Új privát üzeneted érkezett!

Zita! megnézem holnap milyen Anna Peti akcios most, mert régebben is volt hogy ami kellett volna nem volt rendelhető.

Orsi is imád korizni, Norbi még nem probálta de a tanár a multkor mondta hogy ad Norbinak is korit, ingyen probálkozhat ott hogy tetszene-e neki is mert ilyen korban nagyon jo szokott lenni az egyensulyérzékük. Van ott most 2 éves gyerek is aki már probálkozik, én is láttam. Mi még a jégkorit nem probáltuk de mivel Orsi a görkorin már egész jo, igy lehet most télen elviszem oda is

Norbit késöbb én hokizni gondoltam beiratni amugy :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Csajok! Nemrég írtátok, hogy van valami vakondos társasjáték, ami már kisebb korban is jó. Szerintetek az én két és fél éves fiamat is érdekelné már ez a társas? Ezt hol lehet kapni? Valaki tud képet feltenni róla, hogy néz ez ki? És kb mennyibe kerül?
Bocs, ha írtátok már ezeket, de nincs időm visszakeresni.

A másik, amin meglepődtem, és csak érdekességként írom, hogy a szomszédtól kölcsönkértem a múltkor egy Annapetigergő könyvet, a kistestvér születiket és most néztem a tescóban ugyanezt (ami most akciós 1999 Ft) és mások a történetek benne. Persze van benne olyan, ami abban is volt, de csomó új van benne....
szerika

Sziasztok!
Megint jelentkezem, Pisti beteg lett csütörtökön majd 40 fokos láza volt 2 nap alatt 3 orvos látta, de már minden oké tegnap elvittük anyumékhoz tök jól el van. Én meg dolgozom ezerrel holnap egészségnap ááá még tök sok dolgom van
na pusz
Ritus
ritareni

Szerika!
881-ik oldal vége felé irtam a vakondos társasról. szerintem mehet neki!
interneten, játékboltban, corában szerintem van. :wink:

Bea!
Honnan rendelted a Lotti Karottit?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

ATZita! Megrendelted már az alexandráról a könyveket?
Nekem is kéne néhány :) Marcinak valami klassz ifjúsági regényt szeretnék a kicsiknek meg pl az Anna és Petit, ezek jó könyvek? Kb mekkora korosztálynak való???
Ha van valakinek ötlete kamasz fiúnak való regényre (amiben nem folyik vér lehetőleg) akkor ajánlhattok nekem, megköszönném :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zita: Lotti karotti a Corában akciós most! 4490 Ft azt hiszem. Sógornőméktől fogja azt kapni karácsonyra Gréti, szóval tőlük rendeltem :lol:

Ajándék-ügyben teljesen tanácstalan vagyok én is, ami Levit illeti. Tele vagyunk játékokkal Grétitől. Egyenlőre a Téli böngészőt meg valami olyan könyvet vettem neki amiben járművek vannak. Meg gondolkodok még esetleg autóban, mert "fiús" játékunk kevés van. Ha játék felmosót láttok valahol az engem is érdekelne. Levi biztos örülne neki. A porszívót is imádja...főleg az igazit, de a játékot is nyúzza folyton.
Szerintetek a Tescos fa vasút vagy vonatt vagy milyen szettel már tudna játszani? Nem tudom, hogy értékelné e Levi már, vagy várjunk vele még pár hónapot....én már játszanék vele :oops:

Szerika: Hát nem tudom milyen temperamentumú a fiad, de szerintem 2,5 éves fiúnak még korai a társasjáték. Gréti 3 éves volt mikor kapta, de még nem volt élvezhető vele a játék, dobott amikor akart, lépett ahova akart, szóval nem épp szabálykövetők még akkor szerintem. De elszórakozott vele egymagában is!
De te ismered a fiad! Hú de okos vagyok, fentebb meg én kértem tanácsoat a vonatokkal kapcsolatban :roll: :lol:

Zitacicu: Hogy vagy?

Többiek? Remélem senki nem beteg! Egészséges, napsütéses napokat! :)

Enikő: Anna-Peti könyvek jók :) Szerintem a 2 kicsid imádná!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Köszi!
Akkor megvárom, hogy elinduljon az ingyenes ajándékcsomagolás, és valószinűleg veszek. :wink:

Enikő!
Ann és Peti nagyon jó!
Én még nem hallottam olyan gyereket, aki ne szeretné. :wink:
Még nem rendeltem meg, nézzd át nyugodtan a honlapon, hogy melyik akciós. :wink:

Hallottátok, hogy megint van a körintenziven egy H1N1 fertőzőtt?
Egy doktornő! :shock:
El is rendelték az összes klinikára a látogatási tilalmat! :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!

Erre a társasra gondoltatok????

http://www.teszvesz.hu/item813225035_ra ... as_uj.html

Este jövök bővebben, bocsi!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Bea :)
A favonat szett tök jó!
Boti tavaly kapta meg az alapszettet, és nagyon szereti! Idén kap hozzá sorompót, meg elemes mozdonyt is!

Sztem Levinek is tetszene, csak a sineket nem tudná összerakni egyedül, de ha azt összerakod Neki, símán tologatná rajta a vonatot, és mivel mágnessel kapcsolódnak egymáshoz a vagonok, könnyen össze is tudná illeszteni őket! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsu!
Igen, én erre gondoltam! :wink:

Norus!
Most kaptunk Jysk katalogust, 45000 ft-ért van emeletes ágy.
Fenyő, alul 120x200-as, felűl 80x200-as. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zituska!
Hogy vagytok? Mellékhatások?
A szezonálist is kaptátok?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kori: Marcsi is elkezdett járni az ovis csoporttal, volt párszor, azt mondta, szereti, aztán egyszercsak meg azt, hogy nem akar menni többet. Az oktatók mondták, hogy le lehet lakni a bérletet vasárnaponként, akkor is ott vannak a pályán (szülők nem mehetnek a jégre), apa elvitte, és megnézte, mit csinál. Hát, valószínűleg elunta, hogy csak topog, nem foglalkoztak külön a teljesen kezdőkkel, nekik is ugyanazok a feladatok voltak, mint azoknak, akik már suhantak, nem csoda, hogy nem jött be neki.
Majd megyünk együtt, úgy van kedve, azt mondta.

szerika: én a Metro-ban 3110 Ft-ért vettem a vakondos társast. Szerintem ez 2,5 évesnek korai, de gyereke válogatja, meg aztán jó lesz később, ha nincs más ajándékötleted. :wink: Anna-Peti: hát, ez érdekes! Új kiadás, új sztorik? :shock:

Enikő: Anna-Peti nálunk nagyon menő, most D rengeteget kéri, de M is szívesen hallgatja. Zalán melyik bölcsibe jár? Te mikor kezded a melót?

ATZita: köszi, mi nem venni akarunk, csak az építéshez kellenek ötletek. találtam ehhez egy nagyon jó honlapot: www.jabuga.hu

Dóri szombatra betaknyosodott :( , úgyhogy csak lehetett valami a torkában (vagy véletlen egybeesés). Nagyon hurutos, köhög, takony nem sok van, szerencsére nem viseli meg, nem lázasodott be.

:?:
Influenza: próbálom magam lelkileg készíteni arra, hogy elkapjuk. Ez merült fel bennem (mikor Karmen írta, hogy bevitték Norbit az ügyeletre, mert 40 fokos láza volt): milyen lázzal, vagy mennyi idő után vinnétek a gyereket ügyeletre, orvoshoz (ha nem használnak a lázcsillapító módszerek)? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Halihó!

Mindjárt indulunk szurira, bárányhimlő 2. felvonás...
Lali hál isten egészséges, én is kezdek kilábalni ebből a "mellékhatásból", hát nagyobb bajom sose legyen. :D

Bea, a tescos favonat-szettet mi is néztük tegnap pont, mi is ebben gondolkodunk Lalinak, na meg nálunk most kukás autó mánia van, azt keresünk, a tescos 8e ftost drágának találom. :roll:
Szülinapjára szappankrétát gondoltam, emlékszem, régen volt szó róla, használja-e valaki? Tapasztalatok? Tényleg lejön a kádról/csempéről?

Rita, este is lesz egészségnapos program holnap? Hol? Pistit pusziljuk, neked kitartást a szervezéshez és a gyereknélküliséghez. :D

Kép
szilcsi

Még gyorsan Nórának.
Lali ha belázasodik, semmi de semmi nem viszi le neki, a többórás folyamatos hűtőfürdő-vizes mellkasborogatás párosítása csökkenti valamennyire. :? (ezt a nagyon magas, 39 fok feletti lázra értem)
Én viszem ilyenkor rögtön aznap/másnap orvoshoz, mert muszáj gyógyszert kapnia, mert eleve a lázát sem tudom levinni... :( Egyébként nagyon ijesztő ez, de megmondta a gyerekorvos is, hogy vannak ilyen gyerekek, akiknek nem hatnak a lázcsillapító szerek sajna.
Ha kicsi láza van, akkor kivárok, Nurofen és kúp le szokta vinni, ha nem, irány a doki.
sajnálom Dórit, gyógyuljatok!!!

Kép
szilcsi

Köszi a válaszokat. Jónak tűnik ez a társas, de most elbizonytalanodtam :roll: Nem tudom, hogy korai-e neki, Balázsnál ezt nem lehet tudni... Na majd gondolkozok rajta. Nehéz neki ajándékot venni, mert vagy még kicsi hozzá, vagy már nagy...

Felmosószettért én is nyáron mindent bejártam, míg a Napfényparkban lévő játékboltban találtam. Nem is emlékszem pontosan, de olyan 1000 valahányszáz forintba került és van hozzá söprű, lapát is.

Favonat-szett: szerintem nem korai 2 éves kora körüli gyerkőcnek se. Balázs most fog kapni, de kölcsönkaptunk a nyáron ilyet és szinte azzal aludt.
Kukásautót a Corában láttam azt hiszem...
szerika

Szia Ilcsi!
10-16 ig lesznek szűrővizsgálatok 17-től pedig dr Zacher Gábor toxikológus fog előadást tartani kb 18 30 ig és ennyi mert utánna valamilyen szakest lesz a klubban
ritareni

Erika! Köszi, megnézem holnap ott is a felmosot akkor:)

Zita! Ma este megnézem Anna, Petiket. Át lehetne venni az állomáson majd apátol?

Nóri! Tudod már meséltem hogy lázzal én csak 3. nap után megyek velük orvoshoz, de látod kivétel ha egy ideje nem megy le a lázuk, még 2 féle gyogyszerrel sem, és ugy éri el a 40 fokot. Akkor ugyanis már nagyon valoszinü lenne hogy továbbra is emelkedne igy a 40 fok nálam a határ, ha azt elérik megyek ügyeletre. Kivéve ha korábban még csak 1 féle gyogyszert kapott akkor hátha a másik leviszi 1 órán belül, ha nem akkor indulunk

Bea! Én Norbinak ezt vettem most karira, szerintem Levi is tudna már játszani vele. 3 hete még olcsobb volt :o
http://www.teszvesz.hu/item824274200_th ... 52x34.html

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Kármen, én Petiből táncost nevelnék (anyuka álma...).

Enikő, Verne Gyula? Kalandos az tuti. :)

Bea, mi Petinek most veszünk (ill. a dédik vesznek) favonat szettet. Játék felmosót én nem is olyan rég láttam valahol...

Norus, én nem tudok semmit mondani, nálunk Petinek szerencsére nagyon nem szokott felmenni a láza, ha meg "tartósan meleg", akkor kisebb adagokban, de folyamatosan (úgy értem, hogy kb. kétóránként) kap Panadolt, és az általában hatásos.

Szilcsi, igen, lejön a szappankréta a csempéről és a kádról! Petinek van, szeret vele firkálgatni, igaz, mi a 6 színből egyelőre csak kettőt adtunk neki oda, hogy azt strapálja le, így marad későbbre is. :D

Na megyek gyereket kádból kivadászni.

Szép estét.

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen!
Persze, ha dolgozik biztosan beviszi! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Lotti karotti a Plázában a játékboltban 3990 Ft, most kaptuk a katalógust :( Ez olcsóbb mint a Corában.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita: Majd este altatás után küldök egy privit a könyvcímekkel, találtam jókat :)
Később jövök :)

ceniko
Szeged

Zita! Várnál holnap du-ig a könyvekkel? Megirom hogy mi kellene, mert biztosan kérnék akkor, nekem mindegy az átvétel, amikor apátok du-os akkor elugornék érte, kedd kivételével el tudok menni. Máshova a városban nincs kapacitásom mostanság. Köszönöm hogy nekünk is rendelsz majd! Igyekszem mielöbb megirni a pontos cimeket (1-2 könyv lesz csak de gondolom igy már összejön a 10e)

Exi! Norbi a kocsis mese (Verda) mellett ugye meséltem már nagy Thomas rajongó, de a legujabb hogy rákapott Orsinak a Barbie és a gyémánt kastély meséjére, azt is képek órákig nézni, ujra és ujra elinditja:) Babakocsi is kedvenc játék, szoval kissé furcsa az izlése:) Föleg hogy nagy rend- és tisztaság mániás :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szappankrétát hol lehet kapni?
szerika

Hííí a délmagyar honlapján tette be ezt a 3 linket valaki!!!
Nagggyon király, sorba nézzétek meg őket! :wink: az örökös téma a h1n1 8)

http://www.youtube.com/user/Mollykali1# ... FpDSwyWg50

http://www.youtube.com/user/Mollykali1# ... 4YHO0kVRqo

http://www.youtube.com/user/Mollykali1# ... fsXKD_dLOs

ceniko
Szeged

Kedves Mindenki!

Olvassátok el Ti is, milyen vicces történetek kapcsolódnak a Mikuláshoz, és szavazzatok a legjobban tetszőkre!

http://koloknet.hu/975-mikulsok-innen-onnan/

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Bea!
Köszi! :wink:
Meddig érvényes a katalogus?Nem tudod neten nincs fent? :?:

Karmen!
Várok holnap du-ig. :wink:
Az átvételt majd megbeszéljük! :wink:

Enikő!
Privi ment! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Nem jelentkeztem, mert nem történik velünk semmi különös. A fiúk jól vannak, Ábel ovizik nagy-nagy örömmel, Konsti pedig totyogizik szintén örömmel.

Karácsony: a metróban vettünk 100db-os szines fakockát 3000 FT. Ezt kapják közösen a srácaim.
Konstinak kismotort akarok, ha eljutok a Gulliverbe, cserepesre, Corába akkor valahol megveszem.
Ábelnek évközben sokféle könyvet vettünk és vannak kirakók is, így ezekből kap.

Jó egészséget Mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zita: Nov. 26-tól dec. 6-ig.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Katalogust én sem kaptam:( neten hol lehetne megnézni? MI a játékbolt neve? Anyuéknál sem találtam ilyen szorolapot:(

Zita! Köszi, megirom nemsokára. Még barátnömre várnék egy kicsit:)

Zsuzsi! Mennyire hasonlit Konsti is Ábelra!

Tegnap meg Orsi lett beteg, fáj nagyon a hasa, picit hányt is. Az oviban alig van gyerek, éppen ma mondták. Egyik óvonéni is kidölt :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: www.bambini.hu
De nincs a honlapjukon az akciós katalógus.
A Plázában meg tudtommal csak 1 játéküzlet van, rögtön a bejáratnál balra....
Tulajdonképpen a Gulliver játékboltja, nem tudom, hogy mennyibe kerülne a társasjáték a Tisza parton lévő nagykerben....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Csak gyorsan, amíg fel nem ébred a Hercegem! :lol:
Doró ezen a héten már ottalvós, hétfőn nem aludt, kedden állítólag kiabált, hogy nem akar aludni, nem tudom, hogy viccből vagy hisztiből, végül az óvonéni ölében elaludt, ma pedig fél 3-ra megyek érte, majd meglátjuk... Alapjában véve imádja az óvit, nem is nagyon akar hazajönni, szeretne a kispajtásokkal uzsonnázni, de mivel hamar megyek érte, nem tud ott enni, és ez nem tetszik neki, érthető. Azért kell korán érte mennem, nehogy sírjon ébredés után. De ha nem alszik, nem ébred és nem sír... Minden más rendben van, csak ez az alvás ne lenne! :roll:

Karmen: A Bambini játékbolt katalógusában vannak ezek az akciók, bambini.hu :)

Zsuzsu:
Húú, de nagy már Konsti is! És milyen kis édes, huncutka! :lol: Képet Ábelről!!!!! :D

Enikő: Anna és Peti nálunk első számú kedvenc! :D Biztosan tetszeni fog a kicsiknek! Én még a Gergősekből egyet sem mertem venni, nehoyg számonkérjék (főleg Doró), hogy akkor hol is van a harmadik testvér?! :lol: Gyakran mesélem neki úgy, hogy Dorót és Dávidot mondok a nevek helyén! Ez különösen tetszik neki, ha elrontom, kijavítja! :lol:

Bea: Tescos favonat szerintem tök jó, az ára is elfogadható, nekünk a parkolóház van, az is hasonló elven működik, nagyon bírja a kiképzést és imádják a kölkök!

Szerika:
Kicsit szerintem is korai a társas a két és fél évesnek, de valamikor el kell kezdeni, és ha türelemmel elmondod neki a szabályokat, biztosan hamar meg fogja tanulni a szabálykövetést. Ezen kívül fejleszti a figyelmét, az alakfelismerést, a türelmét is, szóval nem árt! A kisvakondos pedig a legjobb választás erre a célra! :) De van éppen a fent említett Bambini katalógusban is abból a társasból, amit én is mondtam a múltkor, a Ravensburgertől a 4 első játékom, 2990-ért, szerintem az is nagyon jó!

Betegek gyógyuljanak!

e.

KépKépKépKép
hefe

Zita! Nekünk végül csak 1 könyv kellene, a Petikönyv, de ha az elfogyna mire rendelsz akkor a Gergőkönyv (ha az sincs akkor meg a Süss fel Nap!) Köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea! nem a Napfény Parkban mondtad a játékboltot? A honlapon a Kossuth L szerepel, az a Pláza szerintem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Nem, nem a Napfényparkot mondtam, Plázát írtam.

Elküldve: 2009 November 24 Kedd - 20:42

--------------------------------------------------------------------------------

Zita: Lotti karotti a Plázában a játékboltban 3990 Ft, most kaptuk a katalógust Ez olcsóbb mint a Corában.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Egyszer már irtam, nem tudom hová lett! :roll:

Bea!
Oké, köszi, én értem! :wink:

Karmen!
Oké! :wink:

Enikő!
Irtam privit, Adrian Mole nem rendelhető! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csajok!
A nagycsaládos egyesületnél lehet kérni Karácsonyi meglepetés csomagot. (nem kell hozzá tagnak lenni csak szóljatok nekem!!!!!!)
Olyasmi, mint itt Mo-on a cipősdoboz akció, csak ezt Németországban állítják össze, sokkal nagyobb dobozokba rakják és csak és kizárólag új dolgok lehetnek benne.

Ezzel kapcsolatban a Fészek nagycsaládos egyesület vezetője küldött e-mailt, bemásolom:
"Szia!

Meglepetés csomag rendelhető az irodában,mely Németországból
érkezik és nekünk csak a szállítás költségét kell fizetnünk.

Ez 500,-Ft / csomag.

A csomag értéke kb.6 - 7.000,- FT,tartalma mindenféle tartós
fogyasztási cikk /tisztálkodó-, tisztítószerek,kávé,tea,csokoládé,
cukorka,játék,.../.

Ha érdekel,kérlek írj vagy telefonálj minél előbb.

Fizetni 2009.december 10-ig kell a dobozonkénti 500,-Ft-ot.

A kamion várhatóan a két ünnep között érkezik hozzánk.

Ági"

Ha valaki kérne szóljatok, mi 10 csomagot, azaz 5000 ftért fogunk kérni. Kérdeztem Tőlük,mi szokott lenni a csomagokban. Azt mondták, cukor, liszt, olaj, csokoládé, cukorka, játék, kávé, kakaó, csupa hasznos dolog... :wink:
Szóval ha kértek szóljatok bátran, egy kis meglepi jól fog jönni a 2 ünnep között 8)

ceniko
Szeged

Láz: Karmen, szilcsi, Exdeus, köszi a válaszokat! Szerencsére a csajokra se volt eddig jellemző a láz, és jól hatott a Panadol, csak próbálok felkészülni rá lelkileg, ahogy írtam, ezért kérdeztem. :roll: Én is csak 3 lázas nap után megyek velük orvoshoz, nem is erre gondoltam most, hanem a hirtelen 40 fokra, amiben nem volt még részünk hálistennek, hogy azzal meddig lehet itthon kísérletezni, ha pl. éjjel történik.

szilcsi, szerika, szappankréta: simán lejön, egy törlés. Én is csak kettőt adtam nekik egyszerre. A miénk a Cora-ból van.

Karmen: jobbulást Orsinak! Ilyenkor adod neki az ezüst-kolloidot?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.Kérem,aki tudja írja le,mi a környékén lévő legnagyobb, vagy legszimpatikusabb bútor üzlet neve.
Előre is köszönöm,egy munkába most visszatérő anyuka:

Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Csajok S.O.S. a bölcsibe amit kérnek munkáltatói igazolásnak mit kell pontosan tartalmaznia????
Van valakinek egy mintája? Ez egy formanyomtatvány amit ki kell tölteni, vagy a cég ír pár sort (munkehely megnevezése, adószám, munkavállaó adatai, taj, adószám...stb)???????????
A munkáltatómnak lövése sincs mi kell nekem :D 8)

ceniko
Szeged

Enikő!

Irhat a cég is simán munkáltatóit. Legyen benne a cég adatai, cime adószám stb... illetve a Te adataid hiánytalanul, munkaköröd. Ilyenkor beleszokták irni, hogy határozatlan illetve határozott a szerződésed, mikor kezdődik a munkaviszony (onnantól jogosult a gyerek bölcsire), illetve miután bölcsödei ellátáshoz kell ezért az is kell, hány órát dolgozol egy nap (4, 6, 8 ). Utóbbi azért kell, mert 4 órás munkaviszonyhoz régebben nem járt 8 órás bölcsi. Elvileg munkaidő +1 órát lehet max a bölcsiben a gyerek.
Remélem segitettem.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Tegnap túlesett Lilla a két hónapos kötelező oltáson.
Ma egész nap olyan aluszékony és étvágytalan volt, még sírni sem sírt. :(
Rossz nézni, milyen kis bágyadt... :cry:
Ez normális? Minden babábál ez van?

Szép estét mindenkinek!
Monka, a paragép
monka79

Nóri! csak ma reggel kapott mert tegnap lett anyuéknál rosszul, ott nincs ezüst. Ma reggel itta, délre már jól volt (nem állitom hogy ezért, nyilván amugy is jobban lett volna, de azt is hiszem segit az antibakt. hatása is) meg du. kapott. 5kor jöttem el, akkor már kutya baja sem volt, de a héten nem engedem oviba, amugy is alig van gyerek, sok beteg volt ott (v van). Ezüst után viszont én adok probiotikumot mert gondolom a hasznos bacikat is elöli akkor.
Ha éjjel van 40 fokos láz én nem sokáig várok, ha nem megy le 1 órán belül akkor ügyelet. Semmiképpen nem várom meg a reggelt, hiszen ha nem megy le, nem hat a gyógyszer akkor még akár emelkedhet is idövel tovább a hője. Szerintem. Amugy mi eddig 3-4x voltunk igy a 2 gyerekkel, sosem morogtak az ügyeleten, söt nagyon sajnálták öket hogy ilyen lázasak.

Enikö! annak idején a férjem a netről töltötte le formanyomtatványt, szerintem most is kell fent lennie. A mienk már nincs meg.

Zsu! Nekem a kedvenc butorüzlet a Karnis, nem csak amit rendelésre készitek ott, de amiket a bemutató boltban árulnak is. Minőség de jo áron, nekünk ök.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Kármen, hidd el, Peti is szívesen eljátszik a barátnőm lányainak pónijaival... Engem nem zavar. :D

Erika, szvsz bármelyik játékboltban, én anno Pestről hozattam Ferivel, mert ott volt a legolcsóbb és útba esett neki.

Zsuzsu, szuper, hogy minden rendben veletek!

Hefe, majd megszokja Doró az alvást, a bnőm lánya sem alszik du. ha itthon vannak, de az óvodában "muszáj", mostmár nincs is gond. (Az elején volt, de túlélték.)

Enikő, hát az enyémben emlékeim szerint annyi volt, hogy én (minden adatommal) a cég (minden adatával) alkalmazottja vagyok x dátumtól határozatlan időre. Arra szerintem nem tértek ki, hogy hány órában dolgozok.

Monka, az oltásnak szerintem lehet ilyen mellékhatása. Egyébként passzolom, Petit szerencsére nem viselték, viselik meg az oltások.

Minden jót nektek.

Ági és
KépKép
exdeus

Monka: nálunk se volt ilyen, meg más mellékhatás se szerencsére (legalábbis látható), de lehet attól. Ha hiszel a homeopátiában, akkor esetleg érdemes használnod az oltáskivezető szereket minden oltás előtt-után.

Karmen: köszi! És ilyenkor Orsi anyukádnál van, vagy akkor szabin vagy a héten?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Bocsi, hogy most ilyen témával jövök, de Keresztanyám gyerekfelügyeletet vállal. Több éve vigyáz gyerekekre(csecsemők, ikrek is), refrenciái is vannak. A Csongrádi sgt. végén lakik, és bárhova el tud menni. Egyszeri alkalmat is vállal, és hosszabb távon is. Kedves középkorú hölgy. Ha valakit érdekel a dolog, írjon nekem privit és megadom az én nevemet és Keresztanyámét is, és meg tudjátok nézni iwiwen, hogy szimpatikus-e.
Köszi.
ANdi

Kép
indababa

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem,hátha ti képben vagytok.
Ha beadatom a H1N1 oltást akkor csak az oltóanyag ingyenes,vagy a beadatás is a gyerekeknek?Azért kérdem,mert a mi gyerekdokink a nemkötelezőkért kér pénzt.
Nem kívánok vitát nyitni,csak rövid választ várnék...

Másik.Állítólag van a városban vmi központ ahol olcsóbban,és gyorsabban megkaphatja egy felnőtt a H1N1 elleni oltást,mint a házidokinál..
Létezik ez,és ha igen hol?

Foglalkoztató füzetcsomag akit érdekel még,kérem jelezze,mert tudnom kéne mennyi kell.Közeleg a Mikulás,a karácsony...
Ha egyszerre sokan kérnek utó kell rendelnem,és az időbe telik.
Szóval,ha átgondoltátok írjatok.:)

írnék még,csak időm nincs..
Előre is köszi a válaszokat.

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Nóra, leírnád a pontos nevüket, hígitásukat, és az adagolást? :)
monka79

Edit! Akiket tudok ingyeneset kaptak ott nem kértek a beadásért pénzt. A másik az oltóközpont, van az ÁNTSZ-nél de most nyilt egy új, elfelejtettem hol. Nem olcsóbb, 3e ft, ott is elkérik a beadási dijat. De van olyan oltóközpont ahol nem kérnek a beadásért, ezt a tv mondta de tudtommal Szegeden igen. TEgnap a helyi rádió 3e ft mondott

Nóri! MOst anyunál van Orsi, igen. Mult héten ö is beteg volt igy én tp. voltam

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edit: Milyen foglalkoztatókról írtok??? Engem is érdekel, már oldalak óta olvasom, de valahogy lemaradtam a lényegről... :oops: Eddig azt gondoltam, valami felmérés az óviba, hogy hogy áll a gyerek.

KépKépKépKép
hefe

Hefe!
Ez az.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Felmérésről is volt szó,de ez nem az ovis felméréshez kell.

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?