Sziasztok!
Csak gyorsan, amíg fel nem ébred a Hercegem!
Doró ezen a héten már ottalvós, hétfőn nem aludt, kedden állítólag kiabált, hogy nem akar aludni, nem tudom, hogy viccből vagy hisztiből, végül az óvonéni ölében elaludt, ma pedig fél 3-ra megyek érte, majd meglátjuk... Alapjában véve imádja az óvit, nem is nagyon akar hazajönni, szeretne a kispajtásokkal uzsonnázni, de mivel hamar megyek érte, nem tud ott enni, és ez nem tetszik neki, érthető. Azért kell korán érte mennem, nehogy sírjon ébredés után. De ha nem alszik, nem ébred és nem sír... Minden más rendben van, csak ez az alvás ne lenne!
Karmen: A Bambini játékbolt katalógusában vannak ezek az akciók, bambini.hu
Zsuzsu: Húú, de nagy már Konsti is! És milyen kis édes, huncutka!
Képet Ábelről!!!!!
Enikő: Anna és Peti nálunk első számú kedvenc!
Biztosan tetszeni fog a kicsiknek! Én még a Gergősekből egyet sem mertem venni, nehoyg számonkérjék (főleg Doró), hogy akkor hol is van a harmadik testvér?!
Gyakran mesélem neki úgy, hogy Dorót és Dávidot mondok a nevek helyén! Ez különösen tetszik neki, ha elrontom, kijavítja!
Bea: Tescos favonat szerintem tök jó, az ára is elfogadható, nekünk a parkolóház van, az is hasonló elven működik, nagyon bírja a kiképzést és imádják a kölkök!
Szerika: Kicsit szerintem is korai a társas a két és fél évesnek, de valamikor el kell kezdeni, és ha türelemmel elmondod neki a szabályokat, biztosan hamar meg fogja tanulni a szabálykövetést. Ezen kívül fejleszti a figyelmét, az alakfelismerést, a türelmét is, szóval nem árt! A kisvakondos pedig a legjobb választás erre a célra!
De van éppen a fent említett Bambini katalógusban is abból a társasból, amit én is mondtam a múltkor, a Ravensburgertől a 4 első játékom, 2990-ért, szerintem az is nagyon jó!
Betegek gyógyuljanak!
e.