Új privát üzeneted érkezett!

Ranita
igen, én is attól félek, hogy csütin már majd alig bírok vánszorogni :lol:

Szuzy
mindent bele, spontánkodjatok ááám :!: :wink:

Bri
neked is most lesz ovud 8) de jóóó :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze, megen tetű :lol:
Ezt nem hiszem el :o :lol: :shock:
Téllleg nem akarom lenyúlni.... :oops: , bocsi :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
ez most jár neked :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jövök, elkapott ez a fránya influenza!
Próbálom kikúrálni magamat, remélem hamar sikerül!
Amit rendeződök, igérem, jövök majd!

Most csak Bettynek gyorsan!
Jajj de jó hírek!
Nagyon örülök!Mostmár minden rendben lesz!
Remélem lesz sok kistesó is, akik mehetnek majd a fagyiba! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda
jó, hogy benéztél...sajnálom a betegséget, jobbulást neked, gyógyulgass Kép
Köszi a drukkot :!:

betty615

Betty!

Ennyi tüszőt, nagyon gratulálok.
Tuti sikerülni fog, nagyon drukkolok.

Én is alig várom hogy megkapjam a merionálokat és legyen valami jó tüszőm, hogy indulhasson az iszem.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Betty gratula a sok tüszidhez!!!! :)
Vendég

Betty, ami jár az jár :wink:
még nem durrant ki a tüsző...olyan jó lenne már, mert engem is nagyon feszít, azért kíváncsi lennék, h mekkora most :roll: :?: :!:
na de majd könnyebb lesz!
spontánkodunk amikor csak tudunk... :wink:

inszem előtt(már nem tudom melyiknél)volt egy 38x36mm tüszőm és az is fájt, de most ez nem olyan :roll:

Melinda, jobbulást, gyógyulgass gyorsan és gyere amint tudsz, várunk!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, a macikák is édi-bédik

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
hááát valamit muszáj nekem is kiraknom :lol:
Örülök, hogy tetszik :wink:

betty615

Betty, valóban ügyi vagy és profi is a vonalzik gyártásában :lol:
az ovitrelle a tüszőrepi nálad :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, és éjfélig nem is alszol :?:
nagyon izgulok veled/veletek együtt és drukkolok, h sikerüljön és ne viseljen meg az altatás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen, az ovitrelle a tüszőrepi.
Hát most muszáj vagyok addig nem aludni, amíg be nem adom...bár amúgy is éjjeli baglyok vagyunk apival, úgyhogy nem lesz nehéz :lol:
Az az egy, ami nem tetszik ebben az egészben...az altatás....de túlélem majd azt is :wink:

betty615

hát persze, h túl éled :!:

én elköszönök...5-kor kelek szokásosan...
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt neked Szuzykjúú :lol:

betty615

Jó reggelt mindenkinek!

Suzy,
na, tüszőcsskéd???? Megrepedhetett vagy fájsz még?

Betty,
hány darab ovitrellt kaptál? Egyet vagy kettőt?
Az altatás nekem egy olyan jó élmény volt :D :D :D Olyan kellemes volt :D . Ha nem szoktál utána Kép (bocsi :D ), akkor nem lesz semmi gond :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
egyet nyomtam be pontban éjfélkor.
Hát a laparnál altattak csak, de én utána nagyon nem voltam jól :roll: a torkomban olyan érzés volt, mintha IFA gumit edtem volna.... :? :lol:
Aztán kértem a szobatársamtól egy kis üccsit, mert nagyon szomjas voltam, és hát aztán jött is vissza 10 perc múlva....szal azért volt ilyen... Kép

betty615

Szép jó reggelt lányok :!:

Kép

betty :!:

Gratulálok a gyönyörü eredményedhez és nagyon drukkolok továbbra is a sikeres punkcióhoz és beültetéshez.
Elinditod a babaesőt és szépen-sorban Mindannyian kismamák leszünk:))

Melinda :!:
Gyógyulj meg mihamarább :!:

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes napot lányok :!:
Vendég

Kép

Angyal, úgy lesz...Betty elindítja és mi követjük mindannyian :wink:

Melinda, jobbulást :!:

Betty, hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita, nem repedt meg még nagyon feszít és fájdogál, hogy fogom én kibírni a mai napot nem is tudom, 22-ig dolgozok... :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzykjúú
nem vagy egyedül a feszítő érzéssel akkor :lol: :lol: :roll:
mindjárt kidurran az oldalam úgy érzem :lol:

betty615

ohhhhh te szegény, nekem annyira nem rossz, de még mindig nem durrant ki...neked meg úgy is holnapra kell, h jó legyen ugye?
most még ne is durranjon ki...
sokáig nem tart majd a "művelet" ahogy hallottam a rádióban :!: :?:
nagyon-nagyon drukkolok, veled vgyok :wink:

micsoda megszólítás
:?:

hiányoltak már nagyon odaát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja, láttam, azért is mentem kicsit oda is.. :wink:
Ez egy kb. 5 perces művelet, úgyhogy nem egy hosszú procedúra..
A szuzykjúú a szüli feliből van, nemtom nézed-e :?: :lol: Ma lesz..bár már nézzük angolul a 6. évadot is, ahogy vetítik az USA-ban, úgy húzzuk le hetente..nagyon jók lesznek a kövi részek is... :wink: , de ez szinkronnal jobb sztem :wink: azért nézem a tv-ben is :lol:

betty615

Sziasztok Lanyok!!!

Csatlakoznek ha szabad Betty es Suzy78 invitalasara :wink:
Mi az elsö lombikunkra keszülünk, mar ha az elsö konzin ( december 8.) doki bacsi megadja a start jelet :lol:
Igyekszem visszaolvasni es bekapcsolodni :wink:

Mindenkinek szep napot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad :lol: Kép
Végre idetaláltál :wink: mesélj kicsit a csajoknak magadról, mert ők még nem ismernek :wink:
Kép

Köszönöm a drukkot itt is :wink:
Reméljük, holnap jó napot zárunk Kép Kép :wink:

betty615

Szia ancsi :!:

Üdv a csapatban, Isten hozott:))

Sok sikert a lombikhoz :D :D

betty :!:

az jó ha szurkál, mert a szép tüszőcskéid dolgoznak, de már holnap punkció után jooban fogod magad érezni :D

nagyon drukkolok Érted :!:
Vendég

Köszi a szives fogadtatast :lol: ....Elvesztettem az iranytümet, azert jöttem ilyen kesön, de hat mint tudjuk, jobb kesön, mint soha :wink:

Magamrol: 29 eves vagyok ( meg 3 honapig :lol: ), a parommal marcius ota probalkozunk, a nyaron elmentünk kivizsgaltatni magunkat, hogy tudjuk minden okes-e es hat kiderült, hogy a paromnal eleg keves a spermaszam, amik meg vannak, lustak , alig van aki mozog :roll: ...Ugyhogy en szepen önkenyesen, itteni forumos csajok ( köztük Betty) tanacsara felvettem szepen a Budapesti Kaali Intezettel, egesz pontosan Dr. Krizsa Ferenccel a kapcsolatot es igy kaptuk ezt a december 8-i idöpontot, amit nagyon-nagyon varunk :lol: ....Mi egyebkent Ausztriaban elünk, azert irok ilyen furan ekezet nelkül :wink:

Ki hol tart most a lombikozasban???Betty teged tudlak :lol:

Most mennem kell, mert megprobaljuk bebikazni az autot, ami nem akar indulni a szemetje :evil:

Pusszantas mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Ancsi :!:

Lombikkal sikerülni fog nem lesz probléma,hogy lassu a sperma.

a bp-i Kaáliról is jót hallani, Krizsáról meg mindenhonnan csak jót olvastam, hallottam több fórumon is.

Én pihenek majd januárban fogok kezdeni először majd egy sima cisztapunkcióval ciklus 20-23. napján reggel éhgyomorra kell menjek időpontegyeztetéssel.
Majd gondolom én, hogy vérzés 3.-ik napján megkezdem a második lombikhoz a stimukat rövid protokollal.

Biztos, hogy minden rendben lesz a dec. 08-i induláshoz!
nagyon szoritok Érted :!:

Indul az autó :?: :?:
Vendég

Szia Angyal!!!

Nem indul a szemet, vagy is beindult, mert a parom betolta, de aztan ahogy leallitottam nem idult ujra be, pedig tettem vele direkt egy ket kört elötte....Mar oda is allitottam a szerelöhöz, csak hat most akkor holnap se lesz kocsi, mehetek gyalog a boltba :evil:

Mi az a ciszta punkcio???Akkor ezek szerint te mar a masodik lombikodat kezded...Hova jarsz, melyik intezetbe??Mikor volt az elsö??Azt milyen protokollal csinaltad??
Egyebkent en is csupa jot hallottam Krizsa dokirol, ezert is maradtam nala :lol:

Na most lepek dolgozni , mindenkinek nagyon szep estet!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Kép
Mi januárban kezdjük az első lombikot rövid protokollal,a problémánk az mint nektek.(Férjem kétszer volt már fagyasztatni,h a kellő időben biztos legyen aktív.)A Budai meddőségibe járunk.Én 30 vagyok férjem 31.
December 8 hamar itt lesz,már most drukkolunk.

Betty!
Holnapra drukkkk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bár csak este fogok jönni,de amint tudsz jelentkezz!

Suzy!
Én minden hónapban úgy érzem mintha egy ping-pong labda lenne bennem.

Melinda!
Jobbulást!!!!

Ranita!
Jó neked ,h nem volt rossz altatás után.Én félek nagyon attól,még nem voltam soha.

Bri!
Kép

Mindenkinek szép estét!

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi
Brinek is Krizsa a dokija ha jól tudom....csak hogy hol van Bri már mióta, azt nem tudom :roll:

betty615

Holnap nem bizti, hogy jövök, majd meglássuk...de Szuzykjúúval mindenképp üzenek :!:

betty615

Ok Betty!

Kép
cukigabi
Budapest

Nekem piri holnap kell jöjjön,de szerintem késni fog,sajnos nem 9 hónapot! :cry:
Hiába spontánkodtunk hsg után!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
ne keseredj el, kérlek :!:
Már biztos, hogy jönni fog :?: :x Kötsög piri :evil:

betty615

Már vannak jelek és most még pluszban a fejem is szétmegy napok óta :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok

Remélem még ma elmegy ez az üzi!Ez a gép már az agyamra megy! :twisted:

Ancsi, üdv itt nálunk, mi januárban kezdjük a 2.lombikot, az elsőt leállították, mert nem növekedtek a tüszők :( Nálunk is api katonáival vannak gondok, nem nagyon aktívak, és nagyon kevés. A BMC--be járunk, május óta.

Betty, holnap minden rendben lesz, tuti!!! +++++++++++

Gabi, a fejem nekem is majd szétesik!Bár nekem nem a piri miatt, hanem a szar bogyó miatt.

Mindenkinek szép estét kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Üdv a druszámnak, gondolom Ancsa is Anikó.

Gabi ne keseredj el, néz meg én most ki is hagytam egy hónapot, még szex sem volt mikor lehetett volna :( , de a sztorit gondolom olvastad.
Nagyon remélem a Jézuska egy szép ajándékot ad nekünk, itt mindenkinek.

Aki volt már iszemem megkérdezhetem , hogy zajlik? Elötte tuti merionál kapok 2 ampullát, meg costit, de utána maga az inszem, hogy zajlik?

Betty, gondolok rád nagyon és szorítok. De szerintem már egy szép ajándékot kapsz.

Jó éjt mindenkinek

Ancsu

ancsuka

Betty!
az altatás semmi extra, most utána számolok 6*altattak. Annyi a rossz benne, mikor kötik be az infúziót és ennyi. Ha magadhoz térsz ne igyál, mondjuk szerintem az egész beavatkozásod nem lesz több 15percnél, gondolom én. Úgyhogy nyugi, veled vagyunk.

Ancsu

ancsuka

Na mára el is köszönök, mert reggel fél 5-kor kukori van :lol:

Kép

betty615

Jó éjt Betty!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka!
Kedvet kaptam tőled és hétvégén én is feldíszítem a lakást! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi :!:

Sajnálom, hogy nem indul a kocsid, holnapra ugyis jó időt mondd, sétálsz egy kicsit :D :D

cisztapunkció= van egy 28,5 mm-es cisztám, azt kell leszivatni, mert amiatt nem tudott megtapadni a nyári babó sem.
szerintem enyhe altatásabn fogják csinálni ugy mint a tüszőpunkciót.

Debrecenbe járok a kaáliba és januárban lesz a második lombikom.
Az első rövid protokoll szerint ment, de sztem a második is ugy lesz.

További szép estét Neked is :!:

Gabi :!:

Ne szomorodj el, még ott a december akkor még sikerülhet spontán :!:

Drukk Érted :!:

Betty :!:

Ezerrel megy a sok++++++++++++++++++ holnapra :D :D

Ügyes légy :!:

Pusza Mindenkinek :!:

További szép estét , jó éjt lányok :!:

Kép
Vendég

Jo estet Csajok!! :wink:

Cukigabi- Na akkor lehet, hogy együtt babasodunk, mert en is abban bizom, hogy doki Ur zöld utat ad es kezdhetünk januarban...nalunk kicsit neheziti a helyzetet, hogy nekem elegge rendszertelen a ciklusom, igy nem tudom, hogy hogyan lehet majd azt kiszamolni, hogy mikor is kene nekem minimum 3 het szabit kivennem, mert sajnos ezt egy honappal elötte irasban kell kervenyezni...Ugyhogy szerintem nalunk is csak rövid protokoll jöhet szoba.....Gondolom en :lol: ...Erröl nem is tudtam, hogy elötte lehet mar spermakat lefagyasztani :shock: ...Hat bizom benne, hogy nalunk azert a nagy napon lesz legalabb egy-ket hasznalhato kisficko :wink:

Betty- Igen a Bri-nek is Krizsa a dokija, ugy kerültem hozza, hogy Bri ajanlotta, mikor megkerdeztem töle, hogy hogy is megy a lombik azoknak akik külföldön laknak :lol: ....Tenyleg mi van Bri-vel??? :shock: Kicsit aggodom,ennyi ideig nem szokott " nem jönni"....Egy nagy kalap "kutyakakit " neked holnapra, hogy szerencset hozzon :lol:

Zsu1981- Szijja!!Akkor egy cipöben jarunk, tök jo tudni, hogy ennyi sorstars van itt :lol: ...Megkerdezhetem, hogy mennyi az a keves sperma es mennyi a lassan-gyorsan vagy egyaltalan nem mozgo???Ha nem publikus nem kell valaszolnod, csak erdekel :oops: :roll: :wink:

Ancsuka- Helloooo druszam, valoban Aniko lenne a becsületes nevem :lol:

Angyal- Sajnalom a ciszta-ügyet, de ha leszivjak akkor mar egyenes ut vezet a babaig, Betty viszi elöl a faklyat es vilagit nekünk, mutatja az utat :lol: ...Nalatok egyebkent mi a gond, miert kell lombikoznotok??....Igen, a szemet kocsi a szerelönel, marad a gyaloglas, de kari diszeket akartam shoppingolni, de szerintem akkor marad a hetvege, mert akkor itthon van Apjuk is a masik kocsival :lol: ...Ti mar diszititek a lakast??Mintha valaki irta volna, hogy most akkor mar ö is diszit...En is, en is akarok :lol: ...Imadom a kis mütyüröket, gyertya hazakat, mindent :lol:

Na csajok, holnap jövök, ez fenyegetes :wink: :D

Szep almokat mindenkinek!!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Kép

később jövök... visszaolvasok :wink:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na itten vgyok...

igyekszem azonnal írni, amint Betty küldi az üzit már nagyon várom :wink:
reméljük jobban viseli most az altatásos dolgot, drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsuka, nekem mint tudod volt 3 inszeminációm :!:
a 3.cn-től szedtem 5 napon át Clostit a legelső inszemnél, a 3.-nál meg nem Clostit kaptam, hanem Puregon inj., amit magamnak kellett szurnom (ált. Merional szurit kapnak az inszemesek, de mivel nálam PCO van, így nem kaphattam Merionalt :!: )
A 9.cn-en volt a legelső uh, utána 2 naponként nézte a nődokim a tüszőket és ha kellett még pluszban hormon szúrtam többet :!:
nekem mind a 3-nál a 14-15. napon volt az inszem :!:
Amikor úgy látta már, h jó a tüsző nagysága, akkor beadta a tüszőrepit (erre mindig Choragont kaptam :!: ) és következő nap volt a beavatkozás :!:
Itt Szegeden 2 inszemet csinálnak egymás követő napon, de az 1-nek számít :!:
Felvétel után szobában várakozás és a kezelőben történt az inszemináció, ami egy max.5 perces beavatkozás :!:
Nem kellemetlenebb, mint egy rákszűrés, fájdalmat egyiknél sem éreztem :!:
Utána 2 órát kellett feküdni és ha úgy gondoltam, h nem maradok bent lehet hazamenni, reggel vissza és ugyanez, mint előző nap volt :!:
A legelső nap egy független orvos is kellette, h csináljon uh-ot :!:
Ennyi nagyjából...nem fájdalmas, csak lelkileg megterhelő nekem legalább is...ezért is várunk most egy kicsit...drukkolok, h elsőre sikerüljön :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, piri :?: ne jöjjön vagy 9. hónapi ezt kívánom :!:

Ancsi, kocsi akkor maradt a szerelőnél :?: de sebaj van másik... :wink:

Angyal, sajnálom a ciszta dolgot, de sikerülni fog a babó majd, ha már nem lesz ott, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri :?: :?: :?:

Zsu, sajnálom, h a géped ennyit szarakodik :!:

Melinda,
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek.

Suzy!
köszönöm a felvilágosítást, tudtam, hogy megírod :wink: , nagyon köszi. Remélem én is, hogy az első sikeres lesz.

Betty!
Neked nagyon megy a dukk +++++

Gabi!
Helyes :arrow: olyan szép lesz, majd meglátod. Fényképet küldhetsz róla.

Most mennem kell albit mutatni.

Majd jövök, sziasztok

Ancsu

ancsuka

Még írni akartam a többiekhez is, de hazaérek megteszem.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?