, bár már ott tartanék....
Eddig semmi jele a pirinek és holnap jönnie kéne.
Hétfőn megyek dokihoz, ma akartam, de rájöttem ha nem jön meg holnap akkor jövőhéten ujra mehetek hozzá. Ha és meg kell hozni u. mint régebben akkor a decemberi inszemnek löttek. Mert karikor lenne az inszem......

Most nekem azért szorítsatok, hogy minél előbb megjöjjön, komolyan mondom így még soha nem vártam.

Ancsa!
Nem semmi a párod...... :lol:
Az én uramat :arrow: is megbüntették tegnap igaz csak 3000FT-ra mert valahogy a lámpája nem volt felkapcsolva, de azt mondja nem érti mi történt mert a munkahelyéről ki sem tud jönni lámpa nélkül olyan sötét van és nem ált meg sehol. Na mindegy ez már rejtély marad.

Azon gondolkoztam tegnap, hogy ugye nekem tavaj ilyenkor volt az endometriozisom, kaptam a kezelést májusig, és azt nem tudom ha véletlenül újra előjönne akkor azt hüvelyi uh-val észre veszik? mert nekem mindíg csak hüvelyi uh-t csinálnak mikor a tüszőket nézik. Mesikor nem fáj a hasam, úgy mint régen, de azért zavar a dolog.

Szép napot mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Melinda, jobbulást neked :!:

Ancsuka, reméljük a legjobbakat és ne is jöjjön piri úgy 9 hónapig legalább :!: :wink:
én is így voltam, ha jönni akar minél előbb, h tudjunk kezdeni időben!
dec.23-ig van andrológia és a két ünnep között :!:

Elég jól haladtam a munkámmal :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy!
Most nekem pont az kell, hogy megjöjjön, mert terhes nem lehetek, az tuti mert nem volt szex a HSG után, tudod kétes volt, hogy a doki miért mondta a másik csajnak, hogy nem lehet szex 2 hétig. AMikor már tudtam, hogy lehet akkor már rég túl voltam az esetleges tüszőérése-repedésen. Így most az kel, hogy megjöjjön minél előbb.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok :!:

Princzike :!:

Köszi :D :D

Milyen gyorsan megy az idő már mindjárt belépsz a 12. hétbe.

Suzy :!:

Igen nálunk is csak egy nap volt inszem, nem volt ráadás másnap.

Melinda :!:

Mielőbb gyógyulást kivánok :!:
Köszi de ha nem szivódna fel, akkor marad a cisztapunkció.

Tegnap estétől én is vacakul vagyok, a torkom majd kiszakad, a fejem fáj, hőemelkedésem volt, ezért nem leszek ma sokat a net előtt.

Ancsuka :!:

Nagyon szép a kép a kis faluról:!:
hüvelyi UH-on lehet látni az endometriózist, anno nekem is mutatta a doki, másabb az állaga a monitoron bár én nem sokat értek hozzá.
Szoritok, hogy mielőbb megjöjjön.

Betty :!:

Várjuk a jó hireket :!: :!:

Megy a drukk továbbra is ++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes napot, szép hétvégét kivánok :!:

Kép

Kép
Vendég

Ancsuka, tudom persze, de azért hátha...csodák vannak :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Gyors bekukk, mert meg nem ebedeltem....Kicsit zürös napom volt a repteren ( itt dolgozom), de vege es elinteztem mindent!! :wink:
A hülyek leakartak csökkenteni a munkaoram szamat, mert benak....De segitettem nekik megoldani ezt a hatalmas problemat :lol:

Angyal- Nem tudtam basszus tegnap semmit venni, ugy ki voltam, mert persze iden nem arultak semmit a Duty Free-böl ( eddig minden evben igen), csak ilyen gagyi festmenyeket, meg szoba diszt meg ilyesmiket....Az kell a francnak :lol:

Betty- Nagy gratula elöször is a 12 petedhez, kivanom, hogy mind termekenyüljön meg!! :lol: ...Igen, szerintem a te punckiodrol almodtam, bar arcot nem lattam, olyan volt mintha kivülröl neztem volna, de tuti, hogy azert volt mert sokat gondoltam rad :wink:

Ranita1979- Szijja!!Hajra februari lombik :wink: ..A februar egy szupi honap ( mert ekkor van a szülinapom :lol: )..En valahogy a lombikban sokkal jobban hiszek, mint az inszemben, nem tudom miert :roll:

Princz- Mint irtam feljebb sajnos üres kezzel tertem haza!! :?

En is elolvastam Betty blogjat, majdnem sirtam, komolyan mondom, azok a szivecskek annyira cukik, kesz vagyok....Most is felallt a ször a kezemen, ahogy ragondoltam :wink:

Ancsuka- Gyönyörü a kis varosod, micsoda hangulata van!! :wink:

Suzy- Szijja itt is :D

Melinda84- Köszi a szives fogadtatast!!Jobbulast neked!!...Krizsahoz jarsz te is???Ez tök jo es az is, hogy ilyen jo velemennyel vagy rola.....En meg szemelyesen nem taliztam vele, majd decemberben :D ....Idögyorsitot neked is küldöm, hogy minel elöbb december 7.legyen :lol:

Na csajok lepek, mert ehen halok!!

Szep pentek estet mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Csajszik, köszönöm a sok drukkot, még mindig :!: :wink:

Most csak bekukkantottam, de még pihizek, mert fáj a hasam, meg fel van puff.. :roll:
Úgyhogy majd jövök nemtom mikor.....holnap a hírekkel biztos :!: :wink: :lol:

Puszika mindenkinek :!:

betty615

Sziasztok!

Ancsuka,
nagyon jó a kis falucska. Gondolom, hogy élőben azért szebb, de így is olyan varázsa van :roll: :D .
Mensihozó drukkok mennek!!!! Reméljük gyorsan megjön és kezdhettek.
Te írtad azt, hogy clostit is meg merionalt kapsz :roll: ??? Nem vagyok benne biztos :roll: . Én azzal képzeljétek hogy jártam az első inszemnél. Clostit kaptam először, de nem nőttek a tüszőim, így kaptam merionalt is. És az inszem után pont egy héttel megjött a mensim :shock: :roll: . Nem akartam elhinni a dolgot, teljesen kiakadtam. A doki szerint nekem ez a kettő együtt bekavart :roll:

Betty,
neked továbbra is mennek a drukkok, holnap gyere mesélni.
Én egy hétig éreztem azt a fájást és kb úgy néztem ki, mint egy 4-5 hónapos terhes :roll:
Blogodat én is olvastam és az a szívecskés nagyon tetszett :D :D :D

Gyancsi,
én is jobban hiszem a lombikban, mint az inszemben, sokkal nagyobb az esély, ezt a doki is megmondta, dehát egyből nem csináltak lombikot :roll: . Bár aztán az sem sikerült.

Me4li,
gyógyulgass csak! Megint elment egy hét :D .

Princzi,
szijjjja :D . Mindig elcsodálkozom a vonidon. Akár én is tarthatnék itt. Na de ilyenekre nem gondolunk :?

Megyek takarítani. Hannának megígértem, hogy holnap mézeskalácsot fogunk sütni, az elveszi az egész napomat, azt hiszem :roll:

Lányok,
aki fennt van iwiwen, az írna nekem egy nevet???? Szeretnék arcokat is kapcsolni hozzátok :D .

Kép

Kép
ranita1979

Mikor lesz már vonim :evil: ????

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
nekem is ma tűnt fel.Ismerőseim kérdezgették, hogy mikor kezdünk már, én meg mondtam, hogy 2hét múlva.És utána számolgattam, hogy hiszen már csak egy bő hét van hátra! :D
Hogyhogy nincs vonid? :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

suzy, az nagy csoda lenne.....

renita, igen én írtam a merionalt, de én már 4hónapon keresztül csináltam 2-2 ampulávval nekem eddig nem volt gond.

angyal, egy kicsit megnyugodtam, mert nekem csak a tüszők vannak. mikor kell....

Most többet nem tudok írni.

Jó éjt mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Szép estét lányok!!!

Betty!
Holnapra+++++++++++++++++++++++++++++

Ancsuka!
Cééép városka!Holnap én is díszítek!Lehet hozok képet is.
Pirit küdöm hozzád,mert nekem ma jött :cry:

Melinda!
Gyógyulgass,mert mindjárt itt a december 7 :lol:

Angyal!
Jobbulást neked is!

Ranita!
Mézeskalács?Az jóóóóóóóó!

Suzy!
Nekem is sok dolgom volt ma,de nekünk a péntek amúgy is mindíg húzós :(

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Betty még mindig nagyon szorítok!+++++++++

Ancsuka, nagyon szép a városkád, nekem is kéne már díszíteni, csak mostanában nincs sok időm.De majd most hétvégén...
Ha van endod, akkor azt észreveszik az uh-n, nekem is úgy derült ki.

Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
Vendég

Szia Zsu!
Mi van a gépeddel?Még mindíg nem jó???????

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Gabi

Valamit ma csinált a férjem rajta, asszem vírusírtást, meg még valamit, és most egy fokkal jobb, de nem az igazi, még mindig lassú, de ígéretet kaptam, hogy jövőhónapban jó lesz! Szerintem azt találta ki az uram, hogy az ő gépébe veszünk valami új dolgot és én megöröklöm az övét! :D Ez mindig így van! Tuti!
Vendég

Ez a megoldás is jó,lényeg,h legyen neked is jó géped! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Nekünk is külön gépünk van,egyenlőre külön nettel :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Igen én is így gondolom!
Nekünk a net az közös, úgyhogy ha játszik (38 évesen!!! :D ) akkor lelassul nálam...

Te is várod már a januárt? Olyan jó lenne, ha már ott tartanánk...
Vendég

Igen jó lenne már,én akartam akkor kezdeni,de már egy kicsit bánom.Mindegy ez van,január a mi hónapunk lesz :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Neked hányadikán kell menned?
Vendég

Hát nekem menszi 2.napján,még nem néztem utána hanyadikára esik :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Nekem is a 2.napra fog kijönni a január 8.
Vendég

Megyek lefeküdni,hosszú volt ez a nap.

Jó éjszakát,pusz :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

BETTY!

Gyere majd a hírekkel!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

SZép hétvégét kívánok mindenkinek!

Olyan jó, hogy keddig nem kell mennem dolgozni, végre van időm egy kicsit díszítgeni a házat.

Betty?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?