Sziasztok!
Előszőr is Navared!
Te tudod, hogy döntesz, hogy megosztod e velünk, vagy nem, de mi szívesen vesszük az örömhírt, ill a rosszkedvben is tududnk támogatni, bíztatni!!!!
Lehet, ha tényleg szurkolhattunk volna, bár ki tudja.....
Nem tudom olvastál e a múlthéten, itt járt Edinka, ők is ugyanígy jártak, hogy beültire nem ébredt fel a babájuk, vagy talán nem is fagyasztott ET lett volna, csak sima, de mire bementek elhalt az embrió.. Szegény ő is nagyon kivolt akkor, de most azért jelentkezett be, hogy tudassa velünk, hogy kismami lett SPONTÁN!!!!!
Szóval látod nem szabad feladni, még akár így is összejöhet nektek!!!! Egyszer úgyis összejön, kitartás kell hozzá!!!!
Avarka!
Hol van Érden ez a házi tejtermékes üzlet? Bár igen az IR miatt lehet, jobban járnék én is valami zsírszegény bóti val, bár várjunk, most gondolkozom. Szénhidráttartalma szinte = a nullával akármilyen zsíros,,,,,,, szóval hol is van ez? Mintha olvastam volna valamit erről az üzletről a helyi lapban, de már nem emlékszem hol volt.......Gyűjtöm az infókat nemsokára jön az én időm
Woody!
Jujj, már csak egyet alszunk, mindenki rajtad tartja a szemét, vigyázz ám, és holnap minél előbb várunk a beszámolóval!!!!
Sajti!
Tuti ez a recept, majd én is kipróbálom.
Ja benézted Lijzicit, szerintem 10-én ő az első konzira megy
Te is aznap mész tesztelni a BMC be? Nekem is curva gyanús vagy, főleg ezzel a baromi sok laptetővel az összes topikban
Kpn!
Mennek a drukkok neked is!!!!!! Kitartás, semmi negatív gondolat!!!!! Mert kikapsz!!!!
Andi!
Neked is szorítok a megnemjövéshez!!!
Az nem baj, ha nincs semmi tünet!!!!! Ugye Eszti?
Apropó, ide is feldobhatnád már, hogy a csajok is lássák a tesztet!!!!!!
Puszi mindenkinek
1259143203.5965.xls