Új privát üzeneted érkezett!

Ildikó!
Üdv a topikban!
Tudod mi tetszett az üzidben a legjobban?
Azt írtad, hogy "csak egy éve akciózunk". Ez azért jó, mert jó oldalról közelíted meg. Én azt szoktam mondani, hogy "már fél éve próbálkozunk".
Dokinál jártatok már?
Szedsz valamit?
A pároddal minden rendben? Őt vizsgálták már?
További eredményes gólyalesést!
Ez a békatenyésztés nagyon jó ötletKép!
Stella

Kép
stella9

Helló Ildikó!
Amikor írtad a békákat, hirtelen azt hittem, hogy azért, mert akkor házilag elvégezheted a hcg-s békateszteket és nem kell drága patikai terh. teszteket vásárolni Kép De a gólyacsábító ötlet sem rossz Kép

Stella
a nyaralás nagyon jó alkalom a felhőtlen babyprojectre Kép Mikor mentek?

A tesztemen lett egy elmosódott folt a nemlétező halvány csíkom felett Kép így már tényleg nem látok semmit Kép

Olgi
Polgi

OlgiKép
Te aztán jól bírod idegekkel és tesztekkel!
Nyaralni pont a félidő után megyünk, majd szept. 4-én, egy hétre.
Szorítok, hogy végre legyen zebrád a következő teszten!
Stella

Kép
stella9

Stella, Ildikó

boldognak ugyan boldog vagyok, sőt, a legboldogabb a világon, de nyugodtnak nem mondanám magam. Állandóan izgulok valami miatt. UH-ok előtt már számolom vissza a napokat, mikor láthatom már, ugyan minden rendben van-e Vele, utána 2 napig megnyugszom, és kitalálok valami mást. A múlt héten az volt a legújabb, hogy van valami hüvelyi fertőzésem és azt elkapja a baba, már tüneteket is éreztem, csípett, viszketett, apuci ismét fölkocsikázott velem Pestre, persze semmi baj, kaptam egy kúpot(de szerintem csak, hogy megnyugodjak) és levettek egy hüvelykenetet. Ezekután megnyugodtam, a tüneteim magától elmúltak.Kép De megint csak kb. 2 napig tartott a nyugalmam, kitaláltam, hogy mi van, ha inkább valami húgyúti baci van a háttérben, erre küldtem egy vizeletet a laborba tenyésztésre, majd meglátjuk. De hogy még ez se legyen elég, rám tört az allergia, orrdugulás, tüsszögés folyamatosan, stb. Ismét utánaolvastam a dolgoknak, a tüsszentés hasprést okozhat, ez fokozza a méhtevékenységet, és ez rossz irányba befolyásolhatja a méhszájat. Több se kellett nekem, azóta speciális trükkökkel visszafojtom a tüsszentést, hát nem könnyű és nem is mindig sikerül.
Hát ennyit a nyugalmamról, ez az ára, ha valaki egészségügyis és belelát a dolgok mélyére, mindent amit tanultam összekombinálok és kész a pánik.
Most nagyot csalódhattatok a nagy megnyugtató MónibanKép

Amikor még csak folytak a próbálkozások babaügyben, akkor is mindenféle tüneteket produkáltam, akárcsak itt sokan mások. Volt hányingerem, voltam őrülten kívánós, felfaltam volna mindent, álomkóros is voltam, fájt a cicim is, sőt még a progiszintem is olyan magas volt, 106-os, hogy mindenki szerint babás voltam, késett is, a 32.nap tájékán már 100 %-ra vettem, nekem babám lesz. Aztán persze megjött, és a szokásos depresszió. Aztán mikor végre valóban babás lettem, semmilyen tünetem nem volt, a mai napig nem volt hányingerem, sose hánytam, zabálhatnékom meg pláne nem volt, sőt, bárcsak ne kéne enni, mert semmi kaja nem esik jól, gyakori pisilési ingerem se volt soha, álomkóros azért voltam, de nem a legelején. Már-már annyira jól éreztem és érzem magam most is, hogy hihetetlen, hogy kisbaba van a pocimban. Szóval ennyit a tünetekről, szinte semmit se jelentenek. Ha ott a baba, tünetek nélkül is ott van, ha meg nincs, hiába minden tünet. Legalábbis nálam így volt.

És Ildi, sajnálom, hogy lemaradtál, de siess gyorsan utánam!!!Kép

Móni
Monik

Stella!

Sajnos neha a latszat csal, probalom bemagyarazni magamnak, hogy “cask egy eve”. Ez a nezopont attol fugg, hogy eppen hol tartok a honapban. Most eppen a hangulatgorbem 0 alatt van, de egy par nap mulva kezdek ujbol remenykedni. Most peldaul abban, hogy kapasbol tudnek mondani vagy ot lanyt, akinek a masodik evben jott ossze, sajna en is most mar a masodik evben vagyok.
Te nem szoktad azt erezni, hogy nem akarz tobbet csalodni. Mert en az utolso alkalommal (hetvegen) azt mondtam magamban, hogy tobbet nem erdekel semmi, nem is fogok ragondolni, nem fogok rola beszelni. A parom is nagyon-nagyon szeretne mar gyerkocot, de neha ugy gondolom lassan az idegeire megyek a sok hangulatvaltozasaimmal. De ugy el tudok keseredni, hogy csak na, mehet olyankor polot cserelni, mert egy oraig sirok hozzabujva. Szegeny sokszor nincs amit mondjon.

Lehet hogy egy – ket honap mulva kacagunk az egeszen, elfelejtunk mindent es csak arra a kicsi angyalkara tudunk gondolni, amelyik majd minket valaszt az anyukajanak.

Nem is lenne olyan elkeserito, ha tudnam, hogy mikor kovetkezik ez be, teszem hozza, ha valami biztositana arrol hogy egy ev mulva mar valaki ott gyugyog a karomban.

Na, megint irtam egy csomot, nem tudom ilyenkor leallitani magam.
Ezt meg felcselezem a netre, hogy a fonok ne lassa meg.
etyike

IldiKép
Azt hiszem tényleg ugyanabban a hangulatváltozós cipőben járunk.
De egyszer majd kilépünk belőle!
Hajrá!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép)))
Nagyon boldog vagyok ma délután csináltam tesztet,és két csikom vanKép)))
Egy kicsit az szomorit hogy fáj a hasam olyan mintha meg akarna jönniKép
De most ezt sem érdekel nagyon nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült a babaKép) Puszilok mindenkit és kitartásKép

Kép

Kép
edinka

EdinaKép

Ez remek hír!!!!KépKépKépKépKép
Sokaknál előfordul mensiszerű hasfájás ilyenkor, ez normális!!!Ettől ne izgulj!!! Most csak örülj és vigyázz magatokra!!!

Móni
Monik

Moni!!
Szerinted elég ha csak hétfőn megyek vissza a dokihoz,ugy ahogy meg egyeztem veleKép
Te még dolgozol mármint igy terhesen? Szerinted hétfőn mi lesz az első vizsgálat amit csinálni fognak abban az érdekében hogy meg tudjam hogy jól van e a baba? Ilyenkor nem kell vinni a tesztet hogy nekem két csikom van ? Bocsi de nem tudomKép elmesélnéd hogy neked hogy erősitette meg a tesztet a doki?Kép)Küldözgetett ide oda? Vagy csak uh-val? Elsőre megmutatja? Gondolom még nem is nagyon láttniKép Remélem a teszt nem hazudik már ez is megfordult az eszembeKép) Milyen butus vagyokKép))

Kép

Kép
edinka

Edinka gratulalok neked. Oszinten nagyon orulok. Ez szerintem erot ad mindnyajunknak, hogy bizzunk, es ne adjuk fel, mert velunk is meg fog tortenni.
Nekem szombaton jott meg, miutan a dokim elhitette velem, hogy babat varok. Tavasszal kb 45. napra jott meg, akkor tenyleg nagyon depis voltam. minden honapban ujabb es ujabb tuneteket produkaltam. Ha hallottam valami ujrol, akkor tuti a kovetkezo honapban nekem is volt. Csak ebben a honapban nem. Tudtam, hogy nincs baba, de a doki elhitette velem. Na ezt nem kivanom egyikotoknek sem. Ettol rosszabb nincs. Atverve erzem magam. Na mindegy.
Draga sortarsaim Etyike, Stella9 ne keseredjunk el, adjunk egymasnak erot. Nem szabad feladnunk, mert lehet, hogy pont ebben a honapban jon ossze.

Segitsetek nekem kerlek! Ma kene bevennem a clostit, csak ez mar a 4. honap es eddig nem segitett. Mit tegyek? Lassan mar csak 36 napra jon meg. Ez mar tul sok. Szerintetek mikor kene akcioznunk

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Edinka!
KépKépKépKépKépKép
Vendég

Edina
nagyon örülök KépKép Ez nagyon jó hír!!! KépKép

Kép

Olgi
Polgi

nem sikerült beilleszteni, pedig tök jópofa lett volna...
Polgi

Sziasztok!

Etyike/Ildikó!
Ezt neked küldöm hogy a gólya megtelepedjen nálatok,és mindenki másnálKép

Móni!
Köszi az infókat.Most néztem meg a laboreredményt,és nem magasabb a pprolaktinom mint a max. érték.Az én prolaktinom:20,30ng/ml a felső határ 24,10ng/ml.
Minden nap meghánytat ez a gyógyszer.

Zenét nem hallgattatsz a babóval?Állítólag ha zenét hallgatnak az anyuci pocakjában nyugodt babák lesznek.Igaz ilyen jó anyuka mellett csak nyugodt lehet a baba.Kép

Ja!és boldog házassági évfordulót!
Kép

Viki
Vendég

Viki,
köszi.Kép Most voltunk apucival vacsorázni és sétáltunk egy nagyot a városban. Kaptam tőle egy könyvet (Kismamák nagykönyve) és egy babaruhát. Hát nem édi?Kép Bár ahogy elmesélte, nagyon vicces lehetett, amikor bement a bababoltba vásárolni. Azt mondta, hogy ő a legkisebb babaruhát kéri. Szegény eladó megkérdezte tőle, hogy mégis milyet, body-t, rugdalózót, kantáros nadgágot, apuci persze semmit nem ért ezekhez, mondta, hogy hát a legkisebbet, és végülis vett egy pici 56-os Micimackós body-t.Kép

Amúgy igen, szoktunk zenét hallgatni, de legtöbbet az én dumcsimat hallgatja. Biztos unja már! Pl. minden hapcizás után bocsánatot kérek tőle!Kép

EdinaKép

Szerintem elég a jövő hétfő, de ez tőled függ, én türelmetlen voltam, gyorsan elmentem a dokihoz. Nem kell a teszt a dokinak. Ő majd megvizsgál, ha rég volt rákszűrésed, megcsinálja azt is, meg vesz le egy hüvelykenetet. (nálam legalábbis így volt), elküld UH-ra, eleinte hüvelyi UH-ot csinálnak még, de előfordul, hogy még olyan pici a kisbabád, hogy még nem látszik, akkor majd megnézik pár nappal később, bár szerintem neked jövő hétfőn már látszódni fogKép
Vérvételre is elküldhet, ott megnézik a HCG-t. Ezek az alapok, a többit meg majd elmeséli ő, mert mindenhol más a szokás.

Móni
Monik

Sziasztok!
Stella, ne borulj ki (mondom ezt én, aki Rékára várva havonta egyszer rendszeresen apucira bízta a mesélést Balázsnak, mert úgy bőgött), de egyszer ezeket a hónapokat nevetve fogod mesélni a fiadnak/lányodnak. Az a legjobb, hogy mind elmesélhetjük majd a gyerekeinknek, hogy ők nem csak véletlenül "becsúsztak", hanem nagyon-nagyon (sőt, annál is jobban) vártuk őket.
Etyike, ugyanezt üzenem neked is!!! Kép
Na jó, én persze még könnyen osztom az észt, most lesz az első igazán komoly hónapunk, hőmérő + grafikon az éjjeliszekrényen, optimizmus töretlen, stb. Pár hónap múlva lehet, hogy én is beállok majd a siratókórusba...
Edinka! Nagyon örülök a két csíkodnak, a hasfájás miatt pedig ne aggódj, gondolj arra, hogy most fúrja be magát a méhnyálkahártyába, hogy kényelmes 9 (na jó, 8 és fél)hónapja legyenKép
Móni, én is rengeteget beszéltem mindkét gyerkőchöz, Rékát még arról is sikerült meggyőznöm, hogy ne akarjon idő előtt megszületni: a 20. héten elsimult a méhszájam, a 28.-on kinyílt. Végül a 37-38. hét fordulóján született meg. Ennyit a rábeszélő képességemrőlKép.
Viki, nyugi, a rosszullét csak kezdeti tünet lehet a Bromocriptinnél-nálam legalábbis az volt. Max. 1-2 hónap, és rendeződik minden!
EzVicc! A ciklus rendezésére nem próbáltad még a cickafark-palástfű-zsálya teák keverékét? Állítólag az beállítja a ciklust cirka 28 naposra.
Tünde

Tünde
tünde28

Edinka!

Hurrá! Ez aztán a jó hír!Kép

Nyugi, Petinél nekem is ez volt az első tünetem, mármint, hogy mensiszerűen fájt a hasam, ez azért van, mert nyúlnak a méhszalagok, ahogy nő a méh.
Vigyázz magadra, és nagyon boldog kismamaságot kívánok.

A többieknek kitartás, és fel a fejjel!

Dió
szabotimi

TündeKép

Én is minden este telebeszélem a fejét szegénynek, hogy erősen kapaszkodjon anyuba, szépen dobogjon a szívecskéje, mindene szépen, egészségesen fejlődjön ki, a kiskapukat meg véletlenül se nyissa ki (pláne most, mikor kúpot kell használnom, kimondottan megkérem, hogy ajtókat bezárni, rossz dolgokat nem beengedni), éshogy februárban fogunk találkozni személyesen épen és egészségesen. Ez az alapduma és még ehhez jönnek az éppen aktuális napi történések.
Kicsit hibbant dumának tűnhetKép, de én tudom, hogy megérti és így fog tenni.

Móni
Monik

Sziasztok!

Remelem megengeditek, hogy legeloszor is Edinkanak gratulalok teljes szivembol, ugy orvendek, hogy sikerult Neked. Nyugodjal meg, szerintem nincsen semmi jelentosege, hogy faj a hasad, sok babas lanytol halottam ezt mar es nem volt semmi baj, csak novekedik a meh.

Ezvicc!
Sajnos en nem ismerem a Clostit, igy nem tudok tanacsot adni ezen a teren. Az akciozasrol annyit, hogy en oda jutottam, hogy szereintem, ha egyszer nem akcioztunk akkor es pont akkor jott volna ossze. Ha rajta allana, akkor 12 orankent lenne az utanpotlas. Tudon, hogy nem egezsseges igy gondolkodni, de majd lenyugszom. Volt ido, hogy eskudni mertem volna a 9.10-napra, maskor a 16.17-napra.(altalaban 28-29 napos a ciklusom)Idaig meg egy sem jott be, sajna.(igy nez ki egy maniakus ember).

Vikimi!
Koszi a bekat, eleg etvagygerjesztonek latszik(marmint a golya szempontjabol).

Moni!
A tegnapi leveledre nem tudtam valaszolni, mert nem akartam tulorazni. Nem csalaodtam benned, mert en is mindig kitalalok valamit, hogy eppen most mi bajom lehet. Olvasok valamit es azt megprobalom megerteni, igy mindig valami ujjal allok elo. Pedig nem is vagyok egeszsegugyis, csak egy "unalmas" konyvelo.

El kell meseljem, hogyan jartam a tegnapi nap folyaman. A tortenethez azt kell tudni, hogy en Erdelyben elek (Szekelyfoldon). Bementem egy gyogyszertarba es kerdeztem, hogy van-e olyan tesztjuk ami kimutatja az LH hormonokat. A gyogyszereszno erre olyan szemeket meresztett, mintha meghibbantam volna. Jonak lattam, ha megmagyarazom neki, mondom, hogy peteerest mutat ki ez a bizonyos teszt. Erre mintha kicsit megvilagusult volna, elindult a polc fele, kozben motyogott magaban, visszajott egy kicsi ido mulva. A vegkovetkeztetes az volt, hogy meg utana kell olvasson, o meg ilyenrol nem hallott, de lehet, hogy volt ilyen. Azt sem tudtam, hogy vigyorogjak vagy sirjak. Kerdem, hogy ha mondok egy par magyarorszagi nevet, akkor az valamit segit-e? Egy nema fejcsavaras volt a valasz.
Latjatok ti milyen jo helyzetben vagytok, tobb az ilyen lehetosegetek. Elhataroztam, hogy korbejarom a varos osszes patikajat es kiprobalom, hogy valaki ugyambiza hallott-e ilyen tesztrol.

Tunde!
En is nekialltam cickafark-palastfu teat inni, csak azt nem tudom, hogy minden nap kell-e inni es milyen mennyiseget. Kell malleje a zsalya is? Meg az a kerdesem, hogy muszaly edesito nelkul inni, mert en csak cukorral es citrommal tudom meginni. Cukor nelkul az elso kortynal oklomnyi lesz a gyomrom es az istennek sem megy le a kovetkezo korty.

Ildiko
etyike

Ildi!

A következő oldalra kattintva leírást találsz az LH tesztekről és ott meg is rendelheted, postai úton kiszállítják neked.(Pregnancy 800Ft vagy Babymark 2500Ft) Én már rendeltem innen, kb. másfél hét alatt meg is hozták. Nem tudom, hogy külföldre megoldható-e, de egy próbát mindenképp megér.

http://www.infertility.hu/inde.html

Móni
Monik

Köszönöm szépen a jó kívánságokatKép
Vigyázzunk magunkra, a has fájást azért említettem mert még nem halottam róla hogy terhesség első felében fáj a hasiKép
Ezt egyik barátnőm sem mondta hogy nekik fájt volnaKép Remélem gyorsan elmulikKép)
Mindenkinek kitartást kivánok és sok türelmet, és sikerülni fog a babaKép) puszi

Kép

Kép
edinka

Szia Tünde!
Nem tudom meddig tart ez a rosszullét a Bromocriptintól,minden nap hányok és már a fejem is belefájdult.
Te meddig és miért szedted?
Vendég

Viki
kitartás és jobbulást!!!Kép

Amúgy nekem meg bejött az egyik megérzésem, sajnos. Egy baci tenyészett ki a vizeletemben, holnap megyek a háziorvoshoz, meg egyeztetek a dokimmal, hogy milyen gyógyszert kell rá szednem. Hát nem örülök, szerettem volna gyógyszermentesen megúszni a babavárást, persze a baci még rosszabb, úgyhogy nem nagyon van más választásom. És végül is örülnöm kellene, mert magamnak köszönhetem, hogy kiderült. Semmi tünetem nem volt, nem is a doki küldött vizeletvizsgálatra, hanem csupán magamnak találtam ki ezt-azt, és gondoltam egy pisivizsgálat nem árthat, max. kiderül, hogy nincs semmi. Dehát sajna lett, de így legalább időben kiderült. Mert egyébként csak majdnem 2 hónap múlva mentem volna a dokimhoz, akkorra meg talán nagyobb baj lett volna belőle.
A hüvelyváladék eredmény után pedig csütörtökön kell érdeklődnöm, ha ott is kitenyészik valami, az marha jó lesz. Akkor aztán elmondhatom, hogy tuti megérzéseim vannak, mert azt a vizsgálatot is én könyörögtem ki magamnak. Na majd meglátjuk.

Móni
Monik

Sziasztok Lanyok!

Par napja irtam itt, es elmeseltem a tortenetemet. Azt mondta a dokim, hogy babat varunk, vegul megis megjott, es nem foglalkozott vele. Hat honapig szedetett velem gyogyszert, es kozben nem vizsgalt meg egyszersem, uh sem voltam.

Ket hete voltam egy termeszetgyogyasznal, aki homeopatiaval is foglalkozik. Ezt ne kerdezzetek mi, mert pontosan meg en sem tudom, odaig nem jutottam el. Vettek vert, es ket hetig elemeztek. Valami verkristaly ellenorzest csinaltak. Ma beszamolt a no, hogy mit talaltak:

"legut fedett hurutos, nyirokutakban gyulladas, mellben ciszta jel, gyomorban hurut, hegesedes, majban enyhe gyulladas, cista jel, hasnyalmirigyben hegesedes, emesztorendszerben apro gomba telepek, kismedencebencista, gomba nyoma, jele, veseben gyulladas, gomba, izuletekben gyulladas, oestrogen hormon emelkedett"

Hat ha ezeknek csak a fele igaz, akkor en kinyirom a dokit, ugyanis allitolag a medrol, amit felirt az tette tonkre a szervezetemet, na meg a closti. A heten elmegyek egy teljeskoru kivizsgalasra, es utana nezetek ezeknek. Felolvasta, hogy mire szoktak a medrol felirni, es azt, hogy mire nem, es nem javasoljak nogyogyaszati problemakra.
Candidat is talaltak. Elmagyarazta, hogy az eleve van a szervezetben, csak mivel a medrol megolte a vele egyuttmukodo bakteriumokat, ezert a szervezet a candida gombaval potolta, az meg szetterjedt a szervezetmben, es foleg a huvelyben. Azt mondta, hogy oruljek, hogy nem lett baba, mert biztos, hogy valami problema lett volna. Most egy honapot minimum nem probalkozhatunk. Kemeny 3 honapos dietara lettem fogva.
Duhos vagyok, amiert a doki nem kuldott ultrahangra, mert lathatta volna, hogy ciszta alakult ki. Fel evig szedette velem ezt a szart (bocs), es meg csak meg sem vizsgalt, en meg megbiztam benne vakon. Milyen az ilyen orvos?

Bocsassatok meg, hogy igy kifakadtam, csak egyenlore meg most emesztem, hogy mit tett velem ez az orvos. Nem, hogy terhes nem leszek egy darabig, de pucolhatom ki, amit az orvos muvelt. Elvesztettem egy teljes evet, milyen ez? Megorulok.
Mindenkepp elmegyek sztkba, es megbizonyosodom ezek felol.
Sziasztok

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Most szállt el az egész hosszú levél, amit írtam, idegbeteg vagyok!!!
Móni, ez egy ilyen állapot, beszélj a (még szinte lapos) pocakodhoz nyugodtan! Az én gyerekeimnek a mai napig azok az altatók a kedvenceik, amiket pocaklakóként hallgattak!
Jó, hogy még időben kiderült a fertőzés! A gyógyszer miatt ne aggódj, igaz, nagyanyáink nem szedtek semmit a 9 hónap alatt, de több is volt a szövődmény!
Ildi! Szerintem ha nincs zsálya, nem tragédia, idd csak a másik kettőt. Én is mézzel iszom, nem hiszem, hogy számítana. A ciklus első 14 napján kell inni, naponta 2-szer, reggel és este 2-2 decit.
Vikimi! Őszintén együttérzek veled!!! Nekem kb. 1 hétig okozott rosszullétet a Bromocriptin, bár én legalább nem hánytam. A későbbiekben viszont iszonyú székrekedést okozottt. Ha tovább folytatódik, szerintem menj vissza az orvosodhoz, lehet, hogy van más hasonló gyógyszer is. Nekem a prolaktinom maradt magas az első gyerek elválasztása után több évvel is. 2 kúrát kellett végigcsinálnom, mert az elsőt abbahagytam (én hülye!), amikor a tünetek megszűntek (már nem tudtam tejet kinyomni a mellemből). Így 2 hónap múlva újra kellett kezdenem az egészet!
EzVicc! Nem lehet, hogy te is beleestél abba a csapdába, mint sokan mások? Vannak sajnos olyan természetgyógyászok (is), akik minden apró problémát jól felfújnak, hogy alaposan ráijesszenek a páciensre. Ne érts félre, én is előbb iszom gyógyteát vagy szedek be homeopátiás készítményt, mint gyógyszert, de sajnos előfordul ilyesmi. Clostit én is szedtem, és akkor lett baba belőle, amikor az orvosom dupla adagot írt fel az előzőekhez képest. Igaz, ciklusonként 2-szer hívott be ultrahangra!!! A helyedben én mindenképp orvost váltanék! Az ultrahang, úgy tudom, kötelező, ha vki Clostit szed. A Medrolt nem ismerem.
Mindenesetre próbálj meg lazítani, ne idegeskedj! A babádnak nyugodt, kiegyensúlyozott anyukára lesz szükségeKép
Stella, Olgi, ne tűnjetek el!
Edinka, vigyázz magatokra!
Tünde

Tünde
tünde28

Sziasztok!
Nem tüntem el, csak kivettem egy nap szabit, elmentem az anyukámhoz és jól kisírtam magam.

EdninaKép
Végre egy jó hír! Nagy-nagy gratula!!!

EzviccKép
Huh, ez nem semmi! Azért ne keseredj el és ne higgy el mindenkinek mindent. Csináltass egy teljes kivizsgálást! Azt hiszem vannak olyan emberek, akikkel viccel a sorsuk. Sajnos én is ezek közé tartozom, és az eddigi történeted alapján téged sem kímélnek a fentiek!

OlgiKép
Veled mi a helyzet? Csináltál újabb tesztet?

IldiKép
tegnap én is hasonlóan jártam egy gyógyszertárban!
Kérem egy Xelia-tesztet (tudjátok, ami kimutatja a chlamydiát, ha van), a gyógyszerésznő nagyon buta arcot vágott! aztán kérem egy higanyos lázmérőt, mire mondta, hogy most csak "digitáliszos" van. Köszi, még hogy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészétKép!
Mindenkinek drukk! És nem feladni!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Lányok, szerintetek miért van az, hogy a bal mellem fáj, olyan, mintha izomlázam lenne, kisugároz az egész bal kezemre, nem egy ponton fáj, és nem is nagyon, de úgy "érzem", hogy van mellem. Ugye ez nem betegség? A hasam is fájogat, pedig még csak a 21. cn-on tartok. Viccelnek a hormonjaim?

Mindenkinek kitartást!

Dió
szabotimi

Szia Ezvicc!

Bocs, hogy csak most szólok hozzá, de ma találtalak csak meg benneteket (aminek nagyon is örülök)! A Triregolt én is szedtem, nekem kiszőrösödött tőle a nyakam. Nagyon szemét egy gyógyszer. Alattomos. Nekem is azt mondták, hogy nem attól van, de nem hiszem el. Ezer hormonvizsgálat és vérvétel után megállapították (Ormos Intézet), hogy férfihormon túltengésem van. Most ilyen homeopátiás cseppeket (Mastodynon) szedek, hogy visszaálljon a szervezetem. Egy hónapja vagyunk babaprojekten (eddig sikertelenül), de bizakodva. Két hét múlva megyünk nászútra, remélem 3-an jövünk haza. Ha még van kérdésed, nyugodtan írj. Ildi
tildi

DióKép
Nekem is hasonlóan fáj a mellem (pont a bal) minden menzi elöttKép. De ennek nagyon sok oka lehet, még akár jó isKép!
Sajna ennél pontosabb diagnózist nem adhatok!
KitartásKép!
Stella

Kép
stella9

Tünde

Úgy tűnik megúsztam a gyógyszert, legalábbis egy darabig. A doki azt mondta, ez a baci nem tartozik a húgyúti kórokozók közé, tehát valószínűleg valamilyen szennyeződés vagy nem megfelelő levétel okozta, ezért holnap megismételjük és majd meglátjuk. (bár holnap meg az lesz a baj, hogy még ma este kell utoljára használnom a hüvelykúpot, ami ugye rendesen folyik vissza, még reggel is, és így akkor, ha belemegy a vizeletmintába, megint valami téves eredményt mutat. Ezt elfelejtetem mondani a dokinak. )

Bocsi, ha untatlak titeket a baciproblémáimmalKép

Dió, Stella
erről még nem hallottam, de biztos semmi baj.Kép

Móni
Monik

Stella!

Igen tudom, hogy mensi előtt is gyakori tünet, bár nekem eddig nem nagyon volt, de lehet, hogy most a gyógytea hatása. Inkább azon lepődtem meg, hogy még minimum egy hét múlva kéne megjönnie. Babában nem nagyon reménykedem, mert a hasam is görcsölget, bár ez is jó korán kezdődik. Lehet, hogy most is korábban fog megjönni, múlt hónapban is 25 napra jött meg. De azért még bízom a gyógytea hatásában, mármint hogy kb. 28 napra fog megjönni. Ha nem, tényleg rászánom magam a dokira.

Dió
szabotimi

Sziasztok,

én a "ma megint megjött" topikba irogatok, de Titeket is szoktalak olvasni.

DióKép
látom Te is cicifájással küszködsz. Nekem is fáj és pontosan azóta, mióta progipótlót szedek, magasabb a progiszintem az átlagosnál. Akinek spontán magasabb azt okozhatja a babó, ugyanúgy mint a pocifájást is. Remélem Nálad is ez a "gond"
Mindenkinek mielőbbi pocakosodást kívánok

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!

Vagyok én is... A mai már a 40. napom, holnap lesz egy hete, hogy nem jött meg, reggel majd csinálok egy tesztet, de ha az is negatív lesz, megőrülök! 1 hetes késésnél már illene kimutatnia, nem? Mármint ha tényleg baba.
Lányok, lenne egy kérdésem. Ugye reggelente mérem a hőmet, mindig ugyanabban az időben és mindig 37,1-2... . Ma meg tegnap felébredtem hajnalban, megmértem, és csak 36,8 volt. Aludtam tovább és a megszokott időben újra mérve már 37,2. (nem keltem ki közben az ágyból) Most akkor melyik az érvényes?

Móni
remélem nem találnak bacit holnap Kép

Ezvicc
a teljeskörű kivizsgálás nagyon jó ötlet. Nem hinném, hogy ennyi minden bajod lenne, mint amit a természetgyógyász mondott, de ha egy része is igaz, akkor azt kikezelitek, és már jöhet is a baba Kép

Dió
hát lehet, hogy a tea miatt most hamarabb megjön, és azért érzed ezeket a tüneteket

Olgi
Polgi

Olgi

én rengetegszer jártam így a hőmérőzéssel. Türelmetlen voltam és már hajanali 4-5 körül megmértem, persze alacsony volt, teljesen kiakadtam, nagy nehezen visszaaludtam és mikor fölébredtem jóval később, már újra magasabb volt. Sőt jártam már úgy is, hogy kitakarózva ébredtem, fáztam is, hőmérőztem egyet, persze alacsony volt, majd nyakig betakaróztam, visszaaludtam és mikor fölébredtem, ismét magas volt. Szóval egy párszor rámijesztett a hőmérő. Remélem nálad is csak ilyesmi vanKép
Megy a drukk a reggeli zebracsíkos teszthez!!!

Móni
Monik

OlgiKép
csatlakozom Mónihoz, én is jártam hasonlóan: hajnalban alacsonyabb, reggelre magasabb.
Nagyon várom a teszted eredményét és remélem két csíkos leszKép!
Stella

Kép
stella9

Móni, Stella
köszi, megnyugtattatok Kép én is nagyon remélem, hogy pozitív lesz!!!
Holnap jelentkezem!

Olgi
Polgi

Sziasztok annyira örültem a két csikocskámnak de most nagyon félekKép
Már a hasi nem fáj nagyon
De mikor haza értem észre vettem hogy világos barna folyásom vanKép((((((((((((
Annyira félek hogy elmegy a babaKép
Annyira szerettem volna de most nagyon félek!!
Mitől lehetett ez a folyás???
Hormonoktól vagy baci vagy micsoda? á
Kérek valakit aki hallott már ilyenről terhesség elején az irjon:!!!!!!!!!!!!! Kép((

Kép

Kép
edinka

Edina

Valószínűleg nincs semmi gond, én úgy tudom, sokaknál előfordul az elején kis "barnázgatás", mégis én a te helyedben, azért elmennék holnap a dokihoz. Már csak a 3 napos hétvége miatt is, messze van még a hétfő. Inkább menjél el fölöslegesen, minthogy aztán meg késő legyen. Szerintem.
Bár mondjuk én mindenen bepánikolok, úgyhogy én a legapróbb bajommal is 80km-t utazgatok a dokihoz.Kép
Elvileg, én úgy tudom, az alacsony progeszteronszint okozhat efféle barnázást, (erre szokták az Utrogestant vagy a Duphanston-t adni), de majd megmondja a dokid.
A lényeg, hogy ne izgulj, mert a kisbabád megérzi ám!Kép

Móni
Monik

EdinaKép
Semmiképpen se kezdj el túlságosan aggódni,mert az egyáltalán nem jó a pici pocaklakódnak.
Menj el orvoshoz, én biztosan nem tudnék várni. A doki ért hozzá és segít ha gond van. De azért nem legyen semmi gond!

OlgiKép
Mi a helyzet? Szerintem legalább annyira izgulok és türelmetlen vagyok, mint Te!
Várom a híreket!
Stella

Kép
stella9

Edina!

Bocs, hogy így ismeretlenül szólok hozzád,olvasom, hogy aggódsz.
Ne gondolj semmi rosszra, én is így jártam, mint Te a terhességem elején.Volt barnázgatás, sőt pár csepp vér is, ez a legelején amiatt van, mert most alakulgat minden a méhedben. Nekem a doki(dokik!)-ugyanis több is vizsgált-ezt mondták.
Voltam kórházban is, 2* 10 napot, ott volt egy 7 hetes kismama, rendesen vérezgetett, de a babája jól van.
Biztos kapsz valami bogyót, az is lehet, van egy kis hormoningadozás.Szóval ne izgulj, kapaszkodik rendesen az a kis manó.
További jó pocakosodást és boldog 9 hónapot kívánok Neked!
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!
Van egy halvány második csíkom Kép (egy kicsit erősebb, mint a hétfői halvány csík), de még nem merek örülni. Vasárnap csinálok mégegyet, ha az is ilyen halvány, akkor szerintem valami nem oké, hiszen a HCG-nek egyre többnek kellene lennie, nem egy szinten álldogálnia, és elmegyek dokihoz, ha erősebb, akkor nagyon fogok örülni

Edina
sok lánytól hallottam már a barnázgatást, egyiküknek sem ment el a babája, úgyhogy első soron ne aggódj, másod soron keresd fel az orvosodat! Kép Harmadik lépésként pedig számolj be nekünk!!! KépKép

Olgi
Polgi

Sziasztok!

Lányok, a mellem most nem fáj annyira, csak a mellbimbóm viszket néha. Viszont az alhasam már szinte egyfolytában fáj, ha felállok, akkor kevésbé, de ha leülök nagyon, főleg, ha az asztal fölé görnyedek. Kicsit félek, nem tudom mi van. De azért megvárom a jövő hetet, vérzés egyelőre nincs, de még korai is lenne.

Dió
szabotimi

Dió
hogy fáj? görcsöl? szúrkál? sajog? feszül?
Olgi
Polgi

Olgi!

Elég nehezen tudom meghatározni: nem görcsöl, nem szúrkál, nem feszül, leginkább sajog. Hasonló a menstruációs fájdalomhoz, de nagyobb területen érzem, és a derekam is fáj, de csak nagyon picit, és olyan nagy levegőket kell vennem, mert olyan, mintha nem kapnék elég levegőt. Furcsa érzés.

Drukkolok neked!

Dió
szabotimi

OlgiKép

A halvány csík is csíkKépKépKép

Móni
Monik

DióKép
Ilyesmiről még nem hallottam, nem tudom mi lehet. Nekem olyan érzésem volt többször is, hogy nem tudtam ülni, mert úgy megfeszültek a hasizmaim, mintha felüléseket végeztem volna. És ez több, mint egy hétig tartott. Tudatosan arra kellett koncentrálnom, hogy lazítsan el a hasamat. Ez is fura volt nagyon.
Azért remélem nincs semmi baj.

OlgiKép
Neked aztán jól feladják a leckét türelembőlKép!
De igaza van Móninak, a halvány csík is csík.
Doki látott már?
NAGYON SZORÍTOK NEKEDKépKépKépKépKép!!
Stella

Kép
stella9

Móni, ez biztos?? Kép De jó lenne!!
Furcsa, mert a kisfiamnál 1 hetes késésnél már teljesen egyértelmű csíkom volt! VAgy minden terhességnél más ütemben termelődik a HCG?
Olgi
Polgi

Stella
dokinál még nem voltam, ha van baba, akkor kb 2 hét múlva megyek majd
sajna a türelem nem erősségem, de nem tehetek mást Kép
Olgi
Polgi

Olgi

A ma megint megjött-es topikban van egy lány (Cateye), neki ikrekkel a pocijában is csak 1 csíkos lett a tesztje, pedig képzelheted, hogy 2 baba dupla mennyiségű HCG-t termel (amit a vérvétel igazolt is nála), mégse lett meg a 2.csík.
Amúgy meg nagyon sok lány indított már innen halvány csíkkal, aztán kiderült, hogy tényleg babát vár. Különben is, 2.csík (még ha halványan is) csak akkor lehet ugye, ha van HCG, HCG meg ugye csak akkor van, ha baba is van. Kép
Én optimista vagyok, szerintem babás vagyKépKépKép
Milyen tesztet használtál? Nekem a doki azt mondta, hogy 21-es érzékenységű tesztet vegyek (fogalmam sincs, ez mit jelent), a Clearblue az, drága, de tényleg jó. Nekem bevált.

Móni
Monik

Móni
köszi Kép
láttam a másik topicban, hogy a Sterimár-on filózol. Nyugodtan használhatod, én szoptatás alatt is használtam, és tényleg nem más, mint fiziológiás tengeri sóoldat Kép
Rá van írva a tájékoztatóra, hogy terhesek is használhatják.
Olgi
Polgi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?