Szöszmöszke: Köszi, nekem még nincs eredmény.
Az lesz az a lelet, csak a vércsoport alatt van még pár dolog. Antigének (5 db), ellenanyagszűrés és indirekt coombs.
Csics: Neves gyártók....hát nem egyszer fordult már elő velük, hogy vissza kellett szedni a játékokat a polcokról. Egyébként én is csak játékboltban szoktam venni játékokat.
Anne: nekem is néztek lepényt. Nekem elöl van. Amúgy tök mindegy, csak ne a méhszájon legyen, vagy nagyon ahhoz közel.
Hát....én már régen a kismama cuccaimban kavarok. Egy jó melegítő kellene még itthonra, mert állítható derékbőségűm sajnos nincs....
Susy: nem hallottam még ilyesmit (afp)
De majd odafigyelek. A szopipárnát hová tetted, hogy segített aludni? Hátad mögé? Vagy hogy is? Én semmi hasznát nem vettem, de nem is értek hozzá....
Mucus: Őőő...és a túró csak lemaradt a repeptből? Naggggyon jól hangzik!
Iner: Dejó, hogy túl vagy rajta!! Dec 10 nem holnap lesz, de biztosan minden oké lesz! ++++++
Kicsyke: Gratula jó eredményekhez!!!!!!!
Linocs: Okés, akkor ketten együtt voltatok nagyon ügyik a szopival.
Milyen Ketteskével pocakosan? Eddig okés, bár a rosszullétek miatt elmaradt sok program, nem járunk gyerektársaságba...most meg már inkább a járvány miatt nem....A terhesség végét elég nyűgösen viseltem, nem tudtam aludni, inkább napközben szundikáltam többször is. Hát most ilyen biztosan nem lesz....És tartok a szülés utáni első időktől is, milyen lesz kettő gyerkőccel itthon....De biztos minden kialakul majd.
Én holnap megyek laborba (arra, amin Szöszmöszke már túlvan). Nem kapkodtam el....
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.11.26 15:11-kor.