Sziasztok Lanyok!!
Micsoda jo hirekre jövök
...Betty-nek hatalmas gratula a 12 gyönyörüseges tüszöcskehez
...De jo, csajok en annyira beleeltem magam Betty helyzetebe, hogy ezzel a punkcioval almodtam
...De hogy mit azt ne kerdezzetek, mert nem emlekszem basszus, de azt tudom, hogy benne volt
Zsu- Hat igen, a szemet kocsi.....Sajnos a masikkal Apjuk jar dolgozni, igy nem mozogtam tegnap....De ma reggel hivott a szerelö, hogy megis csak az aksi szar, venni kene...Mondtam tudok egy helyet ahol occsoert lehet venni.....A baratnöm volt olyan cuki, hogy elvitt oda, aztan aksit elvittük a szerelöhöz aki 3 perc alatt beepitette es most müködik
...Bar 65 eurom banta, de legalabb most nem lesz vele gond egy ideig, remelem
Ja kepzeljetek parom tegnap elött hazahozott meglepiböl egy 72 euros gyorshatjtas büntetest
...Mondom, jo, hat tanulo penz, majd odafigyel....Erre most hiv, hogy az autopalyan szerinte lefenykepeztek, mert hogy 160 ment
...Hat mindjart kihullik a hajam
....Ugy latszik nem tanul Emberünk....Azt mondja, jo, hat tanulopenz....Na de ennyi????????
.....Na nem bosszankodok, mert az nem segit...Baratnömmel azt talaltuk ki ezekre, hogy azt kepzeljük, hogy a fogyatekos gyerekeknek adjuk a penzt es akkor nem faj annyira
Ancsuka- Aztaaaaa de gyönyörü lehet ez a diszites
...nem akarsz rola fotot csinalni, nagyon szeretnem megnezni
Angyal- Akkor a te sztorid sem egyszerü, tul vagy mar egy-ket dolgon, de a januar a te honapod lesz
...meg remelem az enyem is
...Akkor nalatok Apjukkal minden okes??
Csajok most mennem kell, mert ma elöbb megyek dolgozni, mert van a repteren karacsonyi puncsozas ( kicsit bekarmolok munka elött
) es a Duty Free-ben ilyenkor kiarusitas van, a teszter parfümöket 5-8 eurokert aruljak, megyek feltankolni, remelem meg lesz valami amig odaerek
Mindenkinek szep napot es estet!!