Na közben még a net is ledobott!
De végül is mindegy volt, úgy is telóztam!
Boszi!
Remélem Anyukáddal minden rendben lesz!
És mit eszik az én Lányom, amitől terhes lehet?
Visszakerestem, de nem láttam, hogy ezt mire írtad!
Értem én, hogy ajándékok megvannak már Larának, de mik? Mert ez volt igazán a kérdésem Mindenkihez, hogy ki mit vesz?!
És Te is ügyes vagy, hogy már legalább Lara ajándékai "kilőve"!
Gyerekeknek ajándék vásárlás szintén zenész. Majdnem Mindenki részéről rám hárul!
Vero!
Kérjél a Jézuskától egy rendes számítógépet megfelelő processzorral!
Ajándékok felsorolását meg köszi! Asszem tényleg nem hagytál ki semmit!
Akkor ha csak 8-an voltak, biztos nem volt nagyon nagy "őrjöngés"!
és a szülők is jól bírták.
Azért mikor Adri csop.társának volt a mekis szülinapja 21
gyerekkel.....huhhhh !
Vasárnap mi is megint megyünk egy szülinapra. Bár az időpont nekem kicsit "gáz"
10-12-ig. De hát evvan.
De azért, ha felszabadul hely a gépen, akkor azért töltsed le őket és majd legfeljebb a karácsonyiakkal együtt dobd fel őket! Okés?!
Tenci!
December 2-án megyünk 10 hósra.
Jó, ha 10 dekát hízott!
Ja és szólok előre és időben.....
december 7-én hétfőn, délután 5-re megyek fodrászhoz!!!!
Adrival!
Jáznak ma reggelre törte át az ínyét a foga vagyis a fogai, de még csak a "lyuk" látszik igazán, a foga hegye még nem jött ki rajta, de szerintem holnapra vagy legkésőbb holnap utánra már azt is érezni fogom.
Egyébként jobb és bal felső kettesek törtek fel!
Alul még semmit nem látok!
De biztos majd azok a kettesek lesznek a következők.
Vagy nem!
Mi van, Te is beállsz Balázska
"kosztjára"???
És melyikre gondoltál? Én mondtam Jánosnak, hogy majd jövő februárban "neki ugrom" én is GR-nek és a hangját ne halljam!
Egyenlőre nem is mondott semmit!
Én még nem adattam be az oltást! Megmondom őszintén, hogy lusta voltam felhívni doki nénimet!
De Jánoska a nagyszájú sem adatta még be magának!
Pedig ba....ogatom minden nap, hogy mi van már, Te a nagy mellette álló még mindig sehol sem tartasz, Adrit bezzeg küldted a "máglyára"!!!!
Ördög bibliája= kártya!
Nagyikám mondta mindig ezt, mikor kártyáztunk tesómmal vagy akárkivel, hogy már megint az ördög bibliáját űzitek!
Te miket veszel a Fiúknak?
CukiKati!
Akkor Ti Budapest nagyon másik végén laktok? És Pesten vagy Budán?
Akkor tessék példát venni Krisztáról és gyakorolgatni!
Először csak a környéken, aztán lehet menni messzebbre is!
Kriszta már eljutott a Teccőig is!!!!
ÜgyesKriszta!!!!
És Ügyes Kait is!!!! Hajrááááááááááááá!!!!! Nektek egyébként milyen autótok van? Van saját külön bejáratú autód?
Kriszta!
Tesók már csak ilyenek!
Nekem is öcsém van és hát Apukám sokat tudna Neked mesélni a "Testvéri szeret/ nem szeretről"!!!!
Főleg mikor tesóm egy hamutállal úgy fejbe nyomott közvetlen közelről, hogy SZTK és varrták-kapcsolták a fejemet
, és amikor meg nagyobbak voltunk már én meg őt véletlenül fejbe dobtam egy féltéglával!
....de tesómnak csak jódozták és leragasztották!
De végül is akkor Ő volt a hibás, mert minek hajolt le!
Azt játszottuk az udvaron...nagymamánknál....hogy kis kavicsokkal dobáljuk egymás lábát kb. 3 méterről és aki eltalálja a másikat többször az nyer!
Persze el lehetett ugrani jobbra vagy balra, de arról nem tehettem, hogy az a bugyuta úgy gondolta, hogy inkább "elhajol"! Persze mondanom sem kell, hogy a kavicsokból kis kő lett, aztán kicsit nagyobb és aztán én "poénból" találtam egy féltéglát.....!!
A többit meg már tudod!
De hát a mai gyerekeknek ez már "primitív" játéknak számít, úgy hogy asszem ettől nem kell tartanod!
Brigi!
Tényleg, merre vagy már?!
Vagy Te is már karira vásárolsz ajándékokat? Ötleteket vagyis, hogy miket vettél a Fiúknak jöhet, mert kerifiamnak meg a többi kiskrapeknak jöhetnek az ötletek!
Rita!
Köszönjük a felvilágosítást CTG-ügyben!
Kéne Veled beszélnem!
Van most látogatási tilalom a kórházban vagy a szülészeten az influenza miatt?
Most ennyi, mentem ebédelni meg Jáz is felébredt, úgy hogy Neki is adok ebédet!
Szép napot Mindenkinek!