Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Dita had gratuláljak még egyszer gyönyörű baba Miló.

Monic drukkolok hogy minden rendben legyen.++++++

Most alszik a drágám voltunk a kórházban hallásvizsgálaton eredménye jó megkapta a fülbevalóját is teljesen más képet mutat igy fülivel.
Sajna este nagyon nyűgős volt igy apitól külön aludtunk a másik szobában a kanapén és ott nem nyügüsködött hanem végig aludta az éjszakát.ma át rakjuk máshova a kiságyat hátha nem jó ott ahol van.
Szépen hizunk holnaptól kaphat anyatejet már allig várom mert ettől a hülye tápszertől fáj a pocija.

lenne egy kérdésem.

A gyerekágyi vérzés meddig szokott lenni?

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

Dita,
Jaj, de vártam már, hogy gyere képekkel! Gyönyörű Miló baba! Nagyon sok boldogságot, és sok-sok tejcsit! Ne félj hamar összeszoktok!

Monic,
Kép Kép Kép
Nagyon-nagyon örülök ennek a csodás hírnek! Drukkolok nektek nagyon!
Vagyok, olvaslak titeket minden nap, de írni nincs erőm, mert Réka mostanában nagyon kifáraszt az éjszakai keléseivel. Ma reggel már bőgtem a fáradtságtól, de remélem hamar elmúlik ez az időszak, mert már kezdek nagyon kimerülni.
Köszönöm szépen a dvd-t!
Mindenki másnak is mennek a drukkjaim!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vius,

Danika a Milupa Milumil HA-t kapta tápszerként, a kórházban azt írták fel neki. Attól iszonyatosan fájt a hasa. Utána felírta a gyerekorvosunk a BEBA HA Start aktívot, ennek picit más az összetétele, ettől nem fájt annyira neki.
De ha hajlamos Darinka a hasfájásra, akkor mindegy, hogy tápszert vagy anyatejet adsz neki, akkor is fájni fog.
Danikával végigszenvedtük a 3 hónap pokoli hasfájást, kívánom, hogy ebben ne legyen részetek.
A gyermekágyi vérzés nálam épp egy hónapot tartott. 1-2 hét férvés utána gyermekágyi folyás.

Nemone,

nagyon sajnálom az éjjeli keléseket :cry:
Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Milupa milumil ha startot kapott.
Majd délután mikor megyünk a receptért akkor rákérdezek a doktor nőre hogy nem lehet a másik jobb.Képzeljétek Darinka csak hason hajlandó aludni sehogy máshogy.Most 10 óra óta alszik békésen igaz néha ereget :) de legalább nem fáj a hasa.

Kép

Kép
vius
Baja

Dituli, milyen volt az első éjszaka otthon, mennyit aludt Miló? Van már tejcsid?

Vius, gratula, már 2 hetes lett Darinka! Az én egyik barátnőmnek képzeld, hogy 5 hétig tartott a gyermekágyi vérzése, utána már mensizett is és csak utána múlt el neki. Nagyon furcsa volt, de neki így alakult, kapott vasat is, mert nagyon vérszegény lett. De túlvan már a vérzéseken végre:)
Vendég

Boni: gyönyörű a vers!!

Vikimami: nyiregyh. elég messze van, de félúton épitkezhetünk , vágyom nagyon egy kertes családiházra !

Némóka: sajnálom, h éjszakázol! fogtól v hastól v mitől lehet?

első este nálunk sem volt beüzemelve a légzésfigyelő és a párom a nappaliban aludt a kanapén Nánditól 3 m-re, és rendszeresen benézett Nándusra . nem tudott nyugodtan aludni légzésfigyelő nélkül. én meg végre aludtam egy jót, hiszen 3 éjszaka a kórházban elég borzasztó volt.

csajok, 1 csodája (van akinek 2 -3) már mindenkinek van és mindenkinek lesz még!!! csak pozitivan!!!!

szép napot!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Halihó
Ne hari de egyelőre csak azt tudom visszaolvasni amit nekem írtok.

MONIC
Anya se tudja eldönteni hol rám hol apájára hasonlít de egy biztos a szája enyém a szeme meg a haja az apjáé. Olyan kopaszkás neki mint a nagyapjának is meg a Zolinak ugyanolyan vonalban.

Örülök hogy végül sikerült a videot megnézni mindenkinek.

Az éjszakám olyan volt hogy 1 körül ébredt Miló és a pelusozáson kívül volt cici meg tápi (mivel tejem azóta sincs) de még nyűgös volt ezért megnéztem a pelust és volt kaki is de ekkor már fél 4 volt. Végül a kakinál azt hittem hogy megnyugszik de csak a cicin nyugodott el és nekem a derekam annyira beállt hogy nem tudtam visszatenni a kiságyba így velem aludt 5-ig. Vagyis ő aludt én meg csak fájlaltam a csontjaim.
Nappal egész jól elvan, bár ma már úgy döntöttem adok neki cumit mert mindig az öklét teszi a szájába úgy cumizna és azzal kelti fel magát hogy nem tudja a szájába tenni.
Este sikerült az ujját bekapnia azzal elvolt, de amikor elaludt akkor már láttam nem volt a szájában.

még hajat se mostam ebédelek kicsit pihenek aztán hajat mosok.
Biztos ellesz ezalatt Miló mert most kapott hamit és alszik szépen.

dita75

Mai képek:
Kép
Sinlac előtt
Kép
Sinlac után
Kép
Pihegek...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita,

örülük, hogy jól telt az éjjel Milónak, de sajnálom, hogy te nem tudtál aludni rendesen. Pedig lassam már 1 heti alvást kellene behoznod.
Remélem ma éjjel sikerül aludni.
Danci első éjjel jól aludt, második éjjeltől a hasfájás miatt üvöltött szinte végig, olyan is volt, hogy este 11- reggel 5.-ig. :shock:
De 6 hetes kora óta kárpótol Danika, mert azóta átalussza az éjjelt, ritkán van, hogy felsír vagy virrasztani kell vele.

LInácska,

nagyon jók a képek! :lol:

Zsuszka,

?????????????????????????????????????????????????????????
Vagy még mindig vendégetek van?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok! De jó, hogy írtál magatokról Dituli! Sajnálom, hogy nem tudtatok aludni, de majd kialakul egyfajta napirend és azt a baba is megszokja, jobb lesz minden.

Linácska, szuperek a képek! Látom Levinek jó étvágya van, tiszta ételmaradék a partedlije.)

Monic, ha fáj a baba hasa, akkor nem lehet semmivel sem megnyugtatni? Pl. cseppeket adni neki vagy ilyesmi? Csak hogy felkészüljek.....

Ma voltam terhesgondozáson, méhszáj tök zárt, minden okés, vérnyomim rendben. 3 hét múlva még egy terhesgondozás és csak utána kezdődnek az NST-k. Azt mondták, hogy a bába szerint akkor jó a hasméret, ha már megáll rajta egy üveg sör, vagy egy tál étel:) És már alakulok, hogy ilyen legyek:))) Természetes szülést szeretne nálam a doki és gátvételmet, szuper:)
Vendég

Sziasztok

Lenne még egy kérdésem.

Ki mit mond milyen fajta tejfakasztó teát kell inni hogy jó sok legyen?
Most este már anyatejet kap a kincsem.
Tegnap este 6kor vettem be az utolsó két antibiotikumot és 24 órát kellett vele várni hogy kiürüljön a szervezetből.

Kép

Kép
vius
Baja

Vius,
nekem volt Naturlandos, Müllerben kapható Bio Primo, és DM-es babylove. Laktoherbet nem mertem, mert Lilinek nagyon fájt a hasa tőle. Nekem egyértelműen a Babylove a nyerő, pedig kb. ugyanaz van mindben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én most a laktoherbet iszom.
Na akkor veszek olyanokat amiket irsz hátha jó ártani nem ártok szerintem.

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

Dita
Mégegyszer szívből gratulálok. Nem tudtam megnézni Milót. :twisted:

Monic
Nem jutok szóhoz. Gratulálok.

timejka

Sziasztok

Gyorsan csak pár kép mert sok dolgom van ma kicsit besürüsödtünk.Majd jövök.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Vius, nagyon édi Darinka, teljesen kisimult az arcocskája, nagyon boldog babának látszik:-)) Helyes a fülbevalójával!!! Gyönyörű helye van, elhiszem, hogy jól érzi magát:)))
Vendég

Sziasztok!

SIKERÜLT TEGNAP ESTE 30-at FEJNEM MA REGGEL MEG 50-et, de Miló sztem rászokott a cumisüvegre mert 4-5-öt szív csak a ciciből és bealszik! :twisted: Bezzeg a cumiból úgy issza mint a gép. :roll:

Jó zsíros a tejem anya is mondta. Remélem jól táplálja Milót. Éjjel azt a 30-at kapta első alkalommal igaz rá két órára kicsit nyűgösködött. Amúgy éjjel kétszer etettem egy óra körül az anyatejet és később 50-et a tápiból. 4x keltem fel hozzá, de nem volt vészes. Egyszer jól be is volt kakilva úgyhogy muszáj volt az éjszakai peluscsere. :)
Alig sirdogált mivel cumi van a szájában, erre is rászoktattuk! :oops:
A kezem viszont beállt úgy a fejéstől hogy a csuklóm alig bírom moccintani. Ma már a másik kezemmel kellett fejnem.
Az alsó fertájom már egész jó. Anyukám hiába van itt folyton nyüzsgök valamit már rám szólt hogy miért nem pihenek már.
Tegnap még a DM-ben is voltam mert vettem még cumisüveget így hogy táp kell nem elég a két aventes.
Az üzletvezetőt ismerem, ki volt akadva hogy tegnap jöttünk haza a kórházból és én már vásárolgatok fitten náluk a DM-ben.
Az alsófertájom már javulgat bár még az ülés kellemetlen. Van hogy inkább ráülök egy úszógumira azon nagyon király kényelmes.
Miló írtó jó baba, hangját alig lehet hallani, semmivel nem lehet kihozni a sodrából még sokszor az öltöztetéssel sem pedig szegénykének el van törve a kulcscsontja. Azt mondták nem kell vele semmit csinálni amikor azon az oldalon fekszik akkor a kis kezét igazgassuk hogy ne fájjon neki és óvatosabban bánjunk vele. Majd januárban megnézik hogy alakult a kis csontocskája. 6 hetesen meg szemészetre kell vinnem mert a kórházban eléggé be volt szűkülve a szeme, nagyon váladékozik itthom is kamillázni szoktuk neki. A kis kezét lábát meg krémezni kell mert azt mondták TÚL LETT HORDVA AMI ÉRDEKES LOMBIKNÁL!!! mert ki lett neki ázva és most hámlik, de már az is nagyon szépen javulgat.
A kis kukija pedig olyan mint a zsidóknak, nem zárul rá a fityma.
Azt mondta a doktornéni hogy annyi lenne az egész hogy egy öltéssel összevarrják. Megmutatta hogy hol van úgymond elengedve ott összecsípte és tényleg úgy egy normális kukinak látszik. Nem tudom mikor kell ezt megcsináltatni, vagy hogy érdemes-e egyáltalán.
Nem is tudom mit írjak még annyi minden lenne, de már sok mindent elfelejtettem, a szülés néhány részletére nem emlékszem hál istennek mert elég fájdalmas volt. A vége borzasztó, mert előtte több mint 50 órán át fájdogáltam 10 percenként és ugye nem ment az alvás nagyon fáradt voltam pont a szülésre. Ha ki lettem volna pihenve biztos még ennél is könnyebben megy.
A szülésznő és a doki végülis megdícsért hogy szépen megszültem Milót ahhoz képest hogy nagy baba. Egyszer csak azt hallottam hogy ott a kis hajas feje akkor szólt a dokinak a szülésznő. Akkor olyan erőt merítettem valahonnan nem tudom hogy de nyomtam mint az atom és elég hamar kicsusszant. Égetett, szúrt azt hittem szétszakadok de mindent úgy csináltam ahogy a szülésznő mond és a végén közölte is hogy nagyon örült hogy ilyen szófogadó voltam annyira rögtön reagáltam mindenre amire kért hogy szinte még ki sem mondta mit szeretne már csináltam.
Az egyik fájdalmam az hogy nagyon picit tették rám és nem csináltak képet, rögtön vitték át a másik szobába ahol apa kamerázta ahogy lekezelik. A varrásokat kurva sokáig csinálta a doki. Végig hümmögött hogy olyan mintha vajat varrna, és asszem azt beszélték hogy a sok meddőségi kezelés miatt ilyen a hüvelyem, mert össze-vissza vagyunk szekálva.
Nekem egy részét nem is felszívódóval csinálta a doki. Amikor jöttünk haza akkor szedte ki elég kellemetlen volt, de ez már semmiség. Az aranyeremmel volt a legnagyobb gondom, de már javul, meg ugyanúgy a derekammal meg a szeméremcsontommal.
Talán tengap volt először, hogy már nem éreztem annyira, de előtte annyira fájt hogy volt alkalom amikor még a gyereket is majdnem eldobtam úgy belém nyillalt.

A kicsi annyira aranyos. Remélem ha eddig nem jött ki a pocakfájás már nem is fog. Még amikor pukizik, meg trottyoz akkor sem sír csak eltorzul a feje és nyögdécsel. Imádom egyszerűen és annyira örülök neki hogy így meghálálja a szeretetemet azzal hogy ilyen fantasztikus jó baba. Teljesen el vagyok tőle ájulva. A többi kisbaba közül volt olyan aki szabályosan sikított, Milónak nagyon kis pici hangja van, nem tud ordítani, nagyon türelmes és nem bánja hogy bénázok vele. Földöntúli érzés amit iránta érzek, majdnem minden percben el tudnám magam sírni ha csak ránézek.

Annyi mindent írnék még de itt ülhetnék napokig és nem akarom elvenni a kis drágámtól az időt. Most ennyi. Majd még jövök biztosan mert órákig is tök nyugton van, de most még annyi a teendő. Ma jött meg az anyakönyvije meg a lakcímkártyája.
Ezen is úgy meghatódtam, mert mindig olvasom hogy anyja neve és az én nevemen van ott. Azt hittem elolvadok amikor hallom a postás szájából hogy Gyetvai Milánnak jött levele. Annyira jó, tényleg nem is gondoltam volna hogy még annál is jobban fogom imádni mint amikor pocaklakó volt. És ami még hihetetlenebb hogy akármekkora hasam is volt hogy a frászba fért el és hogy tudtam én a végén őt cipelni???

Na jó befogom jöjjön néhány kép, csak feltöltöm őket.

dita75

Csak a képeket néztem meg :oops:

Darinka nagyon szép, egész más lett a születése napja óta. Sokkal szebb az arca. Milón is azt látom hogy napról-napra szebb! :)

Levi, Nándus és a többi kis csemete képei is nagyon jól sikerültek.
Annyira király hogy végre Milóról is tehetek Nektek sztárfotókat! 8)

Íme:

Kép Kép Kép Kép
dita75

Miló és Darinka nagyon édesek!

Dituci!
Most csak neked!

Nagyon ügyi vagy a tejcsivel! Csak így tovább! Csinálj horrorfejést, nekem bevált.

"Ez abból áll, hogy a két mellet fejjük (szoptatás után!) felváltva 7-7-5-5-3-3 percig, független attól, hogy mi történik közben. Akár jön, akár nem."

Először mindig tedd cicire Milót, éjjel meg szopizzon sokat, akkor félálomban biztos nem fogja abbahagyni pár korty után. Érdemes olyan cumisüveg fejet használni, amiből nehezebben jöna tápi, hadd dolgozzon meg a legény!
20150601134430

Ditus, én nagyon vártam már, hogy mesélj végre, hogy megy a babagondozás, hogy szoktatok össze! Gyönyörű a kisfiad, annyira cukker!!!! Állati jók a kisruhái, még jó, hogy mindent előre ilyen nagy gonddal megvettél! Nagy-nagy szerencse, hogy ilyen jó babóca, jól megértitek egymást:)
Tök jó, hogy nem sárgult be és nem lett semmi baja a kórház idején és te sem lettél lázas stb. De jó, hogy ilyen hamar itthon vagytok, le a kalappal! És hogy már DM-be is tudtál menni szülés után pár nappal:)
Örülök, hogy jobban vagy már és hogy fejni is tudtál és egyre többet.

Tápit a kórházban írtak fel neked? A pocakod mennyire ment le szülés után?
Vendég

VIKI
Köszi a tippet, kipróbálom.

TWIST
A csíkos rugi még kórházi, szegényeket néha elég rongyostótnak öltöztették, de hát adományok ezek a ruhák, annak örültünk ha könnyen ki lehetett csomagolni a pelusozáshoz.

A hasam napról napra kisebb. A kórházban még volt aki azt hitte hogy terhes vagyok, de tegnap néztem hogy látványosan megy le.
dita75

Dita
Nagyon szép Miló. Jó babázást.

timejka

Dita,
itt nálunk minden baba kising+angolpólyában van egységesen. Így nem gond a peelnkázás :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Levit és a Csajodat elfeljtettem megdicsérni :oops: Nagyon édesek együtt!

Na az angolpólyát én sosem tudtam visszakötni rendesen peluscsere után :lol:

Vius!
Írni akartam még neked, h próbálj ki homeós tejszaporítót, nekem jobban bevált, mint a tea.
20150601134430

Bocs a betörésért.

Dita,

nagyon jó egészséget, tejcsit minden mennyiségben. NAgyon szép a kisfiatok! Gratulálok!
Vendég

Sziasztok

Dita Nagyon szép és aranyos Miló Gratula még egyszer

Mi ma rohantunk homeos bogyó után mert ebben a városban nem megy semmi sem egyszerűen,de találtunk igy most iszom a teát is meg eszem a homeos bogyót is és ma este cicire rakom mert mi eddig fejtük a tejcsit és üvegből ittunk de azt mondta a dokinő tegyem azért cicire mégha nem is jó a mellbimbóm mert az is beinditja a tejet.hát ugy lesz 15-20 perc cici és utánna fejek és megkapja.egy egy kajánál 100at eszik.
megyek mert fürcsi van .

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Vius,
a bogyót meg a teát ne használd együtt. Milyen bogyót vettél? Ha urtica urens-t, akkor abból első nap 3x5, második nap 2x5, harmadik nap 1x5 az adag egy kúrában. Utána lehet tea pár napig. Én váltogatni szoktam.
Van még a More Milk kapszula, ami jó drága, de két napon keresztül napi négy elvileg meghozza az eredményt. Sokan esküsznek rá, nekem mondjuk ez nem jött be kivételesen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Gyönyörűek a gyerkőcök!!! :D

Dita,
Gratulálok, hogy tudtál fejni egy kis tejcsit! Most már biztos beindul! Ha teheted tényleg inkább pihenj amíg van segítséged, mert a fáradtság nagyon hirtelen tud jönni...

Linácska,
Elfelejtettem válaszolni a nyakláncos kérdésedre. :oops: Szóval a mienk 34 cm-es, és csak ritkán ér le a mellkasáig, mert folyton hátra csúszik.

Monic,
Megérkezett a lemez! Nagyon szépen köszönöm! Már meg is néztem az első részt! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok
Linácska azt vettem igen akkor nem iszom addig teát mig eszem az urticat bizom benne hogy segiteni fog

Ma szoptattam nem cumisból adtam neki anyu segített mert Pécsett nem mutatták meg hogyan kell.

A maradékot kifejtem azt odaadtam neki nem sok volt a maradék csak 10 de kelett neki 30 tápszert pótólni.

Mindjárt megirom a szülés történetem.
Apa most megy az éjszakába Dolgozni(diszkozni) így most kettecskén vagyis hármasban maradtunk anyuval még én megirom addig anyu figyel rá olyan jó hogy van nagyon sokat segít.Délután aludtunk egy jó nagyot jól esett.

Dita hol törött el Miló baba kulcscsontja?
Nekünk tiszta csipa a szeme be van gyulladva kaptunk rá szemcseppet meg kamillával kell mosogatni.

Kép

Kép
vius
Baja

Szüléstörténet

2009 10 15.-én bekerültem Pécsre a kórházba 34 hetes kismamaként magas vérnyomás miatt.
Folyamatosan ellenőrizték a vérnyomásomat és a vércukromat na meg persze a bébit ultrahanggal és nstvel.
Kaptam a nagyon finom diab nátrium szegény kajákat mit ne mondjak borzalmas volt sokszor már mikor megláttam sírva fakadtam. Haza nem akartak engedni de kikönyörögtem egy hétvégi eltávot az osztályvezető dokitól mert már kezdtem beciculni sírtam meg aludtam nem akartam még enni sem így október 22.én hazajöttem és október 25.én visszamentem és onnantól nem jöhettem haza.
Egyszer drágám úgy érezte nem jó neki bent és az nst nem mutatott jó értékeket így összepakoltattak velem mindent és azt mondták hogy megyünk császárra.
De nem így lett mert a következő nst ami terheléses volt (megterheltek oxitocinnal )arra jól reagált Darinka.
Innentől kezdve várakozással teli napok következtek .Mindenki készen állt arra hogy menni kell.
Azt mondták hogy November 10.én beindítják .
Nem indították nem tartották fontosnak de 10.én megnéztek uhval és azt mondták hogy holnap vagyis 11.én indítás van mert kevesebb lett a magzatvizem a lepényem is harmad fokban érett és csúnya. Így is történt.10.én éjjel jó formán nem aludtam semmit állandóan wcre járkáltam biztos az izgalomtól. Eljött 11.e reggel fél 5 a borotválkozás és a beöntés ideje nem kellemes de mindent a cél érdekében .
November 11.én reggel 6 kor mentem a szülőszobára ahol bekötötték az infúziót meg rám rakták az nst gépet. Az anesztes doki bekötötte a spinális érzéstelenítőt hát köszönöm szépen de nagyon fájt szét szurkálta a hátam. Jött a dokim megvizsgált 7kor hogy nyílottam e egy picit de semmi. Jött a professzor vizit azt mondta a prof a dokimnak hogy ha nem nyílok akkor mehetünk a műtőbe. Fél 9kor azt mondták hogy megyünk jött a műtős csávó átmászattak az ágyra és már toltak is.
Sajna a spinális nem hatott így elaltattak. De azért a dokim próbálkozott hogy ne kelljen elaltatni vagdosta a hasam és kérdezgette hogy érzem e még mondtam neki igen. Azt mondta akkor sajna el kell altatni mert már sok érzéstelenítőt kaptam már. Olyan gyorsan történt minden kaptam maszkot hideglevegővel kaptam az altatót nyomták a torkom és a doki már vágott is mert azt még éreztem még meg is ugrottam de utána már semmi .A páromék (Férjem és a két nagymama) látták a kislányt ő ébren volt nem kaptam annyi altatót így ő nem aludt el.Én még azt sem tudom hogy kerültem fel az intenzív osztályra.Ott 24 órás megfigyelésben volt részem. Este felhozták a picikémet és cicire kelett tenni akkor láttam először. Majd 24 óra elteltével levittek a gyermekágyas osztályra ahol megkezdődött az anyai gondoskodás. A nap 24 órájában velem volt Darinka kivétel mikor reggel elvitték 2 óra hosszára gyermekorvosi vizitre. Harmadnap kivették a csöveket az egyik nagyon fájt az lent volt egészen a szemérem dombomig a másik már ki volt csúszva mert felakadtam vele.
Nem sárgult be minden eredménye jó volt haza is engedtek volna minket november 15.én vasárnap de sajnos én belázasodtam szombat este így onnan sehová sem.Minden nap kaptam az oxitocin injekciót 3szor a véralvadásra meg egyszer azt még mindig kapom.
Vettem hüvely leoltást vizelet leoltást és vért.
A hüvely leoltásomban találtak egy bacit (amit a műtőben szedtem össze akármennyire steril egy műtő az sosem az teljesen)ami a lázat okozza. Hétfőn mikor megjött az orvosom és meglettem a véreredmények azt mondta kell kapnom vért mert nagyon rossz a vérképem. Mindjárt kerítettek nekem vért délután 5re meghozták a 3 egység (750ml)vért. Jött egy fiatal doki aki nem talált vénát szét szurkálta a kezem meg persze szét durrantotta a vénáimat. Kaptam jó nagy adag antibiotikumot injekcióban meg kétféle tablettában ami miatt nem szoptathattam így kárba ment a tej. Na de se baj tegnap este már adhattam neki.
Hétfőn még volt lázam Kedden már csak hőemelkedésem volt szerdán már az sem volt csütörtökön lezárták a kórházat már a férjeméket sem engedték be délután péntek reggel jött a dokim és mondtam neki nem érdekel hogy hogy csinálja kit kell megfűznie de én ma megyek haza a kislánnyal. Azt mondta ő elenged minket de meg kell beszélje az intézmény vezetővel.
Egy óra múlva jött is megállt az ajtóban és azt mondta még egy hetet kell maradnom mondtam neki akkor megverem. Azt mondta hogy mehetünk kimentünk a Vizsgálóba megvizsgált akkor vették észre hogy valami nem ok a hasammal megnyomta és jött belőle egy kis váladék majd megnyitotta és jó sok váladék jött mindjárt leplöttyedt a szám. Fecskendeztek a sebembe hiperol fertőtlenítőt és pezsegve jött is a sok váladék de azt mondta az a szerencse hogy nem büdös a váladék. Kérdeztem akkor most nem mehetünk haza a válasza egy mosoly volt mondtam neki ez nem volt válasz. Kérdezte hogy otthon tudja e valaki kezelni a sebet mondtam neki igen anyum eüs.De azért annyiban megegyeztünk hogy másnap (Szombaton )Visszamegyünk és megnézi jött belőle de nem vészes már utána anyu csinálta de ma hívtam az orvosom és nem kell csak betadinnal ápolni és a seb majd összeforr. December 22.én megyek 6 hetes kontrollra. Sokat szenvedtem de Sebaj a Végeredmény számít és nagyon boldogok vagyunk a férjemmel mindketten. Elmondhatatlan érzés anyának lenni.
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

Tegnap nagyon elcsesztük az esti etetést. Nem volt elég a cumi ezért vettem a DM-ben olyat amire 0 hónapos kortól volt ráírva de mégsem jó sztem mert nagyon gyorsan eltűnt a tápszer. szegényem órák hosszat pukizott meg sirdogált. úgy sajnáltam, de utána már megnyugodott amikor kijöttek a szelek. Én hülye volt itthon tea (Mecsek) és teljesen elfelejtettem. :oops: Annyira kétségbe voltam esve és ki voltam akadva hogy ilyen cumit hoznak forgalomba csecsemőnek. :twisted: Ma vettem neki másikat Aventeset mert abban bízom most már csak. A másik kettő ami a mellszívóhoz volt azon nem jön annyira a tápi, szóval ez kell neki a dm-est meg majd max. teához használjuk csak legközelebb.

Ha ilyen máskor is lesz adhatom neki a mecsek teát ugye? Vegyünk estetleg infacolt vagy espumisant a gyogyótárba?
Gondolom jó ha ezek közül az egyik van itthon.

Amúgy utána megint nagyon jó fiú volt. Sokszor 4-5 órán keresztül is alszik és ha felkel akkor sem követeli azonnal a kaját pedig éjjel is olyan keveset evett, hisz az anyatej csak 30-40 volt, meg a 60-as tápi felét is otthagyta bealudt mint az atom.
Reggel megivott egy 60-ast fél 8-kor azóta nem hallottam a hangját folyamatosan alszik a kiságyában.

Most én is bevettem a homeos bogyit, mindjárt állok is neki fejni.
A cicizés nagyon nem megy. Bekapja de csak cumizik rajta. PEdig éjsaka is össze-vissza folyik a tejem minden olyan volt de a gyerekbe csak 4 gr. ment. :roll:
dita75

Viuskám, nehéz lehetett így a szülés, főleg utána a sebgyógyulás, nagyon nagy szerencse, hogy anyud eü-s. Nagyon szép Darinka és persze, hogy megérte a szenvedés. Olyan tündi-bündi baba:)

Dituli, ügyesen átvészteltétek a nagylyukú cumi ügyet. Nagyon ari, csendes babád van különben.) Szerintem az Espumisan cseppek tök jók babáknak, nekem is ajánlották, hogy már a kórházba vigyek belőle a babának.
Vendég

Ditusom!
Nyugi, nyugi!

Próbálj meg szopipózokat váltani, esetleg bimbóvédővel szoptatni, ha nem tudná jól bekapni a cickódat.

Én ölben tartva kutya hosszú ideig szoptattam, mire rájöttünk,h a fekve szopi a mi pózunk. A bimbóvédőt is hetekig használtam.

Espumi jó, én is azt használtam. Masszírozzátok, tornáztassátok a lábcskáját, ha gyötrik a szelek.
20150601134430

Nézzétek meg a házias Legényemet:

Kép Kép

Saját billentyűzettel: Kép Kép
20150601134430

VIKI
Köszi a sok segítséget. Bimbóvédőt is ki fogom próbálni, szerencsére vettem azt is. Bár azt hittem ez csak akkor kell használni ha sebes a bimbó. Én is fekve szoptatok. (vagyis próbálok)
A horror fejést már alkalmaztam így sikerült lefejnem egy etetésre valót most délben egyből meg is kapta a kis drágám. :)

Hát hallod akkora már a legényed, hogy az valami csuda.
Most hogy már itt a kisfiam mindig amikor nézem a képeket az jut eszembe hogy az enyém is nemsokára ekkora lesz és ugyanígy fog porszívózni, meg gépezni. Olyan a szép a kis herceged. Nagyon okos kis pofija van, és milyen rendes tőle hogy segít anyájának a házimunkában. :)

Bocsi mindenkitől hogy még csak magunkkal tudunk foglalkozni, gondolom egy ideig ez így lesz. Remélem be tudom majd pótolni a lemaradást, mert érdekel kivel mi van/volt. Képeket meg tegyetek mert azt viszont szeretném nézegetni. :)
dita75

Ügyi vagy a fejéssel! Csak így tovább.

A bimbóvédőt én sem a sebes bimbó miatt használtam, hanem a béna alakja miatt nem tudta szjáába venni rendesen.

Lackó dicist köszönöm! Ő tényleg egy kis csodapofa!

El se hiszed, de Miló is pillanatok alatt megnő majd!
20150601134430

Mág annyit, h érdemes szoptatási tanácsadót is megkeresni, akár telefonon is. Nagyon sokat tudnak segíteni.
20150601134430

Csajok, ki volt az, akinek alacsony volt a HCG-je, mégis babás lett? 36-os aszem.....
Küldenék hozzá valakit egy kis bíztatásért:)
Vendég

Sziasztok

Látom ma nincs nagy élet.
Ma nagyon nyűgös volt a drágám nagyon sokat fáj a hasa és csak sír sír és nem tudom vigasztalni.
Most evett anyatejet két mellben 120 ml volt mondjuk egy evésre elég és ha 3-4 óra múlva ismét van benne annyi akkor végülis nem baj mert a 120 az elég neki még egyenlőre általában 90-100 között eszik egy étkezéskor. sajna most nem igazán van sok csiholom ma már ittam barna sört hogy serkentsem.Remélem sikerrel járok.

Kép

Kép
vius
Baja

Vius, gratula, nagyon-nagyon szépen eszik a kislányod!!!!!:)
Szupi, hogy ennyi tejed van, te lesz a példaképem.)
Vendég

Ma készült a Kép

A tortát(pelus) meg ma kapta a kincsem ajándékba!
A nulladik tortánk :)
Kép
Kép

Twist ez nem sok sajna a kórházban meg itthon is még nem adhattam neki sokkal több volt de most dolgozom rajta hogy minél több legyen az sem érdekelne ha egyfolytában folyna csak elég legyen neki és jól lakjon és ne kelljen neki tápszert adni pótlásként remélem beindul és még fagyasztani is tudok amit 3 hónapig lehet tárolni.Ami később még jól jöhet ha már nem lesz ennyi sem.

Kép

Kép
vius
Baja

Még több is volt a kórházban? Az szuper! Hát akkor fejjél minél többet, te is próbáld ki, amit Viki mondott, a horror-fejést. De te vagy az, akinek a legjobb teje van így elsőre azok közül, akiket ismerek.Akkor is!!!:)
Vendég

Mindent bevetek hogy visszajöjjön az a mennyiség ami volt volt hogy 700-800-at lefejtem egy nap a kórházban

Rendben van akkor legyen én a példakép csak ne legyen semmi baj a szülés után úgy mint nálam !!!!Nem sokára már te is kezedbe foghatod a Pici Dorottya babát.

Kép

Kép
vius
Baja

Mikor indult be a tejed a kórházban? Jó, tudom, hogy lázas voltál, szomorú is volt:( De a tejed viszont akkor nagyon szépen beindult:)
Vendég

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

a negyedik napon indult be akkor lettem lázas de panadollal lenyomták és ha nem ment 38 fok fölé a hőm akkor adhattam Darinak a tejet.Két napig ment így mert utánna kaptam antibiotikumot és azzal nem adhattam neki sajna tejet így tök sokat kiöntöttem.

Kép

Kép
vius
Baja

Linácska a Baba virág képek tök jók ötletes dolog volt így fényképezni.!!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok,

Twist,

a hasfájásra nagyon sokféle készítmény van, de tapasztalatból mondom, hogy ha nagyon durva a hasfájás akkor csak az segít ha kinövi a baba.
Sajnos Danci a legdurvább mértkékben volt hasfájós.

Hasfájásra készítmények:

Infacol - nálunk ez semmit nem ért

Espumisan- ez csak a 12. hét után volt hatásos amikor a durva hasféjás már elmúlt, de a hozzátápi miatt bántották néha a szelek)

Gripe water (angolvíz) - ezt 1 hós kor után lehet adni, nekünk ez volt a leghatásosabb de ez sem múlasztotta el

a doki által felírt kanalas gyógyszer - nálunk ez nem ért semmit

Cataflam csepp - ezt kétszer kapott DAnci orvosi rendelvényre, de nagyon erős fájdalomcsillapító, ezt csak a legvégső esetben lehet alkalmazni

Ami hatásos volt még:

a lábai tornásztatása

a hasát masszírozni (ezt majd a doki megmutatja melyik irányba kell mert már nem emlékszem :oops: )

az alkarodra fekteted hassal és úgy sétálsz vele, ez az egy bevált nálunk, addig csináltam míg el nem aludt így a pici, de szó se róla, hogy a hátam és a derekam majdnem leszakadt egy idő után

REmélem tudtam segíteni, ezek a saját tapasztalataim, másnál biztos máshogy van, majd neked kell kitapasztalni melyik készítmény lesz nálatok a nyerő. De azt kívánom inkább ne is fájjon Dorottya pocakja.

DIta,

nagyon ügyik vagytok, és a fiad álombaba. :lol: FOgadd meg Nemone tanácsát és tényleg pihenj, mert egyszercsak elkap a fáradtság és ha már egyedül leszel akkor nem fogod tudni olyan gyorsan kipihenni magad.
Miló gyönyörű, az utolsó képen mosolyog ugye? Egyszerűen gyönyörű!
Ügyes vagy nagyon a fejéssel, büszke vagyok rád!
A Szökés utolsó részét sikerült tegnap megnézned? AZ elpzpben nagoyn elszomorodtam, hogy meghalt a kedvenced, gondoltam is múlt péntek éjjel, hogy biztos megszülsz, ha láttad azt a részt.

Vius,

Darinka baba is csodás, igazi kis kiegyensúlyozott, jül ég a szénája nagyon :wink:
Nekem a laktoherb tea nem volt jó mert Danikának fájt tőle a hasa.
Urtica csinált nekem is sok tejet.

NEmone,

én is végignéztem, már ezredszer, de nekem mindig tetszik ez a sorozat.
Hogy vagy? Kipihented már magad? Remélem RÉka alszik mostmár éjszaka.

VIki mami,

nagyon aranyos LAckó! És akkor is tologatja ha be van kapcsolva? Gyönyörű a szöszi hajacskája!

Kép}
monic80

Köszi Moncsi, ezek tök jók voltak, hogy leírtad!

Te tudod, kinek volt 36-os HCG-je és mégis babás lett?

Ha sokat csuklik a baba a pocakomban, akkor ilyen csuklós lesz újszülöttként is:)

Veled minden oké, vigyázol magadra? Látom már 9 hetes leszel holnap. Csak így tovább!
Vendég

Jó reggelt!

Vius!
Jó a torta! Kicsi lányod is cuki!

Linácska!
Nagyon jók a képek! Ennyi manó egy rakáson!!!! Nyáron nekünk is volt ilyen, csak ott már menetelő manók voltak, baromi jó volt az is.

Moncsi!
Be van kapcsolva, anélkül nem is buli. Persze, csak a csempén tudja így tologatni. Reklamál, ha elveszem tőle.

Hogy vagy? Émelygés? Mikor mész köv. dokihoz?

Micóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Huúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Ditus!
Milyen éjjeletek volt? Anyukád meddig marad? Anyósék besegítenek?

Twist!
Ha jól emlékszem Némókának volt alacsonyabb a hcg-je.

Némóci!
Éjjelekben van változás?
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?