Sziasztok!
Tegnapi napon már nem tudtam jönni. Nővérkémmel beszélgettem.
Annyira vicces volt.
Nem mondtam neki, hogy mikor megyek dokihoz. Ő meg már a héten írt e-mailt, hogy mi a helyzet. Persze nem mondtam meg neki, hogy csináltam tesztet. Erre kiszámolta, hogy nyáron mikor voltam dokinál, így reggel megetette Márkot hajnali 5-kor utána nem feküdt vissza, várta az e-mailem, hogy tesztelek. De nem küldtem neki, mivel szóban akartam elmondani az eredményt. Erre írt anyuéknak, de ők nem írtak vissza. Lefeküdt és reggel ismét megnézte, hogy írtam-e, de nem. Erre elkezdett Amerikából mobilon hívni, hogy mi a helyzet, de sajnos rossz volt a vonal, így 6. alkalommal is csak őt hallottam.
Utána megunta és anyuékat hívta telefonon. Ők "hazudtak" neki, hogy nem volt bent a doki, így ők sem tudják, hogy mi van.
Hazaértem a munkából és hívtam skype-on. Végre beszéltünk, megmondtam a jó hírt, elkezdett síkítani. Mondtam szegény gyerkőcök megijednek.
Mondta bezárkózott a szobába, hogy ne nézzék őt hülyének.
Utána közli, hogy szuper, akkor elküldheti nekem a terhesruhákat. Mondtam várjon még azért azzal. De nagyon édes volt! És persze nagyon hiányoznak nekem.
Na és az erdeményhirdetés.
Alig voltak tegnap, szerintem a december miatt. De a lényeg, leadtam a dolgot, ott már mondtam, hogy szerintem jó lesz.
Nevettek is a lányok.
Utána kimentem újságot olvasni. Láttam, hogy elviszik a kartonomat a vérvételhez, aztán a doktornőt is megláttam. Kb. 15-20 percet ültem az ajtónál. Odajött a doktornő asszisztense, hogy szeretne a doktornő látni a laborban a hátsó szobában. (ott voltam még az adatfelvételeknél is).
Doktornő ott ült és nézte a papírjaim. Kérdezte, hogy hányadik inszem is volt? Válaszoltam hogy a 2. Mondta, hogy tényleg, mivel közben volt a lombik, de ez már nem is fontos, mivel
sikerült. Nevettem ekkor, és kérdezte, hogy ugye teszteltem? Én meg lehajtott fejjel bólintottam neki és halkan mondtam, hogy igen. És nem is akartam elhinni amit látok, mivel a sikertelen lombik után nem számítottam erre. De mondta, hogy amikor az ember a legjobban nem is számít rá, akkor történik meg. Utána mondtam, hogy a Doktornő mondta is nekem a záró átadásánál, hogy sikerülni fog. Nevetett.
Utána mondta, hogy még 2x fogunk találkozni dec. 3-án és dec 10-én.
Már nagyon várom!
Ja és nálám nem volt bent a biológus.
Remélem beindultak itt a fórumon a dolgok, és mindenki csak pozitív teszttel fog jelentkezni!
Bocsi, hogy sokat írtam.......