Sziasztok!
Vagyok, de hétvégén nagyon nagy családos voltam. Voltak sógornőmék az Ő szülinapi ünnepi ebédjén, rendeltem Neki dobos tortát meg kapott egy nagyon szép orchideát, tegnap Adrival voltam ovistárs szülinapi buliján, ma meg itthon maradt, mert tegnap este 39,5 volt a láza.
De ez már pénteken este kezdődött egy "sima" 37,5-lel, szombaton 38 vasárnap délelőtt kimaradt, úgy hogy elmentünk Flórcsi szülinapjára, mire hazaértünk és megebédelt ismét 37,5 lett, aztán estére/éjszakára nyomott egy 39,5-öt!
Úgy hogy legnagyobb bánatára nem mehet oviba és ezért a mai Cirkuszból is kimaradt!
De nagyon aranyos volt, mert csak egy kicsit sírt reggel emiatt!
Viszont a doktor bácsi....mert reggel ugye kihívtam....megígérte Neki, ha ma meg holnap nagyjából fekszik és issza anya gyógyteáját és beszedi a cataflamot....ezt nem kell Adrinak sokszor mondani, ha tehetné egyszerre benyalná az egészet!
....akkor péntere elengedi oviba, mert akkor jön az oviba a Mikulás! Úgy hogy képzeljétek el, Adri az ágyban "fekszik"!
Egyébként "szokás szerint" a fülét fájlalja, más baja hál'Istennek nincs! Csak még a hőem meg a láz estére! Ja meg persze fülcseppet is kapott!
Jázt meg szerdán viszem 10 hósra, Vele hál'IStennek....koppkoppkopp!!!!....semmi baj nincs!
Tenci!
Kérdésedre válaszolva: Alma koncert nagyon jó volt, tetszett Nekik! Óvó nénik meg beleszerettek az "AlmaPasikba"!!!
Mint ahogy már írtam, pénteken jön Adriéknál az oviba a Mikulás, dec. 8-11-ig karácsonyi vásár van az oviban.....ez olyan, hogy óvó nénik a gyerekek segítségével csináltak mindenfélét....majd fotózok!
.....és ezt lehet megvenni és amit megvettél, az abból befolyó összeg megy a csoportoknak és ebből viszik majd Őket valahová a jövő év folyamán. Szóval ez ilyen "kirándulós kiegészítés" az ovinak/csoportoknak.
Aztán dec. 16-án van a csoportjukban a karácsonyi előadás a szülőknek! Majd dec. 23-tól téli szünet január 4-ig.
Meg vagy velem elégedve?!?!?!
Katinak csókjaim meg a Fiúknak is!
Scampit meg majd ne feledd!
Jaaaaa, és jövő héten hétfőn 17-kor fodrász!
Judy!
Nahát, Neked micsoda bűneid vannak?!?!
Ez a Te harci feladatod? Más nem tudja néha összeszedni?
Örülök, hogy zoknik tetszettek!
Majd máskor bepótolod régiót meg kínait
, Ikában vannak jó dolgok? Vagy volt valami konkrét amiért mentél?
És miért vagy letiltva autóról? Túl sokat mentél vele vagy mi?
Ja és örülök, hogy az előszobáig már eljutottatok!
Orsi!
Mit mondtak, hogy meddig van zárlat? Jó, gondolom egyenlőre konkrétumot nem tudtak mondani, de kb.?!?!
Valahogy biztos megoldom, hogy belógjak Hozzátok!
Majd beszélek.......valakivel.....hátha!
Én is nagy bocsánatot kérek előre is, mert én is mikor megláttam a nappali képet, először azt hittem...akkor még az írást alatta nem láttam/olvastam
.....hogy ez a pince és ott mennek a zöld csövek!
BOCSÁNAT!!!!
De ha már teljesen kész lesz, biztos másképp fog mutatni és az olyan hülék mint én meg Tenci
akkor már biztos tutira felismerjük a NAPPALITOKAT!!!!
Konyha viszont naggggyon ott van a szeren!!!!!!
Csak egy kérdés, nem kötözködésből
...."sima mosogatód" is lesz vagy csak mosogató géped van? Mert lehet, hogy én vagyok vak, de azt nem láttam ott a pulton!
Vagy az máshol lesz és az még nincs kész vagy arról nem lett kép csinálva???
Több hüle kérdésem....egyenlőre
.....nincs!
És tényleg ahogy Tenci is írta, tessék jönni egy UFF-ra minden nap!
Tegnap este 10-kor is ugrottam a telómért, mert kaptam egy sms-t....de még nem Te voltál!!!!
Boszi!
Ha olvasol akkor írom Neked, hogy nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És remélem, hogy a Kisasszony vár még legalább 3-4 hetet és addigra lehet, hogy már tilalom sem lesz és akkor hajráááá, mehetünk Tencivel egyetemben!
Kriszta!
Hát nagy gáz ez, hogy ennyi az árkülönbség, de szerintem ez nem igazán jellemző mostanság! Legalábbis én még sosem....koppkoppkopp.....futottam bele ilyenbe, pedig ha valaki én már évek óta megveszem a karácsonyi ajándékokat novemberben!
És tudod, hogy mi a vicces, hogy én meg pont fordítva jártam, bár jobban, mint Te, mert én ósanba nem vettem meg az ajándékot csak körbe néztem és ugyanazt a fiú babát 1000 forinttal olcsóbban kaptam meg a Régióban, mint az Ósanban!
Pankáéknál jön az oviba a Mikulás? És egyetértek Veled abban, ha csak fél napra vigyed be, akkor tök felesleges bevinni a gyereket!
Vezetés hogy megy? Remélem nem adod fel továbbra sem és gyakorolgatsz!
Vali!
Jobbulást Vikónak! Mennek a gyógy puszik!
Örülök, hogy azért már pár ajcsit sikerült vennetek! Meg lesz a többi is!
Te hogy vagy? Lehullottak már a fákról a levelek teljesen?
Nálunk már alig van hál'Istennek!
Várom a havat nagyon! Jöhetne a szülinapomra! Nem küldenél errefelé egy keveset ?!
Steff!
Boldog névnapot!
Hogy vagytok? Gyerekek meggyógyultak már? És oviváltás sztorit még mindig várjuk!
Ajándékok vásárlásával hogy állsz?
Andi!
Balu hogy van? Jár bölcsibe? Oda is megy a Mikulás? Ajándékok nagyjából vannak már? És TE hogy vagy??? Mesélj nyugodtan!
Bocsi, ha valaki most kimaradt, de mennem kell. Jáz felébredt, úgy hogy most Adrit is kiengedem az ágyból
had játszanak egy kicsit még ebéd előtt!
Szép napot Mindenkinek! Ha tudok, még jövök!
Pussz!