Új privát üzeneted érkezett!

Bettym,

gyáras vagyok, és ahogy urad mondta: lepisiloik 50-et én havonta :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok bocsika, hogy eltűntem....jött a barátnőm olaszországból egy pár napra....wellness mi egymás :)

Jaj na....mennyi minden történt pár nap alatt... :lol: csak úgy kapkodom a fejem.

Mares drága GRATULÁLOK, nagyon nagyon nagyon....és hidd csal el ez tuti pozitív....már a csík is lenyűgöző milyen lehet az UH kép

Betty ...neked is sok sok drukk...ennyi tűsző...ebből ikrek lesznek tuticsek:)

EHNCS köszönöm, hogy aggódsz, sajnos nem tudom feltenni a képeket az lh csíkjaimról mert túl nagy a kép formátum....de dolgozom rajta

puszka mindekinek visszaolvasok....legyek képben[/img]
Vendég

Bettym,

holnap majd 2 kg-ot lefogysz szerintem a sok kis drága kiszedése után, nem?

nomina,

köszike, de még mindig csak halkan... mert korai ez még... uh kép sztem még nincs... vagyis nem lehet róla
nem?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
hát az jó lenne :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bettym,

te így is nagyon jól nézel ki!!!! :D
párod egy bombázóval van együtt!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty
Nagyon nagyon szurkolok neked holnapra! Mikor történik a punkció? Olyan izgalmas, nemsokára kismami leszel te is! :D
morcivaci

betty :!:

Holnapra jó bódulást kívánok :lol: Mennek a giga drukkjaim hogy minnél több szupi petikéd legyen és aztán mind mind szépen egymásra találjanak apa spermáival :lol:
Ebből bőven lesz fagyiba ami persze már csak tesónak kellesz :lol:

mares :!: Tuti pozi e a teszt ,csak semmi para :D Babásodás van itt a javából :lol:
Vendég

Kép

Hogy hánykor lesz pontosan azt nem tudom, fél 8-ra kell mennünk.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty, tőlem is drukk ezerrel a holnaphoz!!!!
Vendég

Nomina, szívesen segítek a kép kicsinyítésében, ha gondolod, csak akkor át kell küldenem a mail címemet. Írj, ha kell a segítségem!
Örülök, hogy nincs baj. :)

Betty, óriási drukkhalom neked, mondhatnám, egy kalappal... :lol:

Mares, nem tudom még milyen bizonyíték kell neked továbbra sem, hiszen olyan szép a teszted, tudod, rengetegen ilyenre vágynak. És ha a tesztcsík erősödik, akkor ott minden klappol, hidd csak el! :wink:

Na, remélem akkor jól szórogatja a tündérkém a bébiport :D

Tsók a tsaládnak

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS
Lassan én is kénytelen leszek tőled tesztet rendelni, ha babát szeretnék! :lol: Nagyon magas sikereket érsz el a delejezett tesztjeiddel! :lol:
morcivaci

Betty cica!Holnapra hatalmas drukkok mennek tőlem is!!! Kép

Kép
anyci

Sziasztok!

Betty, én is drukkolok nagyon. Kizárt, hogy ekkora tüszők ne induljanak be.

Morci

nem teszteltél ma? vagy lemaradtam?

Ez olyan izgi :!:

Mares el sem hiszem, hogy nem hiszed el, hogy ott a baba :!:

Hát hányat kell még tesztelned :?:

chrissy81

Anyci :!: :!: :o

Micsoda meglepi :!: :D
Hát téged is látni :?:
Mesélj, mizujs veled :?: :!:
Köszönöm :!:

Jaaj, de örülök neked :!:

betty615

Nnna, hoztam pár bébit, szabad a vásár...! Mindenki választhat! :D

Kép
Vendég

Szia bee,

veled mizu? teszteltél?[/b]

chrissy81

Helló!

Bee!
Nekem jöhet az egész 2. sor. :lol:

Betty!
Holnapra millió drukk és sok-sok Bikfy energia repül feléd. :lol:

KépKépKép
bikfy

Betty!az erő veled van! :D nagyon szorítok!bár nem nagyon vagyok oothon a témában mi fog veled történni.... :oops: :oops:
vikus82

Betty!az erő veled van! :D nagyon szorítok!bár nem nagyon vagyok oothon a témában mi fog veled történni.... :oops: :oops:
vikus82

Már nem tudom többször kiírni, hogy köszönöm, mert az én köszönömmel van tele minden :lol:
Én majd akkor nyugszom meg igazán, ha már itt lesznek velem a picikék...

betty615

Jaj, de cukik!

Chrissy
Teszteltem ma, de reggel nega volt a hcg és az lh is.
morcivaci

Azért ne keseredj el. Kitartás!

chrissy81

Csajok,h tudom a vonalzómat ide tenni mint Ti?naon sötét vagyok? :oops:
vikus82

chrissy, majd holnap reggel tesztelek
Vendég

vikus, lilypie.com vagy daisypath.com, regisztrálni kell, lépésről lépésre megalkotod, majd a kódot (forum signature) bemásolod az aláírásba (ami a profilodban állítható be)
Vendég

viki,
én is tegnap tanultam meg, de fent a segédletek fülre katt. ott a profilt válaszd ki és az aláíráshoz másold be a vonalzód linkjét.

Jujjj, ma már én segíthetek....

chrissy81

Köszönöm!küzdök...
vikus82

Na végre sikerült...ilyenek voltak az LH tesztjeim....ez volt a max amennyire bezábrásodtak de szerintem pozitív. Később még néztem de már csak halványodott. EHCS mit szólsz hozzá? ugze poz volt?

Kép
Vendég

Chrissy
Nem keseredtem el, mert csak azért teszteltem, hogy megtudjam, hogy reggel is magas-e az lh szintem. Most vszínűleg kb. 45 napos lesz a ciklusom, mert ha volt pé-m, én úgy gondolom, hogy hétvégén lehetett.Szóval még van remény ebben a ciklusban is! :lol:

Nomina
Hát...amennyire ezeken a képeken látszik, sztem nem pozik. Sokkal halványabbak a tesztcsíkok, mint a kontroll.Bár én annyira nem értek hozzá. Bár attól is függ, hogy lh szint mérése, vagy baba előjelzésre használtad.
morcivaci

Nomina
sztem is necces :oops: :roll:

Mára mentem, mert fél 5-kor kelnünk kell, legyetek jók..
Ha holnap nem tudnék jönni, Maressal üzenek nektek...
Holnapi drukkjaim mennek mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

betty615

Betty
Szép babás álmokat neked! Szorítok!!!!!!!!!!!!!!ÉS várom a híreket!
morcivaci

Nomina, hát elég halvány ez pozinak :roll:

Szép jó éjszakát!

Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1900 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9600 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

:cry: ovulacio kimutatására használtam az LH tesztet szerintetek akkor nem volt poz. Hát csak ennyire erősődött, igaziból erősebbnek látszik mint a képeken, de nem volt sose olyan erős mint a controll csík sajna.
Nem baj nem török le, amúgy is a baba projectből ez a hónap kimaradt mert vendégeink voltak és mind montam egy szobás lakásunk van.... :(

gondolom az is bekavarhatott, hogy nem sikerült ugyanolyan időpontban nézni...

na sebaj next time....köszönöm a véleményeket pusz mindenkinek
Vendég

Kedves Betty, nagyon sok sikert neked holnapra :)
Remélem minden oké.
Kedves Csibuc jővőhéten megyek inzulinrezisztenciára, ma elmentem egy másik dokihoz is, hátha ő mond vmi jobbat, de sajna nem, ő is pcos-t mondott, ő sem ajánlja a clost, igyhát ha megvan a vérkép eredményem elkezdem azt a metformin kúrát...

Megtudnátok nekem mondani mennyi Glikémás indexű ételt ehetek?
Ma már próbáltam csak ilyeneket enni, sokszor keveset, ami elég nehezen ment, én napi 2x ettem idáig. Még szerencse, h a piciférjecském egy tünemény, és figyelmeztett 2-3 óránként, h ideje lenne enni... amúgy elfelejteném....:)
baba.goa22

Kedves Betty, nagyon sok sikert neked holnapra :)
Remélem minden oké.
Kedves Csibuc jővőhéten megyek inzulinrezisztenciára, ma elmentem egy másik dokihoz is, hátha ő mond vmi jobbat, de sajna nem, ő is pcos-t mondott, ő sem ajánlja a clost, igyhát ha megvan a vérkép eredményem elkezdem azt a metformin kúrát...

Megtudnátok nekem mondani mennyi Glikémás indexű ételt ehetek?
Ma már próbáltam csak ilyeneket enni, sokszor keveset, ami elég nehezen ment, én napi 2x ettem idáig. Még szerencse, h a piciférjecském egy tünemény, és figyelmeztett 2-3 óránként, h ideje lenne enni... amúgy elfelejteném....
baba.goa22

Sziasztok, jó reggelt!
betty: nem tudom elégszer mondani: drukk-drukk, várom a híreket!

bee: teszt?

baba.goa: először is: inzulinrezisztenciára ne menj kérlek :D nem kell az púpnak a hátadra... :lol: Voltál a klinikán amit javasoltunk? :lol:

Gondolom terheléses cukorvizsgálatra mész, én továbbra is azt javaslom hogy a Bartók Béla úti helyre menj, ott 1 nap alatt megvan az eredmény és akár mailben is átküldik Neked ha kérik. A kiértékelésben tudunk támpontokat adni, de csakis megfelelően képzett szakember mondhatja ki a pontos diagnózist.

Glikémiás index: alacsony glikémiás indexű ételeket célszerű fogyasztani, zéró cukorral és naponta sokszori étkezéssel. Ezzel viszont várj :!: :!: :!: Azért fontos, hogy NE DIÉTÁZZ a terhesléses vizsgálat előtt, mert már 1-2 heti diéta fals terheléses eredményhez vezethet és akkor a megfelelő gyógyszeradagot nem fogják tudni első lépcsőben beállítani. Szóval: nuku diéta, semmin se változtass amíg nincsen meg az első terheléses vizsgálat, sőt javasolják az első vizsi előtt, hogy fogyassz normál módon CH tartalmú ételeket. Szerintem :roll:
Ha tényleg fény derül a PCOS-ra és metformin származékot kapsz illetve CH diétát kell majd tartanod, az orvos úgyis mindent részletesen elmond (már ha a mensbe mész). Arra számíts, hogy ha oda mész, akkor már most érdemes endokrinológus időpontot kérni, mert 1-2 hónapos várólista normálisnak számít.

Még egyszer összefoglalva tehát: KÉRLEK NE DIÉTÁZZ, NE CSINÁLJ ADDIG SEMMIT AMÍG SZAKORVOS NEM LÁTOTT ÉS LEGALÁBB A TERHELÉSES CULOR ÉS INZULIN ViZSGÁLAT EREDMÉNYEI NINCSENEK A KEZEDBEN! Egyéb dolgokról addig nem is szeretnék írni amíg ki nem derül bővebb a cukrodról/inzuról és egyéb hormonértékekről. Hova mész vizsgálatra? Priviben is nyugodtan írhatsz, de ha nem zavar szerintem ide mehet a topikba is, szerintem a lányokat is érdekli hogy mizújs Veled :)
Vendég

baba.goa: ha feltétlenül valami jó dolgot szeretnél csinálni, ami biztosan hasznos egy esetleges PCOS esetén, akkor feltétlenl kezdj el mozogni, aerobik, valami kardio edzés vagy egyéb testmozgás... Ez az egyik legfontosabb!
Vendég

Szép napot!

Nomina, tényleg ne törj le, mert nem tökéletes a kép minősége, az is lehet, hogy az pozinak számít, csak rosszul látszik. De tényleg fontos lenne, hogy minden nap azonos időpontban, és csak egyszer tesztelj, hogy megláthasd (és mi is), mikor lesz pozi. Nekem sem mindig lesz annyira tökig egyforma erősségű a 2 csík, mégis tudom, hogy lesz ovu. Szóval kitartás!

Baba, fogadj szót a lányoknak, nem írnak hülyeséget! Bár (bocsi Csibuc) én most még tornázni sem kezdenék neki, amíg nincsenek meg a laboreredmények, mert az is rengeteg mindent befolyásol ám! Én már csak tudom. 8) Tehát semmi változtatás, mindent csinálj úgy, mint eddig, és ha megvannak a vizsieredmények, a dokitól, meg itt a tapasztalt fruskáktól megkapod a magadét. :lol:

Betty, hajrááá petik, hajrááá petik...!

Pusza a nózitokra!

esthajnalcsillag

Csillag: elismerem, amit leírtál abban van valami.... Tehát baba legjobb a nyugalom jövő hétig és utána minden kierül :-)

nomina: néztem én is ezeket a teszteket, de nekem sem tűnnek egyértelműen pozinak.

anyci: nahát, merre jártál elveszett bárányka? :D

vikus: van valami változás apussal? Dokiidőpont esetleg vagy még egyelőre spontádkodtok?

Briiiiiiiiiiii? milyen? Többiek? Hun vagytok?
Vendég

Jó Reggelt!!!

Betty: Bár már tudom,dokinál vagy,de drukkolok ezerrel!!!!!!! :D :D

Voltam tegnap T3,T4,TSH vérvételen.Ma lesz meg az eredmény,nagyon pánikolok,félek,rossz lesz.Szorítsatok légyszi légyszi.9 körül elkezdem hívogatni a dokit.Hátha már tudja.....
Vendég

Chris, mennek a drukkok :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok,

Nem tudtam jobb képeket csinálni villanyfénynél:

Kép

Kép

De amit én itt látok a saját szememmel az egy + jel. A függőleges még világosabb...
Vendég

Bee!

Sokmillió gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

Áruljátok már el a technikákat csajok! Hogy csináljátok?

Néha kezdem azt hinni, apival nem jól csinálunk valamit.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Építő kritikákat, ötleteket a 18-as karika megjelölésével szívesen várok. :lol:

KépKépKép
bikfy

(csak halkan...) De köszi!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.26 09:26-kor.
Vendég

Rendben, akkor nagyon halkan.

Milyen érzés volt meglátni a 2 csíkot?

KépKépKép
bikfy

Remegett mindenem.
Vendég

Hívtam a dokit,de épp elmenőben volt,mert éjszaka ügyeletes volt,így azt mondta,holnap de.hívjam.
Még 1 napot ki kell bírnom!Olyan nehéz!!!!Már annyira izgulok!!!
Vendég

Beeee

GRATULLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAA!!!

SZUPER SZUPER!!!!

JAJ, BOLDOG VAGYOK!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Beee,

nagyon ügyike vagy!!! :D