Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tenci: Tényleg kicsit szomorú vagyok,de az idő majd megoldja a dolgot. Fehér holló azért vagyok, mert olyan ritkán tudok jönni, most is Vikó itt van az ölemben és nyüszit mint egy kis kutya :?

Timi: Ajándék? Fogalmam sincs hogy mit kap, sajnos idén elcsúsztam az ajándékok beszerzésével. :oops: :?

Most csak ennyi, mert nem tudom mit akartam és Vikó se hagy békén.
Mert aludni nem akar... :cry:
V

valentina

Szabi most küldte, ilyen lesz a nappalinkban a tapéta. Kép
snooopy

Kép
snooopy

azta figyelitek egymás után két laptető!! :lol: :oops: 8)
snooopy

Sziasztok,
az oktogonnál pénteken kismama-hastánc tanfolyam indul. Ha érdekel, priviben kérdezz.
Szeretettel
nováky_rita

Sziasztok-csak egy gyorsra :
Ancsával beszéltem-ma ment egyes klinikára-sajna bent is fogták!!! :cry: :cry: :cry:
már este fájdogált a hasa-ma megvizsgálták-méhszáj nyitva-és vérezget is picit....úgyhogy most infúziót kap mert félnek,hogy megindul a szülés...
visszatartás van...... :cry:
úgyhogy drukk millióval-picihugi még ott a helyed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jövök még csak rendezem srácokat most estünk haza.....és ezt meg akartam írni!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
JAJ NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops:
((((((((((((((((((((((((((((((ANCSA))))))))))))))))))))))))))))))))))
NAGYON SZORÍTUNK NEKIK!!! küldöm a sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Úristen, Ancsa!
szorítunk!!!

emano/Andi
KépKép
emano

vagyok...

VERÓ-szóval tegnaptól nyomom GR-t :D kibírható sőt még algalevesek is ehetőek :lol: :lol:még annyi,hogy én napközben is tolok gyümit :roll: :wink: :lol: -nekem lételemem-evvan :wink: :lol: :lol: -nagyon jól fogytál/fogysz :wink: :lol: :lol: mi lett volna ha turbót eszed??? :roll: :lol: :lol: -és ugye tegnaptól kezdtem-vasárnapig5000-de szerváltam kajajegyet-20%-és máris 4000lett a hétre!!! :wink: :lol: 8) jővőhétre már le is zsíroztam a jegyeket-ez is valami :wink: :wink: 8)
csajok jól vannak???oviba jön télapó??? :roll: :lol: :lol: :lol: vagy nektek is házimikulás van/lesz??? :lol: :lol:

TIMI-mai nap merre vagy??jaaa megjött Jánoska ééés :wink: :lol: :lol: :lol: -Jázminnak jöttek újabb fogacskák???-lassan kész a teljes fogsor-aztán még csak a 10.hónapot tapossa!!!! :D 8) :wink: -kérdeztem-de nem írtad-milyen volt Almakoncert???-vagy nem is voltak??? :roll: :roll:

JUDY-csak nem Érden ragadtatok???? :wink: :lol: 8) délebbre nem jöttök egyszer????onnan már csak 15km :wink: :lol: 8) -de szerintem ez neked nem probléma.. :wink: szánkó van már?????-mi tavaly annyit mentünk-és persze sehol nem kaptunk,kétszemélyes vászonülőset akartunk....és hol volt???-persze,hogy itt Ercsiben egy hobbyboltban....tök véletlenül ment apum oda-rögtön megvette Mikeynak :wink: :wink:

VALENTINA-látom jókor jössz....mikor érsz ide megint???-Viktor jólvan???-hozzátok megy mikulás??? :lol:

ORSI-laptető :lol: :lol: és ismét :lol: :lol:
jóóóó a nappali-de megmondom mikor ránéztem azthittem szalagfüggöny :oops: :oops: elsőre....
de tényleg jó és nagyon különleges..... :D tapétába gondolkodtatok???mindenhol az lesz?
konyhát elkezdték-és kész lett???? :roll: :D

ami lemaradt-Katalinok boldog névnapot :D

és ezek a napok a héten-valami elképesztő,mennyire jó idők vannak!!!!-remélem mindenhol és ki is használjátok....mondjuk baciknak ez jó-de mit tehetünk???mi kint vagyunk az tuti :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

ANDI-ment....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

és amit még lehagytam-ANCSA is puszil mindenkit!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

csak Ancsa miatt, szóritok nektek nagyon!!!!!!! csak pozitívan, mindne rendben lesz.

Tenci tudasd ha vlmit megtudsz rólok?
amúgy tesód hogy van? bírja a várandósságot?
snooopy

JAJ NEEEE!!!
Ancsa ((((((((((((( )))))))))))))) Szorítok nagyon!!! ++++++++++++

Tenci,
autóztam szinte egész nap, hajam kihullott mire átmentem a városon - szerintem az összes hülye arra mászkált mint én... :roll: Kedvencem: szőke csaj fekete Suzukival jobbra indexel balra megy :roll:
Amúgy megvagyunk. Szánkó még nincs, kétszemélyes kéne, vászonülőkés jobb lenne, de a fával is ki vagyok békülve. Lényeg, hogy legyen karfája, mert Ancsa még nem annyira stabil... Ha jársz arra nem néznéd meg van-e nálatok és mennyiért?? Akár oda is elrobogok érte :wink:
Ha Ancsáról megtudsz valamit írd meg légyszi!!!

Timi,
hazafelé még kifogtam az abszolút kedvencemet :D Tarkopasz fazon vastag smukkal öreg Opelban. Nullás alatt már a pirosnál húzott előre a mellettem levő sávban, mert ő ki akar lőni, amint vált a lámpa. Váltott a lámpa, én voltam a gyorsabb :D :D pedig tényleg nem siettem. Utána végigszlalomozta a hatost, furakodott, küzdött, de még a Savoyánál sem volt előrébb mint én :D Szóval betegre röhögtem magam :D :D
Kínait meg Régiót végül kihagytam, IKEÁban voltam csak. Majd megyek én még arra :D

Megyek reggelizni, mert kilyukad a gyomrom... majd járok még erre :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ancsával most beszéltem-jólvan-annyi,hogy már nem vérzik,infúziót folyamatosan kapja-és átkerült a nőgyógyászatra ahol hasonló kismamik vannak....és úgy néz ki sajna nem is jöhet haza szülésig :cry: de legalább folyamatos megfigyelés alatt van-bármi történik NE TÖRTÉNJEN!!!-helyben van...ma is uh-n volt-hugica okés mocorog..a meglévő probléma megvan...nagyon hiányzik Lara-és az idő lassan megy-ráadásul ott is zárlat van....köszöni drukkokat-átadtam...

JUDY-okés megnézem,de sztem karfás nem lesz....látom tegnap sem uncsiztál!!! :lol: :lol: és ha leesik a hó???-szeretsz hóban vezetni??? :roll: :D vagy majd szánkóval nyomod-ha lesz???? :wink: :lol: :lol: én imádom a havat-és vezetni is szeretek hóban-100x jobb mint a jég :roll: :roll:
IKEA-én is akarok menni-mit vettél??? :D
mi volt a fincsi reggelid????-no fogyi??? :wink: 8) :lol: :lol:

ORSI-köszi tesóm remekül :wink: :lol: sok kismamit ismertem de Kati...nagyon mákos!!!semmi terhességi tünetei nincsenek nem voltak..persze mostmár ne is legyenek húzza ki így!!! :lol: :lol: szóval szerencsekismami kategóriába van/lesz??? :roll: :D :D :D
és te hogy vagy így a vége felé???mikor mész ctg-re???van zárlat?? :roll:

többiek merre???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

http://www.sportszert.hu/detail/Teli_sp ... lagitassal
JUDY-na egy ilyennel kibékülnél???? :D :D :D :D -és az árával???? :wink: :lol: 8) 8) 8)nem semmi......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci,
szánkó nem semmi :shock: :roll:
Köszi a híreket Ancsáról. Drukkok mennek, hogy minden rendben legyen!!! Hú, nagyon rossz lehet most kórházban, ráadásul még zárlat is... :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Jaj Ancsa! Szorítok Nektek! Lara hogy bírja a mamahiányt?

Köszi Tenci a hírhozást!
Hóban vezetés? :shock: Még szárazon sem nagyon.... :lol:
Húgodnak sok puszi, csak ügyesen. Én is "tünetmentes" voltam, de azért befigyeltek dolgok. Pankánál két róka, de az gyorsan és azonnal, de se előtte se utána semmi, hányinger sem. Petyánál meg a hülye gyomorfájás kb. a 20. héttől. De émelygés nem volt egyiknél sem.

Judy!
Nekünk volt egy szánkónk, most vettünk hozzá karfát, apa majd megszereli.

Panka itthon, egyik óvónéni megint lebetegedett, azt mondták, jó lenne, ha délben elhoznánk őket, hát akkor ne is menjen, gondoltam. Amúgy is fosó-hányó van, állítólag.

Karácsonyi ajándékok: Kedden majdnem gutaütést kaptam, mert vettünk Pankának még november elején egy Micimackós laptopot a régióban és kedden ugyanazt láttam az Auchanban kb. 4 ezerrel olcsóbban. Tessék, vegyél előre ajándékokat. :twisted:
De nálunk is még befigyel a szülinap is, úgyhogy ajándékdömping lesz. Van már "titkos-napló", Barbie, meg bababútor is. Petyka meg zenélős izéket kap férj legnagyobb örömére.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, még akartam:

Orsi!
Most már rajtad a világ szeme! Fészekrakást meg meg sem tudod úszni, de akkor ki tudja, hogy ez már a szülés jele, vagy sem? :lol: Hogy látod, bébit már odaviszitek?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Bocsi, de most nincs időm visszaolvasni! :roll:

Most csak............

Boszi!

GIGAMEGA DRUKKOK!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++
((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Legalább még 4 hétig pihizzen bent a Kisasszony!
Pussz!

Este majd igyekszem jönni!
Szép napot Mindenkinek!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok,

Ancsának továbbra is drukk!!!!!

Kriszta, még ide a pesti lakásba hozzuk haza picirkát, bizti nem leszünk kész, meg attól is félek, h ha most elkezdenénk pakolászni tuti megindulna - ami nem baj csak akkor se ide nem hozhatnám se oda mert fele cucc itt fele meg ott. szóval maradok a "seggemen" és várom a szülést. :lol:

zárlat: nem jöhetnek látogatók sajnos, úgyhogy Timi se sem, pedig direkt megkérdeztem, hogy ugye Timi bejöhet. :lol:
ami jó hogy apa benn lehet szülésnél, de utána haza kell mennie.

Tenci, na milyen jó a tesódnak!
én ma voltam ctg-n, semmi. 2-án megyek uh-ra meg ctg.

ja Kriszta, igen én is jártam már úgy hogy vettem vlmit előre és utána sokkal olcsóbban is láttam. ez van.
és milyen laptopot kap Panka? link? szerinted Kolosnak érdemes? mert amiket láttam mind nagyobbaknak való volt, számokat tanított, meg ilyenek.

és... itt a konyha!
Kép Kép
+ két ráadás kép,1. KOlos és unokatesó, 2. kolos a dobozban. :)
Kép Kép

többiek merre kószálnak????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.11.27 17:22-kor.
snooopy

nem tudom miért ilyen foltosak a konyhás képek, mint látjátok a többi nem lett az. :roll:
snooopy

Orsi!
Konyha nagyon klassz, és Kolos milyen jól fog pakolászni azokból az alsó rekeszekből! :lol:

Mindjárt keresek linket laptopról, de ez is számolni tanít. Azért a 4 ezer különbségtől lehidaltam.

http://www.regiojatek.hu/termek-61469-m ... puter.html

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Jaj Ancsa! Megy a drukk. Lara kivel van most? És hogy viseli?

Tenci: Sajnos Vikó beteg lett, :cry: egész éjszaka lázas volt és csúnyán köhög is :oops: . Voltunk ma dokinál és kapot egy rakás kanalas gyógyszert, meg orrcseppet. Most alszik de sajnos csak árnyéka önmagának.

Orsi: Nagyon jól néz ki a konyha, mikor lesz kész a lakás? Kolos nagy édi.

Később még visszanézek.
V

valentina

Sziasztok!!!

mi ez én vagyok ma az első???? :shock: :roll: hol vagytok csajok???????

VALENTINA-sok gyógypuszkót küldünk Vikónak...remélem már jobban!!! :roll: mondom én az a jó ha ördögök.... :D :D
milyen ajándékot akarsz???-télapó jön hozzátok??? :lol: :lol: :wink:

ORSI nagyon cool a konyha :wink: 8) :lol: imádom ezt a színt!!! :wink: 8) :lol: a képen nem látszik jól de wenge ugye??? :roll: :D
dobozos Koli nagyon ott van!!! :lol:
és most már kérünk bejelentkezést minden nap!!! :D értve vagyok??? :wink: 8) :lol: :lol:

TIMI-kicsit eltűntél....vagy melyik estére gondoltál??? :roll: :D

KRISZTA-oks átadom-de ő is olvas ám!!! :wink: 8) :lol: :lol:
látom nagyon készülődtök már-tudod ezen tök nem érdemes rágódni -mit mennyiért veszel-hiszen ha vége az ünnepeknek töredékéért meg tudod venni....én is jártam már így....és nagyon pipa voltam-de ez van :roll: :D -a lényeg hogy megvan :wink: és a hatás bizti kárpótol...
már kérdeztem csak talán kihagytál-Pankaügy megoldódott végleg??? :roll: :roll:

JUDY-talán szánkó után rohangálsz???? :wink: :lol: hétfőn mentek bölcsibe??és usziba jártok még??-szánkót csak kedden tudom neked megnézni.....ha persze még aktuális 8)

ANDI-két szóra nem jössz???-minden rendben???? :roll:

VERÓ-ez nem ér......talán elfogytál te csaj???? :wink: :lol: :lol: merre kolbászoltok???vagy lehet valahol nyomod a wellnest :roll: :lol: :wink: 8) vagy inkább varrótanfolyamon vagy???aztán jönnek KV-ruhakollekciók..... :wink: :wink: :lol:

és akik rég voltak.....merre???

mi lépünk megyünk tesónévnapzni.... :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

áááá névnap :D :D :D :D

STEFF-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

tényleg hol vannak a többiek??

köszi csajok, nekem is bejön a konyhám! :lol: :lol: :oops:

Tenci, nem wenge, de elég sőtét barna. viszont az összes többi bútor wenge lesz, még az ajtók is. :wink:
oké, értettem jelentkezem ha Kolimanó hagyja.

Kriszta, jó a laptop, de szerintem csak jövőre jap ilyet Koli. még kicsi ehhez.

Vali, jobbulást Vikónak.
snooopy

Sziasztok!

Steffi: BOLDOG NÉVNAPOT Kívánunk

Tenci: Kicsit jobban, de nagyon csúnyán köhög. Bevallom, tényleg az a jó ha kisördög 8) annyira rossz látni, hogy semmihez sincs kedve. :oops: Ajándék? Sikerült végre döntés hozni, ami mindenkinek megfelel, Lego és valami Verdás cuc, de abban még nincs eredmény. Mikulás? Szerintem idén kimarad :oops: mert tavaly is félt tőle :shock: Nálatok lesz Mikulás? Ajándék? Hogy vagytok?

Komolyan hol van mindenki?

Na megyek aludni.
Jó éjszakát mindenkinek
V

valentina

BAKKER!!! amit nagy nehezen 8 óra alatt részletekben begépeltem elszállt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szóval megvagyunk! Szofi csüt. este óta nagyon lázas (38,9) de már kilábalóban. Ma már nem kapott lázlehúzót és múlt éjjel is már jól aludt. Orra csak tegnap estétől folyik egy kicsit, viszont hányingere van. :oops: :cry: Kicsi és a nagy jó. Kata tegnap Mikulásos-krampuszos szülinapi buliban volt. :lol:
Én jól. Szaladgálok ezerrel. Pénteken még Érden is voltam lakkcipőkért a Tesco-s Deichmann-nál. Akkor épp Kispestről jöttem. Ezért is nem szóltam. :oops: A 3-3 arany tiarás, csipkés fátyol és az 1-1 db földig érő, rózsaszín, selyem szoknya is kész. :D :lol:

Tenci!
elfogyni még nem fogytam el. Bár már LAci nagyon aggódik. :lol: Csak tegnap 5x mondta, hogy ne fogyjak tovább de szerintem csak féltékeny :lol: még minimum 5 kilót le kéne adnom és akkor már beleférnék a régi ruháimba :D Ma reggeli mázsálás: -15,1 kiló :lol: :lol: :lol:

bocsi, de most szaladok. Ki kell használnom, hogy alszik a 3 zsivány. :lol: majd még jövök

további kellemes napot!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci,
köszi, szánkó van, anyósoméknál volt egy kétszemélyes fa, amit nem használnak már, azt hoztuk el. Csak karfát kell rá venni, de azt látott a férjem a Hervisben.
Bölcsibe nem megyünk, mert lebetegedett a csajszi. Usziba megyünk holnap ha lesz autóm. Ugyanis le vagyok tiltva.

Steffi,
Nagyon boldog névnapot!!! Bocsánat, hogy csak utólag, de a számítógépről is le voltam tiltva... :oops: :(

Bocs csajok, nagyon pocsék a kedvem, de azért próbálok jönni.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

látom pangásos hétvége volt.....remélem azért ma már jöttök,legalább annyira kivel mi van :roll: :roll:

JUDY-mi van Ancsával???-komoly??? :roll: -és mi ez a letiltás???-milyen bűnt követtél el? :roll: :shock: és büntit kitől kapod-férjtől??? :roll: -értem a rosszkedved......de írjad mi van..... jóóóó szánkó megoldva!!!-most már jöhet a hóóóóóóó :D :D

VERÓ-kollekciót bemutatod??? :wink: képet kérek!!!! 8) :lol:
Szofi meggyógyult??-gondolom tök tutkó volt mikuláskrampuszos buli...nálunk is lesz hétvégén-csak névnapos felállásban :wink: :lol:
és szerintem Laci meg tök büszke rád.... :wink:

VALENTINA-igen jön mikulás-Lacimikulás.... :D ajcsi most névnap+mikulás-autópálya+tartozékok...-köszi neked :wink: :lol: :lol:
Benedeknek vmi apróság-karira meg még agyalunk.... :roll: de ugye Benedek nehéz eset...hiszen minden megvan... :roll:
Viktor jobban??köhög még?

ORSI :?: :?: :?: :?: -csak bejelentkezni legalább :wink: :D izgis napok.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci,
Ja, félreérthető voltam. Nem Ancsa beteg, hanem a bölcsis csaj, úgyhogy a bölcsi nincs :)
Férjemmel van némi nézeteltérésünk. Bűnöm komoly, nem szedtem össze a múlt héten amit a kutya elpotyogtatott. :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Vagyok, de hétvégén nagyon nagy családos voltam. Voltak sógornőmék az Ő szülinapi ünnepi ebédjén, rendeltem Neki dobos tortát meg kapott egy nagyon szép orchideát, tegnap Adrival voltam ovistárs szülinapi buliján, ma meg itthon maradt, mert tegnap este 39,5 volt a láza. :cry: De ez már pénteken este kezdődött egy "sima" 37,5-lel, szombaton 38 vasárnap délelőtt kimaradt, úgy hogy elmentünk Flórcsi szülinapjára, mire hazaértünk és megebédelt ismét 37,5 lett, aztán estére/éjszakára nyomott egy 39,5-öt! :? Úgy hogy legnagyobb bánatára nem mehet oviba és ezért a mai Cirkuszból is kimaradt! :cry: De nagyon aranyos volt, mert csak egy kicsit sírt reggel emiatt!
Viszont a doktor bácsi....mert reggel ugye kihívtam....megígérte Neki, ha ma meg holnap nagyjából fekszik és issza anya gyógyteáját és beszedi a cataflamot....ezt nem kell Adrinak sokszor mondani, ha tehetné egyszerre benyalná az egészet! 8) ....akkor péntere elengedi oviba, mert akkor jön az oviba a Mikulás! Úgy hogy képzeljétek el, Adri az ágyban "fekszik"! :shock: :lol:
Egyébként "szokás szerint" a fülét fájlalja, más baja hál'Istennek nincs! Csak még a hőem meg a láz estére! Ja meg persze fülcseppet is kapott!
Jázt meg szerdán viszem 10 hósra, Vele hál'IStennek....koppkoppkopp!!!!....semmi baj nincs!

Tenci!

Kérdésedre válaszolva: Alma koncert nagyon jó volt, tetszett Nekik! Óvó nénik meg beleszerettek az "AlmaPasikba"!!! :lol: :wink:
Mint ahogy már írtam, pénteken jön Adriéknál az oviba a Mikulás, dec. 8-11-ig karácsonyi vásár van az oviban.....ez olyan, hogy óvó nénik a gyerekek segítségével csináltak mindenfélét....majd fotózok! :wink: .....és ezt lehet megvenni és amit megvettél, az abból befolyó összeg megy a csoportoknak és ebből viszik majd Őket valahová a jövő év folyamán. Szóval ez ilyen "kirándulós kiegészítés" az ovinak/csoportoknak. :D
Aztán dec. 16-án van a csoportjukban a karácsonyi előadás a szülőknek! Majd dec. 23-tól téli szünet január 4-ig. :wink:
Meg vagy velem elégedve?!?!?! 8) :lol: :wink:
Katinak csókjaim meg a Fiúknak is! :wink:
Scampit meg majd ne feledd! :wink:
Jaaaaa, és jövő héten hétfőn 17-kor fodrász! 8)

Judy!

Nahát, Neked micsoda bűneid vannak?!?! :shock: 8) Ez a Te harci feladatod? Más nem tudja néha összeszedni? :oops: :roll:
Örülök, hogy zoknik tetszettek! :wink: Majd máskor bepótolod régiót meg kínait :wink: , Ikában vannak jó dolgok? Vagy volt valami konkrét amiért mentél?
És miért vagy letiltva autóról? Túl sokat mentél vele vagy mi? :roll:
Ja és örülök, hogy az előszobáig már eljutottatok! :wink: 8)

Orsi!

Mit mondtak, hogy meddig van zárlat? Jó, gondolom egyenlőre konkrétumot nem tudtak mondani, de kb.?!?! :roll:
Valahogy biztos megoldom, hogy belógjak Hozzátok! 8) Majd beszélek.......valakivel.....hátha! 8)
Én is nagy bocsánatot kérek előre is, mert én is mikor megláttam a nappali képet, először azt hittem...akkor még az írást alatta nem láttam/olvastam :oops: :oops: .....hogy ez a pince és ott mennek a zöld csövek! :oops: :oops: :roll: BOCSÁNAT!!!! :oops:
De ha már teljesen kész lesz, biztos másképp fog mutatni és az olyan hülék mint én meg Tenci :oops: 8) akkor már biztos tutira felismerjük a NAPPALITOKAT!!!! 8)
Konyha viszont naggggyon ott van a szeren!!!!!! :lol: :wink: Csak egy kérdés, nem kötözködésből :oops: :roll: ...."sima mosogatód" is lesz vagy csak mosogató géped van? Mert lehet, hogy én vagyok vak, de azt nem láttam ott a pulton! :roll: Vagy az máshol lesz és az még nincs kész vagy arról nem lett kép csinálva??? :roll:
Több hüle kérdésem....egyenlőre 8) .....nincs! :D
És tényleg ahogy Tenci is írta, tessék jönni egy UFF-ra minden nap!
Tegnap este 10-kor is ugrottam a telómért, mert kaptam egy sms-t....de még nem Te voltál!!!! :lol:

Boszi!

Ha olvasol akkor írom Neked, hogy nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És remélem, hogy a Kisasszony vár még legalább 3-4 hetet és addigra lehet, hogy már tilalom sem lesz és akkor hajráááá, mehetünk Tencivel egyetemben! :wink:

Kriszta!

Hát nagy gáz ez, hogy ennyi az árkülönbség, de szerintem ez nem igazán jellemző mostanság! Legalábbis én még sosem....koppkoppkopp.....futottam bele ilyenbe, pedig ha valaki én már évek óta megveszem a karácsonyi ajándékokat novemberben! 8) És tudod, hogy mi a vicces, hogy én meg pont fordítva jártam, bár jobban, mint Te, mert én ósanba nem vettem meg az ajándékot csak körbe néztem és ugyanazt a fiú babát 1000 forinttal olcsóbban kaptam meg a Régióban, mint az Ósanban! 8)
Pankáéknál jön az oviba a Mikulás? És egyetértek Veled abban, ha csak fél napra vigyed be, akkor tök felesleges bevinni a gyereket!
Vezetés hogy megy? Remélem nem adod fel továbbra sem és gyakorolgatsz! :wink:

Vali!

Jobbulást Vikónak! Mennek a gyógy puszik!
Örülök, hogy azért már pár ajcsit sikerült vennetek! Meg lesz a többi is! :wink: Te hogy vagy? Lehullottak már a fákról a levelek teljesen? :D Nálunk már alig van hál'Istennek! :wink: Várom a havat nagyon! Jöhetne a szülinapomra! Nem küldenél errefelé egy keveset ?! :lol: :wink:

Steff!

Boldog névnapot!
Hogy vagytok? Gyerekek meggyógyultak már? És oviváltás sztorit még mindig várjuk! :roll:
Ajándékok vásárlásával hogy állsz?

Andi!

Balu hogy van? Jár bölcsibe? Oda is megy a Mikulás? Ajándékok nagyjából vannak már? És TE hogy vagy??? Mesélj nyugodtan! :wink:

Bocsi, ha valaki most kimaradt, de mennem kell. Jáz felébredt, úgy hogy most Adrit is kiengedem az ágyból :lol: had játszanak egy kicsit még ebéd előtt!

Szép napot Mindenkinek! Ha tudok, még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Judy: Hogy vagy? Kedved jobb már?

Tenci: Viktor kicsit jobban van, de még köhög és most még az orra is folyik. :oops: Hogy vagytok?

Timi: Sajnos a levelek lehullottak, már csak egy kicsi van amit össze kell szedni :? Meg vagyok köszi kérdésed, csak a torkom fáj egy kicsit. Havat meg megpróbálok küldeni, de most hétágra süt a nap. Ardinak jobbulást, küldök neki gyógypuszit.

Mindenkinek szép napot
V

valentina

Sziasztok,

UFF :lol:

Timi, Adrinak jobbulást!!
várhatod azt az sms-t nyugodtan de szerintem ez a gyerek sem jön ki előbb karácsonynál. :roll: vlhogy ezt érzem. túl jó dolga van idebenn. :lol: pedig tök jó lenne ha pl. hét vége felé jönne.
semmi baj, nem veszem a szívemre hogy csöveknek nézted a szép zöld tapétámat. :lol: akkor meg sem mutatom a hálót ki tudja mit hiszel rá. :lol: :lol:
apának is ez szúrt először szemet, h nincs mosogató. ugyanis a kikások elhagyták, helyette hoztak nekünk 3 szemetest. :shock: ugyan olyan blanco-s dobozban voltak és összecserélték. de már meglett és elvileg a héten jönnek berakni.
js én nem tudják meddig lesz zárlat. azt is mondta szülésznőm, h most még bejöhet apa szülni, de nem tudja meddig, lehet azt is megtiltják. szal jó lenne még addig kijönne kistöki míg engedik.

Judy, lejet hülye vagyok, de nem is tudtam, h van kutyátok?? és milyen fajta? és miért a te feladatod? másnak derogál felszedni?

Vali, továbbra is gyógypuszik a kisbetegnek!!!

jaj, STEFFI, BOLDOG NÉVNAPOT

képzeljétek nem indul a kocsim. el akartam menni a tapétáért mert kevés lett a nappaliba, de kocsiban kigyulladt a töltés jelző, meg vmi kanna képe...apa majd megnézi. csak az a gáz, h szerdán mennem kell ctg, meg UH...remélem nem gyalog. még sosem voltam gyalog a kútban. :oops: kocsit elkényelmesedik az ember lány, pedig volt mikor csak bkv-ztam. hol van már az??
snooopy

Vero, Szofinak is gyógypuszik!!
snooopy

Sziasztok!

Kb 5percen van, remélem elég lesz...
Köszönöm mindenkinek a köszöntést, drágák vagytok!

Ajándékok: fejben megvan minden, illetve írásban is, mert hosszú haj... :lol: Egyenlőre a mikura koncentrálok arra már megvannak az ajik/csokik. Én úgy gondoltam, hogy csokik meg ilyesmik helyett tőlünk a gyerekek egy mikut kapnak és mellé egy-egy hasznos ajándékot. Mircikém egy C&A-s lilla szettet kap, Martinom meg egy Elmos könyvet, ami puzzle is. 2000-2000 ft volt/fő, szerintem miku csomagra is elköltöttünk volna ennyit, másoktól úgyis kapnak édességet.
Az ajik amiket kigondoltam, ha valakit érdekel, Martin: pizsi, építőkocka, és most nagyon szereti a tusfürdőket, habfürdőket, abból kap, meg zoknik, szép kardi, elmenős nadrág, de ezeket szétdobjuk a család közt. Mirci: kicsi sport babakocsi, kicsi nyuszis moci, pizsi neki is, köntös, meg egy bélelt esőkabira hajtok, meglátjuk, ezek is szétdobva. tudjátok nálunk okt szülinap, nov- névnap, dec, miku-karácsony, úgyhogy inkább sokat kapnak, de nem olyan nagy értékben, legalábbis tőlünk nem, hogy a nagyszülők hogy gondolják azt még nem tudom, illetve anyu valami frankóbb babakocsit akar, mondtam telejsen fölösleges, azért, hogy tologassa...

Fülbevalóról akartam, hogy mi csináltattuk Mircinek, természetesen pillangós lett. Aki nem tudná: nagy pillangó fun vagyok, jövőre lesz tetoválásom is :lol:

Ancsának írtam sms-t még múltkor szegényke! :cry:

Judy!
Az én véleményem ismered!

Óvi: később elmesélem, kiváncsi vagyok a véleményekre...

Autó: még mindig nincs, de már megvan a szélvédő már csak bele kell rakni. De nem hiszitek el! Állt az autó 2hetet behúzott kézifékkel ugyebár, ami berohadt, ezért meg kellett javíttatni, +25... Hát ez a mi formánk :roll:

Orsi!
Gyönyörő a pocakod meg a konyhád is klassz! Az enyém is ilyesmi lett most.

Na ennyi fért bele, tényleg megpróbálok jönni később!
Pusziiii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tud valaki jó karácsonyi leves receptet? Tejmenteset...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Csajok ezt már belinkeltem nektek? Kolos videó:
http://szikoda.multiply.com/video/item/41/41
snooopy

Sziasztok!!

Steffi: Isten Éltessen!!!Autó: :evil: a baj csőstől jön....

Ancsa: Szorítok!!!!! A pici lány még 2-3 hétig maradjon!!

Orsi: Kérjük a bejelentkezést!! Nagyon izgi!! Ki a szülésznőd?
Sulival hogy vagy? Halasztasz?
Konyha szuper!!! Nappali is!!

Timi: Adri hogy van?

Tenci: Mickeynek beszerezted már a virgácsot?
A petyámnak nagyon érik! Szombaton a metróban a kosárba betett öblítőt kinyította és a negyedét magára és a tesójára öntötte :twisted: :x Sapkájuk, kabátjuk, gatyájuk, hordozó illetozott rendesen :-) Még jó, hogy 10 percre van a metro, így nem ültek sokat a hideg autóban sapka-kabát nélkül.

Judy: Ki tiltott le a netről?

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok,

na kedvem már jobb, tegnap este sikerült megbeszélnünk a dolgokat :wink: Úgyhogy most már sokkal jobb - csak kellett 2 nap, mire lehiggadtunk és végre nem csak ordítva tudtunk társalogni :oops:

Timi,

ő is össze szokta szedni, de hét közben ugye ketten vagyunk itthon apóssal, ebből após nem tud hajolni - ergo labda nálam. Valószínűleg azért volt most idegesebb, mert lapzárta van, jó későn jár haza, fáradt is :roll: szóval ilyenkor mindenki ingerültebb. Én is az voltam, mert két hete nem alszom túl sokat, hol ezért, hol azért :roll: Van ilyen is. Csak most kicsit nagyobbat robbant mint szokott... :oops:
képzeld, van régió itt a pólusban is szóval nem muszáj elmennem budaörsig :wink:
ikeába most konkrétan egy gyerek fellépőért mentem, mert Anna most már eléri róla a mosdót és nagyon élvezi - állandóan kezet akar mosni azóta :D Nem nagyon nézelődtem, mert Anna elaludt a kocsiban hazafelé, olyan mélyen, hogy arra sem ébredt fel, mikor az ikea parkolóban áttettem a babakocsiba, meg arra sem, mikor a vásárlás végén visszatettem az ülésébe :shock: :D

Orsi,
van kutyánk, 9 éves sétatéri szerelemgyerek :D Ilyen:
Kép
többit Timinek már leírtam, olvasd el ott :wink:
Nagyon klassz a konyha!!! Dobozos Koli kép meg adott egy jó ötletet - én is csinálok kunyhót Ancsának habtapiból azt hiszem :D

Brigi,

párom tiltott le, de már elmúlt :wink: Sőt a kocsikulcsot is visszakaptam. Úgyhogy megyünk is úszni - bár ebben az idióta időben nem sok kedvem van hozzá :roll:

Steffi,
köszi, igen ismerem :wink: Sokat segített :wink: Ment vissza mail :D
Én Ancsának tescoban vettem játék babakocsit, sima esernyőfazonú asszem 1300 körül volt...saját márkás, szóval nem Disney vagy ilyesmi, de nem hiszem, hogy ettől sokkal rosszabb lenne :D
kocsi :( képzeld, a Suzuki 5 vagy 6 hónapot állt és az összes féket le kellett rajta cserélni mikor eladtam... :roll: Apu azt mondta, hogy annyira át volt rozsdásodva, hogy ilyet még nem is látott...

Na megyek, mert hiszti indult + mennünk kell úszni :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na ennyit az úszásról... Tele volt a parkoló és amíg azzal szórakoztam, hogy hova álljak kisasszony bevágta a szunyát :)

Ja, lányok, akinek van Ikea Family kártyája: most elvileg 10000ft vásárlás fölött adnak az ikeában egy karácsonyi cd-t - nekem a 600ftos vásárlásra is ideadta a csaj :) - egész hallgatható zenék vannak rajta. Talán 1 volt, amit átpörgettem, hogy ezt nem bírom, a többi viszonylag okés :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

JUDY-oks értem-örülök hogy Ancsa jól!!! :lol: és jó,hogy kedved jobb.....-de ilyen kis sz...arért így kiakadni férjecskének???mi lesz ha Ancsa potyogtat???? :roll: :lol: :wink: na azt ki szedi??? :roll: :wink: :D amúgy mit dolgozik párod??
uszizáshoz sok energiát...... :D :D hiszti bizti abbamarad amit meglátja a vizet :wink: :wink:

TIMI-Adrinak gyógypuszkók mennek....de gondolom már semmi baja-okos csajszi-tudja ha betartja a szabályokat :D eléri a célját-és Mikulás mindennél többet ér.... :wink: :D :lol: Jáz bírja a gyűrődést??? :roll: :wink: méréseredményeket majd dobjál..... :D

VALENTINA-fiúk jól köszi :D :D visszatért ördög Viktorod??? :lol: :lol: te szoktál főzőcskézni és sütni finomakat????szóval nagy szakács vagy???? :roll: :wink: :lol:

STEFF-nagyon jól állsz ajcsiügyben :wink: :lol: és mi is így állunk valahogy... :roll: :lol: és mikor lesz Mircifülbevalós kép????-kérünk majd!!!
tetkó???-és hová rakatod és van már hogy kivel???? :roll: :D -pont idevág......ma megyünk Mikinek ajcsiba elintéztem délután4-kor felvarrják az alkarra srácok neveit :D :D visszük Mikeyt is mi addig teszünk egy kört a Blahán....Benedek mamainál marad... :lol:
nekem nagyon bejön a tekó-ha tennék én max a tarkómra-egy icipicit...talán egy lángot két betűvel....vagy csillagot :roll: :D :D
de pillangó sem rossz.... :wink: 8)

BRIGI-remélem Lacimikulásunk szerez valami gigantikus méretű virgácsot!!!! :wink: :lol: :lol:
és látod én is megdöbbenek mindig mikre képesek ezek az rosszcsontok!!! :wink: :lol: nézzed a jó oldalát....illatoztak a srácok... :wink: :lol: és még mik lesznek...majd ha teBenedeked is beindul..... :roll: :roll:és tudod a legtöbbet Petyádtól les ám el....és persze fogékonyak a rosszra :wink: 8) :lol: de így szép az élet....mint ahogy Vali is írta-akkor a legjobb ha ott a kisördög :wink: :lol: 8)
látom éjszaka jutsz a géphez.... :lol: :lol: és te jól vagy???

na megyünk mi is...itt esik de nincs hideg....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Tenci: Viktor kis bestia, először nem akart kijönni aztán meg bejönni 8) úgy hogy most már jobban van, bealudt magától :? tehát még nincs totál rendben, de javulgatunk :lol: Nagyon ritkán jutok illetve engednek a konyhába,tudok főzni, sütni, de nem vagyok az a kimondott szakács. Megcsinálok mindent, te biztos nagy szakács vagy!? Mikey kap virgácsot? Mert Viktor igen :lol:

Judy: Örülők, hogy jobb a kedved, meddig aludt Ancsa? Vagy amikor haza értettek felébredt?

Steffi:Ahogy Brigi is írta, a baj csőstől jön. Gyerekek hogy vannak? És te?

Kép
Csak úgy nektek csajok

Na megyek mosogatni.
Szép napot mindenkinek
V

valentina

Hi!
csak gyorsan ...

Ancsáékról van valami??? Bár "no news is good news" :) Sokat gondolok rájuk!!! (((((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))))) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Örömmel értesítek Mindenkit, hogy ma 2009.12.01-jén 13.28-kor megszületett HAJÓS SZÓFIA DORKA!
2890 gramm és 50 centi!
Kisbabával minden teljesen oké!!! Anyuci a körülményekhez képest jól van!
Nagyon nagy GRATULAAAAAA!!!!! :lol: :wink:
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.01 18:16-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

WOW!!!!
GIGA GRATULA!!! HÁT EZT EL SE HISZEM!!! :D :D :D
NAGYON SOK PUSZI ANCSÁNAK ÉS SZÓFIA BABÁNAK!!! :D :D :D SOK TEJECSKÉT ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!
((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))))))))))

Kép

Kép

Kép
veronikusz

milyen nagy, erős baba!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi!

Innentől kezdve már csak Rajtad a szemem! :wink:
Hajrááááá BoZso!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: 8)

Visszatérve Ancsára......!

Azért kellett megcsászározni, mert nagyon nagyon lecsökkent a trombocita száma! :cry: Ha jól vettem ki a szavaiból.....csak mert közben itt nekem két Gyerek dumált egyfolytában 8) ...... már 50 ezer alá ment és muszáj volt a császár! Hangja kicsit még halovány volt, de hát ez érthető, hiszen most ébredt fel nemrég! :roll:
Azt még nem tudja, hogy meddig kell bent maradniuk, de én remélem, hogy karácsonyra már hazaengedik Őket. Nem tudtam és nem is akartam Vele sokat beszélni, mert nagyon fáradt volt a hangja és nem akartam kifárasztani, de Mindenkit üdvözöl és köszöni a drukkokat! :wink:
Ha majd még megtudok valamit jövök és írom! :wink:

Vero!

Szofi hogy van? Másik két Csajszi még jól bírja a gyűrődést? :wink:
Hár igen Vero. Ahhoz képest, hogy Szófia a 35. hétre született, tényleg szép nagy baba! Képzeld, mekkora lett volna, ha kivárja az idejét! :lol: Biztos majdnem "ütötte volna" a közel 4 kilót is! :wink:
De a lényeg, hogy tényleg jól van és NINCS SEMMI BAJA!!!
Ancsa meg erős Csajszi!!! Biztos Ő is....legalábbis nagyon remélem!!!! :roll: ........gyorsan helyre jön!

Vali!

Viko a medzsboxban! :lol: :wink: Naggyon édi!

Judy!

Hát ez a tündérkutyus!!!! :lol: És mi a becsületes neve sétatéri szerelemgyereknek? :lol:
Örülök, hogy férjeddel elrendeztétek a dolgaitokat! :D

Most mennem kell! Ha tudok, még jövök!
Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ancsának nagy gratula! Isten hozta a pici Szófia Dorkát!

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?