Sziasztok!
Teljesen kivagyok, mostanra végeztem a takarítással, de legalább nagyjából készen vagyunk. Még hátra van a spájz, a fürdőszoba és a lépcsőház. De azokat egyelőre bizonytalan időre elhalasztottuk.
Kitty,
Nagyon jó, hogy újra itt vagy.
Én kiskunfélegyházi vagyok, ott éltem 18 éves koromig. Baján hosszabb ideig kétszer voltam: egyszer még gimis koromban három hétig egy angol-táborban, egyszer pedig az egyetem alatt EFOTT-on. De már az utóbbinak is van vagy 15 éve. Ti milyen gyakran jártok arra?
Hogy álltok az iskolába-készüléssel?
Mi ma írtunk össze egy hosszú listát arról, hogy mi mindent kell venni. A nagylányod elolvasta az Egri csillagokat?
Bogi,
A cukrászdát ezek szerint tényleg nem ismerem (sajnos
). De ha legközelebb Móniéknál járok (és a hat gyerekkel meg tudjuk szervezni), akkor elvitetem magam.
Bucska,
Menni én is csak Lilivel szoktam még. Így színház meg ilyesmi egyelőre szóba sem jönnek. Sajnos szinte azóta nem voltunk "szórakozni" a párommal, amióta terhes lettem. Ugyanis én mindhárom terhességemmel végig hánytam, így már a szülés előtt sem volt kedvem sehova se menni.
Egyelőre szerintem úgy lennék én is a színházzal, ahogy Te, hogy amikor elhatározzuk, hogy megyünk, akkor nagyon örülnék, de amikor el kellene indulni, akkor semmi kedvem nem lenne. Így egyelőre el sem határozzuk.
Azt hiszem, azt írtad, hogy Olaszországba utaztok. Valamilyen megszokott vagy ismeretlen helyre? A nagylányoddal is voltatok már ilyen pici korában külföldön nyaralni?
Az egy ágyban alvás biztosan tényleg klassz lesz.
GyeZsu,
Királyréthez nekem nagyon szép emlékeim fűződnek!
Három éve ott találkoztam a mostani párommal. (Azt hiszem, ebben a topikban még nem írtam, hogy a nagy gyerekeim apukája sajnos hét éve meghalt autóbalesetben.
) A mostani páromat egyébként ismertem még az egyetemről, de 10 évig nem "futottunk" össze. Akkor viszont egy baráti tarsaság által szervezett királyréti hétvégén igen.
Ti nagy kirándulósak vagytok?
A Te lányod mennyi idős is pontosan? Mert nagyon ügyes, ha már bejárja a lakást! Lili azért még csak hosszab idő alatt jut el távolabbi helyekre.
Ő meg csak gurul és csúszik, nem igazán kúszik vagy mászik. Így a mozgásával nem volt gond a festés alatt, viszont azt nagyon nehezményezte, hogy nem foglalkoztam vele annyit, mint egyébként. Szerencsére a nagyok időnként helyettesítettek. Bár egy idő után mindig megunták.
Bár ma sem voltak ideálisak a körülmények a hozzátápi megkezdéséhez, nem mertem volna a szemetek elé kerülni, ha ma sem történik ezügyben semmi.
Így megvolt az első kanál alma! Jó nagy fintorgás követte és ki is köpte a lány, de szerintem ez így normális. Tettem még egy próbát és akkor szerintem már volt amit lenyelt belőle, bár egy része akkor is visszajött. De fel nem háborodott a dolgon csak erősen csodálkozott, hogy akkor most mi is ez az egész?
Na, bedőlök az ágyba, puszi:
Anna