Új privát üzeneted érkezett!

Heni, hat lehet, h. az bezavarhatott... tényleg ne parazz rajta!!!

Kiss Angyal! Mit jelent az pontosan, h. betartjatok az Eszter altali lombikos dolgot??? Barcelona??? :P

Mako, hat ha nincs bajod a túrótól, akkor egyed csak szerintem, na nehogy mar semmit sem ehessen az ember... :?
Ja voltam a hazidokinal az útiktg-es nyomtatvanyért, úgy néztek ram, mint tyúk a piros kukoricara :lol: Azt mondtak, hogy erre nem jar és kész, hiaba erösködtem, elég gaz volt :( Végül is most úgysem aktualis, sajnos, de azért nem hagyom annyiban. Szerinted/tetek a helyi tb-hez kellene bemennem megérdezni, vagy az oep-et felhívni...?

Woody, ugye mar elhiszed???? :D
Akartam mar kérdezni, h. miért ez a nick-neved? Woody Harelson (rem. jól írtam) vagy a rajzfilmes cowboy figura miatt?
navared
Szfvár

Sziasztok!

Mostanság ritkán tudok jönni, mindig későn érek haza és olyankor már fáradt vagyok. Visszaolvastam, de szita az agyam :oops:

Woody

Nagy-nagy graula Neked! Biztos csodás érzés volt megtudni az eredményt. Majd meséld el, hogy zajlott.

A leszívásról: engem nem kérdeztek meg, hogy altassanak-e vagy sem. Viszont mindenképp ezt javaslom. Egy lány meséte, hogy nem altatták és olyan pokoli fájdalmai voltak, hogy soha többet nem vállalja be. Én nagyon féltem az altatástól, mert még soha nem műtöttek. Aztán rájöttem, hogy semmi extra, a "mellékhatása" pedig csak annyi volt, hogy amíg nem tértem teljesen magamhoz, mindent elismételtem legalább 3szor :lol: Viszont tényleg nem lehet enni és inni sem előző nap éjféltől.

Erről az endó és fehérje dologról nem is hallottam :shock: Én nagyon szeretem a husikat, de csak halat, csirkét és pulykát eszünk. Meg persze iszonyúan édesszájú vagyok, ami tudom, hogy nem szerencsés :oops:

Azt szeretném kérdezni, hogy az IR-nek van vmi kézzelfogható tünete? Vagy csak szimplán ajánlatos megcsináltatni a vizsgálatot?

Most viszont megyek, főzök teát, mert 2 napja nagyon fáj a torkom :?

Ui: Érzem én is, hogy beindult a baba eső :D
angi81

Ja és Navared!

Én is megértelek, hogy nem mesélted el a szuper titkos lombikot. Szerintem csak akkor beszéljen ezekről a dolgokról az ember, ha úgy gondolja.
Viszont itt mindig támogatjuk egymást és ez a lényeg :D
angi81

sziasztok!

Mako: küldtem privit :D

Navared: ne is hagyd, nekem se akart adni a házi dokim utiktg papírt és én felhívtam a BMC-t ott mondták hogy igen is kell adniuk. Közben a dokim felhívta az OPT-et és közölték vele is hogy lehet adni. Azt hiszem akkor nem adhatnak ha magán klinikára mész, talán.

Woody: elmesélhetnéd az eredmény hirdetést :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné ment a válasz.

Navared: Az én házi dokim sem akart először adni, de bementem az tb-hez, de ott azt mondták, hogy nem köteles adni, "csak adhat, ha akar". Nekem oda telefonált a tb-s nő a házi dokihoz, és utána végül is kaptam. Ez kb 2 éve volt. Amikor legutoljára kértem akkor azt mondta a házi doki, hogy a támogatott lombikra jár útiköltség-papír, amelyik már fizetős arra nem jár. Lehet, hogy mivel a fagyi babáért fizetni kell, hogy ne számítson bele a lombikba lehet, hogy erre nem jár, de azért nem biztos.
mako30

Woody, GRATULÁLOK !!!! Írd le légyszi, hogy zajlott az eredményhírdetés!!

Navared, igen én is úgy tudom, hogy az endosoknak nem jók az állati fehérjék, és a húsfélék, és a fehér liszt, fehér rizs, cukor stb.Szóval akinek endometriózisa van, annak a makrobiotikus étkezés a legmegfelelőbb, én csináltam 1 hónapig, nagyon jó kis kaják vannak, de sajnos a férjemnek nem jött be semmelyik étel sem, így kétfelé nem tudtam főzni, sem idő nem volt rá, sem pénz a kétféle kajára.De próbálom száműzni a étrendemből a káros kajákat.
A gnrh-s dolgot én sem engedtem a műtétem után, pedig a doki erőltette.De akkor a sarkamra álltam.

Rodina, te voltál IR vizsgálaton? Csak azért kérdezem, mert írtad, hogy nem maradtak veled a babáid...

Kiss Angyal, jó pihenést kívánok!!!! :D
Vendég

Woody, Eszter!

Gratulálok!!!!!! :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Heni
Nincs listám.. csak egy hozzászólásban megpróbáltam felsorolni, hogy ki következik ki után, de volt akiket kihagytam.. bocsi..
Szeretnék én is következni :cry:

Tegnap óta már nekem is a cetotridet kéne szurkálnom.. holnap izguljatok értem! Annyi túrót, tejfölt és tejet ittam, hogy már hányingerem van tőle. Úgy érzem a pocim is dagadtabb a dupla adag szuritól. A fejem az fájt egész nap, de nem vettem be semmit... tűrők és tolom a túrót :D

Az nlc-s topik igen halott... én is fecsegtem ott, de meguntam, hogy senki nem látogatja és akkor találtam rátok! :roll:
avarka

Andrea:
Köszi, majd ránézek a hoxásokra is. :)

Muzsi:
Inszemhez friss sperma kell. Inszem napján fél 9-ig le kell adnia helyben apának a katonákat, aztán a biológus szépen átmossa, felturbózza valami tápos cuccban, utána te szépen megkapod őket.

Mako:
Milyen érzékeny a bőröd, érdekes... Messzi távolból küldök rá gyógyhullámokat: ((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))
Nem keresek semmi tünetet, viszont kezdettől fogva érzem a jobb fészkemet, hogy csipked. Bár ez lehet az inszemtől is... Nem?

Heni:
Kiskegyed mostanság olyan szétszórt. :lol:
Én gyűjtöm a pozitívat tesztelőket, nem avarka. :D Ma már 21-nél tartunk Woodynak hála! Köszi a laptetőt, felezek KPN-nel!
Hallod-e! 17 kg mínusz az gyönyörű, nem győzlek dicsérni és csodálni, olyan ügyes vagy!!!
Bládi miatt meg ne izgulj, lehet beáll a normális kerékvágásba! :wink:

Angi:
Torokra neked is ajánlom a hagymateát, nagyim receptje szerint:
Egy jó nagy fej v.hagymát felvágsz. Megpirítasz egy pici cukrot (1 csapott evőkanálnyit), rádobod a hagymát, megkevered, fonnyasztod; majd jöhet a víz és egy csipet só.
Komolyan mondom nagyon hatásos!

Képzeljétek, ma megnéztük a Karácsonyi éneket (3D), nagyon tetszett. Nem gyerekfilm, inkább felnőtteknek (max. tiniknek) ajánlom, de semmiképpen sem a fiatalabb korosztálynak.

Aprópopó! Valaki tudja, hol vehetnék diabetikus szaloncukrot, ZSELÉSET? Mindenhol ez a fránya vegyes, ill. marcipános van, ezeket nem szeretem...

Jójcakkát mindenkinet! :)

Pá Drágáim!
sajt@

még valami..

Én szerdán a BMC-ben kértem utiköltség támogatáshoz papírt! Adtak... csak azt nem tudom, hogy az autót miként lehet elszámolni rajta, mert csak vonat-busz jegy van rajta. Holnap megkérdezem!
avarka

Muzsi,
nekem volt cisztám, amit leszívtak, ezt altatás nélkül csinálták. Hát nem volt egy leányálom, de ki lehetett bírni. Akkor kaptam a felvilágosítást a műtőben, hogy a tüszőleszívás is ugyanúgy történik, csak altatásban, de lehet kérni altatás nélkül. Nekem azt mondták, hogy egy-egy oldalról ugyanazzal a szúrással szívják le a tüszőket, tehát max kétszer szúrnak a két oldalra. Állítólag külföldön nem altatnak, és van olyan tapasztalat, hogy altatás nélkül több egészséges petét tudnak nyerni. Megfontolandó. Én is gondolkodtam rajta, mindaddig úgy voltam vele, hogy nem kérek altatást, amíg rá nem találtam egy topikra ahol ilyen élményekről számoltak be a nők és 10-ből kilencen azt írták, hogy majd becartak annyira fájt.

Woody,
Fogadd hangos gratulációm!!!! :D :D :D

Avarka: csiribú csiriribá! Kép

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs!
Nagyon szépen köszönöm... most úgy izgulok, mintha eredményért mennék.. vagy nem? Akkor jobban fogok izgulni? :wink:

Imádom a macskuszokat :D Íme az enyéim:

Kép
avarka

Júj de szépek!!!!! Imádom őket. Nekem egy van, itt dorombol az ölemben.

Nagyon drukkolok Avarka, írjál majd rögtön, hogy mi volt! Én ma veszem be az utolsó fogamzásgátlót és jövő szerdán kezdem a 3 ampulla Menopurt :D :D :D :D ÚÚÚÚgy várom!!!

Kép

Maccs
vörösmacska

Sajti!

Tudom, hogy te gyűjtöd a + teszteket, amit Avarkának írtam, azt az alábbira értettem, ill nem értettem :)

[quote="mako30"]
írta:
mako30
Avarka: Engem is vegyél fel légyszí a listádra :) , bár én még nem tudom mikor lesz a leszívás (szerintem nekem is 4 körül), ill. a beültetés.

Húúú én biztos nem vállalnám be a leszívást altatás nélkül. A HSG n is majdnem elájultam a fájdalomtól :shock:
Egy mensis görcsöléstől is kivagyok, fájdalomcsillapítón élek 2-3 napig. Mondjuk tiszta Niagara vagyok az első 3 napon!!!

Woody!

NEM ÚSZOD MEG a mesét az eredményhirdetésről!!!! Csak írnád már!!!!

Ja igen:
A kismamákat, csak a 12.hét után gondoltam átteni a táblázatban a kismamák közé, babonából.

1259304015.4191.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt! :)

Avarka:
Én nem vagyok oda a macsekokért, de nem is utálom őket, inkább messziről szeretem csodálni - viszont a tieid gyönyörűek!!! Főleg a szürke! :)

Vörösmacska:
A te cicád is csodaszép! :) Kiskoromban rengeteg macskánk volt a kertben. Két kedvencem volt az idők során: egy szürke töröttfarkú (a dinnye keresztapám részegen a falhoz vágta szegényt :( ) és egy ilyen vörös-cirmos, mint a tiéd.
Leginkább azt nem bírom a cicókban, hogy dörgölődznek, aztán meg tiszta szőr leszek; illetve azt, hogy egyszer "elfelejtenek" hazajönni és akkor nagyon szomorú voltam mindíg...
Hajrá Menopur!!! :)

Heni:
Mitulátra hoddá netem vijgátot!!!
Mea culpa, figyelmetlen voltam!!! :oops: :oops: :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Tegnapi napon már nem tudtam jönni. Nővérkémmel beszélgettem.
Annyira vicces volt. :D :D :D
Nem mondtam neki, hogy mikor megyek dokihoz. Ő meg már a héten írt e-mailt, hogy mi a helyzet. Persze nem mondtam meg neki, hogy csináltam tesztet. Erre kiszámolta, hogy nyáron mikor voltam dokinál, így reggel megetette Márkot hajnali 5-kor utána nem feküdt vissza, várta az e-mailem, hogy tesztelek. De nem küldtem neki, mivel szóban akartam elmondani az eredményt. Erre írt anyuéknak, de ők nem írtak vissza. Lefeküdt és reggel ismét megnézte, hogy írtam-e, de nem. Erre elkezdett Amerikából mobilon hívni, hogy mi a helyzet, de sajnos rossz volt a vonal, így 6. alkalommal is csak őt hallottam.
Utána megunta és anyuékat hívta telefonon. Ők "hazudtak" neki, hogy nem volt bent a doki, így ők sem tudják, hogy mi van.
Hazaértem a munkából és hívtam skype-on. Végre beszéltünk, megmondtam a jó hírt, elkezdett síkítani. Mondtam szegény gyerkőcök megijednek. :) Mondta bezárkózott a szobába, hogy ne nézzék őt hülyének. :) Utána közli, hogy szuper, akkor elküldheti nekem a terhesruhákat. Mondtam várjon még azért azzal. De nagyon édes volt! És persze nagyon hiányoznak nekem. :(

Na és az erdeményhirdetés.

Alig voltak tegnap, szerintem a december miatt. De a lényeg, leadtam a dolgot, ott már mondtam, hogy szerintem jó lesz. :D
Nevettek is a lányok.
Utána kimentem újságot olvasni. Láttam, hogy elviszik a kartonomat a vérvételhez, aztán a doktornőt is megláttam. Kb. 15-20 percet ültem az ajtónál. Odajött a doktornő asszisztense, hogy szeretne a doktornő látni a laborban a hátsó szobában. (ott voltam még az adatfelvételeknél is).
Doktornő ott ült és nézte a papírjaim. Kérdezte, hogy hányadik inszem is volt? Válaszoltam hogy a 2. Mondta, hogy tényleg, mivel közben volt a lombik, de ez már nem is fontos, mivel sikerült. Nevettem ekkor, és kérdezte, hogy ugye teszteltem? Én meg lehajtott fejjel bólintottam neki és halkan mondtam, hogy igen. És nem is akartam elhinni amit látok, mivel a sikertelen lombik után nem számítottam erre. De mondta, hogy amikor az ember a legjobban nem is számít rá, akkor történik meg. Utána mondtam, hogy a Doktornő mondta is nekem a záró átadásánál, hogy sikerülni fog. Nevetett. :D
Utána mondta, hogy még 2x fogunk találkozni dec. 3-án és dec 10-én.
Már nagyon várom! :D :D :D

Ja és nálám nem volt bent a biológus.

Remélem beindultak itt a fórumon a dolgok, és mindenki csak pozitív teszttel fog jelentkezni!

Bocsi, hogy sokat írtam.......
woody

Sziasztok !

csatlakozhatok hozzátok?? Mi is a BMC-be fogunk járni, vagyis a páromnak ott volt a sperma vizsgálata, de elég rossz lett..., a nődokim ajánlotta,hogy menjünk oda vissza ,mert csak inszem jöhet szóba..., tudtok ott nekem dokit ajánlani?? Időpontot szeretnék kérni. Vagy csak úgy felhívhatom a központot?? hogy működik ez???

EDI
ediii

Üdv ediii!
Én csak felhívtam őket, mondtam, hogy első alkalommal mennék, és azt is mondtam kihez szeretnék. Ők meg adtak egy napot, amikor 12-13 óra között kell jelentkeznem. Én előtte közvéleménykutatást végeztem, hogy kit ajánlanak, mert idősebb férfit nem szerettem volna.

Zsu1981!
Voltam IR vizsgálaton, a doki csak annyit mondott, hogy látja szépen lement az inzulinom. Egyébként ezek lettek az értékeim, én azt sem tudom jó-e, mert még a neten sem szerepelt semmi.
glükóz 5 (éhgyomi)
glükóz terhelés
60' 6,8
120' 4,9

Inzulin 2,1 (éhgyomi)
inzulin terhelés 60' 48,5
120' 31,3

Egyébként nálam már gyanús a prolaktinom is, mert az is néha nagyon magas. Lehet, hogy majd bromot kell szednem?!
Prolactin szintjeim:
3. cn: 562 mU/l (referencia tartományt meghaladta!)
20. cn: 318 mU/l
24. cn: 572 mU/l (referencia tartományt meghaladta!)
Ja, és ebben a hónapban egyébként volt gyönyörű tüszőm, és volt ovulációm is. Kiváncsi is vagyok, hogy mit fog rá mondani a doki!
Zsu, szurkolok a januári kezdéshez!

Avarka! Vörömacska!
nekünk is van három cicánk! Az egyik tisztára olyan, mint Avarkáénak a fekete cicája. A másik egy cirmos cica, a harmadik meg olyan, mint vörösmacsé! Imádom őket! Nálunk ők a gyerekek! :oops:

rodina74

Woody!

Hát ezt csodás lehetett megélni! NAgyon-nagyon szurkolok!

rodina74

Sziasztok!

Woody!
Köszi, hogy megosztottad velünk, csodálatos!!!!!

Ediii!
Üdv itt nálunk, nyugodtan gyere, hasznos tánacsokat szoktunk osztogatni! Igen, csak felhívod őket, ( 1-458-45-79, vagy 458-45-80 kitartóan csörgetni, de inkább csak 12 óra után, akkor talán kicsit jobban ráérnek felvenni)
mondod, hogy első alkalommal mennétek. Nőgyógyásztól mindenképpen kell beutalót vinni, de ezt majd elmondják úgyis. Szerintem szinte mindegy, hogy kihez jelentkezel be, mindenki nagyon ügyes, segítőkész. Nekem Skiba dr nő a dokim, megvagyok vele elégedve nagyon. De szinte bárkit megkérdezel, mindeki elégedett a saját orvosával!!!
Drukk a mielőbbi sikerhez!!!

Rodina!
Nem akarok belepoff, melyik doki mondta, hogy szépen lement az inzulinod? Amennyire én értek hozzá, tényleg szépen alacsonyak az értékek, de szerintem a 120 perces inzulin túl magas a 0 perceshez képest, több, mint 10 szerese, és ez nem olyan jó. Lehet erre kéne gyógyszer.
Csajok kinek is volt ilyen??? Hogy alacsony az érték, de több, mint ötszöröse a 120 perces a 0 percesnek? És neki is IR t állapítottak meg.........De ne aggódj, nem vészes!!!! Csak járj utána, ha gondolod!!!
Bocsi, nem akarlak bántani....

heni77

Woody!

GRATULÁOK :D :D :D

tudtam tudtam tudtam :D

akkor csütörtökön 10? BMC?

:)

eszter

eszter82
Budapest

Szia rodina, nálam voltak hasonlóak az értékek, vagyis az IR éhgyomor pont ez volt.

0 percnél 2.01
120 percnél 21.03

Én a Mensmentis-ben voltam ott mondták, hogy max. 6x-os lehet a különbség. Ez meg 10x-es.
Illetve a sima cukor sem volt a határértéken belül van, de akkor is alacsony a változási érték. (szerintem ez van nálad is)
Nagyon enyhe IR.
Tehát kaptam Meforalt 2x1-et és diéta 180cH.

És 8 hét után most sikerült is az inszemem. :D :D :D

Eszter, neked 10-re kell menni? Nekem a dokinő csak azt mondta, hogy csütörtökön találkozunk. Én tuti korábban megyek, kb 8.30-9,mivel férjem elvisz kocsival. Nem tudnál kicsit előbb jönni? Kérlek. :wink:
woody

Sziasztok!

Sajnos leállította doktor úr a stimulációt. A mai, 7. napon az E2: 163 a 400 helyett :(
Nem mondta, hogy reménytelen.. de igazán nehéz, hogy csak a vérvételre tud hagyatkozni. Mamut adaggal kell indítani legközelebb, ami kb február eleje lesz.

Ha járt már valaki így, ossza meg velem a tapasztalatait. Előre is köszönöm.
avarka

Woody!

Megpróbálok előbb menni, de azt mondták múltkor, hogy 10-11 közt várják a kismamikat :D
annál is inkább, hogy ne kelljen órákig sorban állni kint!
..ill az sem mindegy szerintem, hogy mennyit ülünk ott egymás nyakán annyian...én azért igyekszem elkerülni minden helyet ahol sok ember van, mert nagyon nem szeretnék elkapni semmit!

Eszter

Küldtem privit is!!!!

eszter82
Budapest

Heni!

Jaj, dehogy bántasz! Én nagyon örülök, ha mond nekem erről valaki valamit, mert én nem értek hozzá! Én csak szeretném megtudni, hogy mi a bajom! NA majd erre konkrétan rákérdeek, mikor megyek a doktornőhöz!

Woody!
JAj, lehet, hogy nálam is csak ez a baj! De jó lenne! Na, most fel is hívom a mentist! Gondolom, ha viszem az eredményt, úgy is fogadnak nem?

rodina74

Na, már be is jelentkeztem!
Volt valaki Rencz Ritánál a mensben? Hozzá volt legközelebb időpont, így hozzá kértem.

rodina74

Rodina, belenéztem a blogodba. Láttam, hogy már volt egy pozitív teszted. Csak sajnos elment :cry:
Na most az IR-nél még nagyon fontos, hogy sajnos vetélést is okozhat. Ezért van a gyógyszer a 12. hétig.
Pont tegnap beszéltem velük és 10. hétig veszélyes nagyon a dolog, azért kell szedni, utána meg fokozatosan kell csökkenteni vagyis felére az adagot a 12. hétig. Így megakadályozza a korai vetélést.
Szerintem tuti fogadnak, csak a kérdés, hogy mikor van időpont. Nekem is csak januárra volt.

Eszter megy a privi.
woody

Na látom, már be is jelentkeztél. Nekem ő az orvosom ott.
Tuti jó kezekben leszel.
woody

Woody!
Imádlak! jaj, annyira jó napot szereztél, szereztetek nekem!
Tiszta boldog vagyok!
És még jó dokihoz is kaptam időpontot, húúú az nagyon jó!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
A diétát el is kezdem, pont tegnap kaptam egy lánytól, akinek nagyon magas az IR-e, és ő ha jól emlékszem ő 140 vagy 160 CH diétán van!
Jaj, annyira boldog vagyok! lehet, hogy csak ez a baj, mert egyébként mindenen jó - kivéve még a progeszteront, de arra is azt mondták, hogy mivel visszament, az így jó!
Nagyon köszönöm!

rodina74

Rodina!

Reméljük mihamarabb orvosolják neked is, és követheted / követhetjük Woody t.
Küldtem neked pü. t.

Puszi

heni77

sziasztok!

avarka: nagyon sajnálom :cry: , de legalább már tudják, hogy mennyivel kell indítani.

Kép
sztyopane

Avarka, :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom.

Rodina, remélem hamarosan babás leszel így.
woody

sziasztok

ma voltam bmc-ben volt vv és uh , és találkoztam mako-val.

nekem kedden lesz leszívás ő meg majd megírja nektek bár szerintem sokára ér haza szegény.

szóval itt állunk a küszöbön bár ma is elkéstem rendesen a munkából :(

mindegy már csak holnap dolgozok és utána meg otthon leszek.

woody
örülök hogy sikerült nektek remélem hogy én is követlek mako-val.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

avarka

sajnálom de még jobb hogy most és nem később bár tudom ez nem vígasz :(

képzeljétek el mi már 150.000nél tartunk az injekciókkal, remélem sikerrel járunk ....

kérdezte tegnap a férjem elmentünk vásárolni hogy mit kérek karácsonyra ?
mondtam hogy kisbabát... ezek után ....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Avarkám, nagyon sajnálom :cry: ,
ez elkeserítő számomra is, mert én mint írtam csak a 7. napomon megyek először.....

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Avarka nagyon sajnálom.

Ma voltam a bmc-ben, hétfőn lesz a leszívás. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen hamar, de örülök neki. :lol: :lol:

Ma összeismerkedtem Lukácsnéval. Nagyon jól eldumáltunk :D , és hallottuk (inkább csak Lukácsné), hogy a Szűcs dokinál egy csajnak sikerült a beavatkozás, bent volt az embriológus is. Sajt húzhatsz még egy strigulát a statisztikádhoz.
mako30

Rodina: honnan tudod, h volt szép nagy tüsződ, meg ovulációd is?
És ezeket a különböző értékeket honnan tudod?
Lehet h azért vagyok ilyen tudatlan, mert nálunk még semmiféle vizsgálat nem volt. Csak nem jön a baba már egy ideje, és egyből a bmc-ben kezdünk. Remélem ez nem baj?

Én nagyon várom már a 10-ét! Nekem azt mondták, 12 és 2 között lehet menni. Én tutira nem érek oda 1 előtt, sőt...
neked megvannak már ezek a vizsgálatok: AIDS, szifilisz, TORCH, Hepatitis B és C, clamydia...
és a párodnak?

Én ma voltam nagyrutint csináltatni, a bmc-és telefonos nő ezt is mondta, h csináltassak az első konzultációig. A fentieket meg Zsu mondta itt a fórumon.

Jaj, de sok pici oka lehet annak, ha valakinél nem jön baba!!!

Kép
lujzici

Woody, akkor most már egy hangosabb gratula :lol:
Rodina, a Mensben mekkora "várólista" van általában a dokikhoz?
Avarka, sajnálom, tudom milyen átélni a leállított stimut :cry:
Sajt, zebrád baktat a vonalzó vége felé? :lol:
vörösmacs, nekem ez a típusú vörösmacs a kedvencem :lol:
Nálam semmi, ma vagyok az inszem utáni 8. napon, de már kezdem szoktatni magam a gondolathoz/eredményhez...
Nem értem hogy lehet, hogy enyhének mondott IR-rel és PCO-val csak mennek el az inszem lehetőségek, egyik a másik után... Arra gondoltam, hogy kivizsgáltatom magam a Mensmentisben. Csak azt nem tudom, hogy még elhasználjam a maradék két inszemet, vagy inkább előtte?
kpn

Sajt, Heni: úgy látom egy hozzászólásom félreértést okozott.
Avarka írta:
„Most néztem az igazolásomat és a leszívást 4-re, a transfert 7-re írta a doktor úr. Ámen!
Ha jól rangsoroltam magunkat: Woody, Lukácsné és Én a pocakosodás sorrendje. Ha kihagytam valakit bocsi!”

Én erre írtam:
Avarka: Engem is vegyél fel légyszí a listádra, bár én még nem tudom mikor lesz a leszívás (szerintem nekem is 4 körül), ill. a beültetés.

Bocs, ha félreérthető voltam, nem akartam senkit megbántani.
mako30

Avarka, sajnálom, hogy leállították, én is ugyanígy jártam októberben. Amikor írtad szerdán az eredményedet, egyből az enyém jutott az eszembe :cry: Nekem is hasonló volt.Sajnos nem mindenkinek tudják elsőre "belőni" az adagokat. De hajrá következő!!!!

Ediii, üdv itt!! Nekem a Skriba Eszter a dokim, de szerintem bárkihez mész, mert mindenki ügyes, senkire sem volt még panasz.

Rodina, az IR eredményedről ugyanazt tudom elmondani, mint Dr.Heni!

Lukácsné, drukkolok a keddre nagyon!!!Mi elköltöttünk 200ezret a lombiknál, bár nekünk fagyasztás is volt.

Mako, hajrá hétfő!!!
Vendég

Köszi csajok a vigasztalást! Minden Ok!
Szerdán még megzuhantam, de ma már jól viseltem a dolgot.. és belefogtam a "renoválásba".
Méregtelenítés ezerrel, talpmasszázs stb... lelki harmónia.. minden sz..rt lepasszolok magamról január végéig és akkor minden rendben lesz! Olyanok lesznek az eredményeim, hogy csodájára fognak járni :lol:
avarka

most akkkor kérnék felvilágosítást, hogy a fagyasztásért kell fizetni?
meddig tárolják a baby-ket a fagyóba?
ma aki ott volt egyik család ott 1 lombik volt két fagyi és a második fagyiból lett a kislány :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navarka!
Nagyon sajnálom, de a következőnél már mindent tudtok, és hipp-hopp babás leszel! fel a fejjel!

Lujzi!
Én a KAáliban kezdtem lassan 1 éve. Már 4 inszemen túl vagyok. Kétszer sikerült is, csak elmentek a babák 8 és 5 hetesen. A 8 hetes terhességemnél ikreket vártam. Szóval most váltani akarok, mert a KAáliba adokim csak csinálja az inszemeket, és mikor kérdeztem, hogy nem kellene-e valami vizsgálat, amitől rájövünk, hogy mitől mennek el a babák. Erre ő azt felete, hogy nem, nincs szükség rá. Szóval ez volt az a pont, mikor én tudtam, hogy eljövök onnan. Tudom, hogy nem mindegyik ottani doki ilyen, én nem jót fogtam ki. Na, és akkor körülnéztem a neten és rátaláltam Fülöp dokira, aki sokat foglalkozik a habituális vetélőkkel. Ő nagyon sok vizsgálatot előírt, amit én már több mint egy hónapja folyamatosan csinálok. Így 13. és 16. napi ultrahangon nézték meg a tűszömet, a mnyh-t, valamint azt, hogy megrepedt a tüsző, és látták a sárgatestet is. Szóval én már voltam immunológián, néztek trombóziksra, a jövő héten kész a genetikai vizsgáltunk és ezer más dolog. Erről 3 oldalas excel táblázatom van. De ha ti csak most kezditek neked még ezek nagy része fölöslegesek. Nekem is a vetélések miatt kell.
Amiket konkrétan kérdezted, igen, azok nekem és a páromnak mind meg vannak. A párom most csináltatott spermium vizsgálatot és csináltak mikrobiológiai leoltást is. Ennek hétfőn lesz meg az eredménye. De te még ráérsz egy csomó komolyabb vizsgáltra, és a lényeg, hogy csak azok kelljenek amelyek a BMC-be fontosak, mert az azt jelentené, hogy hipp-hopp te is babás leszel.

kpn!
Én ma kértem időpontot. Először Tűühöz akartam, de csak január végére lett volna. Az nagyon messze volt nekem, így mondtam, hogy adjon ahhoz, akihez a legközelebb van időpont. Így kaptam január 5-ére a doktornőhöz időpontot. Csak ennyit tudok.

Lukácsné!
Remélem, hogy karácsonyra azt kapod, amit szeretnél!

rodina74

Lukacsne, nálunk spermafagyasztás volt, nem baby fagyasztás! Azt nem tudom megmondani, hogy a babyfagyiért kell-e fizetni...odáig sajna még nem jutottam el!
Vendég

Lukácsné, a fagyibabák ára 100.000 Ft és csak akkor kell kifizetni, ha felolvadtak, illetve nem TB támogatásban kéred.
Ha TB támogatás van, akkor itt is kötelező a 3 hónap szünet.
woody

Kpn, nem szabad feladni!
Én is sok-sok furcsaságot éreztem és látod sikerült. Még 4 napig görcsöltem is, mint ahogy szoktam. A férjemmel mi is azt mondtuk, hogy akkor ennek vége. Hétvégén mind a két nap el is vittem a kutyusom iskolába. Pedig oda nem megyek inszemek alatt.
A szervezet nagyon fura tud ilyenkor lenni.
woody

Végre hazahoztam az összes injekciómat a patikából. Végül a gagyi patikában csak a Menopurt tudták beszerezni.
Elmentem a Déli patikába ma reggel és ott egyből adtak mindent
7 Cetrotide, 2 Ovitrelle, és a 15 db-os Crinone hüvelygél (ez a progeszteron) összesen nekem ez az egész 145.000 Ft-omban van.

Juj Mako nagyon drukkolok a leszíváshoz, de nem emlékszem , hogy írtad volna, hogy méretügyileg hogy állsz?

Avarka nemigazán térek magamhoz, hogy leállították a stimulációdat.
[quote]l írta:elki harmónia.. minden sz..rt lepasszolok magamról
ez nekem nagyon tetszik, kellene alkalmaznom, de nem nagyon megy.

Csajok mesélhetnétek ki miyen tipusu munkahelyen dolgozik és hogy oldja meg ezeket a dolgokat amiket most megél, mert nekem iszonyúan nehéz. :cry: :cry:
Egy közepes méretű tanácsadó cégnél vagyok és kezdetek óta a cég oszlopos tagja, főfő mindenes, főfő banya állásban (pénzügy, munkaügy, személyi asszisztencia, gazdasági ügyek, működtetés, minden) , azóta kapom az ígéretet a Főnöktől, hogy bármikor menjek szülni, bármikor visszajöhetek, amíg őt látom nekem jó lesz... stb. Tudja, hogy már 4 éve kínlódunk a gyerektémán és elviekben támogatott meg soha nem szólt ha orvoshoz kellett menni, de amióta bejelentettem 1,5 hónapja, hogy lombikra megyek, itt az éles helyzet tiszta diló. Minden megváltozott, hiába kértem, hogy maradjon a dolog kettőnk között, egy hét után az egész cég tudta és miattam az egész cégben össze-vissza forgattuk a munkaköröket, mert ha most én elmegyek 2-3 hét betegállományba megáll az élet, nincs helyettesem, most 2 hét alatt kell megtanítanom egy kolléganőt arra amit 6 éve csinálok, olyat aki ilyet még soha. Nem megy a betanulás és januártól fel akar venni helyettem egy profit, és olyanokat mond, hogy ne menjek vissza akkor sem ha nem sikerül :shock: , mert mit csinál az új nővel. Teljesen kivagyok, mert eddig én voltam a bizalmasa, 10 éve ismerjük egymást, és most minden megváltozott, de olyan szinten, hogy már jogászt is kerestem és leadtam az igazolást is, hogy kezelésre járok :o . Tiszta pánikhangulat van a cégnél és nehezen tudok koncentrálni a babatémára, jövőhéten kezdődik a szurkálás és nem tudom lehet-e ezt ilyen szar körülmények között napi 10-11 óra munka mellet, idegbeteg körülmények között? Leszívás előtti naptól már nem akarok menni, de addig világot kell váltanom, de szerintem itthon sem lesz nyugtom, mert nem fognak boldogulni nélkülem.

Nálatok hogy oldják meg a betegállományt? Van valaki ilyen cipőben, aki stresszes helyen dolgozik és nincs aki helyette elvégezze a munkát? Mit szólnak a hiányzásokhoz és újabb és újabb betegállomáynokhoz?

Maccs
vörösmacska

Van 4 db menopurom + oldószer..., ha kell valakinek szóljon!
avarka

Vörösmacska, én elvileg nyugis helyen dolgozok (ékszerbolt), én nem is teljes munkaidőben, amikor elkezdtem a szurizást, és mennem kellett ellenőrzésekre, szinte mindig ellenállásba ütköztem a kolleganőm részéről (aki a teljes idős) hogy neki pont akkor kell mennie orvoshoz (milyen érdekes), és ilyenkor nekem be kell mennem, ez engem marhára idegesített, nagyon feszült voltam, már az miatt is, mert megtudtuk, hogy csak karácsonyig van melóhely, mert bezárnak.Én nem állítom, hogy ezek miatt, de erősen közrejátszott szerintem, hogy le kellett állítani a lombikot.Úgyhogy mindenképp azt javaslom, hogy nyugodj meg és ne érdekeljen, hogy mi történik a melóhelyen, mert kirúgni akkor sem tud, ha nem sikerül a lombik, a pihi időben is jár a védettség, ha meg sikerül, akkor meg azért jár! Szerintem ezt így mondd meg a fönöködnek kerek-perec!Nem tehet semmit!
Vendég

El sem hiszem, hogy laptetőm van!!!! Már ezer éve nem volt! De mivel nekem még nem szükséges, így átpasszolom annak akinek kell, pl: Sajt, Kpn, stb. :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?