Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van. :)

Sajt: Hmmmm fininek tűnik ez a paprikás dolog, a hétvégén szerintem meg is csinálom. Jön át a barátnőm úgyis, úgyhogy valszeg leteszteljük :)

andi
andrea-1

Andi:
A lényeg, hogy nem kell agyonfűszerezni, de előtte úgyis majd megkóstolod a tölteléket, hogy ízlik-e.

Lujzici:
Most nézem, nekem meg 10-én kell menned biostripre! :)

Ezt most találtam, van benne egy-két aranyos megfogalmazás:
http://www.femina.hu/karacsony/gyerekszaj_karacsony

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti! Gyanús vagy Te nekem.... ez a sok laptetü :lol:
Mindenkinek még 1x köszönöm, hogy ilyen jól fogadtatok a lapítasomat, ígérem mégegyszer nem csinalok ilyet, mert nem volt túl jó érzés :oops:

És Avarka: lehet, hogy ha tudtatok volna drukkolni... föleg Vörösmacs varazslata kellett volna! Csiriu-csiriba :D
Hat igen, sajnos elöfordul, h. nem élednek fel a "kiolvasztas" utan. Nekem az elsönél 3-at ültettek vissza, azokat, amelyikek a legerösebbek voltak, a masik 2 kicsit kisebb maradt és hat ezek szerint nem is olyan ügyesek :(
"Mast tartogat nekünk az élet" De vajon mit?
Lehet, h. jobb így, mintha beültetik és nem tapadnak meg, csak azért elég kemény... de nem kell ezt részleteznem.
Amúgy a jó hír az, hogy visszaépült a mnyh-am, 12 mm-es volt és tüszöm is megért, igaz, hogy csak egy, de az pont jó volt, ill. ovulacióm is volt (ezt a nyaltesztböl tudom...pafranyos!) Amúgy ettem a méhpempöt is, úh. lehet, h. az is rasegített.
Szóval ezzekkel a jó kis eredményekkel, akar spontan is sikerülhet/ne. De mar az is örömmel tölt el, h. van ovulacióm, még ha nem is minden hónapban :wink:

Andrea, szerintem is mindent jól írtal...!

Woody, mar csak egyet kell aludni!

Az az érzésem, h. most tényleg beindult valami babaügyben!!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
navared
Szfvár

Sziasztok!

most csak gyors bekukk...

Navared!
Nagyon sajnálom, és remélem mielőbb sikerül nektek is! könnyű mondani...én több mint 4 évig mondogattam, de semmi nincs véletlenül...csak ezt nehéz elfogadni ilyenkor, és csak utólag látja be az ember az okokat!
Én megértem hogy nem írtad fel! ...én azóta nem írok a régi topikomba amióta ezt elkezdtük! majd ha már tuti 100% jó híreink lesznek, megosztom velük is, de addig csak zugolvasok :)
azt hiszem nekem a tuti 100% az lesz mikor már nagyon a 12. hét körül járunk, illetve ha már a kezemben lesznek :D

Avarka!!!
írtam egy privit!!!
olvasd el mielőtt túrót veszel!
ha lesz 2 percem, akkor megkeresem a témához "járó" linket is a neten és közzé teszem!!!! :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

úúú lányok!
ez a 8 nap ami még jövő csütörtökig hátra van...ez sem egyszerűűű :oops: :oops: :oops: most már azért vagyunk türelmetlenek, hogy végre láthassuk őket, hogy minden rendben van-e ... ééés persze hogy hányan lesznek :)
...mondtam Lacnak,hogy a végén még autót kell cserélnünk, mert nem férünk majd be :D
...azt mondta, bárcsak itt tartanánk már :)

eszter

eszter82
Budapest

sziasztok, mindenkinek köszi a drukkot és hogy nem hagytok elplattyanni :lol:
Navared, szerintem érthető, nekem is időnként lenne kedvem teljesen anoním módon inszemezni egyet...
Sajt, előre nem írod hozzá a + tesztet, ami majd egyszer talán nekünk is lesz? Ha jól értettem, megpróbáltál kérni statísztikát kérni a BMC-ből?
Azt a foxos blogot én is megtaláltam pár napja, kíváncsi vagyok mi lesz. Még nem tudtam végigolvasni.
kpn

Navared, nagyon sajnálom. Nagyon rossz érzés lehetett, megtudni.
Én szerintem nem gond, hogy nem írtad le nekünk. Én tuti nem haragszom és szerintem más sem. A lényeg, hogy remélem a következő lombik már tuti sikeres lesz.

Eszter, én hiszek magamban. :D :D :D
Csak tudod nem véletlenül hívnak vissza a 17. napon inszemnél. Addig bármi történhet. A lombiknál sokkal jobb a vérvétel 14. napon az biztosabb, ez a tesztes dolog más.

Te is inkább egy dokitól akartad hallani, hogy sikerült és én is ezt szeretném. Nem szeretek kísérletezni, mert ez az.
Ma pl. olyan volt a teszt mint tegnap (és nem valami erős, mint neked) nekem ilyen még soha nem volt. Ezért nem értek hozzá, hogy mikor hogyan kell látszani stb. Szerintem ők megnézik hiszen már vagy 1000 ilyet láttak és elmondják hogy ez jó vagy nem.
Nagyon-nagyon bízom benne, hiszen már régóta erre vágyom!

Gondolom milyen nehéz kivárni azt a 2 hetet, de már csak 8 nap.
Mindig lehet valamin agyalni. :)
Különben érzel valamit? Neked nincsenek görcseid, mell fájás stb?
Nekem már érzékeny a mellem egyik fele (kicsit hülyén hangzik). Illetve még tegnap is volt, hogy fájt ott lent. Ma reggelre meg teljesen megszűnt, olyan mint általában ha nincs meg.
woody

Sziasztok!

Előszőr is Navared!
Te tudod, hogy döntesz, hogy megosztod e velünk, vagy nem, de mi szívesen vesszük az örömhírt, ill a rosszkedvben is tududnk támogatni, bíztatni!!!!
Lehet, ha tényleg szurkolhattunk volna, bár ki tudja.....

Nem tudom olvastál e a múlthéten, itt járt Edinka, ők is ugyanígy jártak, hogy beültire nem ébredt fel a babájuk, vagy talán nem is fagyasztott ET lett volna, csak sima, de mire bementek elhalt az embrió.. Szegény ő is nagyon kivolt akkor, de most azért jelentkezett be, hogy tudassa velünk, hogy kismami lett SPONTÁN!!!!!

Szóval látod nem szabad feladni, még akár így is összejöhet nektek!!!! Egyszer úgyis összejön, kitartás kell hozzá!!!!

Avarka!
Hol van Érden ez a házi tejtermékes üzlet? Bár igen az IR miatt lehet, jobban járnék én is valami zsírszegény bóti val, bár várjunk, most gondolkozom. Szénhidráttartalma szinte = a nullával akármilyen zsíros,,,,,,, szóval hol is van ez? Mintha olvastam volna valamit erről az üzletről a helyi lapban, de már nem emlékszem hol volt.......Gyűjtöm az infókat nemsokára jön az én időm :wink:

Woody!
Jujj, már csak egyet alszunk, mindenki rajtad tartja a szemét, vigyázz ám, és holnap minél előbb várunk a beszámolóval!!!!

Sajti!
Tuti ez a recept, majd én is kipróbálom.
Ja benézted Lijzicit, szerintem 10-én ő az első konzira megy :)
Te is aznap mész tesztelni a BMC be? Nekem is curva gyanús vagy, főleg ezzel a baromi sok laptetővel az összes topikban :)

Kpn!
Mennek a drukkok neked is!!!!!! Kitartás, semmi negatív gondolat!!!!! Mert kikapsz!!!!

Andi!
Neked is szorítok a megnemjövéshez!!!
Az nem baj, ha nincs semmi tünet!!!!! Ugye Eszti?

Apropó, ide is feldobhatnád már, hogy a csajok is lássák a tesztet!!!!!!

Puszi mindenkinek

1259143203.5965.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sajti, Heni: igen, 10-én lesz az első konzultáció. :D
Sajti, mi a túró az a biostrip?

Férjem ma volt urológián az előzetes vizsgálatok miatt (Hepatitis, AIDs, TORCH, szifilisz...)
Semmit nem csinálnak meg neki, küldözgették össze-vissza.
Nekem viszont mindent megcsináltak a nőgyógyászaton.
Nem értem én ezt...

Lehet, h várunk vele, hátha a BMC-ben megcsinálják őket.

Kérdés: az első konzultáció napján leszek kb a 8. cn-on. Szerintetek még abban a ciklusban megcsinálják a HSG-ét, vagy inkább csak januárban, amikor a férjem spermaeredménye is meglesz már, meg az én hormonjaim?

Kép
lujzici

Sziasztok!

Párszor voltam már a fórumon, pár hónappal ezelőtt, amikor bejelentkeztem a BMC-be és kaptam pár jótanácsot tőletek.Aztán kimaradtam, mert sajnos meg kellett műteni. Most már jól vagyok és a kedvem is kezd visszatérni.

Nagyjából utánaolvasgattam a veletek történt dolgoknak, volt itt minden az elmúlt időszakban; nagyon jó látni, hogy -eleinte még- vadidegen emberek mennyi segítséget tudnak nyújtani egymásnak. És itt nem csak a gyakorlati tanácsokra gondolok, hanem a lelki támaszra is.
Ha nem bánjátok, akkor néha írnék és kérdeznék én is.

Jelenleg lombikra várunk, jövő hét hétfőn lesz a 21.cn-om, amikor is Szűcs doki megmondja, hogy melyik protokoll lesz. Illetve ezt beszéltük meg még november elején, de ahogy olvastam, még az is lehet, hogy nem lesz semmi...

Eszter, nagy gratu a babusokhoz! Woody, én is szorítok, hogy a holnapi teszt IS pozitív legyen!
A várakozóknak kitartást és regenerálódást kívánok, akik pedig épp szúrkálják magukat, vagy már magukban hordozzák a babacsírát, azoknak nyugit és pihenést!

Muzsi

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Woody!

értem én :)

nem érzek még mindig semmi konkrétat... a cicim érzékeny, de az azóta mióta megkaptam az első progeszteron szurit...
néha kicsit talán émelygősen vagyok, de nem mondanám határozottan, hogy pocsékul vagyok.
szigorúan max 4 órát vagyok az irodában, legtöbbször még annyit sem, de mire haza érek, addigra tök elfáradok...felkelni sem tudok könnyen reggel, és este kb 7kor képes lennék elaludni... :oops: el is szoktam általában...aztán Lac felkelt 9kor az utro miatt, és utána visszakómálok :)
meg ha valamit érzek, akkor az az, hogy pl. lépcsőzni nem tudok. egyszerűen úgy kifáradok fél emelettől is... mikor mentünk az eredményért a BMCbe, akkor is... mire fölmásztunk a hegyre alig éltem.

de ez legyen a legnagyobb gondom :)

nagyon várom hogy jelentkezz a holnapi jó hírekkel!!!! :)

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok

Woody, nagyon drukkolok, hogy holnap is pozitív tesztet legyen!!!

Muzsi, örülök, hogy túl vagy a műtéten, lekileg is! Cisztaműtéted volt? Gyere most már minél többször és kérdezz nyugodtan!

Eszter, az a pár nap hamar elrepül, tuti! :) Nem rakod fel a kétcsíkos képet? :)

Sajt, a receptedet én is kipróbálom! Nagyon jól hangzik!Az is, hogy hamar megvan! :)

Lujzici, a barátnőm férjének a háziorvos írta fel ezeket a vizsgálatokat, igaz nagy harcok árán, és azt neki kellett kinyomoznia, hogy hol csinálnak ilyen szűrővizsgálatot! :shock: A házidokinak fingja sem volt! :shock:

Mindenkinek szép délutánt kívánok!
Vendég

Kedves lányok!
Párszor írtam már ,illetve leginkább kérdeztem tőletek a nyáron és szeptemberben.Készültünk a BMC-be és utoljára akkor jelentkeztem,mikor végül el is jutottunk és elmondták milyen vizsgálatokra lesz szükségem.
Aztán nem jelentkeztem,de olvasgattalak Benneteket...mégpedig azért,mert spontán teherbeestem,a jelentkezésünk másnapján már nem jött meg a menzeszem...

Mindezt azért írom le,hogy ne adjátok fel a reményt soha,mert csodák igenis léteznek!!!!

Sok sikert kívánok mindnyájótoknak,pocakosoknak és pocakra váróknak egyaránt!
Vendég

Eszter, a lépcsőzéssel én is így vagyok...Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy én (még) nem várok babát... :wink:

Azt nem tudjátok, hogyha lombikot nem csinálnak már, mert dec. 20-a útánra esne a szövettenyésztés (amikor meg már nincs), akkor lehet azt kérni, hogy stimuláljanak és mi a párommal majd megoldjuk a megtermékenyülést?

Andi-1, nálatok miért volt a terminált együttlét, ha nem gond, hogy megkérdezem?

Lujzici, nekem a HSG-t nem a BMC-ben csinálták, de azt tudom, hogy menzi után és peteérés előtt csinálják, szal szerintem te beleférnél ezek alapján. Mondjuk nem tudom, hogy más szempont közre játszik e.

M
muzsi

Zsu1981, endometriózis miatt volt a műtétem. Olvastam, hogy neked is az van. De szerintem nem csak ebben vagyunk közösek...mert én 81-ben születtem (arra jutottam, hogy esetleg te is...), és Zsuzsa vagyok ( szerintem te is :idea: )
Miért kell jan 8ig fogigátlót szedned?

Milyennincsmeg, neked naggggyon jó!!!Gratu! Akkor most már egy nagyon szép és fontos dolog megvan! :)

M
muzsi

Muzsi, akkor tényleg sok a közös! :) Nekem nyáron volt endometrizis miatt a műtét, volt mellette egy dermoid ciszta is, és igen 81-ben születtem, és Zsuzsi vagyok! :D
Nekem októberben leállították a lombikot, akkor írták fel a fogigátlót, aztán mentem uh-ra és kiderült, hogy a novemberi lombikozásba nem férek bele, a decemberibe meg az ünnepek miatt nem férek bele, így január 8-ig szednem kell, és akkor indul újra a lombik, most már a rövidebb verzióval!
Vendég

Lujzici: A HSG vizsgálatot a ciklus elején, a mensi elmúlása után, azt hiszem a 10. nap környékéig csinálják meg. Nekem a 11. napon volt (de mivel alapból hosszabbak a ciklusok mint 28. nap, így nem volt ez gond).
A HSG vizsgálatot viszont meg kell, hogy előzze egy nőgyógyászati vizsgálat, ahol a kenetből megnézik hogy nincs-e gomba, baci, bármi ami nem oda illő..... Ha bármi ilyet találnak, nem lehet HSG.. negatívos kenet feltétlen szükséges.... így szinte kizártnak tartom, hogy most egyből a HSG-vel kezdjenek.... Persze majd az első konzultáción úgyis kiderül, de talán jobb ha már eleve így számítasz Magadban.

Muzsi: Nekünk az 1. inszem októberben volt. Nekem az eredményhirdetés napjának reggelén jött meg, így azt gondoltam, hogy majd megyek a 3. napon, akkor UH-znak is egyből és kezdjük most novemberben a 2. inszemet. Egyik lány, akivel együtt volt az inszem, ő időben ment el az eredményhirdetésre, és tőle tudtam meg, hogy 1 hó kényszerpihenős rendszer van már az inszemek között. Így amikor én mentem már nem ért váratlanul, hogy nem lesz 2. insz.
Nálam viszont az a helyzet, hogy PÉ problémák akadnak stimu nélkül. Nem mindig, de az előzőekben, pl. mikor Clostilbegyttel stimuzott a sima nőgyógyász, utána, mikor abbahagytuk, a következő ciklusban eléggé megbolondult odabent a rendszer és kellett valamennyi idő mire beállt a rendes ciklus és megint lett PÉ.
Amikor az eredményhirdetésen közölte a drnő, hogy 1 hó pihenő... akkor szomorúan mondtam, hogy ez az én esetemben lehet, hogy hosszabb lesz, mert stimu nélkül várhatóan csúszik a ciklus, úgy mint a Clostis esetekben... (utána 59 napos ciklus volt) .... aztán lesz a BMC év végi leállás... tehát minimum 2,5 hó szünet sanszos lehet..... pedig még csak most keztük el, annyira bíztam a dologban, 3 éve lassan már a sikertelenség, csalódott vagyok.. stb..stb... Nagy az esély, hogy a decemberi inszem nem jöhet össze... stb..stb..
Drnő látta rajtam hogy majdnem sírok, és elkezdte nézni a leleteinket. És mivel ember katonái frankók, és elméletileg nincs nagyobb baj nálunk, tényleg csak a PÉ-vel, alkalmanként.... így ezt a terminált együttlétet javasolta, ugyanúgy stimuval, uh-okkal, repesztővel, csak az inszemet otthon ágyban, párnák közt ejtettük meg.
Ezzel a novemberi hónapra is kaptunk egy esélyt és ha nem sikerül, akkor decemberre lehet még egy esélyünk a 2. inszemmel.
Tehát a várható 0 esély helyett 2 ...... ami - így közelítve a 38 betöltéséhez - nem elhanyagolható... :)

andi
andrea-1

Milyennincsmeg, gratula a kis Csodádhoz! :D
Vendég

Zsu1981! Dermoid cisztám nem volt...utánaolvastam, hogy az mi. Most már tudom, de akkor ez legalább nem jön vissza, ha jól értettem... A fogigátlót miért kell szedned vajon?

Andi-1! Köszi a választ. Nagyon jó, hogy sikerült ilyen megoldást találnotok!Nagyon nem mindegy, hogy nem marad ki ciklus.
Én azért is kérdeztem, mert ha nekem nem csinálnak lombikot azért, mert nem lesz már akkor szövettenyésztés, akkor fel szeretném ennek a lehetőségét is vetni. Mert nekem "csak"azért lenne lombik, mert az endometriózisom elég agresszív és hamar visszajöhet, de a petevezetők ( a bal tuti, a jobb nem 100%) átjárhatók, s a férjecském katonái is rendben vannak. Szal több petesejtecskével lehet összejöhetne nekünk is ágyikóban, otthon.

M
muzsi

Muzsi: Kérdezz rá, hogy a Ti esetetekben mi lehet a leg optimálisabb megoldás... :) a dokid biztosan tudni fogja. Bár a lombikkal az esélyek úgy tudom nagyobbak...

Nekem magamtól ez a megoldás egyébként eszembe se jutott volna. Az első kérdésem nagy naívan az volt, hogy nem lehetne hogy "megcseréljük" a két hónapot, és ne legyen most 1 hó kihagyás és inkább majd decemberben nem jönnék??? :))))
De mondta a drnő, hogy sajna arra nincs lehetőség...
Nem irigylem Őket sem, mikor ilyeneket kell közölniük velünk...

andi
andrea-1

Muzsi, szerintem azért, hogy ne legyen ciszta, vagy nem tudom, már ebben sem vagyok biztos, bár így legalább pontosan megjön...
Vendég

Sziasztok!
Most jöttem a BMC-ből.. nagyon el vagyok kenődve.. bőgtem is.
A 4 napi stimu semmit sem ért... nem történt semmi. Megemelte a doki az adagomat 2x4-re és pénteken újra vérvétel.
A petefészkeim sehol sincsenek, pedig "március 10-én még megvoltak".
Volt valaki közületek a stimuláció 5. napján UH-n vagy vérvételen? Ha igen milyen eredmény született és hogyan volt tovább? Nem korai ez még? Ma a méhny: 2,.. mm. Pénteken lesz a 7 nap.
Az elkeseredés után megráztam magam és megbeszéltem magammal, hogy minden Ok-s lesz péntekre. Most éppen a 1/2kg házitúrót tolom magamba házi tejföllel. :wink:

Heni: majdnem a földrajzi múzeiummal szemben van az udvarban az üzlet /elől: hentes, bubi étel bár/
avarka

Először is mindenkinek nagyon gratulálok, aki a közelmúltban két csíkos lett! Szurkolok a csíkosodni akaróknak!

Ibici!
Én is decemberben megyek először konzultációra a BMC-be.

Lujzi!
10-én mész? Képzeld én is! MAjd találgatni fogok, hogy melyik lány vagy te! Te kihez mész?

Az első konzultáción nem is néznek meg ultrahanggal?

rodina74

Milyennincsmeg!

Szia, emlékszem rád, és nagyon sok szeretettel gratulálok a Csodátokhoz!
Igen, ezek szerint tényleg sok esetben számít a nem görcsös akarás! Gondolom úgyahogy megnyugodtatok, hogy jó kezekbe kerültök, és nem gondoltatok akkor annyira a babára, és láss csodát, tényleg vannak ilyenek!

Mégegyszer gratulálok, és problémamentespocakosodást kívánok neked!!!

Avarka!
Nem elkeseredni!!!! Nem vagyunk egyformák, ezek szerint te nehezebben vagy stimulálható!!!! De semmi gond, ezért volt ez a vizsgálat, hogy megnézzék mennyi legyen az adagod!!!! Ne parázz, beindulnak!!!!!!
Földrajzi múzeum??? Fogalmam sincs hol van Érden, talán az okmányirodánál valahol, ugye? Vele szemben talán van egy bank is aszem, ha ez az amire gondolok!! De majdcsak meglesz az üzlet. ( én csak kb 5 éve lakom itt ) és nem igazán jártam még a földrajzi múzeumban

Muzsi!
Üdv itt, és mielőbbi babásodást neked is!!! Hajrá spontánkodás!!!!( egyenlőre az is megtenné, mert én úgy hallottam, hogy endo műtét után állítólag könnyebb teherbeesni )
:wink:

heni77

Avarka: Ez a beszéd, nem elkeseredni! :)
Mnyh-ra méhpempő.... meg a többi "hasznos" táplálék..... a szurik után pedig arra gondolni, hogy nőjjetek-nőjjetek! :)
Sok minden fejben dől el.. Ülj le kicsit, tedd a kezed a hasadra, képzeld el hogy nőnek!!!! Ne nevessetek ki, de én így szoktam :)))... Sőt nálunk a dila férjem a szuri beadás után.. na ő is szokott szólni hozzájuk pár kedves szót :)))

Fel a fejjel... pénteken már nem fogsz sírni, hidd el!
andrea-1

Lányok!

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk máris 3 pozitív teszttel gyarapodott! :D Privátba is kaptam infót kismamitól, ezért a
"Minél több pozítív tesztet" kampány jelenlegi állása:
19 !!!

Gyerünk nyuszikák, zugolvasók és nem regisztráltak, turbózzátok fel ezt a számot!!! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navared:
Hajrá spontánkodás, drukkolok! :)

Eszter:
A túrós téma engem is érdekelne... Kösszike! :)

KPN:
Valóban rákérdeztem statisztika ügyben, de annyi dolguk van, hogy kivitelezhetetlen lenne ezt megoldani...
Nembaj, majd a felhívásomra előbújnak a kismamik, remélem...
Sajnálom, de pozitesztelésnél nem adhatok hitelt! :lol: Bár megtehetném.

Heni:
Nem néztem be Lujzicit, csak rájöttem, hogy ő is 10-én megy be, mint én - persze más ügyben. :)

Lujzici:
A biostrip nem túró, nehogymá abból akard megsütni a töltött paprikát! :lol: :wink:
Komolyra váltva, az a terhességi tesztet jelenti (ugye jól mondom?).
Szerintem simán kérdezd meg, hogy segítenek-e a terminált együttlét stimujánál.

Muzsi:
Örülök, hogy újra itt vagy! :)

Milyennincsmeg:
Mega-giga gratula!!! Köszi, hogy megírtad! :)

Avarka:
Sírd ki magad rendesen, utána pedig fel a fejjel - rendben leszel, ne izgulj!

Rodina:
Akkor már 3-an megyünk a BMC-be 10-én! Szupi!

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopika:
:lol: Látlak!

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

sajtocska: itt vagyok 39' lázzal olvaslak titeked és a halálomon vagyok :shock:

Kép
sztyopane

Sztyopáné! Remélem ágyból netezel! Jobbulást!!

Avarka! Nem ér elkeseredni!Gondolj arra, hogy kontroll alatt vagy!! Most még nem látszanak, de majd előbújnak a stimu hatására!!Minden egyes vizsgálattal egyre közelebb vagy a célhoz!Pozitivkodni!

Heni, köszi a köszöntést!Az endós műtét után tényleg jobb valamivel az esély, szal a férjecském inszeminált engem, bízunk is nagyon... :)

Sajt, a kampányod más BMCs fórumokon is meghirdetted?Vagy erre a válasz: persze...

Rodina!Nálam az első konzultáción semmit nem néztek, kifaggatak engem és a férjecském ill kórelőzményt rögzítettek. Kiírták a szükséges vizsgálatokat, amelyek zárása volt az összesítő konzultáció, aminek keretében már volt nőgyógy vizsg és UH is.

M
muzsi

Szűzanyám!!! :cry: Tessék meggyógyulni drágaság! Jobbulást kívánok, sok teát és citromot!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, hol látni, hogy ki van bejelentkezve? :roll:

M
muzsi

Muzsi!

Mikor belépsz a babanetre / társalgó / szülészetek, kórházak, és a fejlécnél látszik, hogy jelenlévő fórumozók

Üdv:

heni77

Hm. Heni, köszönöm szépen!!(Ezek szerint akkor Te már most nem vagy belépve...)

M
muzsi

Muzsi, én is üdvözöllek a kis (azaz mar egyre nagyobb) csapatban! :lol:
Én is endos vagyok, sajna, de nekem mar rég (júniusban) volt a mütétem, viszont nem Zuszsinak hívnak és öregebb is vagyok, mint te/ti:D Drukk neked (is)!

Milyennincsmeg! Én is arról almodozom, h. egyszer csak, spontan, derült égöl....aztan felébredek :roll:
De vannak csodak szerencsére! Nagy-nagy gratula!!!

Sztyopane, csak pihizgess! Semmi túleröltetés, bar gondolom, örülsz, h. élsz, nemhogy futkarozzal!

Rodina! Neked is sok sikert és sok babat :lol:

Andrea, akkor ti hasonlóan "hülyék" vagytok, mint mi a zurammal :D Mi folyton az injekcióknak beszéltünk, h. csak azt csinaljak, ami a dolguk és bejött!!! De tényleg, vicc nélkül. Elöször azt mondtuk, h. ne okozzanak semmi problémat, aztan annyira nem okoztak, h. hatasuk sem volt, aztan atfogalmaztuk: csak arra hassanak, amire kell, minden mellékhatas nélkül és beindultak a tüszöim minden probléma nélkül :D Amúgy én is ezt vallom: Minden fejben döl el...de a'sszem ezt mar egyszer kitargyaltuk!

Szóval Avarka! Ne add fel! Pénteken okénak KELL lennie! Én szerintem voltam uh-n az 5. napon is és ahogy írtam baromira nem akartak beindulni, aztan kaptam dupla, késöbb tripla adag szurit is. Elöször azt hittem fel fogok fordulni töle, de nem volt semmi bajom és túl sem lettem stimulalva. Megvannak azok a petefészkek, csak szégyenlösek :oops: Ja és méhpempööööööööööööööööööööööö!
navared
Szfvár

Eszter, az mar nagyon jó jel, ha allandóan alukalnal!!! Nem lehet, h. harman vannak? Szerintem a kettö az tuti, de nekem ha rad gondolok, mindig a 3 bébi jut eszembe... :wink: vagy azért ezzel inkabb ne viccelödjek...?

Heni, te pedig "csak" intézkedsz, jó tanacsokat osztogatsz, mindenkibe öntöd a lelket (ahogy masok is), de mi van veled? Úgy értem lelkileg... Vagy lemaradtam vmiröl...? :D
navared
Szfvár

Szia Navared!Hát a te nevedre (nekem) nem olyan könnyű következtetni :)! (Új Piroska... :? ) Az én műtétem október közepén volt, szal tényleg később. És te szedsz most fogigátlót, mint Zsu1981?Mikor lesz a következő lombikod? (Sajnálom a korábbiakat!)

M
muzsi

Muzsi! Ez nagyon tecccik: Új Piroska, bakker akkorat röhögtem :lol: :lol: :lol: hat nem így hívnak, csak majdnem, de nem jó helyen valasztottad el... :D
Nekem nem kell szednem fogigatlót, szerintem azt ciszta miatt adjak, meg hogy rendezödjön a ciklus, gondolom, nekem meg minden rendben volt, a jobb petefészkemben talalható endon kívül, de azt meg egy kis fogalmazasgatlóval nem lehet elijeszteni :evil:
Elméletileg a köv. akció februarban lesz, mivel okt-ben volt az elsö, ez a fagyis téma meg nem szamít bele nyilvan és 3 hónapot ki kell hagyni!
navared
Szfvár

Muzsi, szerintem nagyon jó, h. ilyen hamar belevagtok, mert tisztan sokkal nagyobb az esély!!! Egy-két ismerösömnek a GnRh kezelést eröltetik a mütétet követöen és utana az otthoni próbalkozast, de nem tartom jó ötletnek. Jó esélyekkel indulsz :)
navared
Szfvár

Navared: Elárulom Neked, hogy mi nem csak az injekcióknak beszélünk :)))))

Az én férjecském többek között pl. előszeretettel emlegeti "akció" közben, azt a film jelenetet, amikor Luke Skywalker a Star Warsban el kell hogy találja a halálcsillagot és megjelenik neki Obi Van Kenobi.. és mondja, hogy "Luuuuuk, az erő legyen veled"... de volt már olyan mutatványa is, hogy a Gyűrűk urából azt hiszem a Sötét Urat emlegette, azzal a lassan suttogó mély hanghordozással, mint ahogy a filmben volt, hogy "Indíííítsáááááátok a seregeket....) Persze azt tudni kell rólunk, hogy nagy filmbuzik vagyunk mind a ketten, és amúgy is számos élethelyzetben idézünk filmekből... :))))
Csakhát mikor "közben" benyögi a baromságokat, akkor azért elég nehéz nem szétröhögnöm magam.. meg egyáltalán.. hogy pl... bocs a kifejezésért mindenkitől, de úgy reagálni le a dolgokat, hogy közben a cuccos is bent maradjon :))))))

Szóval a hülyeségért biztosan nem kell a szomszédba mennünk... :)))) De nekünk, meggyőződésem, hogy a humor az ami segít, hogy ebbe az egészbe ne hülyüljünk teljesen bele.. ne mint a gép úgy csináljuk.. stb..stb..... Bár ha belegondolok, hogy életkor szerint itt nagyjából a legidősebb lehetek közöttetek, lehet, hogy páran furcsállják majd amit most itt leírtam, hogy még mindig nem nőtt be a fejem lágya :) .. :roll:

andi
andrea-1

Köszi csajok a biztatást!
Nem adtam fel egy pillanatig sem... csak nem erre számítottam. A kórházban megvettem még a 16 menopurt, visszamentem és beadattam a vérvételes hölggyel! Utána hazáig magyaráztam a pocakomnak, hogy húzzon bele, ne hagyon cserben!
Az utam egyenesen a házitúróért, tejért és tejfölért vezetett! /jó helyen kapisgálsz Heni/
Délután megettem 1/2 kg túrót tejföllel és ittam kb. 6 dl házitejet! + a méhpempőmet, mert reggel éhgyomorra kellett mennem.
avarka

sziasztok

én is voltam ma és volt előttem egy kismami sajt ird be a táblázatba hogy +1 tesztes :)

nálam pénteken megyek vissza vérvétel reggel utána uh és meglátjuk, viszek EKG-t magammal azt ma megcsináltattam.

majd megírom hogy mi volt, most dolgozok úgyhogy rohanok.

sziasztok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

ja és én is adom a 3merionalt + gonalt kaptam 300-ast még

csajok a merional nem lett olcsóbb mostanában vagy csak nekem rémlik rosszul az ára mintha eddig 10.000 felett lett volna egy doboz nem????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné

Te ma hány naposan voltál?
avarka

avarka

8 naposan

csak nem te is voltál?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

ja bocs te irtad hamarabb hogy voltál:(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Avarka minden rendbe lesz péntekre figyeld meg. Pritty pratty prutty Kép

Egyébként írja már meg valaki, hogy nagyjából ilyenkor mik az elvárható méretek, mert nekem fogalmam sincs.
Avarka ha nem látszódtak a fészkeid, akkor honnan tudjuk, hogy nem volt elégséges a tüszők fejlődése? A vérvételből? Legalább neked mindez kiderült a 4. napon és felturbózták az adagodat. Képzelj el engem, én a 7. napon megyek először és még soha nem voltam stimulálva?!!!!

Maccs
vörösmacska

"rendben" :wink:

Már csak egy fogibogyóm van holnapra, aztán vége jipppippjájé Kép

Üdv az újaknak illetve az újból betérőknek.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Üdv az újaknak!!!

Woddy megy a DRUKKKKKKKKKK holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Navared nagyon sajnálom :cry: :cry: , biztos nem könnyű feldolgozni, de következő alkalommal biztos sikerülni fog. Sőt akár spontán is sikerülhet.

Sztyopáné jobbulást.

Eszter azt hiszem neked mostantól már nem lesz több nyugodt perced. Mindig aggódhatsz valamiért, hogy rendben legyen a terhesség, a szülés, aztán pedig szülőként mindig lesz miért aggódnod.

Avarka Ne keseredj el, lehet, hogy kicsit tovább tart a stimulálás és lehet, hogy több injekcióra lesz szükséged, de biztos sikerülni fog. :D

Lukácsné én pénteken vettem merionalt kb 5200 Ft-ot fizettem érte.

Vörösmacsek: Nem tudom mi az ideális nekem a 5. napon a legnagyobb 10 mm-es volt , a mnyh pedig 6 mm.
mako30

elfeljtettem írni van egy ismerősöm aki 11 hetes terhes lombikkal vidéken....

a titok nyitja a fehérje én mondom nektek, ő szegény nem tudja feldolgozni a szervezete a fehérjét, és 2 naponta járt fehérjét kapott infúzióba.

szóval csajok napi 1/2kg túró sok víz és fehérje fehérje fehérje....
újabban akitől ezt hallom már pocakos .

én is megyek és felvásárolom a túrót valamelyik üzletből ha lesz a leszívás.

szerintetek ha hétfőn lesz a leszívás akkor mikor kapom vissza a babyket?

és kérnék tapasztalatokat és felvilágosítást hogy mi lesz a leszíváskor hányra kell menni és meddig maradok???? kb

mikor transzfer van az hogy zajlik és lombiknál hány nap a vérvétel????

köszi mindenkinek.....

Woody drukk holnapra

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?