Új privát üzeneted érkezett!

Ann: hőt nem néztem és míg nem érzem hogy valami gubanc lenne nem is fogom, felesleges stressz.

Vizelet: nekem volt a 10 héten és volt most a 16.-on is.

Védőnőről nem nagyon tudok nyilatkozni ugyanis hozzá még nem jutottam el:( Bár már tudd rólam és azt is tudja hogy a terhes gondozásomat teljesen a doki csinálja így nem kellett még mennem?:(
Azt mondta ha megvan az Afp és a vérkép is csak akkor menjek és kitölti a kiskönyvet....

Kép
kicsyke77

Silva!
Nekem most az afp mellett vizeletet is néznek.Szerintem ekkor fognak Neked is ismét.

Köszi lányok a tanácsokat.Vettem colát és pihiztem már amennyit egy 5 éves gyerek mellett lehet és már jobb a közérzetem.Aranyos volt Domi.Mondom Neki anya vérnyomása leesett lefekszek kicsit.Erre Ő.Anya hová esett le,megkeresem Neked. :lol: :lol:

Ultrahang:Nekem ez most fura,hogy az sztk-ba sose néznek meg.A dokim anno minden alkalommal meg ultrahangozott. :?

Bogme!
Köszike. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Tudjátok mit kivántam meg?A túróval töltött zsömlét.Utoljára gyerek koromba ettem. :D De már ott csücsül a sütőbe. :lol: 8)

KépKép
Kép
mucus75

lányok, én is rh negatív vagyok és A.ritka az rh negatív kb.10% , de itt mi nagyon összejöttünk he-he :D
pisit minden vérvételre vinni kell vagy legalábbis érdemes.én az elsőnél elfelejtettem és ott helyben alig bírtam egy decit kipréselni magamból és az ottani müanyagpohárba amit csak letakarni tudtam zsepivel, mégis szennyezett lett .ez az eredményen látszott, mert olyan irreális értéket mutatott ami tünetmentesen lehetetlenség!!
rh értéket minden vérvételnél kérik a labortól az ellenanyag ellenörzését is,ez kb.4alkalom a várandósság alatt.nyilván, ha gond van akkor többször.
nekem nem volt szopipárnám , mert én a takarók gyűrtem mindig a pockóm alá késöbb meg a lábam közé, de a barátnőm vett és bazira megbánta, mivel a töltet valami polisztirol gyöngy volt és amint megmozdult vagy csak nagyobb levegőt vett irtóra zizegett és ez baromira zavarta, legalább is őt.az első volt a listáján amit fölírt, hogy mi az ami biztosan nem kell ha babát vársz...ja és sosem szoptatott ezzel :D
de talán lehet szivacstöltettel is kapni, nem?
csak jótanácsnak szántam, mert az első babánál még mindent csak elképzel az ember lánya, hogy így lesz meg úgy lesz ...
aztán meg ha már van egy babája akkor van tapasztalata is és elsőkézből, ugye?! :roll:
Vendég

Én is gondoltam rá, hogy a takarót gyűröm, de nekem Apával közös van és nem akarom lehúzni róla :) Kösz a tanácsot, akkor nem polisztirol gyöngyöset választok ;)

KépKépKép
bogme

MUcus, hogy csinálod azt a túrós zsömét? Én is akarok olyat! :)

Cs-andi, jó, h irod ezt a töltet problémát a párnával, Valahol láttam tönköly töltettel, annak jónak kellene lenni.

Kép
silva

Jo estet!

A tonkolybuza a legjobb a hatranya ,csak az,hogy 4 evig van szavatos-saga ezert nem veszik sokan! Nekunk is van parnank ilyen toltettel es nagyon jo!

Kriszta
schat

szopi-párna: én alváshoz nem használtam, de több kismamitól hallottam, hogy úgy használták alvásnál, hogy oldalfekvésnél a két térdük közé rakták, és így kevésbé fájt a derekuk, lábuk, gerincük.
Én végig használtam szoptatáshoz, ami jó is, meg nem is. Sajna csak olyan egy éves kora környékén szokta meg azt, hogy anélkül is lehet szopizni ;) , viszont nekem nagyon kényelmes volt, mert egy kezem szabad volt szoptatás közben, hisz nem a babát fogtam, és ne adja az ég, akár neteztem közben, vagy olvastam stb. Lehet, most páran szentségtörésnek tartjátok, hogy a "szent" szoptatás közben ilyesmit műveltem, de azért néha másfél órán keresztül nem lehet csak a csodát csodálni ;)
De azért most elgondolkodtam, hogy szopipárna nélkül kezdjük a szoptatást, mert azért vicces volt, mikor mentünk valahová a szopipárnával jelentünk meg mindig :)
Nekem olyan hungarocel-szerű kis bogyókkal van töltve a párna, teljesen jó volt, kétszer töltöttem rá, mert a használattól összenyomódta, és egyre laposabb volt a párna, és sztem nem zizegett nagyon, vagy legalábbis Fruzska és én megszoktuk.
linocs

Iner: örülök, hogy úgy tűnik, minden rendben, hidd el az eredmény is jó lesz!!
linocs

ann9
én is közdötem anyukámal hogy cukrot,nyalokát ne adjon neki hát jó sokára sikerült leszoktatnom anyukámat eröl manapság inkább csokit,turorudit,és patogatotkukoricát vesz,ad nekik ha vele vanak ,ezeket nem elenzem mert én is szeretem és én is veszek nekik ,számitogépezés csak most kezdődöt nálunk mert én se szeretem volna ha ott nőnek fel előte ,sőt most is max 2hetente 1x ülnek le a gépem elé játszani és olyanal amit én előte jónak és biztonságosnak itéltem ,tv nézés az van nálunk de csak hétvégén és délután és csak a minimaxot nézhetik ,vagy valamelyik dvd szerencsére a lakásbol sikerült az erőszakot kiszoritani igy nálunk micimacko ,kockásfülünyúl,és társa a menők :D

kicsike77
nekem nincs fogadott dokim ,uh csak a kötelező 3-4uh megyek .

susytündér
igen ,most már nekem is van egy kis pocakom és nem a kajátoll :) mostmár a barátaim is észre veszik .

mucus75
na azt én csináltam már de nem lett nagy sikere . csak én etem belöle :)

cs-andi
én nem mert én RH+ vagyok és az elenanyag szint is negativ lett.
csics

Sziasztok!

Én aludtam szopi párnával, nekem nagyon jó volt, sokkal jobban tudtam aludni, főleg az utolsó hetekben.

Mi édesség gyanánt eszünk aszalt gyümölcsöket is. A mazsola és a vörös áfonya nagy kedvenc. Anyukámék megértették ezt és még a mikulás csomagot is ennek megfelelően rakták össze. Van benne kis autó, harisnya, azért csoki is akad, mert csak gyerek, de jobb minőségű.

Valaki írta a kínai játékot. Vannak olyan jó minőségű, drága játékgyártó cégek, amiről az ember azt hinné, hogy na ez jó. Aztán ha megnézed, gyártási hely: Kína. Találkoztam már ilyennel, Lamaze, Fisher Price, Chicco és más márkáknál is. És akkor kérdés hogy mi a jó? :shock:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt Mindenkinek!

No tegnap este megjártam dokit. És minden a legnagyobb rendben. Afp, vérkép, vizelet, vérnyomás teljesen jó, annyi hogy a vércukrom picit alacsony éhgyomorra, eddig első 4 hónapban 2,5 kg híztam. Manó is jól van mindene korának megfelelő, illetve combcsontja picit nagyobb:) Volt nagy ugra-bugra odabent, aztán cumi és pihi. Ismét megmutatta hogy ő bizony kisfiú.
Pont 2 hét múlva kell mennem a genetikai ultrahangra.

Suzy: Neked a kórházban csinálják a genetikait? És melyik orvos csinálja?

Láttam tegnap téma volt. Én is RH negatív vagyok, és eddig minden vérvételnél nézték az ellenanyagot.

Schat: kérdeztem orvost azt mondta hogy 1600-ra nyugodtan mehetek nem lesz semmi baj.

Kép
kicsyke77

Jó reggelt Mindenkinek! :D

Silva!
A zsömlét kettévágom(van aki csak a tetejét vágja le)a belsejét kiszedem egy tálba.A külső részt megkenem olvasztott vajjal(így ropogós lesz).A belsejéhez kevertem 1 tojást,1 tejfölt,fahéjat,cukrot(de mazsolát is lehet vagy sósan is el lehet készíteni).A tölteléket beletöltöttem a zsömle héjába és be a sütőbe kb:20 percre,már elő volt melegítve.Nagyon jót kajáltunk belőle Domival. :wink:

Tönkölybúza párna.
Nekem volt szerettem egy darabig.Aztán elkezdett büdösödni,kimosni meg ugye nem lehet így kidobtam.

Én szopipárnát a kórházba vettem a csecsemősöktől.Nagyon jól bevált most is azt fogom használni majd.

KépKép
Kép
mucus75

Jó reggelt mindenkinek!

Suzy, AZ olcsó munkaerő miatt sajnos a termékek 90%-át ha nem többet kínában ill. távol keleti országokban gyártjá. Ez nem azt jelenti,h pl. a festék mérgező rajta mint a original kínai játékokon. Márkás játékoknál ha előfordul vmi probl. akkor azokat visszahívják.
Ruháknál is ugyanez a helyzet, kint varrják de az utolsó cérnadarabot is odaviszik a varrodába.

Mucus
, köszi a receptet! Aztán rájöttem, h miért is kívántam meg annyira. :) Nyáron sütöttünk ilyet kemencében.

Kép
silva

Sziasztok!

Én rhb +vagyok.Láttam a témát és én is megirom.Tegnap nézegettem babakocsikat de nagyon sullyos árak vannak.Nekem is megvolt az Afp de csak 16.-án lesz eredmény mert sajna a sok hányás miatt a májfunkcióm kicsit tul müködött és arra is kértek vérképet.Nekem csak a védőnőhöz kell pisit vinnem ott nézi.Van fogadott orvosom de nála nix Uh és igy én is csak a kötelezőkre tudok járni.Bár mig kórházban voltam minden héten volt egy potya ultrahangom aminek azért örültem ám.Másnak is kipattogott az arca vagy csak én nézek ki ugy mint egy 14 éves?Remélem mindenki jól van és puszi
gtimi83
Győr

Akkor már Én is leírom,hogy O rh+ vagyok. :D

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

A vizelet vizsgálatról: Nekem nagyon aranyos védőnőm van, szinte hetente találkozunk, bármilyen nyavajámmal mehetek hozzá! :) Ő már 4-szer nézte a vizeletemet!

Kicsyke! Írtad, hogy már többen megbetegedtek a környezetedben! H1N1? Volt köztük babavárós is? Ezt úgy szeretném tudni, hogy oltás nélkül hogy viseli egy kismama!

Gtimi83! Nekem is kijött egy-két pattanás, pedig sosem voltam pattanásos, tinikoromban sem! :evil:

Megyek, csinálok ebédet! Valami sült húst ennék pirított hagymával!

Kép
klaccc

Mucus!
Én is 0 rh+ vagyok, és a párom is az;)!

Kép
klaccc

Én is és a párom is 0 rh+ - ok vagyunk.

Kicsyke
Igen a kórházban csinálják, nem tudom melyik doki fogja csinálni, AFP- nél kérek időpontot, de nekem csak 20. hét után kell mennem, és mivel a 20. hetet szilveszterkor töltöm, így az új évet azzal kezdem. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kicsyke hazudnek ,ha azt mondanam,hogy nem lepodtem meg ezen az 1600 metren! Legyen igaza az orvosnak ,es a leheto legjobbakat kivanom!
Mi is mentunk volna ,csak 1 napra 1750 meterre ,de meg lett tiltva ,igy nem is probalkozom!

A kipattogas lanyok a hormon tultermelestol van ami ilyenkor normalis!
Hazilag aloe vera level nedvevel jo naponta 2xer at torolgetni vagy kamillas inhalalas utan tonikkal at torolni,es feltetlenul kulon torolkozo az arca vagy gezpelenka! Fontos ,hogy soha ne legyen oblitozve a torolkozo! Remelem nem veszitek tolakodasnak a leirtakat!
Kép
Remelem otthon jobb az ido....-itt pocsek! :(

Jo etvagyat az ebedeloknek![url][/url][url][/url]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schat 2009.11.26 12:27-kor.

Kriszta
schat

Kicsyke: Gratulálok az eredményekhez :)

Mucus: Kipróbálom a receptet, jól hangzik. Túró is kell bele azért,nemigaz? Vagy rosszul emlékszem, hogy túróval töltött zsemlét említettél?

Sellon: Vajon hova tűntél? Csak nincs valami baj?

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Schat!

Köszi a tanácsot ki fogom próbálni az aloe vera levét van is itthon olyan virág. :)
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Iner! Gratulálok, hogy sikeresen túl vagy az amnion! Phenj sokat!

Lányok, lesz egy tök hülye kérdésem: milyen elenanyagot kellene nézni a laborban? Én csak annyira emlékszem a leleten, hogy a vércsoportom 0 RH- , de semmi más nem rémlik. :oops: Azért este majd mégegyszer áttanulmányozom.

Vizeletet nekem a 10. héten néztek, meg a jövő héten kell vinnem megint, nekem azt mondták, ez havonta lesz.

Annyira megdöbbentem ma: ugyanazt anadrágot vettem fel mint ami tegnap volt rajtam, tegnap öv kellett hozzá, ma reggel nem bírtam ugyanabba a lyukba kapcsolni, így inkább levettem :shock: Normális, hogy egy nap alatt ekkorát nőtt a hasam? Ma a kollégák is mondták, hogy látványos a növekedés. (Ja, és nem ettem többet mint szoktam.)

Jaimee! Neked akartam írni, hogy a kombinálthoz tőlem szerdán vették a vért, és következő hét pénteken küldték az eredményt. De lehet hogy azóta már neked is megjött!

szösz

Kép
szöszmöszke

Schat!
Inkább köszönjük a jó tanácsokat!;)

Kép
klaccc

a kinai dolog olyan mint a ruha - lehet jo attom ert kinaban gyartjak, de fontos a minosegellenorzes. ismerek olyat aki ki jar a gyartast ellenorizni egy francia taskagyarto cegnek - havonta vagy kethetente van kinn, mert ha nem megy szart kapnak, ez ugye a minoseg fontos nekik. de meg igy is megeri nekik mert olcsobban jon ki mindennel, mintha mashol gyartanak. szoval nem a kinai gyartmannyal van baj hanem h ki gyartatja le Kinaban. jo szakmunkasok de nem onnaloak, ennyi (legalabbis en ezt hallottam/lattam ennel a cegnel)
Vendég

a kamillas inhallàlàssal vigyazzatok, a kozhiedelemmel ellentetben az csak a bornek jo, szoval ha megfaztok ne azt tegyetek a vizbe mert iszonyuan kiszarit es rosszabb lesz a kohogos-torokfajas. ugyaez a tea, gyomorra jo meg azrclemosonak, de torokgyuszira nem, kiszàritja a nyàlkahàrtyàt a legtobb embernek

amugy én elintzetem h karanténozzam magam egy kis idore, amig nem ut be az oltas, szoval unatkozni fogok egy hetig de nagyon ... mindent az ugy érdekében :)

szösz: nekem ugyanez volt mult heten a gatyàmmal, egy nap alatt ov le, màsnap gatya is, most csak 1 naci jon ram anelkul h kellemetlen lenne benne hosszan
Vendég

Hahó!

Suzy: és az előző genetikait ki csinálta?

Schat: pontosan azt mondta a doki, hogy mivel szállodában leszünk ahol légkeverés, fűtés, légkondi stb. lesz, mivel én nem sielek így a napi pár óra szabad levegő nem fog ártani sem a babának sem nekem.

Klaccc: igen volt H1N1, de nem volt várndós a személy és nem volt beoltva.

Bogme: köszi

Kép
kicsyke77

klacc: oltàs nélkul valoszinuleg làzasan viseli és nem csak 1-2 napig, én kulfoldi riportokat meg forumoka olvastam. mint mindenki, olyan egy terhesnek csak meg joval veszélyesebb, sokan kerulnek kozuluk korhàzba

amùgy nàlunk a csalàdban csak a gyerekesek nem oltattak, most meg is bàntàk és hirtelen oltàspàrtiak, nagyon durva làzuk volt, mindenkinek a gyerekes rokonoknàl, 1 hétig, még most sincsenek jol.
és ha valaki megkapta de màr elmult még 5 napig fertoz, ezt uzente anyàmmal egy virologus vagy ki... szoval én pl nem làthatom az unokatesoimat a névnapi bulin vasàrnap mert még lehet h fertoznek... :?
Vendég

Kicsyke
A 4. emeleten csinálta az uh egy szonográfus valami Beáta volt a neve.

Tényleg lányok! Már annyit akartam kérdezni tőletek, hogy nektek mondott e olyat a doki, hogy AFP előtti napon ne egyetek tejterméket? Még a papíromra is ráírta, de nekem ez új!
:roll:

Kép
Kép
susytunder

Suzy: a vérvétel elott? nekem csak annyit h ne egyek elotte, ami elég ciki lesz mert nem leszek azonnal soron és én 10ig 2szer eszem ...
Vendég

Szöszmöszke,én is megdöbbentem ma, bár a héten már nem először. :) A legnagyobb farmeromat akartam felvenni, amit régen ue. kiloval hordtam, most a combomnál megakadt. :shock: Már irtam,h én szélességre növök. SZóval amit tapasztaltál normális jelenség!

Az én leletemen a következő ellenanyagok vannak: enzimes, coomsos, direkt coombs. Nem tudom mit jelentenek. Annyit tudok, h szülés után Anti D-t kell kapnunk.

Én tegnap elbúcsúztam a bugyingóim 90%-tól, a maradék 10% még kb. 1 hétig jók, ideje nagyobbakat vennem...ja, és nem tangát.

Klacc, szerncsés vagy, h a védőnő csinál vizelet tesztet és nem kell csak ezért majd a laborban sorban állnod mindenféle beteg ember között.

SChat, irjad csak a jó tanácsokat! :) Az öblitőt csak az arctörölközöre érted vagy úgy általában mindegyikre?

Kép
silva

Suzy: nem, ilyet nem mondott a doki.

Viszont mikor voltam az istenhegyin akkor ott mondták hogy az Afp-re napközben bármikor lehet menni és nem kell éh gyomorral csak nagyon zsírosat nem szabad aznap enni.

Bár gondolom Nekünk azért kell menni reggel, mert mindjárt teljes vérkép stb-is néznek nem csak specifikusan az Afp-hez kellő dolgokat.

Kép
kicsyke77

nekem mondjuk a HepBt is nézik szoval nekem is lehet h azért mondtàk és azértt megyek koràn ...

amugy az oblitokkel amugy is érdemes szerintem vigyàzni, nem tul sok természetes anyag van bennuk, es ha nem mosodioztok akkor azért elég kellemes illata van a sima mososzereknek is, még a bio cuccoknak is, durva sem lesz tolu az anyag. én leszoktam az oblitorol 5-6 éve és nem veszem észre a vàltozàst ha valaki oblit és olyan dolgot ad nekem
Vendég

nektek néztek a 12. héten olyat h hol a méhlepény? nekem a sotén csak az abszolut alapokat nézték, vagyis a leleten csak az van, alig tudtam valamit kihuzni a dokibol, mondjuke eleve alig tudtam anno mondani valamit amiatt h ugye lenyugozott a kisporonty... csak felmerul, nàllam csak irtàk h minden ok, eltérés semmi, ulomagassàg ennyi és kész, meg a szulést
Vendég

Ann: igen nézték a 12. hetin és tegnap is, rá is van írva a papírokra meg 1 db nagy 0=nulla is mellé. De megkérdeztem ez az érettséget vagy mit jelent, szülésre III. stádiumba kerül. Ha jól emlékszem.

Kép
kicsyke77

Ann, silva: köszönöm, megnyugodtam, hogy nem én hízok abnormális gyorsasággal :) És a bugyikba még bele sem gondoltam :D
Ezt az ellenanyagot feltétlenül megkérdezem legközelebb a dokitól, mert eddig semmit nem mondott róla.

szösz

Kép
szöszmöszke

Susytunder: Nekem semmi ilyesmit nem mondtak AFP előttre. Még azt se, hogy éhgyomorra menjek. Tiszta gáz... legközelebb rá kell kérdeznem erre!

Schat: Bugyik a hasamat tudják nyomni ezerrel. Ami kisebb szabású, azzal semmi bajom. A legkényelmesebbek a franciák, ami bár a has alatt van, de nem vág be hátul sem, mint a tanga. Te milyet akarsz venni?

KépKépKép
bogme

ok, remélem 23àn okosabb leszek, mert igen, pont Karàcsony elott megyek UHra majd, az kicsit viccesebb lesz mert idegen nyleven beszélnek majd ufoul (igy hivom a pokhendi orvosok nyelvét akik csak ugy akarnak beszélni h ne értse a kedves pàciens. a legjobb mikor ezt orvosok gyerekei csinàljàk akik nem értenek ugyan hozzà, de felvàgnak vele, az a legufobb és a legviccesebb)
Vendég

Ann: én is 23.-án megyek még a szokásos 4 hetes kontrollra.

Suzy: nekem azt azt mondták, hogy a genetikai Uh 18-20 hét között van, miért kell kivárnod januárig?

Kép
kicsyke77

susytündár
azért a neves gyártok ügyelnek minöségre ,atol függetlenül hogy hol gyártatják a játékaikat ,csak kinai boltban ,piacon ,stb helyen nem szabad veni játékot .
nekem nem mondott semmi ilyett a doki

szöszmöszke
lenie kell a papiron egy olyan is hogy ellenanyag szürés eredménye ide irják hogy negativ vagy pozitiv lett ,és az én papiromon olyan is van hogy direct coombsvizsgálat ez is lehet negativ és pozitiv is .mindkettő nálam negativ lett.

ann9
én nekem mondtak ,és minden igaz irtak is .

na én is megszereztem a beutaloimat afp,hepatitiszb,teljesvérkép,vizelet,és terheléses cukor is lesz ,viszont nagy meglepetésemre mégegy vércsoport meghatározásos lapot adott :roll: nem értem minek ,no meg elzavart az ideggyogyászomhoz mondta hogy az ideggyogyász papirja nélkül nem akar látni . :) ugynézki hétfon ,vagy csütörtökn megyek a laborba ekor érek rá .
csics

Bogme, bugyikat én irtam:) . Van 1-2 francia, és azok kényelmesnek tűnnek, azt akarok venni. Kismama bugyit majd csak később, mert 4e ft.

Ann, a dokim a 12. uh-n, kb. 1.5perc alatt végzett. CRL, NB megvan, BPD, NT,Fl ennyi. Köv. nap mentem a Magzatdiagnosztikai kp-ba kombináltra és csináltattam uh-t is. 20percig csinálták, igaz 14e volt.Ott nézték a méhlepényt, és a magzatvíz mennyiségét. Állitolag az utóbbinak most még semmi jelentősége. 16.héten is jó lenne ilyen alaposabb uh, de mindig ezt játszani, h. doki 9e, majd 14e a másik uh, az durva. Megvárom a 4D-t, 20-21hét körül.

Kép
silva

koszi lànyok, gondolom azért ha kellett volna a dokik szoltak volna h valami hiànyzik

még egy kérdés, kicsit "kinosabb" félébol: ti hogy vagytok a folyàssal? nekem van h semmi aztàn van h rengeteg. tudom h ez normàlis, csak azért érdekelne h màs is ennyire vàltozoan "adagol"

tok ideges vagyok mer fel kéne hivnom a hàzidoki asszisztensét és vagy foglalt vagy nem veszi fel senki a telot... utàlom
Vendég

Szöszmöszke: Köszi, nekem még nincs eredmény. :? :? :? :? :? :?

Az lesz az a lelet, csak a vércsoport alatt van még pár dolog. Antigének (5 db), ellenanyagszűrés és indirekt coombs.

Csics: Neves gyártók....hát nem egyszer fordult már elő velük, hogy vissza kellett szedni a játékokat a polcokról. Egyébként én is csak játékboltban szoktam venni játékokat.

Anne: nekem is néztek lepényt. Nekem elöl van. Amúgy tök mindegy, csak ne a méhszájon legyen, vagy nagyon ahhoz közel.

Hát....én már régen a kismama cuccaimban kavarok. Egy jó melegítő kellene még itthonra, mert állítható derékbőségűm sajnos nincs....

Susy: nem hallottam még ilyesmit (afp) :shock: De majd odafigyelek. A szopipárnát hová tetted, hogy segített aludni? Hátad mögé? Vagy hogy is? Én semmi hasznát nem vettem, de nem is értek hozzá....

Mucus: Őőő...és a túró csak lemaradt a repeptből? Naggggyon jól hangzik! 8) 8)

Iner: Dejó, hogy túl vagy rajta!! Dec 10 nem holnap lesz, de biztosan minden oké lesz! ++++++

Kicsyke: Gratula jó eredményekhez!!!!!!!

Linocs: Okés, akkor ketten együtt voltatok nagyon ügyik a szopival. :wink: :) Milyen Ketteskével pocakosan? Eddig okés, bár a rosszullétek miatt elmaradt sok program, nem járunk gyerektársaságba...most meg már inkább a járvány miatt nem....A terhesség végét elég nyűgösen viseltem, nem tudtam aludni, inkább napközben szundikáltam többször is. Hát most ilyen biztosan nem lesz....És tartok a szülés utáni első időktől is, milyen lesz kettő gyerkőccel itthon....De biztos minden kialakul majd. :wink:

Én holnap megyek laborba (arra, amin Szöszmöszke már túlvan). Nem kapkodtam el.... :oops: :oops:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.11.26 15:11-kor.
jaimee1

Ann,
nekem nézték a 12. heti UH-n a méhlepényt. A vizsgálat szerint a hátsó falon tapad.

Bugyi téma,
hát, én éppen tegnap vettem párat. Én egyébként szeretem a tangát és a franciabugyit, de most télen nem hordok tangát. Nekem mostanában speciel az egyszerű szabású pamutbugyik kényelmesek, ilyeneket hordok. Kismamabugyit nem tervezek venni, még nagy hassal sem, mert inkább a hasam alattiak a kényelmesek.
Ann, én is tapasztaltam, hogy a folyás ilyenkor több, és valóban normális ez ilyenkor.

Tőlem ma levették a második vért is az integrált teszt részeként. Mire megyek 18. heti UH-ra, meglesz az eredmény is. Találkoztam két kismamával, akik a 24. hétben jártak, és terheléses cukorvizsgálaton voltak, szóval, itt is lesz ilyen, cukros-vizes változatban. Pedig szívesebben megennék akkor már inkább egy csomag szőlőcukrot, mint vízben feloldva.
Vendég

Ja, Szösz: Felvettem a kapcsolatot a szülésznővel, örült, hogy ilyen korán szóltam. :)

Bugyik: Hát én ugyanazokat hordtam terhesség alatt végig, mint akármost, vagy pocakosság előtt. Mondjuk, egyszerű pamutbugyik, semmi cicó. :oops:

Sellon: A kulcsszó a CITROMLé és semmi a cukorterhelés. :wink: :wink: FŐleg, ha szereted a limonádét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.11.26 15:10-kor.
jaimee1

En ,csak szakmailag itam a kamillas inhalalast amit lehet levendulaval is vagy teafa olajjal ,de terhessen az nem ajanlott!
Az oblito melozese azert fontos ,mert 90%-ban kemialilag nehezen lebonthato anyagokat tartalmaz es a nedvszivo kepesseget is jelentosen csokkenti!
Meg ezzel kapcsolatban: enyhe borraditozas is segithet 1 teaskanal barna cukor oliva olajjal elkeverve tokeletes ,ha szaraz bor akkor pici mez vagy joghurt hozza adasa jo!

Bome en mar jo ideje beszereztem kismama frania bugyikat ,nagyon jok es ! Draga uzlet outletjeben vettuk 80%-ra voltak learazva 900ft-ra kott ki darabja! Ehhez persze szerencse is kellett! 4 ezer azert eleg duva tekintve,hogy nem 1-2 kell! :shock:

Sajnos nagy cegek is folyamatosan kovetnek el hibakat jatek ugyben!
A legundoritobb az ,hogy ehberert dolgoztatnak..... A minoseg ellenorok meg sokszor ,csak legyintenek es ugy vannak vele,hogyha van reklamacio akkor majd visszahivjak a dolgot!

Kicsyke akkor jo,remelem igy sem lessz unalmas!
Merre mentek egyebkent,ha kerdezhetem?

Ja lanyok nem tudom erdekel e valakit,de csak osszehasonlitaskent itt az orvosom honlapja! Esetleg ,ha valaki kivancsi az itteni dolgokra!
www.bajka.ch
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schat 2009.11.26 15:21-kor.

Kriszta
schat

Jaime,
köszönöm. Tényleg, már múltkor is olvastam, hogy azt lehet tenni a vízbe. Akkor majd viszek magammal.
Vendég

Silva: Bocsi, csak olvasom a hozzászólásokat, aztán néha összekeveredek, hogy mit ki írt :) Ezek szerint te is így vagy a franciával. Érdekes, hogy én amúgy is nagyon szeretem, de nagyon ritkán találok jót. Hátmég, ha nem akarok vagyonokat fizetni érte :) Hol szoktál fehérneműt vásárolni?
Én is Magzati D. KP-ban voltam UH-n a 12. héten, nagyon élveztem. A dokim már nem UH-zott, most voltam 16 hetes. Az újabb genetikait a 18-20. hét között javasolják. Nekem dec. 10-én lesz, megint a Magzatiban, de szerintem most nem kérek DVD-t, annyival is kevesebb.

Ann: Folyás dettó. Szerintem ez normális.

KépKépKép
bogme

Ann nekem annyit mondott orvos,hogy csak viszketes vagy egeto erzesnel van baj egyebkent ok!

Kriszta
schat

Szerintem is normális dolog a folyás, nekem is hol több, hol kevesebb.

Én is beszéltem a szülésznővel, már a második kismamája vagyok májusra. Azt mondta, sokan csalódottak, mert most akarták felkérni januárra-februárra, de már nem mindenkit tud vállalni. Telefonban nagyon szimpatikus volt, és ha addig minden rendben lesz, személyesen januárban találkozunk majd egy szülőszoba-látogatás keretében. Már alig várom!

szösz

Kép
szöszmöszke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?