Jo estet Csajok!!
Cukigabi- Na akkor lehet, hogy együtt babasodunk, mert en is abban bizom, hogy doki Ur zöld utat ad es kezdhetünk januarban...nalunk kicsit neheziti a helyzetet, hogy nekem elegge rendszertelen a ciklusom, igy nem tudom, hogy hogyan lehet majd azt kiszamolni, hogy mikor is kene nekem minimum 3 het szabit kivennem, mert sajnos ezt egy honappal elötte irasban kell kervenyezni...Ugyhogy szerintem nalunk is csak rövid protokoll jöhet szoba.....Gondolom en
...Erröl nem is tudtam, hogy elötte lehet mar spermakat lefagyasztani
...Hat bizom benne, hogy nalunk azert a nagy napon lesz legalabb egy-ket hasznalhato kisficko
Betty- Igen a Bri-nek is Krizsa a dokija, ugy kerültem hozza, hogy Bri ajanlotta, mikor megkerdeztem töle, hogy hogy is megy a lombik azoknak akik külföldön laknak
....Tenyleg mi van Bri-vel???
Kicsit aggodom,ennyi ideig nem szokott " nem jönni"....Egy nagy kalap "kutyakakit " neked holnapra, hogy szerencset hozzon
Zsu1981- Szijja!!Akkor egy cipöben jarunk, tök jo tudni, hogy ennyi sorstars van itt
...Megkerdezhetem, hogy mennyi az a keves sperma es mennyi a lassan-gyorsan vagy egyaltalan nem mozgo???Ha nem publikus nem kell valaszolnod, csak erdekel
Ancsuka- Helloooo druszam, valoban Aniko lenne a becsületes nevem
Angyal- Sajnalom a ciszta-ügyet, de ha leszivjak akkor mar egyenes ut vezet a babaig, Betty viszi elöl a faklyat es vilagit nekünk, mutatja az utat
...Nalatok egyebkent mi a gond, miert kell lombikoznotok??....Igen, a szemet kocsi a szerelönel, marad a gyaloglas, de kari diszeket akartam shoppingolni, de szerintem akkor marad a hetvege, mert akkor itthon van Apjuk is a masik kocsival
...Ti mar diszititek a lakast??Mintha valaki irta volna, hogy most akkor mar ö is diszit...En is, en is akarok
...Imadom a kis mütyüröket, gyertya hazakat, mindent
Na csajok, holnap jövök, ez fenyegetes
Szep almokat mindenkinek!!!
Szeretettel:
Ancsa