Sziasztok Csajok!
Mi is itt, csak a tegnapi nap valahogy úgy elment
Olvasgattalak titeket, de odáig már nem jutottam, hogy írjak is.
A hangulatom most egész jó, tegnap előtt kiírtam magamból apának minden bánatom (hogy mi minden is bánt a megváltozott életemmel kapcsolatban). Azóta sokkal jobban érzem magam. Beszélni nem tudtam róla neki, írni sokkal könnyebb )mindig is ilyen voltam).
Voltunk tegnap is meg tegnap előtt is MArcival a környéken sétálni. Tényleg, hol van Mimi??? Kivel fogok én sétálni???
Még mindig nincs netetek???
Képzeljétek, találtam egy szuper eladó házat is. Na nem mintha el akarnánk költözni, de jó lenne az ikerszomszéd nélkül
Tegnap volt is ott pakolászni valaki, megszólítottam és a burkoló volt
Épp akkor fejezte be a munkát és pakolta el a szerszámait. Beengedett, hogy megnézzem belülről si a házat. Gyönyörűséges, most épült, de azt mondta az ember, hogy 42 millióért
árulják!!! Hát, a miénk kb a 2/3-át ha éri...
Nem baj, azért felhívom őket és megnézzük apával is, ha összejön
Ma meg voltunk megint dm-be meg patikába meg pékségbe (persze ez kocsival mert messze van meg az idő is
)
Képzeljétek, Marcinak begyulladt mindkét nagylábujján a körme. Ezért is voltunk patikában. A doki mondta, hogy próbáljak ki vmi kenőcsöt rá meg dunsztkötést
Na ez érdekez mutatvány volt, mire a fóliát rátekertem az izgő mozgó lábujjaira
De szerencsére nem úgy tűnik, mintha fájna neki, remélem javulni fog, bár olyan, mintha rosszul nöne a körme. Meglátjuk hétvégén javul-e...
Hajni, após milyen szappant használ? Hagyományost vagy folyékonyt? MErt ha utóbbit, akkor abba bele tudsz csempészni fertőtlenítőt. Én ilyen nyavalyakórós időben, mikor állandóan náthásak vagyunk sokszor csinálom azt is, hogy a mosogatószerbe domestost vagy vmi hasonlót teszek a mosogatáshoz és így az is fertőtlenít! Vagy ha hagyomásnyos szappant használ, akkor dobd ki vagy öntsd tele a szappantartót fertőtlenítővel
Hús sütés
Jól tetted, hogy otthagytad!!!
Orsi! Atya ég, 34-es gatyó??? Kíváncsi vagyok rád, ha végre talizunk jól megnézlek én magamnak! Méghogy te kövér!!! El nem tudom képzelni!!! Mondjuk az tény, hogy az kell, hogy az ember jól érezze magát a saját bőrében! Úgyhogy hajrá neked, ha idáig még nem jutottál el!
Én ma örömködtem kicsit reggel a mérlegen, mert 1 kilóval kevesebb voltam (pedig reggeli után álltam rá). Van remény
Tudjátok, a reményhal a kedvenc állatom:):):)
Amúgy elég gáz épp ésszel felfogni azt,hogy az ember akkor esik teherbe, mikor már épp tetszik magának és elérte az áhított külsőt (persze az sem volt tökéletes, de már hasonlított rá) és szülés után meg kezdhet mindent előről... Na mindegy! Ez van! Azért holnap jól bevásárolok magamnak pár göncöt, amiben kierészkedhetek az utcára és nem melegítőnek hívják
Ma este szinglik leszünk, apa koncertre megy, úgyhogy lehet, hogy tudok még majd jönni.
Most megyek, mert Marci lassan keledezik szerintem, addig én is befejezem az ebédemet
És Mia? Ott maradtam el, hogy költöznek. Gondolom nincs az új kecóban még net!?!?!
Puszi mindenkinek!!!