Új privát üzeneted érkezett!

Andika! Én annyira szeretlek hogy még az sem riasztana, ha a huszadikon laknál! :D Kép

Gombóc nem lett, mert nincs itthon búzadara, valszeg molylepkés lett, anyós meg kiborította! :?
Helyette csináltam gyorsan egy tócsni! Répa-krumpli felesben és nem olajban sütöttem meg hanem crisp tálon mikróba! :D
Csajok nagyon szeretik tejföllel reszelt sajttal! :P

A húsleves csak most lett készen, de jó lesz akkaor,ha hazahoztuk Bubukát suliból!

Dollika! Nagyon sajnállak, de szerintem ez a tested jelzése, hogy túlhajtottad Magad! :cry: Hidd el minden rendben lesz, csak egy kis pihi kell most!Amúgy 100%-osan megértelek én nem is tudom, hogy bírnék a seggemen maradni! :roll:
Nem tudunk valahogyan segíteni??????????Olyan rossz, hogy nem mersz segítséget kérni, pedig nem csak illendőségből ajánlgatom!
Azt olvastam egyszer, hogy ha valaki mer segítséget elfogadni az a bizalom jele! :wink:

"Az életben néha előfordul, hogy beleesünk egy-egy gödörbe, amiből nem tudunk egyedül kimászni. Erre vannak a barátok meg a család. Hogy segítsenek. De csak akkor tudnak segíteni, ha szólsz nekik, hogy ott ülsz a gödör alján. "
Meg Cabot

Hajni! Sajnálom a párod beszólásást! :cry:

Én viszont nagyon fáradt vagyok! Napok óta csak aludni akarok! Reggel nehezen kelek fel, este alig várom, hogy ágyba dőljek! :shock: Mi lehet velem???? :?
Valahogy ez a karácsony sem hoz lázba, ilyen még sosem volt, még el sem kezdtem a készülődést! :oops:
Pihennem kéne de hogyan és mikor? Remélem múlandó és visszakapom a pörgős életemet! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Orsi, Andi, megint megsirattatok! :cry:
No majd jövök!

Kép
Kép
tekiroll

Vendég

Sziasztok!

Csak gyors beköszönés, mert hulla vagyok :)

Nagyon jól sikerült a védőnő látogatás és a DM-es vásárlás kettesben Marcival! Nagyon jó volt kimozdulni kettesben :)

És szépen gyarapszik a lelkem, már 3540 gr és 53 cm :)

Ja, a délelőtti készülődés fő attrakciója az volt, hogy sikerült találnom a régi ruháim között egy (azaz EGY) farmert, ami rám jött :( Ez kicsti elszomorított, de mit is várhatnék, hiszen még + 9 kiló maradt rajtam. Mondtam is páromnak, hogy hétvégén megyünk bevásárolni :)

Most megyek pihizek én is kicsit!

Puszi!!!

Mangora

Kép
mangora

Szasztok!

Hajni, hogy van szegény "fogas" Lili?
Oltás: mi valszínű nem oltatunk... De vettem Clarasept fertőtlenítős kézmosót, amint hazajövünk kezetmosunk (após is megtehetne ennyit ha már oltatni nem akar... és csak messziről szeresse Lilit) vitaminokat szedünk, megpróbálunk legalább ennyit megtenni... félek az oltástól...
Párodnak, hogyan jutot ez kora reggel eszébe? Mért kellene neki tápi?! :roll:

Kriszti, annó nekem volt "tejtestvérem", anyum adott tejet a szomszéd kisfiúnak :wink: Most hogy hogy működik, nem tudom, és azt sem, hogy mennyire megbízható....
Mi volt a mázsáláson, mennyit gyarapodott? Örülök, hogy jó volt az út kettesben!!! Nekem is annyira jó volt kimozdulni....

Orsi,normális ez a nő??? Örülhetne, hogy megy oda valaki.... nem csodálom, hogy elment a kevded tőlük!!!!
Csajok,hogy vannak? Ja, jut eszembe, a hétvégi szoktatás kilőve, mert megyünk anyukhoz, aszem bevásárolunk mindent karira, nekelljen a tömegben..
Képzeld, megkérdeztem a bölcsit, 1gyerek beteg csak, az összes csoprt fullon van, úgyhogy Lili jár bölibe. Bubót még a héten itthon tartom, mert az ovit is megkérdeztem, még ott sincs nagy beteghiány, de talán most kezdődik, megmég folyik is az orra.... jövő hétre kiderül, hogy hányan mennek, és akkor még dönthetek, hogy járjon-e...

Dolli, :cry: voltál dokinál? Mit mondott? Sajnálom, kitartás, pihizz sokat, biztos jobb lesz!!!!

Andi, nekem nem jó a torna... itton van Bubó és mg folyik az orra? Gyerkőcök meggyógyultak?

Képzeljétek, Lili lazán besétált a bölcsibe!!!! :lol: Nem sírt, ja és megkóstolta a kakaót!!!!! :lol: Enni még csak azt eszi ami a foga alá való.... És kéri, hogy gumizzam be a haját, tegyek bele csatot!!!! Annyira örülök neki! Eddig mindig kiszedte, nem akarta... én meg emiatt is szerettem volna kislányt, hogy lehessen csinosítani... :oops:
Ja, és varrtam nekik trikót, vasalható matricát tettem rá, verdásat és hercegnőset... azt az örömöt..... annyira aranyosak voltak, úgy örültek neki...
sylph

Andi: dehogy van Veled bajunk!!! Csak mindenki göthös. :cry: Kép

Kriszti: nagyon ügyik vagytok!!!!! Kép

Beszéltem Brigivel. Fennforgás van náluk, este ad majd helyzet jelentést. :?

Szilvi: " fogas" Lili mág mindig szenved. Nyáltenger van ezerrel de fog még sehol. Viszont már addig tornázik míg el nem éri a kedvenc könyvét. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Andi: most vettem észre a privit. Olyan aranyos vagy!!!! :lol: :lol: Jó lenne pedig felugrani hozzátok, hogy mesélj a dietetikusról. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Andi: én szívesen mennék, de holnap van ringató. Pedig te legalább jó közel vagy! :P Kár h hlnap van.

Hajni: csüt vagy péntek jó? NAGYON ÖRÜLNÉK ha jönnétek!!!!! Csak szólj h mikor mert előtte kifertőtlenítek!

megyünk fürdeni

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok!

Elment a vendégem, még gyorsan infráztam én is!
Hulla vagyok! megiszom a shakemet és befekszem tv-t nézni!

Hajni! Mi van Brigivel???????? :shock: :shock: :shock:
Pároddal kibékültetek?
Fogacskákat sajnálom! :cry: Én onnan tudtam, hogy hamarosan kibújik a fogacsak, hogy előtte mindig ment a hasa és piros volt a popija!Édes lehet Lili ahogy közlekedik! :D

Lini! Akkor legyen péntekenként a torna ha az jó Neked! Azért mi sem vagyunk annyira messze! :wink:

Szilvike! De ügyes Lili baba!!!!! :D
Nem a csaj ugatott be hanem az szőrös melák! :lol:
Képzeld köntösben jött ki reggel 8-kor! :?
Annyira unalmas volt edzueni egyedül, szenvedtem mint a kutya, csak az órát néztem mikor mehetek haza, már menekütem volna abból a hullaszagú helyről! Sajnálom őket, tuti letemethetik magukat! :(
Ilyenbe már más hely is belebukott!

Sajnálom a szombatot! :cry:
Csajoknak csak az orruk folyik, nem köhögnek nincs lázuk!

Andi!
Engem is érdekel a dietetikus, mondjuk ha lemásolnád nekem az étrendet! :wink:
Előre kösziiii! :lol:

Többiek merre vagytok?

BRIGI MI VAN VELED????????????? :cry:
Vendég

Orsi,
Köszi hogy szeretsz :D Szívesen lemásolom neked meg Hajninak is az étrendeket. Mi az a crisp tál?

Hajni,
Jöhettek hozzánk is, szerintem már meggyógyultak mindketten. Csütörtök reggel megyünk mi is tanácsadásra, Zsombornak adják a 18 hós oltást és manót oltatom be a H1N1 ellen. Úgy emlékszem hogy valahol a fiók mélyén van még egy ilyen naptáram, majd előtúrom. Nem értem amit párod mondott, miért kéne tápszert adnod Lilinek? Hogy már ne keljen fel éjjel?

Lini,
Holnap ha mész Ringatóra csörgess meg és leviszem a naptárt. Én 1 napnál tovább nem tároltam a bébikaját.

Szilvi,
Kár hogy te sem érsz rá. Így hogy nem jön senki kénytelen leszek mindjárt nekiállni bicózni :D

Mangora,
Az öltöztetés még most is gond nálam, ha elindulunk gyalog akkor a kinti időre ugye jól fel kell öltöztetni őket. De ha bemegyünk a boltba vagy valahova akkor meg bemelegszenek. Ha az megnyugtat, nekem is összesen csak két gatyám van :D

Dolli,
Igazán nem akartunk megríkatni. Hogy van a pocid?

Kép[
Kép[
kostyika

Jó estét!

Andi! Köszi! :D Görcsölget, csak tudnám, mitől. :( Délután gondoltam, hogy szundizok, erre az villant be, hogy úristen, csak nehogy kitalálja a dokim, hogy befektet megfigyelni. Aztán szépen elhessegettem a gondolatot, de 5 percig bömbiztem rajta.
Átjöhetnétek jövő héten valamikor. Örülnék Nektek nagyon! :D Ahogy most látom a helyzetemet, egyenlőre még pihi lesz előírva. :? Persze kibírom, már elfogadtam a helyzetet, csak néha bedilizik az ember, de úgyis tudod, miről beszélek.

Bébikajcit én is max 24 órát tároltam. Ezek a kezdő gyümisek fincsik, anyuci elnassolhatja! :D

Orsi! Köszi, most a héten csütörtöktől megint van anyum, de ha tovább kell tespednem, fogok kérni segítséget! Már vannak koreográfiáim! :D Pláne, hogy páromnak ugyi jövő pénteken szülinapja lesz, és hülyén érezném magam, ha semmit nem tudnék kitalálni neki. :?

Kriszti! De klassz, hogy ilyen jól megvoltatok Marci babáddal! kettecskén! :D És a kiruccanás is szuper lehetett! Tudom, én is hogy vártam, hogy mehessünk. :)

Szilvi! Távrecsegtem a dokimmal, és pénteken kell majd mennem hozzá, ha addig semmi extra nincs. És már miért is lenne! :D
Lili! De jó! Úgy örülök, hogy ilyen szépen beszokott, átérzem, milyen jó érzés lehet ez Neked is! :D A nagylány! :D

Jaj, annyi minden mesélnivalóm lenne még, látszik, hogy hiányzik a társaság. :( De most mennem kell, ennyit engedélyeztem magamnak!

Szép álmokat!

Brigi! Remélem, jól vagy/tok!!!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kedves Mindenki!

Olvassátok el Ti is, milyen vicces történetek kapcsolódnak a Mikuláshoz, és szavazzatok a legjobban tetszőkre!

http://koloknet.hu/975-mikulsok-innen-o ... zaszolasok

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Hír Brigiről: tegnap elment az Sztk-ba vakbél gyanúval. Beküldték az Uzsokiba ott meg bent is tartották mert nem tudják, hogy mi baja. Csináltak UH-t, vettek vért aztán gondolgoznak. :(
Majd ma hívom, hogy mik a fejlemények. :?

Ja beszéltem este Apával. Azt mondja, hogy aludt amikor beszólt, nem is emlékszik rá. De azért nem kért bocsánatot. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaj, Brigi! :( Nagyon drukk, hogy minden rendben legyen és mihamarabb hazajöhess! Szegénykém!
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Jajj, Brigi, remélem semmi komoly!!!!! Remélem hamar megtudják, hogy mi van, és meggyógyulsz!!!!! Várunk vissza!

Hajni, már ennyire ügyi, hogy a könyvért kúszik?! Ügyiiiii!
Majd, mesélj, mi van Brigivel!! Pusziljuk!
Tényleg, most ki van Dorcival? Szegénykém... :cry:

Orsi, köntösbne???? Ez a nem semmi..... :? Nagyon laza! És mész még? :wink: Szerintem se lesznek sokáig nyitva... Móni hányas számban bérelt termet? Lehet messze lesz....
Örülök, hogy csak nózisak a csajok és semmi komoly!
Ja, lehet uszi sem lesz, mert lehet pénteken megyünk kalászra, hogy reggel tudjanak a fiúk autót nézni kereskedésekben..... :cry:
Vasnap nem tudom mikor érünk haza, de ha időben, akkor még átjöhettek!!!!!! :wink: :D Majd összecsörgünk. Ha mégsem, jövő héten 2X jöttök!!!!!!!! :lol:

Andi, bicóztál? :wink:

Dolli, nem lesz semmi gond!!!!! Jövő héten én is meglátogatlak, ha jó Neked, és ha egyik skacom sem lesz itthon....
Én is örülök, hogy ilyen ügyes már Lili, ma is simán besétált!!!! :lol: Ja, és ő kérte, hogy coflizzam be! Biztos látja a kislányoktól :lol: legközelebb majd kéri, hogy szoknyát vegyünk fel! :lol:

Megyek, főzök egy kis lencsét....
sylph

Szijasztok!

Jaaaaaaaaaaj szegény Brigi! :cry: Remélem semmi gond!

Én meg kivagyok! Marcipám megbolondult! :? 2 napja csavarog, éjszaka bepisilt a keneljébe! :shock: Keneltisztán hoztuk haza 8 hetesen! :?
Tegnap átment a szomszédba, úgy jött haza mint egy dzsungelharcos tele volt toklásszal vagy mivel! :roll: Fékl óra volt kitépnui a szőréből! Megzabálta a szomszéd kutya moslékját! :?
Ma reggel megint átment a szomszédba (abba a nagy dzsindzsába), mondanom se kell megint tele ezzel a car szúrós növénnyel, aminek hosszú szára van, a felső része szúrós és belemegy a kutya bőréig és csak kitépni vagy levágni lehet, közben apró magokat szór!
Fél órát cibáltam majd fürdetés! Kimostam a szőnyegét ami büdös marad! :shock:
Közben az egész fürdőszoba merő sár lett!Az farmerem is mehetett a szennyesbe utána!
Ez a bepisilés és a csavargás annyira nyugtalanított, hogy elkezdtem körbetelefonálni! Valszeg tüzelni fog, így sos-ben műteni kell! Találtam is egy szimpi helyett egy barátnőm ajánlotta!
Hétfőn már műtik is szegény kutyát és dec 20-ig lábadozással együtt túlleszünk rajta!

Megyek mert az egész ház egy mocsadék! Most hogy kisütött a napocska látszik, hogy minden csupa por és kosz! :cry:
Vendég

Lányok!

Brigit már haza is engedték!
Hurrrááááááá!!!!!!! Kép
Segített, hogy aggódtunk érte. :lol:

Orsi: én is mindig kiakadok, ha besüt a nap a folyosóra, hogy milyen mancsos, poros minden. :roll: :oops:

Szilvi: biztos, hogy túlzásba viszem de amióta hazahoztuk Lilit a kórházból mi Claraseptel mosunk kezet és külön kéztörlőnk van. :oops: Persze Apósom marad a sima szappannál. :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilvi,
Igen erőt vettem magamon, ittam egy kis kávét és tekertem 40 percet, meg hasaztam utána. Ráadásul a Polar órámban is lemerült az elem :( Muszáj volt mert megint nem mozdul az a fránya mérleg.

Brigi,
De jó hogy már hazajöhettél. Mit állapítottak meg?

Dolli,
Jövő héten melyik nap jó nektek? Kedd kivételével nincs más programunk jelenleg.

Kép[
Kép[
kostyika

Brigi
De jóóóó! Örülök, hogy már otthon vagy! Gyógyulj meg hamar teljesen!

Orsi, Hajni: Nálunk is minden csupa por amikor besüt a nap. Na meg az ablakok... :evil:

Dolli
Neked is jobbulást! Remélem gyorsan elmúlnak már ezek a fránya görcsök. Akartam már régebben is kérdezni, ugye a rosszulléteid már elmúltak teljesen?

Kriszti
Gratula Marci méreteihez.

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.Kérem,aki tudja írja le,mi a környékén lévő legnagyobb, vagy legszimpatikusabb bútor üzlet neve.
Előre is köszönöm,egy munkába most visszatérő anyuka:

Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Lini: írtam még reggel pü-t de nem olvastad még. :cry: Küldök másikat. :lol: :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini:
Kép Kép

Brigi: megvagy?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Gyorsan írok, Andika még: Kép
:wink: :lol:

Örülök, hogy Brigike otthon van! :D

Mi napunk jól telt, kimentünk ebben a szupi időben leveleket söpörni!Olyan jól esett a kerti munka a friss levegőn! :D
(legalább addig sem a poros lakást nézegettem! :wink: )
Felpósrzívztam és ennyi!Hétvégén nagytakarítunk Apival és feldíszítjük a házat, addig nem csinálok már semmit! Pénteken lemosom a konyhabútort kívül-belül!

Holnap jövök, ma még szaunázni akarok és beájulni az ágyikóba! :wink:
Vendég

Orsi,
Milyen szép lettem miután leszedted rólam a leplet :D

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggelt!

Szilvi! De tündér vagy Te is! Annyira jó, Persze, gyertek csak! Együtt vagy külön-külön, nekem minden jó! :D

Andi! Nekem szerintem bármi jó lesz, ha most pénteken nem "kavar be" a dokim! :D

Gabi! Köszi, megvagyunk, a fekvéshez kezdek hozzászokni, még a végén eltunyulok! :D Ja, és a rosszullétek elmúltak kb félidőben, de a megmozdulás után kezdtek ritkulni! :D

Brigi! Hurrá, hogy máris otthon vagy! Tudtak mondani valami okosat a dokik? Gyere, és mesélj ha van kis időd és persze energiád!

Orsi! A pormacskák nálam is gyönyörűen látszottak tegnap. :? És olyan takaríthatnékom volt!

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Jó reggelt!

Már megjártuk sulit! Csúnya párás idő van kint, remélem ma is kisüt a napocsak egy picit!

Brigi hogy vagy????????

Dolli hogy bírod a fekvést? Mikor lesz Géza születésnapja? Hogy tudok segíteni? Vigyelek vásárolni?Segítsek takarítani, sütni, főzni?
Mindenben benne vagyok, bátran szólj!

Hajni voltatok sétálni tegnap?
Használjátok ki a szép időt!!!!!
"Ha Katalin kopog, karácsony locsog!" Minek számított a tegnap? Csak szomszéd kalapált valamit, az kopogásnak számít! :lol:
Jó lenne ha fehér karácsonyunk lenne!
Lécci-lécci-lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Apa eltorlaszolta a kerítést, most bajban van Marcipán!Remélem nem tud már átmenni! :roll:

Én elkezdek takarítani úgy döntöttem! Ha kis léptekkel is, de azért csak haladok! :wink:
Össze kéne szednem a maradék leveleket, várom hogy kisüssön a napocska!
Vendég

[quote="kostyika"]M írta:kostyikauszáj volt mert megint nem mozdul az a fránya mérleg.

Az én mérlegem se egy mozgolódos fajta! A zuhanyzó és mosdó között áll a nap 24 órájában, ha nem rakom arrébb nem mozdul meg! :lol:
Vendég

hhhhaaaaahhhhhhóóóóóóóóóó Brigi merre vagy?????

Orsi: voltunk tegnap sétálni. Másfél órát mert sehol nem kaptam szójaszószt és Worcestershire-szószt. :lol: :? Apa kitalálta, hogy meg akarja kóstolni Gordon Ramsey Lela's hamburgerét. Abba meg sajna kell. Viszont megérte a mászkálást mert nagyon fini lett. :lol:
Ja és Lili már félig ül a babakocsiban így tökre élvezi már a sétákat. Végig kamillázta az utat. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaaaaaaaaaj Hajni!

Annyira jó fej vagy, hogy mindig valami étel különlegességet csinálsz!
Én inkább lapítok a husilevessel, túrógombóccal, borsófőzelékkel, rizses hússal meg társaival!
Én is szeretnék ilyen fincsi dolgokat főzni, de az a bajom ezekkel, hogy egy csomó hozzávalót vadászni kell, én meg lusta vagyok hozzá!
Tényleg Te annyira jó hamikat tudsz! Nincs valami tipped karácsonyra????Valami jó kis husi recept kéne ami nem hal!

Mi idén először(na jó nem először csak sok év után először) magunkban fogunk szentestézni!
Mivel anyósom egyedül él, mindig meghívtuk, ne szomorkodjon egyedül otthon! Idén viszont a sógornőmnél ünnepel.
25-én jönnek hozzánk, 26-án szüleim és tesómék, 27-én meg Apósom!
Aztán lehet tök jól eltervezetem és senkinek nem jó így!
Na jó szüleimnek tutira jó, nekünk is, itt csak a két sógornőm kavarhat be!De nem hiszem, hogy gond lesz! Amitől félek, hogy 26-án a sógornőmék jönnek a 3 gyerkővel, viszont nem tehetem meg, hogy tesómat nem hívom meg! Remélem nem lesz kellemetlen nekik!
Ja és tesómat befogadták a szüleim! Annyira szeretném, hogy megváltozzon!
Borzalmasan okos ember(na nem minden értelemben )
Iszonyat szakmai tudása van Microsoft mérnők! Rengeteg tanfolyamot megcsinált, volt amit Amerikában, de a legtöbbet külföldön, mert nálunk nincs is!
Gyerekkorában annyit olvasott, verseket írt, nagyon művelt a művészet terén! Én mindig egy nagy tuskónak éreztem magam mellette, aki csak a kötelező olvasmányokat olvasta el, de azt is rövidített változatban
Matekversenyeket nyert, még a Tv-ben is szerepelt!
Aztán valahol megcsúszott! 5 évig járt főiskolásra aztán az utcsó évben nem járt be és soha nem diplomázott le!
Igaz, hogy tök jó munkahelyei voltak álomfizetéssel, de mindig csak pár hónapot dolgozott egy helyen!
Aztán jött ami vesztébe sodorta! Elkezdett méregdrága dolgokat venni magának, ruhák, órák, telefonok, laptopok stb. Drága éttermekben evett szinte napi szinten! Minden pénztét elverte, hiába keresett jól, mindig tovább nyújtózkodott,mint ahogy a takaró ért! Kölcsönökbe verte magát, mikor az összes banknál bar listán volt elkezdett ismerősöktől kéregetni! Egyik kölcsönből fizette a másikat, és közben az életszínvonalat tartani akarta, továbbra is csak költekezett az adóságokat nem fizette vissza! Mindenkit becsapott a családban, a barátait, a kollégáit!
Mindezek mellett beteges hazudozó lett, hogy mentse a bőrét! Elkezdett kétes dolgokkal is üzletelni, ukrán maffia stb....persze azoknak is milliókkal tartozott, volt hogy megverték, éjszaka becsöngettek stb...
Később csinált egy saját Kft-t, ahol soha nem fizetett adókat, járulékokat, közben méregdrága irodát bérelt, méregdrága alkalmazottakkal.
Több bírósági ügye is van!
Most elhagyta a feleségét egy nőért, azóta a csaj meg kidobta!
Ott áll 35 évesen nincstelenül a szüleim nyakán! Nincs semmije csak rengeteg tartozása, és nincsenek barátai sem, senki nem bízik meg benne!

Ezt nem is tudom miért írtam le!
Ne haragudjatok!

Szóval érdekes az élet! Én mindig a kis buta húga voltam, szüleim velem sosem büszkélkedtek, bezzeg a tesómmal!Ő volt a mindenük, a büszkeségük!
Apám egy tök szigorú ember én 18 éves koromig nem alhattam még barátnőmnél sem!
Otthon még azt se mondhattam ki hogy hülye, mert az milyen csúnya szó!
Apám a merő becsületesség, Ő az aki attól szégyelli magát ha tudja másról hogy hazudik!
Mindenkin segít ahol tud, egész nyáron az összes szomszéd hozzánk hozta a rossz fűnyíróit, elektromos berendezéseit, mindenhova hívták bármiről van szó! soha nem fogadott el semmit senkitől és nem tudott nemet mondani!Így felnőtt fejjel látom mennyire kihasználták mindig szegényt, persze Ő ezt nem érzi, szívesen segít bárkinek bármit!

Szóval igazságtalan az élet, hogy egy ilyen embernek lett ilyen gyereke, Apukám magát hibáztatja! Nagyon féltem szegényt, magas a vérnyomása is, egyszer agyvérzést kap a tesóm miatt!
Tesómért nekem is megszakad a szívem, mert közben meg egy jóképű, udvarias srác, olyan tudással amivel évente megkereshetne egy lakás árát!
És a hülye hazudozás és nagyravágyásával tönkreteszi a saját életét!
Vendég

Olcsó játék hülyegyerekeknek!

Bogi fél órája magát nézegeti a nagyítós tükörben és jókat rötyög rajta! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Túl vagyunk az oltásokon, Veronika olyan ügyes volt hogy egy hang nélkül tűrte a szurit. Zsombor már attól üvöltött, hogy feltettem a mérlegre :( Mostanában nem csípi az orvosokat.

Orsi,
Nálam van az igazolásod, szombaton viszem. Sára azt javasolta hogy maradjon manó is itthon még egy hetet. Annyi az idegeimnek :D Nálunk fordított a helyzet, mi megyünk vendégségbe. 24-én vagyunk itthon négyesben, 25-én anyumékhoz, 26-án anyósékhoz megyünk. Tesód tényleg gázos, reménykedjünk hogy még tud változni.

Dolli,
Akkor majd pénteken megbeszéljük.

Képzeljétek ma Veronika csinált nekem reggelit. Annyira édes volt, még nem éri el a mikrót ezért meleg vízbe rakta bele a kávéport és még tegnap hozatott az apjával túrós buktát és szépen fel is tálalta :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Brigi üzeni minden Ok! :lol: Este beájult a fáradságtól ma meg havazik mint Moszkva. :)

Andi: Veronika milyen édes!!!! :lol: :lol: :lol: Büszke lehetsz rá nagyon! Milyen nagylány már! Gondoskodik Anyáról. Ez baromi jó érzés nem? :lol: :lol:

Orsi: dehogy tudok főzni. Én is paprikás krumpli, rántott hús, pörkölt vonalon mozgok. Mostanában jött rám a kísérletezhetnék. Aztán vagy sikerül vagy nem. Mondjuk a hambi nagyon fini lett, viszont a mandarinos sajttorta pocsék! :oops: Most kitaláltam, hogy meglepem Apát. Amíg nem volt Lili nagyon sokat ettük kínaiban illatos omlós csirkefalatokat csípős káposztasalival. Apa imádja és emlegeti is sokat. Megtaláltam neten a receptjét ( tök egyszerű!!!!!! ) úgyhogy holnap megcsinálom neki. :lol: :lol:

Karikor mi is itthon leszünk. Csinálok sült kacsacombot párolt kápival és krumplipürével + valami süti. Aztán 25-én Anyuék 26-án Anyósék. Bár Anyósom most mindenkit kiakasztott. Áprilisban megismert egy pasit a Nők Lapja társkeresőn és úgy döntött szenteste vele lesz és nem a családjával!!!! :evil: Sőt az unokája szülinapját is inkább a palival töltötte. Sógornőm jól be is olvasott neki.

Lini: Lili már most imádja a rágcsát! Ki sem tudom venni a szájából. :lol: :lol: Köszönök mindent!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi: milyen szépen írsz a családodról. Tudom, hogy ez most képzavar: amit írtál sajnos nem szép de olyan jól fogalmaztál, olyan mély érzéssel. Nagyon jó volt olvasni. Ilyenkor még jobban csodálom az optimizmusodat, a jókedvedet.
Azóta Apukád már büszke a szép és okos lányára? :lol: Remélem mert igazán az lehet! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini: átküldtem pü-ben egy linket. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Újra itt!Olyan aranyosak vagytok!Köszi az aggódást! :oops: rossz pénz nem vész el.

Kedden délelőtt elmentem háziorvoshoz,mert már napok óta szúrt a jobb oldalam.Minden levegővételnél belehasított.Még a fájdalomcsillapító sem használt.Persze Dorcim meg nem hagyott pihenni se.A doki szerint vakbél gyanú.(rákérdeztem H1N1 oltásra,azt mondta nem igaz,hogy a beoltott ember is fertőzne,de most térjünk vissza a jelen állapotra) Beutalt laborba + sebészetre.A sebész azt mondta,még ma menjek be a kórházba,nincs kizárva,hogy vakbél.Hazamentem,felhívtam Anyut,mondta,hogy Ő vigyáz Dorcira.Nagybátyám vitt be,mert párom nem ismerős Pesten.Ott agyon vizsgálgattak,újabb vérvétel,UH,több nőgyógyász,több sebész.(Van egy 8 cm-s cisztám,amit majd mindenképpen meg kell műteni) Órákat várakoztunk,tanácstalanok voltak.Mert a ciszta és a fájdalom elhelyezkedése teljesen máshol van. Aztán úgy döntöttek,maradjak.Ne egyek,ne igyak,infúziót adtak,lehet másnap műtét.Éjjel szinte semmit nem aludtam,mert az egyik szobatársam pakolt,jajgatott,csapkodta a szekrény ajtót,5kor meg jött az ápoló ébreszteni,aztán meg a vizitek következtek.Végűl nem lett műtét,a sebészetről reggel kib@sztak,mehettem a nőgyógyászatra.De ott már nem csináltak semmit,csak várnom kellett megint az orvosra,mert műtéten volt.Végülis amiért bementem,nem derűlt ki. :roll:
Párom jól elvolt Dorcival,mondta,hogy jobban el is fáradt,mint a 2 nap munka után. :) Mikor meséltem,hogy mondta a doki,hogy most menjek haza és pihenjek,mert látja,hogy fáradt vagyok,akkor Anyu pasija beszólt,hogy én mindig pihenek. :? Erre párom mellém állt,hogy nem teljesen így van.
Be voltam indulva,hogy írnom kell Nektek,de tényleg beájultam az ágyba! :(
A postás meg bedobott egy értesítőt,elmentünk a levélért.Kaptam egy csekket,hogy a nagybátyám valamit nem fizetett ki és én fizessem ki.Vagy valami ilyesmi.Menjenek a francba! :evil: Ez meg egy másik örökség miatt van.Sokan azt hiszik,milyen jó örökölni.Na,persze.Ahhoz meg kellett halni több családtagomnak,és illeték,meg minden lópikula.
Mi a Szentestét mindig Diósdon, unokatesóméknál töltjük.Mikor párom ideköltözött,volt is egy kis nézeteltérés.Aztán másnap Anyós,barátnő,stb.

Hajni!Párodat nem értem.Miért is kellene 7 kgnak lennie Lilinek? :shock: És miért baj,hogy szoptatod?Illatos csirke?Az a kedvencem!Hogy kell csinálni?Mi az a rágcsa?

Andi!De édes Veronika! :)

Dolli!Pihizz sokat!De jó,hogy Gézu így elvan! :)

Kriszti!Emlékszem,nekem is milyen jó volt az első kimenőm.Örülök,hogy jól megvagytok Marcival. :)

Szilvi!De jó,hogy így alakul a szoktatás! :)

Holnap jön egy általános iskolai osztálytársam.94 óta nem találkoztunk!

Kép
tierno

Brigi! De jóóóóóóó hogy itt vagy!
Este jövök, csak 18h-ra vendég jön, össze kell magam kaparnom!

Hajni! Annnnnnnnnyira aranyos vagy! :cry:
ÚÚÚÚÚGY SZERETLEK!!!!! :D
Vendég

vagyok vagyok csak elhavazva.............

Hajni: örülök, h bejött a rágcsa!!!!!
Szegény Lilim olyan nyügi lett estére, mindent rág, harap kis pid bull lett (nem tom, hogy kell írni). Kijöhetne már a felső fogacskája, érzem h ott van már az íny alatt, de mikor jön már ki?!

Orsi: akkor a nekem egy szavam nem lehet az öcsémről....

Most csak ennyi,mert nézem a Herry Pottert.

Holnap pótolok

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Én is holnap jövök már csak!
1 órás fogyimasszázs után szobacangáztam 45 percet, hasaztam, súlyzóztam, infráztam!
Hulla vagyok!
Vendég

Brigi fáj még az oldalad? Azért jó lenne tudni mitől volt! :(
Gondolom Dorci baba nagyon hiányzott! :cry: Apa legalább most tudja! :wink:

Mia, Mimi nincs még netetek????? :shock: Ezer éve eltüntetek! :cry:

Zsandi! Voltál már dokinál?????? Meddig izguljunk Értetek???
Vendég

Mia! Kukucska! Hogy vagytok? :D

Kép
Kép
tekiroll

Brigi! Ugyanazt kérdezném, mint Orsi: Fáj még? További vizsgálatok? Vagy hogy mi okozta/okozza?

Orsi! Hú, nem semmi tesód! :( Nagyon nehéz ebből kilépni segítség nélkül, meg persze kellő akarat és kitartás/önfegyelem nélkül. :(

Hajni! Én is baba mellett kaptam rá a sütés-főzőcskézésre! :D

Na megyek, mert nem jó poci, ha alakul, még jövök!

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Képzeljétek Lili este 8-tól reggel fél 6-ig egyfolytában aludt! :shock: :lol: :lol: Ébresztette Apát az óra és nem akartam elhinni. hogy én is csak most ébredtem fel. :lol: Kis tündérem! :lol:

Brigi:
http://www.nosalty.hu/illatos_omlos_csi ... ecept_2043
majd referálok, hogy milyen lett. :lol:

Holnap meg ezt szeretném megcsinálni:
http://www.nosalty.hu/sajtos_keksz_recept_907

Dolli: nem ma beszélsz orvossal? Lehet ad még valami mást is így, hogy nem múlik a poci fájás? Azért jó lenne ha a hátralévő " 91 " napot nem kellene végig ágyban töltened.
HA mégis akkor majd láncot alkotunk a csajokkal és minden nap megy majd valaki szórakoztatni. :lol: :lol:

Nekem is pont este jutott eszembe, hogy milyen rég nincs Mia, Mimi.
És Zsand....... :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini: elfelejtettem, hogy kell ezt a homeós bogyit adni. Vízben oldjam fel?
Nem kaptam 15 ch-t csak 9 ch-t. Viszont nem találtam itt neten sem, hogy mi a különbség. :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok, Jó reggelt!

Hajni! Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!8-6-ig! nagyon ügyes Lánykád van! Ezt minden nap megismételhetné! :D

Recepteket én i smegkuksizom majd!

Dolli! Olyan kis szótlan vagy! :cry: Ma mész dokihoz?
Mennyire görcsölsz? Folyamatosan?

Mi megjártuk csajokkal Tescot! Szombaton nagyok megint szülinapi zsúrba mennek, ajcsit vettünk a kislánynak!
Jól elterveztem, hogy szombaton nagytakarítunk Apával, de tegnap este szólt, hogy jön Apósom! :? Így gyorsan nekilátok ma, majd meglátom mennyire haladok! :roll: Ebben a szottyos időben(ahogy azt Szilvikénk mondaná :wink: ) nincs túl sok kedvem a csuszatoláshoz!

Andika! Képzeld megfertőztél a gatyapróbálgatással! :lol:
Felpróbáltam egy 34-es farost és feljött rám! :D Még be is gomboltam, de kibuggyant a hasam belőle, ahogy összeszorított! :lol: :lol: :lol:
De most ez fog ösztönözni, hogy beleférjek karácsonyig, hogy utána nagy karácsonyi zabálásoktól kihízzam! :wink:
De fura, hogy nemrég a 38-as gatyának örültem ennyire!
Igazából olyan rossz érzés, hogy rámjön egy 34-es gatya és mégis kövérnek nézek ki! :(

Na mentem takarítani!

Átulaták a szabim kifizetését, de nincs rajta a szlán, pedig már úgy mennék vásárolni! :?
Vendég

Szasztok!

Bubókám meggyógyult ! (eddig sem tűnt betegnek... :wink: ) Hétfőn mehet oviba!!! :lol:
Tegap "szegény" párom megint üzleti vacsin volt, skacokkal teleengedett kádban akkorát játszottunk :lol: olyan cukik voltak.

Brigi, de jó, hogy itthon vagy!!! Hazaengedtek, és most mi van, nem tudják mitől volt?

Orsi, kövérnek nézel ki????... az eszed tokját!!!!! Olyan dögös vagy!!!! 34es???? Te jó ég!!!! Én általában 38as-t hordok.... vagy még nagyobbat....
Képzeld, Zigire is rájött... állandóan a Yodi seggében van, vagy hanyat dobja magát Yodi meg nyalogatja :shock: :lol: lököttek....

Hajni, mikor a skacok is picik voltak, mi is azt használtuk... apósodat meg rá kéne venni, hogy ő is azzal mosson kezet!!!!

Andi, olyan ügyes és kitartó vagy!!!! De édes lányod van!

Dolli, még mindig nem az igazi a pocok? :cry: Remélem a doki tud valami okosat mondani!!!

Tegnap én is pörögtem ezerrel, szépen kitakarítottam a konyhát nappalit, kipuccantottam a fűrdőt... vasnap ha hazajövünk lehozzuk a kari díszeket, égőket, kicsit kicsinosítom a lakást...
sylph

Orsi:
Kép :lol: :lol: Magyarul nem találtam. :? Ha csak fele olyan vékony és csinos lehetnék mint Te...... :oops: Három gyerkőc után így kinézni!!!!! :shock:
Csak halkan súgom meg, hogy Te vagy az etalon a fogyi kúrámhoz.

Apósommal lesz egy csúnya összezördülés már látom! :evil: Betette a húst a sütőbe aztán szólt, hogy figyeljem mert ő elmegy az Auchanba valami akciós szalonnáért. Mondom neki, hogy nem tudok figyelni mert el kell menjünk tápszerért. Elfelejettem venni tegnap és már nincs egy adagra való, 12-kor meg evés idő van.
Erre fogja magát és elmegy!!!!!! :evil: :evil: :evil: Mintha nem érne rá az a rohadt Auchan.
De lesz@rom! Kikapcsolom a sütőt és eltépek a gyógyszertárba! :twisted:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi,
Azon gondolkozom hogy mit írjak neked mert én is ezt érzem. Annak ellenére hogy megvettem a 36-os nadrágot én is kövérnek érzem még magam. De azt hiszem hogy mi sokkal kritikusabbak vagyunk magunkkal mint ahogy mások látnak minket, úgyhogy hallgass a többiekre és hidd el hogy tényleg egy BOMBÁZÓ vagy :D Egyébként sokkal vékonyabb a derekad mint az enyém úgyhogy teljesen arányos a 34es gatya rajtad.

Szilvi,
Köszi a támogatást, annyira jó hogy ti mellettem álltok.

Hajni,
Hogy sikerült a tegnapi sétátok? Jó lesz a naptár? Lett balhé a húsból? Homeós bogyót jobb lenne ha bele tudnád csempészni Lili szájába, elvileg előtte és utána 20 percig nem lehet sem inni, sem enni. Ha még nem akkor oldd fel egy kiskanál vízben, lehetőleg műanyag kanálban, nem fémben.

Kép[
Kép[
kostyika

Aranyosak vagytok!
De úgy szeretnék csinos lenni, hogy ne ahhoz képest legyek csinos, hogy 3 gyerekes anyuka vagyok! :wink:

Andika! Neked sokkal vékonyabb a combod mint az enyém, szerintem a 34-es gatya simál feljönne Rád is alulról! :wink:

Nincs magammal hű de nagy bajom, de valami kell, hogy ösztönözzön! :wink:

Most dec 20-ig megy a nagy hajrá, mert akkor megyünk Kolpingba!
Pénteken télapó buli lesz Apa cégénél, illetve az Új udvarban!
Nagggyon várom, addig el kéne jutnom fodrászhoz!
Egy kis szoli, manikür, smink! Jaaaaaaaaaj de várom! :D

Takarítással tök jól haladok! :D

Léptem, megyünk Bubuért, csajok már kocsiban! :roll:
Ma is annyira aranyosan eljátszottak! Mi lesz itt hétfőn, ha már megy Fruzsi oviba! :shock:
Vendég

Jaaaaaaaaaj mindig elfelejtem!

Hajni annyira szépek vagytok a pároddal! Gyönyörűűű mennyasszony volt, multkor néztem a képeidet az iwiw-en!
És még galambotok is volt??? :D

Anett merre vagy? Hogy megy a diéta? Kitől rendelsz kajót?

Jaaaaaj Mimire hallgattam és vettem ezt a Frosh tisztítószert! Ez egy ecetes universalis tisztítószer!
Azt hittem büdi lesz közben annyira fincsi illata van! Most betegesen mindent mosok! :lol:
Hazaértünk a suliból és beléptünk a házba, annyira finom illat van!
Most ebédelnek még a sakcok, én meg egy délelőtt gyümi, délután zöldségnapot tartok!Csináltam egy nagy tál salátát, de most még jól is esik! :D

Délután jön a barátnőm masszázsra, mááár úgy várom! :D

Na megyek sos be kell fejeznem a takarítás, legalább a konyha étkező nappaliban! :roll: A szobákat meghagyom holnapra!

Hajni mi lett a hússal???? Mit szólt az öreg, hogy nincs kész az ebédje? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mi is itt, csak a tegnapi nap valahogy úgy elment :) Olvasgattalak titeket, de odáig már nem jutottam, hogy írjak is.

A hangulatom most egész jó, tegnap előtt kiírtam magamból apának minden bánatom (hogy mi minden is bánt a megváltozott életemmel kapcsolatban). Azóta sokkal jobban érzem magam. Beszélni nem tudtam róla neki, írni sokkal könnyebb )mindig is ilyen voltam).

Voltunk tegnap is meg tegnap előtt is MArcival a környéken sétálni. Tényleg, hol van Mimi??? Kivel fogok én sétálni??? :) Még mindig nincs netetek???
Képzeljétek, találtam egy szuper eladó házat is. Na nem mintha el akarnánk költözni, de jó lenne az ikerszomszéd nélkül :) Tegnap volt is ott pakolászni valaki, megszólítottam és a burkoló volt :) Épp akkor fejezte be a munkát és pakolta el a szerszámait. Beengedett, hogy megnézzem belülről si a házat. Gyönyörűséges, most épült, de azt mondta az ember, hogy 42 millióért :shock: :shock: :shock: árulják!!! Hát, a miénk kb a 2/3-át ha éri... :( Nem baj, azért felhívom őket és megnézzük apával is, ha összejön :)
Ma meg voltunk megint dm-be meg patikába meg pékségbe (persze ez kocsival mert messze van meg az idő is :twisted: )

Képzeljétek, Marcinak begyulladt mindkét nagylábujján a körme. Ezért is voltunk patikában. A doki mondta, hogy próbáljak ki vmi kenőcsöt rá meg dunsztkötést :) Na ez érdekez mutatvány volt, mire a fóliát rátekertem az izgő mozgó lábujjaira :) De szerencsére nem úgy tűnik, mintha fájna neki, remélem javulni fog, bár olyan, mintha rosszul nöne a körme. Meglátjuk hétvégén javul-e...

Hajni, após milyen szappant használ? Hagyományost vagy folyékonyt? MErt ha utóbbit, akkor abba bele tudsz csempészni fertőtlenítőt. Én ilyen nyavalyakórós időben, mikor állandóan náthásak vagyunk sokszor csinálom azt is, hogy a mosogatószerbe domestost vagy vmi hasonlót teszek a mosogatáshoz és így az is fertőtlenít! Vagy ha hagyomásnyos szappant használ, akkor dobd ki vagy öntsd tele a szappantartót fertőtlenítővel :) :) :) Hús sütés :evil: Jól tetted, hogy otthagytad!!!

Orsi! Atya ég, 34-es gatyó??? Kíváncsi vagyok rád, ha végre talizunk jól megnézlek én magamnak! Méghogy te kövér!!! El nem tudom képzelni!!! Mondjuk az tény, hogy az kell, hogy az ember jól érezze magát a saját bőrében! Úgyhogy hajrá neked, ha idáig még nem jutottál el!

Én ma örömködtem kicsit reggel a mérlegen, mert 1 kilóval kevesebb voltam (pedig reggeli után álltam rá). Van remény :) Tudjátok, a reményhal a kedvenc állatom:):):)
Amúgy elég gáz épp ésszel felfogni azt,hogy az ember akkor esik teherbe, mikor már épp tetszik magának és elérte az áhított külsőt (persze az sem volt tökéletes, de már hasonlított rá) és szülés után meg kezdhet mindent előről... Na mindegy! Ez van! Azért holnap jól bevásárolok magamnak pár göncöt, amiben kierészkedhetek az utcára és nem melegítőnek hívják :)

Ma este szinglik leszünk, apa koncertre megy, úgyhogy lehet, hogy tudok még majd jönni.

Most megyek, mert Marci lassan keledezik szerintem, addig én is befejezem az ebédemet :)

És Mia? Ott maradtam el, hogy költöznek. Gondolom nincs az új kecóban még net!?!?!

Puszi mindenkinek!!!

Mangora

Kép
mangora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?