Új privát üzeneted érkezett!

KATA KÖSZÖNTÉSEKET köszönjük szépen! Buli volt! csajok teljesen oda meg vissza :lol: kép NULLA :oops: én feltöltöttem az aksit, de Laci nem vitte el. :oops: evvan! :oops:

Szia Kati!
Gondoltam ám nagyon rátok, hogy mi lehet veletek!!! :oops: de örülök, hogy minden rendben :wink: dobsz majd képeket a lurkókról?! :D sok sikert a vállalkozásodhoz!!!
Ja! A 3 muskétás nincs meg, de most lesz vasárnap a TV-ben! :lol:

Steffi!
Már hiányoltalak! :oops: szegények! Nagyon megviselte őket? :oops: ez a legrondább fertőzés (szerintem) :oops: na nem mintha a láz az jobb lenne. :oops: de borzasztó így látni őket! :oops: kocsidnak viszont örülök :D szuper hogy megcsinálták. Akkor hajrá vezetés!!! :wink:

Kriszta!
Nagyon eltűntél!!!

Orsi!
Oké, majd dobok képeket, bár ezek nem ruhák!!! :lol: csak egy anyag amibe felül rakok egy gumit. Olyan lesz kb mint egy alsószoknya :lol: semmi extra. :D
Konyháról meg dobj képeket! :D de izgi!
No és az milyen izgi, hogy mindjárt szülsz! :wink: nekem se volt semmi előjele. :lol:

Ancsa!
Köszi szépen a szép képet! Katának is megmutattam. :lol: Tetszett neki is :lol:
Ti hogy vagytok? hogy bírod a nagy pocit? :D sokat ficánkol? Lassan te is CTG-zel!!! :shock: :lol:

Judy!
Köszi, köszi. Ha időben felkel ma Zsófi, akkor elnézünk egy méterárú boltba. :D A fátyol (csipkés függöny) anyag már megvan. :D
Bölcsi-sírás :oops: idővel megszokja! Addig meg kitartás! :oops: Nálunk Szofi nyafog néha, hogy nem akar oviban maradni és én is összeszorult szívvel jövök el. :oops: Igaz nála 1 percig tart. :D

Timi!
He-he-he :lol: azért még messze vagyok attól, hogy meglegyen minden. De ma is vettem valamit. (Lacinak textil zsepit öltönyhöz :wink: )
Varrás: az hogy jelmez, az azért túlzás :D de ők jól elbohóckodnak majd benne. :D sajnos túl szépen nem lehet varrni azzal a géppel ami anyukámnak van. Összehúzza az alsó szálat, akármire is állítod. :oops:

Tenci!
Hol vagy te lány???? :lol: no és milyen volt a mozis buli??? :lol: no és ajánlanám, a mobil internetet, hogy a kertből is tudjál netezni!!! :lol:

most hirtelen ennyi maradt meg a fejemben ... 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero,
ha kistarcsa felé jársz, nekem van varrógépem :wink:
Tudom hogy megszokja, de annyira rossz így otthagyni :(
Amúgy meg nagy zsivány, mondta a csajszi, hogy visított, de nulla könnycsepp, és ha felvette, akkor egész jól elvolt. Erre megkérdezi tőle a csajszi: Te most csak szívatsz engem mi? Ancsa bólogat. Ez most csak hiszti, ugye? Ismét bólogatás :D Mikor mentem érte, mondom neki, hallom hisztiztél - bólogat. És ez jó volt így? Bólogat. De anyának néha itt kell hagynia, mennie kell dolgozni - rázza a fejét.
Szóval nagy zsivány az biztos... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Na próbálok egy kicsit visszaolvasni, de úgysem ígérem hogy mindenre válaszolok!
Lara már nem akar elaludni, ez a délutáni alvás borzasztó. Kijön, aztán vissza, de én már nem bírok fel le ugrálni. Este is ezt csinálja.
És most ő is kiabálja a vaunak, malackának, mamavaunak, hogy menjenek aludni. Van egy új szuper ágya 120/200 de nem akar benne nélkülünk aludni.

Fülbevaló
jaj de szép ez a köves!!! Judy ilyet veszel TE is? Tigris nektek ilyen van?
Hát nálunk most mondta a nagyi, hogy most már nézzem ki, és januárba megveszi Larának, mert a keresztelőjére akart, de akkor nem volt pénze. Ez nagyon szép!!!
Katának hogy tetszett?
És akkor erről van kép?

Orsi,
mikor voltál múlt héten a kórházban?
Mi 8-ra mentünk, de csak az I-re, és fél óra alatt végeztünk.
Nagyon szép a fürdőszoba, azóta haladt már. Van új kép? Igen, igen a miénk is hasonló!!! :-)
ez tényleg nagyon kemény, hogy leragadták azt a lapot!!! hát én is nagyon ki lettem volna akadva.
Persze,megértem hogy segíteni akartak. De hát akkor is.

Jól tetted, meg kell őket hallgatni, de aztán el is kell felejteni gyorsan, mert nem tesz jót ha ezen eszed magad, most meg pláne nem.

Megnézted a bébi laptopokat? Most a Tesco vagy az Auchanban van választék és jó áron, gondoltam is rád!

Veronikusz,
hát igen, mindig szegény gyerekek viszik el a balhét!
Fogyival hol tartasz? Vagy már be is fejezted?
Tök jó dolgokat vettél!
És akkor most családi buli lesz? Vagy volt?

Linocs,

nagy, nagy gratula nektek!!!
jó hogy megint feltűntél itt!

Tabló
Én már többször is írtam tabló ügyben! Sajnos nincs időm, képeket keresgélni, de lehet vágni még lenne. Tenci írta, hogy kórház épület, hát az nekem is eszembe jutott, de hát nem olyan szép az. Tigrincs írta talán a karácsonyfát, hát az nem rossz, de volt már. Valami téli dolog kéne, vagy lehet az sem. Szóval akinek van ideje képet keresni akkor hajrá! Az a legmacerásabb szerintem.

Tigrincs
ügyes vagy vonalzó ügyben, akkor mikor kérdezted megnéztem, de én sem találtam meg hol kell!
Szurit még mindig kapom, sőt nem csak az állapotosság végéig, hanem a szülés után még 6 hétig biztos, aztán a tormbocitáim eldöntik hogy kell e még tovább!
Lara nem beteg szerencsére, rosszabb mint valaha!
Bár a szobatisztasággal meg haladunk elég jól, mert már nagyon ügyesen szól! Igaz néha nem érünk oda, de ez belefér! Alvást még nem meri bevállalni pelus nélkül de majd meglátjuk.
Anyósom ha odavisszük vigyáz rá, de amúgy Ő itt nem tud lépcsőzni, sajnos Ő már nem fiatal, de amiben tud segít!
Anyukám most nincs de jövő hét végére jön ha minden igaz.
Bár most sajnos érte is nagyon izgulunk, mert tudod 2 éve volt neki vastagbélrákja, megműtötték, volt minden utána. És negyed évente jár ellenőrzésre, és eddig semmi, most viszont találtak valamit a tüdejében. Most kell még egy vizsgálat, de azt nem biztos hogy engedélyezik, összeül egy bizottság, és Ő dönt hogy lehet e. Ezen dühöngtem napokig,hogy hogy képzelik, hogy tényleg egész életében fizette a TB-t és most mások döntik el ,hogy lehet e vizsgálni. Szóval ez van vele!

Kriszta,

hú ez kemény lehet! Elképzeltem, ahogy Petya megharapja Pankát, aztán Ő visít TE meg rohansz. Hú, Tegnap volt itt egy baráti család ott is a kisebb gyermek a harciasabb, hát kemény. Nálunk kíváncsi vagyok mi lesz!

Valentina,

akkor nálatok is hasonló a helyzet mint nálunk alvás ügyileg. És elalszik? Vagy?

Véreredmény! Uh.
Hát a véreredmény az nem túl jó, de valahogy már nem is nagyon foglalkoztat! 113.000 a tromobcita, csütin meg voltunk szívuh-n hát nem lettünk okosabbak. Az arányok ugyanazok, és a dokinéni is azt mondta, hogy majd a 36. heti uh (ami a 37 héten lesz, mert nem volt hely) a döntő, akkor most minek mentünk? Na mindegy.

Judy

remélem már meggyógyultatok!!!!

Tencikém
hát nagyon nagyon el vagy tűnve!
Hát fent írtam hogy mi foglalkoztat mostanában meg fotózom.

Na, megjött Apa,
Majd folyt köv. ez még csak a 72 oldal volt
remélem
Mindenkinek sok puszi

ancsaboszi

Hali!

Boszi!

Fenyőfát Judy vetette fel, de azért köszi, hogy nekem "mondtad"! :wink:
Nekünk nem köves fülbink van, hanem a sima karika, ami Vero köves fülbevalója alatt van egy-két hsz-szel. Én olyat vettem Jáznak, mert Őt még kicsinek tartom a köveshez. Főleg azért, mert nem szeretném, ha mondjuk....neadj ISten!!!! .... véletlenül kiesne belőle egy kő és mondjuk "megenné"...vagy akármi!!! :roll:
Köves fülbit majd Adri kap esetleg, ha megy suliba. De Adri igazából az én fülbevalómra pályázik! :wink: :lol: (az hasonló, mint amit Vero feltett, csak az kék-fehér köves!)
Mondtam Neki, ha Apa vesz nekem egy zöld köveset, akkor megkaphatja! :lol: :wink: Na gondolhatod, azóta mindennap megkérdezi az apját, hogy mikor veszel anyának zöld köves fülbevalót?! 8) :D
Igazad van, benéztem a napot. 8) Ma csak teló és csütörtökre akkor a drukkok! :wink:

Judy!

Persze, bilit nem azért kérdeztem, csak eszembe jutott!
És abban meg tényleg van valami, hogy mivel kihagyott most egy hetet, nehezebben viseli Ancsa, hogy ott hagyod! Ne aggódj, ilyen van még Adriék csoportjában is. 1 hétig nem volt egy kislány (pedig neki ez már az utolsó éve!) és a múlt héten ott "vinnyogott" az anyjának! :? Hát akkor mit is várhatnánk egy alig másfél évestől?! :roll: Szóval nem lesz Ancsával gáz szerintem. :wink: Majd visszaszokik! És tavasszal-nyáron biztos jobb és könnyebb lesz Neki is, mert akkor biztos sokkal többet kimennek a kertbe/udvarra és az azért sokkal jobban lefoglalja Őket! :wink:

Vero!

Nehogy azt mondd, hogy otthoni szülinapról sincs kép?!?! :shock: :roll: Főleg fülbevalós Katát várom már nagyon! :D
És milyen ajándékokat kapott a csoport társaitól? És végül hányan voltak?
Ajándékok meg okés, gondoltam, hogy még nem végeztél velük teljesen, de Te legalább már elkezdted begyűjteni őket! :P
Bár azt hiszem, hogy a jövő héten én is "kivégzem" ezt a karácsonyi ajándékok megvásárlása dolgot. :wink: A héten még körbetelefonálom családom Anyukáit és begyűjtöm az infókat, hogy melyik Gyerkő mit szeretne. Aztán hajrá!!!! :wink:
Még jó, hogy a felnőttek ajándékaival nem kell ennyit "szöszmötölni"! 8)

Orsi!

CTG: nézik a szívhangot meg hogy "hol tart"...esetedben....a Fiatalúr! :D Lehet, hogy mondjuk Te nem is érzed, hogy hamarosan pl. szülni fogsz, de a "kütyü" az kimutatja a fájások mennyiségét és milyenségét. Hát én "magamtól" ....remélem nagyjából jól :oops: :roll: .....ennyit tudok róla.
És igen, konyha kész lesz, kérünk szépen képeket. Fényképezhet Szabi is! :lol: :wink:

Tenci!

Gyere már öcsém! :lol: Nem vagy egy napig oszt teljesen kiakad majdnem Mindenki! :lol: 8)
És mi mikor megyünk moziba??? :lol: 8) Jaaaaa, mi majd welnesselni megyünk.....kb. jövő ilyenkor?! :lol: :wink:

Na menek, mert Adri hív "ördögbibliázni"!!!! :lol: :wink: 8)

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na,
a CTG a lepény működését mutatja. Úgy szoktam megmagyarázni a kismamáknak, hogy ha mi felfutunk a másodikra, akkor az izmainkat el kell látni oxigénnel és energiával. Meggyorsul a szívünk és hamar eljuttatja az anyagokat az izmainkhoz.
A baba tápanyaggal való ellátását a lepény szolgáltatja. Tehát ha ő mocorog, tehát izommunkát végez, akkor az ő kicsi izmait is el kell látni oxigénnel, tápanyaggal és ezt a lepény fogja neki adni. Ha a lepény nem működik jól, akkor nem tud meggyyorsulni a szíve, mert nem tud elég tápanyagot kivenni belőle. Ha a baba alszik, akkor tévesen mutathat olyan szívhang-mintázatot, mintha baj lenne, ezért szoktuk őket felébreszteni.
Remélem érthető voltam, ha valamit nem értetek, csak szóljatok!
Szeretettel
nováky_rita

Sziasztok!
Ja, eltűntem, de mire elolvasom a híreket, meg a bnetet, addigra Petya fel is kel, délben meg ebédelek, meg összepakolok gyorsan, aztán írni már nincs időm.

Ancsa!
Az Anna-Peti-Gergő könyvek ezen a héten akciósak, meg az összes Alexandra könyv. 40% kedvezmény van mindenre. Van egy csomó matricás, meg foglalkoztató is.

Velünk nincs semmi. Petya ördögfióka, ha meg mind a kettő van, akkor vagy cirmikélnek, vagy verik egymást. Én nem tudom, nekem nincs tesóm, de akinek van, aszongya ez így van mindenhol. Nekem meg kihullik a hajam. Azért vannak rövidke pillanatok, amikor együtt játszanak. Akkor meg azért ugrok, hogy miért van olyan csend.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Andi,

Hogy vagytok?
Mit döntöttél oltás ügyben?
De jó, hogy így szereti a bölcsit!!!

Judy
vettél már szánkót? Nekünk is kéne, mert tavaly valahogy kimaradt. Előtte meg beteg lett, aztán nem volt hó. Remélem idén lesz!
Na látom, már láttad, és nem jó, akkor mi nem is nézzük ott!

Nagyon ügyes vagy! Tök jó ez az ajtódísz!

Bocsánat, most látom, hogy a TE ötleted volt a fenyőfa! De hát nem tudok én se mindent megjegyezni! Annyi felé megy a most az agyam! Remélem nincs harag!

Elhiszem hogy nehéz ott hagyni! Olyan rossz lehet!

Mekkora zsivány!!!! :wink:

Tigrincs
hú, lehet hogy a lányod terhes, hogy ilyeneket meg tud enni? :lol:
Nagyon szép ez a fülbevaló is. Hát igen, Larának még nincs kifúrva a füle, majd akkor lesz ha akarja. És szerintem lassan akarni fogja! Mert barátnője már akarja. :-)) és hát először úgysem az lesz benne. De megértem az érveket! Akkor lehet hogy karira kapsz zöld köveset!

Látom a skype az már le lett irtva a gépedről!

Veronikusz,
de kis ügyes vagy! Tök jó lesz ez a királylányos szerkó! Tuti imádni fogják!
Királylányos képeim láttad?

És az SMS-t is megkaptad? Azt küldtem először. Csak nem jött rá reakció! Ezért ment a többi!

Örülök, hogy tetszettek Katának a képeslapok!
Hát most már egyre nehezebben, az hogy hogy vagyunk a másik hozzászólásban már írtam.
Meg hát még sok mindent kell elintézni! És még retusálni is kéne sokat!
Hát igen, lassan CTG. Majd csütin minden kiderül.

Orsi,
és a netten meg tudod nézni, hogy melyik kuponfüzetben mire van kedvezmény!
Nagyon csini vagy! Jó nagy már a pocak!!!
de jó, biztos nagyon szép lesz a konyha!!

Kati,
nagyon aranyos vagy! Jó hogy előkerültél!
Tudtál aludni?
Látom TE sem tudsz a fenekeden ülni!!

Kriszta,
igen, igen aztán láttam már hogy másra is van 40%, de mivel én pont ez akartam rendelni, és meg is rendeltem. Így úgy megörültem, hogy azonnal fel is tettem!

Steffi,
jaj szegénykéim! Remélem azért már jobban vagytok! Gyere és mesélj mindenről!

Tencikém,
kérdezted hogy mit csinálok!
Hú, hát ugye a konyha most készül el teljesen. Oda pakolgatunk! Meg hát mosok ezerrel. De még nem Hugika ruháit.
Az Ő szobája még sehogy nem áll, a két szekrényt ami elmegy onnan azt már kipakoltam. De még azt el kell vinni, és utána lehet igazán rendet tenni, igaz csak a pelenkázó jön ide. Mert a kiságya hozzánk jön. Meg hát jönnek fotózni is, meg voltam családi fotózáson is. Meg kéne retusálgatni, meg karácsonyra szoktam Mamáknak naptárt csinálni, hát ezt még el sem kezdtem. Tovább is van, mondjam még!!!! meg hát Larával is próbálok többet lenni, meg néha pihenek is. És ugye van hogy hetente kétszer megyünk dokihoz. Szóval nem unatkozom. Ja a mi szobánkba még majd jön egy kép, és készen van, a Laráéba még három kép kerül a falra, és akkor azt hiszem egy időre az is oké

Karácsonyi ajándék!
Hát Larának már megvettem és megrendeltem az ajándékait, mert ugye szinte mindenki nevében én veszem meg,
Apának múlt héten vettem meg az ajándékát mikulásra, de a karácsonyi ajándékkal bajban leszek. Ugyanis 4you mániás, és igazán ez áll neki jól, mert magas vékony. És már a múltkor is láttam hogy bezárt a bolt a Mamutban, de a WE-ben godnoltam még van, hisz ott kettő is volt. Na már egy sem. Szóval most jár az agyam, hogy akkor minek örülne. De azért vannak ötleteim, de hát ez csak B terv. Anyukámnak úgy volt hogy veszünk egy sütőt, mert elromlott neki, és nagyon kéne. És hát ugyis mindig kapunk tőle,így most Ő kapjon. De azt mondja, hogy még nincs a vizsgálatnak eredménye, addig ne vegyünk neki semmit. :cry:

na most ezt elküldöm.

Jó éjt!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Cd

Ki honnan szokott zenei cd-t renelni?
Köszönöm

ancsaboszi

Sziasztok!

Tigrincs!
Azért nem mentünk, mert messze volt nekünk a helyszin és én még nem vezetek... :( van jogsim kb 8 éve, de sajna nem vezettem sokáig, most meg nem merek. Pedig nagyon kéne...
A forever majdnem olyan mint az avon/oriflame csak nagyon más :D na ezt jól megasszontam....szóval érted??????? :D :D :D

Veronikusz!
Mostmár azért tényleg próbálok jövögetni, ha más nem akkor ilyenkor késő este...
Tényleg lesz a tv-ben??????? de jó...
Vállalkozás meg majd meglátjuk, de mondjuk két gyerkőc mellett sztem sok más választás nincs...nem is tudnám megoldani, máshogy a dolgokat....így legalább tök rugalmas minden :D

Judit!
kérdezz bátran :D meg majd amúgy is beszélnünk kell, mert van annyi nyűgöm, bajom :D :D :D

Na megyek is aludni...
Jóéjt mindenkinek :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Szép jó reggelt!
:lol:
Kati itt voltál. Kár hogy valahogy ezt este nem hozta le a net.
Csak most, pedig itt voltam jó sokáig.
képek?
már olyan rég láttunk Titeket!

Puszi

ancsaboszi

Sziasztok...

most van pici időm-Mikey felfedezte milyen jó apró mandarint pucolni-ül a pulton :lol: már vagy egy kilót megpucolt-közben eszi-és többit anyának és apának!!! :wink: 8) :lol: jó fej gyerek!!! 8) :lol: -és még Mikey pulton addig Benedek veszélyzónán kívül!!! :lol: :lol: :lol:

Veró-igen mozi tök jóóóóóó volt :D matiné előadásra mentünk fél3-Campiba-ez van legközelebb :roll: mondjuk nem kedvenc mozim-de most ez is valami!!!!-jaaaa és full tele a terem......pont dumcsiztuk itt vannak a gyerekes szülők-ez olyan köztes időpont :lol: :wink: anyáék nagyon jól elvoltak a srácokkal-úgyhogy mondtam...köszönjük ezt a szolgáltatást sűrűbben igénybe vesszük :wink: 8) :lol:
na azért mert nincs bulizós fotó azért dobhatnál a csajokról....olyan régen láttuk őket :roll: :D :D
segítenél abban -a GR-fogyis kajáknál lehet gyümit fogyasztani napközben???? :roll: hol tartasz most???? :D 8)

ORSI-te megkaptad a képeket??? :roll: és ha már belövitek Kolitesó születését én dec6-ra drukkolok!!!! :wink: 8) :lol: Miklósnap és télapó!!!! :D :D :D

TIMI-hová akarsz menni????moziba???-vigyed Jánoskát!!!! :wink: 8) 8) :wink: és hozzad a csajokat ide!!!! :wink: :lol: 8) mentek 10hósra??????és most mi van az oltással -beadattad???? :roll: :roll: h1n1-re gondoltam....és hová hívott Adri????????? :roll: :roll: :lol: mert jól eltűntél...... :lol: :lol: :lol:

JUDY-sajnálom bölcsit-de szerintem ez van minden gyerkőcnél.....majd jövőhéten remélem jobb lesz....tök ari lehet Ancsa ahogy bólogat-bizti szeme sem áll jól :wink: :lol: :lol: fogacska kijött???

ANCSA-látom nincs unalom-----de azért pihizhetnél is :roll: kariajcsikba ügyes vagy-és mi is így vagyunk-megvesszük és szétosztjuk....végülis mi tudjuk mi kell :D :D
milyen képek kerültek Laraszobába????és hozzátok??? :roll:
cd-másolunk vagy töltünk :wink: :lol: -de gondolom te ajándékba szeretnéd.....én passzolom :roll:
anyukádnak nagy ölelés

KRISZTA-megnyugtatlak-ez normális ahol egynél több gyerek van :wink: :lol: 8) 8) a hajhullás meg..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Panka pelusügy végleg megoldódott???

KATI-jó látni!!!!-akkor irány autóba és Ercsi felé jönni!!!! :wink: 8) :lol:

BRIGI-köszi mailt :D ha van időd gyere...hogy állsz tejcivel-van elég????nálunk Mikey tutkó virgácsot is kap télapótól...és Petya??? :wink: :lol: :lol: :lol:

VALENTINA-nagyon nem látlak....mi van veletek????????????? :roll: :roll: jól vagytok????

STEFF-belejössz te ebbe a vezetésbe!!!! :wink: :wink: végül honnan sikerült alkatrészt szerválni????
és még nem írtad miért volt oviváltás....... :roll:

na itt Mikey-elfogyott a mandarin...... :wink: :lol: 8) :lol: :lol: és már megy a terror :roll: :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Judy!
Anna :lol: :lol: tényleg nagyon kis zsivány! :lol: :lol:
Varrási lehetőséget köszi :D ha befürdök ezzel ami van, akkor esetleg … :oops: :wink:

Ancsa!
Örülök, hogy jól vagytok. Lara meg csak megszokja idővel az ágyát!! :D konyha hogy halad? Szurkálás az az utolsó pillanatig lesz? :oops: véreredmény: remélem nem romlik tovább! :oops:
Igen. Tényleg nagyon szép a fülbevaló. Én egy egri végnél ugyanezt néztem ki, de Tigrincs megmondta nekem a frankót, hogy itt sokkal olcsóbb :D (köszi Timi!) Igen, Katának nagyon tetszett, sőt Szofinak, úgyhogy megvan hogy mit kap szülinapjára :D kép van róla, bár nem olyan jó mint amit felraktam, csak nem tudom még letölteni. (se időm, se software, se elég memória a gépemen :oops: )
Fogyi: még tart egy ideig, mert még csak -14,5 kiló :D szerintem át is fog csúszni a vége jövőre. :roll: :oops:
Buli? Milyen buli? Már a karácsonyira gondolsz? Vagy a szülinapi? Mert Katának a budaörsi Mc-iben volt vasárnap :lol: mi meg reggel köszöntöttük fel + sütöttem fini omlós almás pitét, így még az oviban is megköszöntötték :D De olyan össznépi családi buli most nem volt :oops: így is egész nap szaladgáltam vasárnap. (még ha itthon lettek volna a szüleim … :oops: de szerintem ő a Mc-it jobban értékelte, mint egy családit :D )
Királylányos képeket még nem láttam, de megkuksizom :D
Tudod honnan jött ez a „jelmez” varrás? Hogy apjuk pólóját húzzák a fejükre a nyak kivágásnál és akkor az a fátyol, vagy a hosszú hajuk :lol: illetve a hab-tapikba bújnak bele, (egyszerre vagy 6-ba) és az a szoknya :lol: már egy csomó hab-tapi el is szakadt :shock:
SMS: igen! Tegnap este megkaptam :oops: bocsi de a sógornőm olyan negatív és úgy leszívja az energiámat, hogy most ki van kapcsolna inkább a telóm. :oops:

Tigrincs!
Ahogy Ancsának írtam, a képeket nehéz lesz letölteni. :oops:
Csopis ajándékok: persely béka, amit ki lehet festeni, egy rózsaszín Barbies hercegnő kiegészítőkkel+tiarával + Katára való nyaklánccal, klipszel, gyűrűvel, Hercegnős foglalkoztató könyv, 3 képes Hófehérke puzzle, Rapunzel mini Barbie fésűvel stb-vel + Katára való gyűrűvel, gyöngyfűző készlet. Remélem nem hagytam ki semmit :D
Lányokkal együtt 8-an voltak :D

Tenci!
GR-nál SúlyStop-ot rendeltél? Vagy szeretnél rendelni? Mert én nem eszem gyümit!!! :oops: a dietetikusuk (akit bárki felhívhat, fent van a száma a neten!) azt mondta, hogy ehetek gyümit REGGELIRE, de én attól farkas éhes leszek :oops: én most -14,5 kilónál tartok :D

Na ennyire futotta az időmből :D
Szép napot Mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Judy!

Ancsa fogra még az jutott az eszembe, hogy nektek doktor néni/bácsi nem szokott felírni Calcimusc "injekciót" ? Adrinak is meg Jáznak is írt már fel. Nálunk Csajsziknak "bejött"! Persze nem egyszerre kell bevenni az egészet....mert ugye szájon át kell..... 10 ampulla van egy dobozban amiből 5-öt kell beszedni....1 ampullát megfelezni egy nap, fele reggel fele este......a másik ötöt meg kb. akkor, ha látod, hogy megint jön a foga. Nálunk a két adag beszedése között kb. 1- másfél hónap szokott eltelni.

Na csörög a telóm. Bocsesz, ezt gyorsan elküldöm, aztán még jövök.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na közben még a net is ledobott! :evil: De végül is mindegy volt, úgy is telóztam! 8)

Boszi!

Remélem Anyukáddal minden rendben lesz!
És mit eszik az én Lányom, amitől terhes lehet? :shock: :D Visszakerestem, de nem láttam, hogy ezt mire írtad! 8)
Értem én, hogy ajándékok megvannak már Larának, de mik? Mert ez volt igazán a kérdésem Mindenkihez, hogy ki mit vesz?! :roll: És Te is ügyes vagy, hogy már legalább Lara ajándékai "kilőve"! :wink:
Gyerekeknek ajándék vásárlás szintén zenész. Majdnem Mindenki részéről rám hárul!

Vero!

Kérjél a Jézuskától egy rendes számítógépet megfelelő processzorral! :lol: :wink: 8)
Ajándékok felsorolását meg köszi! Asszem tényleg nem hagytál ki semmit! :lol: :wink: Akkor ha csak 8-an voltak, biztos nem volt nagyon nagy "őrjöngés"! 8) és a szülők is jól bírták.
Azért mikor Adri csop.társának volt a mekis szülinapja 21 :!: :!: gyerekkel.....huhhhh ! :shock: :roll:
Vasárnap mi is megint megyünk egy szülinapra. Bár az időpont nekem kicsit "gáz" :oops: :roll: 10-12-ig. De hát evvan.
De azért, ha felszabadul hely a gépen, akkor azért töltsed le őket és majd legfeljebb a karácsonyiakkal együtt dobd fel őket! Okés?! 8) :wink:

Tenci!

December 2-án megyünk 10 hósra. :wink: Jó, ha 10 dekát hízott! :roll:
Ja és szólok előre és időben..... :lol: december 7-én hétfőn, délután 5-re megyek fodrászhoz!!!! :lol: :wink: Adrival! :wink:
Jáznak ma reggelre törte át az ínyét a foga vagyis a fogai, de még csak a "lyuk" látszik igazán, a foga hegye még nem jött ki rajta, de szerintem holnapra vagy legkésőbb holnap utánra már azt is érezni fogom. 8) Egyébként jobb és bal felső kettesek törtek fel! :lol: :wink: Alul még semmit nem látok! :roll: 8) De biztos majd azok a kettesek lesznek a következők. 8) Vagy nem! :D
Mi van, Te is beállsz Balázska :lol: :wink: "kosztjára"??? :lol: 8) És melyikre gondoltál? Én mondtam Jánosnak, hogy majd jövő februárban "neki ugrom" én is GR-nek és a hangját ne halljam! 8) :lol: Egyenlőre nem is mondott semmit! :P
Én még nem adattam be az oltást! Megmondom őszintén, hogy lusta voltam felhívni doki nénimet! :oops: :roll:
De Jánoska a nagyszájú sem adatta még be magának! :twisted: Pedig ba....ogatom minden nap, hogy mi van már, Te a nagy mellette álló még mindig sehol sem tartasz, Adrit bezzeg küldted a "máglyára"!!!! :twisted: :lol:
Ördög bibliája= kártya! :wink: :lol: Nagyikám mondta mindig ezt, mikor kártyáztunk tesómmal vagy akárkivel, hogy már megint az ördög bibliáját űzitek! :D 8)
Te miket veszel a Fiúknak?

CukiKati!

Akkor Ti Budapest nagyon másik végén laktok? És Pesten vagy Budán? 8)
Akkor tessék példát venni Krisztáról és gyakorolgatni! :wink: Először csak a környéken, aztán lehet menni messzebbre is! :wink:
Kriszta már eljutott a Teccőig is!!!! :wink: ÜgyesKriszta!!!! :wink:
És Ügyes Kait is!!!! Hajrááááááááááááá!!!!! Nektek egyébként milyen autótok van? Van saját külön bejáratú autód? 8)

Kriszta!

Tesók már csak ilyenek! :wink: Nekem is öcsém van és hát Apukám sokat tudna Neked mesélni a "Testvéri szeret/ nem szeretről"!!!! :lol: 8) Főleg mikor tesóm egy hamutállal úgy fejbe nyomott közvetlen közelről, hogy SZTK és varrták-kapcsolták a fejemet :shock: :lol: , és amikor meg nagyobbak voltunk már én meg őt véletlenül fejbe dobtam egy féltéglával! :oops: 8) ....de tesómnak csak jódozták és leragasztották! 8) De végül is akkor Ő volt a hibás, mert minek hajolt le! 8) :D
Azt játszottuk az udvaron...nagymamánknál....hogy kis kavicsokkal dobáljuk egymás lábát kb. 3 méterről és aki eltalálja a másikat többször az nyer! :shock: 8) Persze el lehetett ugrani jobbra vagy balra, de arról nem tehettem, hogy az a bugyuta úgy gondolta, hogy inkább "elhajol"! Persze mondanom sem kell, hogy a kavicsokból kis kő lett, aztán kicsit nagyobb és aztán én "poénból" találtam egy féltéglát.....!! 8) A többit meg már tudod!
De hát a mai gyerekeknek ez már "primitív" játéknak számít, úgy hogy asszem ettől nem kell tartanod! :wink:

Brigi!

Tényleg, merre vagy már?! :roll: Vagy Te is már karira vásárolsz ajándékokat? Ötleteket vagyis, hogy miket vettél a Fiúknak jöhet, mert kerifiamnak meg a többi kiskrapeknak jöhetnek az ötletek! :wink:

Rita!

Köszönjük a felvilágosítást CTG-ügyben!
Kéne Veled beszélnem! :roll: Van most látogatási tilalom a kórházban vagy a szülészeten az influenza miatt?

Most ennyi, mentem ebédelni meg Jáz is felébredt, úgy hogy Neki is adok ebédet!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és Boszi!

Skype-om nincs letörölve, de estére már kivagyok magamtól és nincs kedvem bekapcsolni a gépet és mostanság "sűrűn" Apázom! :oops: :roll:
De ha vígasztal ezt Tencitől is megkaptam! :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Sajnos csak az utolsó oldalt tudtam elolvasni :oops: :oops: :oops:
Bocsi mindenkitől.

Ancsa: Az alvás rémes,mert ha nem alszik el akkor este 8-kor is nagy kinok között alszik el, de egyébként nem értem mért nem fárad el, hisz sokat van levegőn, jön megy szaladgál. :shock: :? nálatok milyen az alvás?

Tenci: Sajnos olyan vagyok mint a fehér holló, ritkán tudok jönni. Mikey nagyon ügyi, hogy a szüleinek is pucol mandarint :lol: és a kis öcsinek nem?

Veronikusz: Utólag is Boldog Szülinapot Katának.

Most megyek , még megpróbálok vissza jönni
V

valentina

sziasztok,

Köszi Rita a felvilágosítást.

Ancsa, én 7re mentem mert 7,30tól van vérvétel nem akartam sokat várni étlen szomjan. utána ekg majd át a kórházba ctg-re.

pénteken kell mennem megint ctg-re amúgy.

csüt-ön meg megyünk gyöngyösre megnézem a konyhám. :D ott akarok lenni amikor szerelik.

bocsi lányok de már nem tudom kinek mit akartam, lusta vagyok írni. majd holnap.
tegnap óta olyan furán fáj a hasam alul. tegnap több órán át voltak keményedések, néha fájtak is. már azt hittem na kezdödik vlmi. és bevallom nem készültem én még föl erre. :oops: tudom, h itt rinyáklok már hetek óta, h úgy szülnék, de amikor tegnap megvolt rá az esély kicsit megijedtem. fáradt voltam, meg fájt a fejem, nem akartam éjszkába nyúlóan vajúdgatni... majd jövő héten. bár...csüt után már jöhetne bármikor.
snooopy

sziasztok,

csak egy uff, ma valahogy egyfolytában rohanok... Pedig nincs semmi extra, csak valahogy nem sikerült ma beosztanom az időmet :oops:

Ancsa,
dehogy van harag - nekem is ezerfelé jár az agyam, sokszor a mondat végén már nem tudom mit is akartam... :oops:
Szánkó tényleg nem jó a teccőben... de ha látsz valahol jót, akkor szólj légyszi :wink:

Vero,
gyere nyugodtan :wink: Csak szólj előtte, hogy leszedessem a férjemmel a szekrény tetejéről :D ilyen sűrűn használom :oops:

Tenc,

hát a hegyeit már érzem, úgyhogy jobb. De taknyi és köhögés még mindig... De már talán javul :roll:
Jó fej Mikey hogy nektek is pucol mandarint :D :D

Timi,
csütörtökön otthon vagy? Lehet akkor járnék arra...
Calcimusc-ot nem ismerem. Na majd rákérdezek. De nem most, mert nem férnek be az emberek a váróba a doktornőnél :roll:

Kati,
zargass nyugodtan :D Telefont, emailt tudod :wink: Még csak letöltöttem a cuccost, hogy mikor fogom megnézni??? :roll: De jelentkezem mindenképp :D

Orsi,
akkor csüt utánra szorítsunk? :wink:
konyháról kérünk fotót!!!!

Bocs csajok, ennyi maradt meg most... :oops: Megyek, megnézem mennyire locsolta szét lánykám a borsólevest :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Láttam, hogy a látogatási tilalomról volt kérdés. Az ANTSZ honlapja alapján: http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/a ... 091124.pdf 11.20-tól látogatási tilalom van.

Amúgy köszi csajok! Tigrincs nem ígérhetem, hogy hetente bejelentkezem. Egyrészt pofátlanságnak tartom részemről, hogy nem tartom veletek a lépést, és csak magamról írok. És a lépést tényleg nem tudom veletek tartani. Másrészt meg olyan nagy különlegesség azért hetente nem történik velünk, amiről írhatnék. A múltkor is csak a terhességi hormonok voltak, amik bejelentkezésre késztettek ;) mert benn voltam a kórházban, és láttam a tablót, és visszajöttek az emlékek... :)
Szóval, ha lesz valami érdekes (ha más nem, megérkezik Pöttöm ;) ), akkor jövök.
linocs

Sziasztok!

Tenci!
De ügyes Mikey!! Jöhet ide is, Lara imádja a mandarint! Biztos belopná magát a szívébe, bár a zöld nyelvet sem feledjük!!! :lol:
és mit néztetek meg a moziban?
Lara szobájába csináltam két képet, semmi extra még akkor csináltam mikor terhes voltam. Rajzolni akartam, de aztán annyi minden volt, hogy beszkenneltem és kinyomtattam, az egyik disney-s a másik meg csak micimacis. És valamikor tavassazl vettem 4 képet, 2 királylányos és 2 micimacis, na ezek mennek a két csaj szobájába. De most már Lara választhat.
Hát a mi szobánkból Apukám festményei most kiszorultak, vettem még régen egy hajós képet Apának az ikeában, és azt szeretné feltenni, így az lesz, én is szeretem a képet.
Pihizek, ha sikerül.
Édes vagy, átadom Anyukámnak.
Igen a cd-t is neki szeretném, de akkor majd booklin-ból megrendelem. Mert több választ nem kaptam.
És Ti hogy vagytok? Rég "láttalak" :wink:

Veronikusz,
hát nem tudom, mert ez nem az új ágy miatt alakult ki, hanem mikor még régen beteg volt. Majd meglátjuk! Nem is értem, hogy mért van ennyi gond a letöltéssel, na nem baj, majd ha sikerül, akkor is örülni fogunk neki!!! és várjuk a képeket!
Csak 15 kg! Hát ez szuper!!! nagyon ügyes vagy!!! gratulálok!!!
tudom, hogy volt nagy buli, de én családira gondoltam, mert hát az is szokott lenni! Igen, igen szerintem is jobban értékelte, mintha otthon az „öregekkel” lettek volna!
Értem, akkor nem is lehet téged elérni.
Szuri, ja, én is írtam még tegnap Tigrincsnek, hogy a szurit nem a végéig kapom, hanem még szülés után 6 hétig az tuti, aztán majd kiderül.
Konyha jól, már csak mosogató oldalán lévő lábazat kell, meg egy takaró lap az étkező és a konyha közé, meg az egyik szekrénybe üvegpolcok. Szóval haladunk!!!
királylányos képeket megnézted?

Tigrincs
Aranyos vagy, köszönöm, én is remélem! És nagyon bízom benne!!
hú, hogy mit eszik? Két oldallal ezelőtt olvastam, de most nekem nincs időm megint visszanézni, de majd megnézem, de lehet félreolvastam. Bocsika, késő volt, valami lekváros kenyér és tejföl volt.
Ja, ja, na én azt láttam, hogy ki hogy áll az ajándékokkal. Na hát én úgy :-))) de akkor majd jövök és részletezem, de most sietek, mert lassan úgy érzem mennem kell.
Nem, nem ez nem vigasztal, és jól teszed, hogy Apázol, de ilyenkor délután is bekapcsolhatnád, hátha összefutunk! :wink:

Valentina
hú, nálunk is nagyon gáz az elalvás!!! de ha nem aludna, akkor meg készen lenne! Úgy még hogy itthon voltunk nem próbáltuk, hogy milyen ha nem alszik. De amit ma is küzdöttem, lehet hogy sorra kerül. Nagyinál voltunk, ott nem aludt, aztán mikor jöttünk haza bealudt, és persze hogy 11-ig szorakoztatott.

Orsi,
Kár hogy nem találkoztunk!!! mi 8-ra mentünk, akkor még ott voltál!
Hú de izgi, biztos nagyon szép a konyha!

Judy,
ez csak természetes, ha látok valahol jót, akkor visítok!!

Linocs,

Köszi az infót!
És ha tudsz gyere, kapcsolodj bele, és mesélj!

Jó éjt mindenkinek, ha nem jönnék!!!

ancsaboszi

Ajándékok!
Nagyi, és Mama mind a ketten és Apa keresztmamája is kap egy-egy naptárt Laráról (na ez még készül)
Nagyi és Mama nem kért semmit!
Anyukámnak meg még névnapja is lesz meg szülinapja!
Szóval Anyukám(Mama) a szülinapjára Barbara Streisand cd-t kap. Meg krémeket, a sütőn még vacillálunk. (ezt holnap rendelem)
Nagyi még nem tudom mit, de neki is kitalálok valami jót!

Ugye nálunk nagy a család! Apának 3 testvér, és nekem is van! És mi alkalom nélkül nem nagyon veszünk Larának ajándékot! Bár most egyet megkapott! Mert kellett a fejlesztés.
Ezt kapta ma, csak úgy.

http://fakopancs.hu/gyongy-muanyag-dobo ... -p-87.html

Szóval neki sok mindent vettem, mert ugye jön a januári szülinap is, és még Hugi is hoz ajándékot.
Egy beszélő babát.

A mi Jézuskánk meg egy kis konyhát hoz. Tefálost :-)
vettünk egy hatalmas duplót, amiben három doboz játék van, egy vonatos bohóc, egy nagy állatkert, és egy jegesmedvés állatkert.
Kap egy bölcsőt, meg sima duplót (ezt a télapótól)
vasalót
porszívót,
hajszárító készletet
Anna Peti könyveket,
Bogyó és babócát!

Keresztapukája pont ma kérdezte, hát tölük társast kértem vagy pénztárgépet.

És hát ezen még vacillálok, bár születésétől ilyen lámpát keresek. :-) valamikorra lehet meg kéne venni.
De ötletnek berakom. (hátha valakinek szintén bejön)
Barbapapás éjszakai lámpa
http://www.pagony.hu/index.php?page=pro ... e&id=16055

és szerintem ez is nagyon jó ötlet!

Szeletelhető élelmiszerek

http://fakopancs.hu/advanced_search_res ... c_subcat=1

Na hát ennyi.
Apának már írtam hogy ruha. De ott is kell még gondolkodni, mert 10 évesek leszünk januárban!

Most már megyek.

Remélem valakinek segít, ha valamiről kell kép, azt is tudok.

ancsaboszi

Jó estét!!! :lol:

Veró-igen rendeltem :roll: holnap jön az első adag.....hááát nem is tudom-de próbát megér.....ha csak téged nézlek :wink: :lol: :lol: a motíváció-ha már fizetek érte :roll: :D akkor próbálom betartani....-és miért nem eszel gyümit?????? :roll: :roll: :roll: azt a számot nem is láttam amit írtál!!!! :wink: 8) 8) :lol: nagyon király vagy!!!! :wink: :wink: :wink:

ANCSA-szobák bizti klasszak lesznek.....ééés mit választott Lara??? :roll: :D szerintem a micimacist :roll: :lol: :lol: köszi-látom ellátsz minket mindenféle jóval....ha valami kell Ancsa nyomja a linkeket :wink: 8) :lol: dupló legó szerintem is az egyik legjobb-Mikey is a sok építő közül ezt favorizálja a legjobban :D és nektek is tök jó lesz hugica örökli a sok játékot-persze ha Lara engedi :wink: :lol: :lol: -na ez sem lesz majd egyszerű menet :roll: :roll: :D látom lassan komplett háztartást is vezethetne Lara!!! :wink: :wink: :wink: hiányzik még valami???? :D :D

JUDY-nincs meccsnézés??,BL napok vannak :roll: :D :lol: :wink: borsó landolt a plafonon????? :wink: :lol: vagy a gravitáció volt erősebb??? :D :D

VALENTINA-miért vagy fehér holló??? :roll: :roll: olyan kis szomorúságot érzek tőled....remélem minden okés.....

TIMI-szóval jössz Battára????-beszélünk még róla...... :D :lol: :lol: kártyaszöveg jóóóóóó :wink: 8) :lol: kariajcsi még hol van....tudod még névnap+télapó-de az nálunk egybe van---jön Lacimikulás :D :lol: :D virgács-na nem is- inkább virgácsseprű az tutkó!!! :D :wink: :lol: te is BL-t nézel??? :roll: :roll:
Adri-Almakoncert megvolt???? :D

LINOCS-majd adunk nagycipőt-és a lépés meglesz!!!! :wink: 8) :lol: és igen gyere és mesélj!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

ANDI-merre????-tablóügyben segítség??-te is ott vagy a szeren ilyen témákban neeeem????? :roll: :D :D :lol:

sehol senki?????? :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szép estét!

Orsi!

Háááááát....nagyon remélem, hogy BoZso :wink: vár még legalább két hetet!!! Nem akarlak rémísztgetni, de ha most, mikor "zárlat" van az influ miatt a szülészeten "indulna útnak", akkor valszeg Szabit nem engednék be Veled! :? Szóval "beszélj" a Fiatalemberrel, hogy ha tud, akkor várjon még egy kicsit! Tavaly is mikor zárlat volt, többen mondták, hogy nem mehetett velük apa szülni a zárlat miatt! :?
De azért kérdezz rá pl. Ritánál, hogy igazam van-e, mert én így tudom! :roll:
Szóval pihengessél és beszélgessél a Fiatal úrral! :wink:

Linocs!

Természetesen nem véresen komolyan gondoltam a heti bejelentkezést.....bár ha lenne időd heti egyszer, azért szerintem itt Mindenki örülne neki!!!!! ........de azért havi 1-szer vagy ha vizsgálatokra mész....vérvétel, cukorterhelés, UH-k és majd CTG....akkor azért olyankor jelentkezhetnél és mondhatnád, hogy minden okés Veled és Pöttömmel is! :wink: Meg ha megtudjátok a nemét és azt is, hogy majd hogy fogjátok hívni, akkor azért azt is elárulhatnád, persze csak ha nem lesz nagy titok míg megszületik! :P 8)
És Fruskáról egy kép mostanság? Meg Rólad? Vagy esetleg Kettőtökről? :wink:

Boszi!

Köszi az ajándék felsorolást! :wink: Hát nem mondom, jó sok mindet kap Lara! :wink:
Nálunk a Mikulás "nem nagy szám" abból a szempontból, hogy a Gyerkők....mind a 9...... "csak" mikicsomagot kapnak! Na jó, a nagyobbak már olyan csokit, amit szeretnek, de nálunk a miki meg a nyuszi nincs "túlspirázva"! 8) Így is mindegyik gyereknek szinte mindene megvan úgy hogy mi anyukák is már néha elég bajban vagyunk, hogy mit is vegyünk Nekik. Főleg Jáznak. Hát Neki aztán tényleg nem tudom, hogy mit lehetne venni!
De mondjuk mi Adrival most is egy csomó játékot elviszünk a Mikulás házba! :wink:
Jók a linkek, amiket feltettél. :wink: És a fényképeid is! :wink:

Vali!

De jó, hogy jöttél! :D Mesélj Te is! Miért vagy mostanság fehér holló? És nálatok mik lesznek az ajándékok Vikónak? :P
Remélem lassan lapátolhatjuk a havat! :lol: 8) De szenya vagyok! :D Ha kell, tudod, megyek és segítek! :P

Judy!

Csütörtökön itthon vagyunk. Szerintem reggel elviszem Adrit oviba, hacsak Apa nem megy melózni, mert akkor Ő viszi, de ha én, akkor is legkésőbb 9-re itthon vagyok! :wink:
Calcimusc-ot majd megmutizom! :lol:

Most megyek alunnyi, mert ma este szalma vagyok 8) és reggel Jázzal együtt visszük Adrit oviba!
Szép álmokat Mindenkinek!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenc!

Wazzeg!!! 3/4 9 óta várom, hogy megcsörgess! :evil: :roll: Cavington?!?!?!?!?!?! Nincs kéznél?!?!?!?! Basszus már megint elfelejtetted!!!! :twisted: 8)

Na pussz! Akkor majd holnap reggel megdumáljuk Scampit!

Szép álmokat Teeeeeee.................!!!!!!!!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

ANCSA-kérdésedre-köszi jól vagyunk :D :lol: srácokkal minden rendben,nőnek mint a gomba...én meg csak csodálkozom lassan Mikey három Benedek meg egy.....magamat már nem is mondom :D :wink: :lol: 8)
mozi-2012 nagyon klassz film-majdnem 3óra...de észre sem veszed :wink: 8) és hát a lényeg talán egy éve voltunk utoljára moziba....úgyhogy én elnéztem volna a SzF-ket is :wink: 8) 8) :wink:na jó ez csak vicc volt :D :D :D
viszed Larát januárban oviba???-és pelusügyileg hogy álltok??? :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

TIMI-nem nézed a meccset????????? :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szép jó éjszakát most már!

Tenci,

Lara még nem választott, mert még nem mutattam neki, szeritnem ha kimentek a szekrények Hugi szobából, akkor rakjuk fel őket, addig nem nézegetjük, mert tönkre megy. Hát a mici macis olyan babás, Ő meg már csajos. Szóval én igazából azt a Huginak godnoltam, de majd meglátjuk! Ugyanaz a méret,szóval lehet cserélni.
Tudod az úttőrő ahol tud segít!
Ja, ja ezek a játékok jónak tünnek, és nagyon jó áron vettük őket!

Örülök, hogy jól vagytok!!!
Hát elvileg úgy van, hogy megyünk oviba, de hát ez még annyi mindentől függ. Pelusügyileg, egész jól haladunk! Januárra remélem nyerők is leszünk! Már elég sokszor szól! Ma reggel még a peló is száraz volt! De azért még délutáni alváshoz is kér!

Tigrincs,igazad van, sajnos mi tavaly voltunk bent, amikor zárlat volt! Elvileg nem lehetett még az emeletre sem felmenni, de Apa belógott és feljött értem!

Mondom, év közben nem sok mindent kap, de ezt sem egyszerre hanem három alkalomra kapja! De tényleg sok mindent, de hát sok embertől!
9 gyerek? Az hogy is jön össze?
És akkor Jáz mit kap? Valmi tök jó FP fürdős játék? Azokba olyan jók vannak!
Örülök, hogy tetszenek a linkek és a képek!
Nagyon rendesek vagytok! De azok már nem kellenek majd Jáznak?

Ide is jöhetsz havat lapátolni!!!

Judy,
Calcimusc-ot mi köhögésre szoktuk, arra kaptuk először, de allergiára is jó!
Nektek mire kell?
fogacskára? Osanitot nem próbáltátok?

ancsaboszi

1 hónap múlva szent este!!! :lol:
De jó!!!
Ja, ha megkérdezik Larát, hogy mikor jön ki Hugi, mindig azt mondja, hogy karácsonykor!
:wink:
ÉN meg mondom, hogy jaj, de én szent este otthon szeretnék lenni, mást nem is kérek csak ezt ajándékba!
de hát 26-án már jöhet!
:wink:
de madj csütin megtudjuk a tutit!

ancsaboszi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy úgy eltűntem, de napközben nem jutok ide, mert Petya nem hagy és mivel már nem alszik délben, így akkor sem jutok ide. Aztán jön az esti szertartás, amit minden este egyedül csinálok végig, mert férj dolgozik. Az sem egyszerű a 2 gyereket etetni-fürdetni-altatni. Mikor elalszanak, akkor megcsinálom az elmaradt házimunkát és utána, már nem nagyon van erőm jönni..
Most viszont itt vagyok, Tigrincs hívó szavára :D

Tigrincs: Köszönöm kérdésed jól vagyunk, csak a fiúk náthásak már másfél hete :-(
Petya egy autó garázst kap a régióban vettük, Benedek még nem tudom, de valami apróságot fog kapni, mert annyi mindenünk van. Ráadásul ugyanúgy vagyunk, mint Tenciék, hogy a csecsemő játékok Petyának megint nagyon érdekesek, nehogy már Benedek valamivel játszani tudjon.

Tenci: Jó ötlet a virgács. Idáig nem jutott eszembe, de Petya is megérdemli, úgyhogy azt is hoz neki a mikulás :lol:
Tejjel most jól állok, szerencsére. Kb. 2 hétig nem hízott, már azon voltam, hogy elkezdem a hozzátáplálást, aztán 2 nap alatt 200 gr-ot magára kapott, így megint megnyugodtam :-)

Orsi: Nagyon izgi már... A múltkori ctg semmit nem mutatott még?
Tigrincsnek igaza van, hogy vagy a járvány előtt vagy után szülessen meg a pici, hogy Szabi is bent lehessen veletek!

Linocs: Ki volt a dokid? és most kihez jársz? Jöhet priviben is..

Ancsa: Ti hogy vagytok? KisHugi is kibújik lassan! Én már nagyon kíváncsi vagyok rá és a nevére is!

Judy: Ti ne terveztek tesót? Csak azért mert írtad, hogy mész vissza dolgozni.

Veronikusz: Látom szépen gyűlnek az ajándékok :wink:

Kati: Jó hallani rólatok is!

Steffi: Remélem már meggyógyultatok! örülök,hogy az autótok is lassan kész lesz!

Tabló:
Én benne lennék, bár a kreatív munkát másra bíznám, mert egyáltalán nem vagyok kreatív és a kézügyességem egyenlő a nullával.

Ma voltunk egészséges rendelésen. Benedek kapott 2 kötelező oltást+ a rotát szájon át. Ordított, mint a sakál.
6680 gr és 64 cm a fiatalúgy :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

már megint nem látszik a vonalzóm... :evil: :x :cry:

KépKép

KépKép
cukorfalat

most nézem, hogy 2 órával el van csúszva az óra, mert most 23.40 van...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt!

Tenci!
azért nem eszem gyümit, mert nagyon éhes leszek tőle. :D Azért direkt nem szivatom magam!!! :shock: :lol: Így se mindig könnyű betartani a diétát. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja!

Judy!
lehet hogy még a végén tényleg nálad kell megvarrnom :? :D fent voltam anyukáméknál és nem találtam a gépet, teljesen kiakadtam :lol: ... már azt hittem kivitték Svájcba, de nem :D 8) UFF! :D kiderült, hogy a pinyóban van!!! REMÉLEM!!! kézzel kicsit sokáig tartana! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok, egy kicsit en is jovok:))))

31 hetet betoltottuk tegnap voltunk dokinal, 1900 g befordult szepen a kicsi fiu, minden ok, mehszaj zart. olvastam a zarlatot remelem addigra mar feloldjak mir e mi jovunk. na futok tovabb mindenki remelem ok.

Kat

Kép

Kép
polixeni

jaj, ne rémisztgessetek, én Szabi nélkül nem szülök akkor maradok itthon. :oops: :wink:
pénteken megkérdezem erről a szülésznőmet.
ha így áll a dolog akkor tényleg jó lenne még várni. de mi az esély hogy két hét múlva feloldják a zárlatot?? lehet egész dec-ben az lesz. mitől függ ez? és az sem számít hogy ki van beoltva és ki nem? mert Szabi igen.
Rita ha erre jársz légyszi írhatnál! köszi!

Vero, én is tők éhes leszek a gyümiktől. fura.

Kata, én is a 31. héten voltam UHn és a mi kicsink is 1900g volt. :D

Brigi, jó húsban van Benedek, de láttam én ezt élőben is. :lol: szóval ne aggódj a tej miatt, én is állanan ezen stresszeltem magam.

Ancsa, tényleg kár, h nem találkoztunk.
snooopy

Sziasztok!

Először is...............

CukiKati és PlexKata!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!

Remélem nem hagytam ki senkit! :roll:

Orsikám!

Sajnos ilyenkor nem számít, hogy ki van beoltva és ki nem! Attól még lehetsz hordozó és bármit bevihetsz az utcáról a ruhádon is! :?
Nem tudom, hogy a zárlatot mikor oldják fel, azt a két hetet, csak találomra írtam! :roll:
De biztos ami biztos, kérdezz rá ott egy illetékesnél, ha mész legközelebb CTG-re!
Ruha eladási biznisz jól megy? 8)

Brigi!

Nahurrrrááááááááááááá!!! :lol: :wink:
Fiúknak gyógyulást kívánok!
Ajándék Petyának jó! :wink:
Tegnap én is szalma voltam és én is egyedül csináltam mindent! De valahogy így is már fél 9-kor ágyban volt Mindenki! Még én is! :wink:

Boszi!

A 9 gyerek az úgy jön össze, hogy.....Adri, Jáz, Ancsi, Ádám, Zsófi, Beni, Domi, KisÁdi, Balázs, Dani....a végén 10 lesz! :shock: :lol: :wink:
AdriJázAncsiÁdám-saját gyerekek, ZsófiBeniDomiDani-uncsitesók, KisÁdiBalázs-szintén "uncsitesók" ! Hát így! És a szórás is elég nagy, 17 évestől-7 hónaposig! Szóval nem egyszerű! Nagyok könnyebb esetek, mert minden évben gyűjtenek valamire és akár szégyen akár nem, Ők pénzt kapnak abba a dologba!
De még akkor is marad 8 gyerkő, akin agyalhatok! 8)
Nálunk sem kapnak a gyerekek évközben "semmit"! De miért is kellene? Vagy hogy érted? :roll:
Névnapra nálunk....és ez gyerekekre/felnőttekre is így van.......lányok kapnak virágot+csokit, fiúk csokit/piát. Szülinapra persze "nagyobb" ajándékot....a gyerekek.....nyuszira/mikire csomagot vagy csokit, karira megint "nagyobb" ajándékot.
Más ünnep meg nem jut az eszembe! 8) :P Kihagytam valamit?
De azért persze "fogtam az adást", hogy ezt a sok mindent sok emberkétől kapja! :wink:

Tenci!

Délután beszéljünk Scampiról, okés? :roll:
És nem néztem a meccset. Aludtam! 8) Adrival! Vagyis inkább úgy mondanám, hogy Ő aludt én meg nem valami sokat....!! :roll:

Vero!

A Jóistenke áldjon meg Téged és mondd azt, hogy az LMY-426-os rendszámú, ezüst színű FG NEM :!: :!: :!: a Tiétek?!?!?!?!?! :oops: :roll: Hát tegnap, hogy mit művelt az a ba....om az úton.......az autópályán és utána is!!!!!!!!!!!!! :evil: :shock:
Természetesen majdnem végig arra ment amerre én!!!! :evil:
De inkább nem idegesítem fel magam rajta még egyszer!!!! :roll:

Most ennyi. Megyek odateszem Jáz ebédjét is, hogy mire felébred meglegyen Neki! :wink: A mienket már megfőztem reggel! :P

Szép napot Mindenkinek! Ha tudok, még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Ugye jól tudom, hogy Katának nem ma van?! :roll:

Na már fel is ébredt Jáz! Úgy hogy futok! :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenc,
de volt meccsnézés de nem nálunk :) Szóval szalma voltam tegnap :)
Nem dobálta szét, de csak a répát ette ki belőle meg pár falat husit. Evvan. Viszont ma reggel benyomott 2 szelet sült szalonnát :shock: kb 2 falat kenyérrel... Meg azóta csokit, kekszet, tejkaramellát és egy joghurt 2/3át. Szerintem ebéd már nem lesz :roll:

Brigi,
de tervezünk tesót, csak kicsit vissza akarok menni előtte. Max 1 évet és annak a vége már úgyis pocakosan :wink: Mármint ha minden a tervek szerint alakul. De muszáj kiszabadulnom, mert apóstól már kiugrom az ablakon néha :roll:

Vero,
az ajánlat komoly :wink: Feltéve, ha nem zavar, hogy Anna még köhög... Nem vittem vissza, mert doktornő helyettesít is, és még a csilláron is emberek lógnak rendelési időben :roll: De talán nem fertőz... Apóst meg bezárjuk a szobájába legfeljebb :D :D

Mennem kell, forr a finomfőzelék :D Jövök még...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jajj Gastroyal-os Csajok....és akit még esetleg érdekel! :lol:

Most hoztam be a legújabb Teccős újságot a posta ládából és a legvégén láttam, hogy tele van egy egész oldal GR-os beváltható kuponkákkal! :lol: :wink:
Konkrétan még nem néztem meg, hogy melyikhez lehet felhasználni, csak gondoltam megosztom gyorsan Veletek, mielőtt még Valaki pl. krumplit pucolna rá! :lol:
Annyit viszont tutira tudok....ez ragadta meg a figyelmemet elsőre! ... hogy az 5ezer forintos kupont az jövő februártól lehet majd beváltani! :wink: (ez elég feltűnő volt a számomra!)

na megyek vissza napozni Jázzal, míg fő a kajája! 8) :lol:

Minden jókat Lányok! :wink:

Pussz!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.11.25 12:12-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

Füstjel.........!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Nálunk meg zöldbab főzelék van! :wink:

Futok és én is....és még jövök én is! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi,
pont most néztem én is a teccőt :D
Van valami új fogyókúrás étrend, karácsonyig 10 kiló mínuszt ígér, arra érvényes a kupon :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Timi, igen azt fogom tenni, rákérdezek.
és ha kérhetnélem nem hasznád az "Orsikám" elnevezést mert a szőr feláll a hátamon tőle. oksi? :wink:

Judy, Timi nálam meg rakott zöldbab van, jól oda is égettem a prézlit amíg peslustam. :evil:

Katáknak boldog névnapot!!!
snooopy

Timi!
:lol: nem, nem én voltam :lol: én nem szoktam bénázni :lol: :lol: és nekem LBS és sötét szürke :wink:
Igen, jól tudod :D nem ma van :lol: majd Ápr.30.-án, amikor Zsófinak is :D:D:D

Ancsa!
Jaj de hülye vagyok. Tényleg mondtad, hogy még tovább is kell majd szurkálni … :oops: nem is kommentálom, hogy mi vagyok! :oops:

Judy!
Bakker! A szembe nagynéném most hívott, mert nyaggat egy páramentesítő géppel :evil: na mindegy! Viszont elejtettem neki, hogy nem tudok anyukám gépével szépen varrni, nem tud-e valakit, aki kölcsön adná nekem, erre 1 percen belül visszahívott, hogy a kispesti nagynénémet már fel is hívta (most kicsit fagyos köztünk a hangulat) és az szívesen odaadja nekem. :shock: hát! Nem örülök neki, de most akkor így eldőlt. Úgyhogy köszi de akkor nem megyünk, max ha összeveszek vele :lol: de neeeeeem, nem veszek össze senkivel.
Ancsának meg jobbulást!!! :oops: küldünk gyógypuszikat!!!

GastRoyal:
Most ez hogy van???? februártól érvényes, de karácsonyig lehet vele 10 kilót fogyni??? :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi!............kám 8)

Értettem Főnök! Nem használom többet! :lol: :wink: 8)
Kíváncsi vagyok mit mondanak a zárlattal kapcs. Majd mondjad légyszi, ha megtudtad! Nem szeretném, ha nem mehetnék be Hozzátok...én sem! :cry: :?
Látom, ma a betűk eléggé keverednek Nálad! :wink: :lol: 8) De megértettem amit írtál! :wink:
Ajándékok nálatok? És ruhás kérdésemre válasz? :roll: Persze csak ha nem titkos....akkor privibe kérem! 8)
Ha legközelebb elmész peslusozni :lol: addig húzd félre a lábost! :wink:

Judy!

Közben én is megnéztem jobban a teccős újságot. De nem csak arra, ahogy látom, mert van nyugdíjasoknak is :lol: meg Sthal Judit féle kajákra meg van az az 5ezres kupon is! De persze az is igaz, amit Te írtál! :wink:

Jázi ismét bealudt! 8) Kicsit megzavarta ez a reggel! De ez így legalább jó, mert délután is mi megyünk Adriért, addig legalább kipiheni magát! 8)

Tenci!

Nem vagy itt Nőci? 8)

Na menek, megnézem Scampis oldalt. Hátha "fejlődött" az utóbbi 1 hétben! :roll:

További szép napsütéses időt kívánok legalább erre a hétre! Aztán karácsonyra jöhet a HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :lol: :wink:

Pussz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.11.25 14:15-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Hmm, köszi az ötletet csajok :) Zöldbabot ezer éve nem főztem. Itt az ideje :wink: Jövő héten az lesz az egyik kaja - sűrűbben nem lehet főzelék, mert se a párom se a lánykám nem hajlandó megenni :roll:

Timi,
akkor teló megy holnap :) de szerintem 10-11 között ott leszünk, nem akarok sok időt tölteni a Mammutban - drága a parkolás :oops: de csak ott tudok Cigar Tower üzletet és ott néztem ki apunak pipagyújtót...

Megyek, összekapom a lakást míg alszik a csemete :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!

Egyszerre!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: 8) 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Neeeeeeeeeeeeem!! :lol: Többféle kupon van az újság végén! Csak abból az egyik majd csak jövő februártól érvényles! :wink:
Nézd meg, ha van Teccős újságod! Ha nincs, akkor szerezz be egyet! :lol: Vagy fényképezzem le vagy scanneljem be és tegyem fel ide az oldalra? :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Látom, mindrnki főz(ött). Nálunk cukkinifőzelék :roll: , apának meg túróscsusza. Mert ma itthon nyomja a munkát. Elhozta Pankát is délben. Mindjárt megyünk a lovakhoz. Itt legelnek nem messze, az is egy séta cél.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vero,
az idei kuponokat szívesen odaadom, én most úgysem rendelek... Jóval olcsóbban jövök ki, ha én főzök, és inkább veszek belőle Ancsának még két játékot :oops: De a februárban érvényes ötezrest még nem ajánlom fel, hátha :wink: Addig is no vacsora és napi 2*10perc ellipszistréner :D

Timi,
okés, én se olvastam végig :wink:

Megyek, haladok picit a falvédővel. Már megint nem nyúltam hozzá vagy 2 hete :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Timi, tényleg ma nem vagyok a toppon. :lol: de fő, hogy érted amit nyögni akarok.
ruha...hát néhány már elment, de sok idő kell. nagy a választék tesz-en. felraktam mamamira is, na ott egyik csaj jó sokat elvitt, de ennyi.
ajándékok? hmmm...senkinem nincs meg,még az ötlet sem a fejemben amit venni akarok. pedig most kéne beszereznem amíg egyben vagyok mert utána tuti nem megyek egy darabig sehova.
és oké, dobom a híreke zárlat ügyben amint megtudtam vlmit.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?