Sziasztok,
Toy,
ha olyan orvost keresel, aki nagyon alapos, korrektul informal a problema varhato legrosszabb es legjobb kimenetelerol, de nem hiteget, es meg ert a hormonokhoz is, akkor ajanlom az orvosomat.
Ő dr. Béres László. Viszont az infoim szerint ev elejetol maganzó lett, a Margitban vezeti le tovabbra is a szuleseket, de inkabb csak maganrendel. Ha tovabbi info kell, irj!
Nikcsi,
Amikor Zsombival terhes lettem, en mindenhova egy jegyzettombbel es tollal jartam. Annyira feltem, hoyg elfelejtek valami fontosat, hoyg inkabb mindent felirtam. Neha neztek is ram furcsan, de igy legalabb nem felejtettem el semmit.
Elore osszeirtam kerdeseket is, igy meg tobb infohoz jutottam. Es tenyleg igaz, mindig mindent meg kell kerdezni, nehogy utana essen pofara az ember.
A vedonot meg annyira nem kell komolyan venni, elvileg havonta kell jarni hozza, de hivatalosan eleg, ha 4x mesz el hozza a terhesseged soran.
A teso neverol meg fogalmunk sincs, a Zsombiban is csak a szules elotti utolso napokban sikerult kiegyeznunk a ferjemmel. Hoyg most mi lesz....
Anyafej,
en ugy tudom, a szulesre valo lelki felkeszitest a vedonodnek kell megtennie. Azt, hogy mikor, hol talalod a babadat szules utan, azt meg a korhazi 4 eloadas valamelyiken pontosan elmondjak. Ha a rooming in-ben vagy, akkor senki se fogja a babadat odavinni hozzad, neked kell megkeresned. HA nem a rooming in-ben, akkor elvileg ki kell vinniuk hozzad 3 orankent. De mindket korhazi folyoson lehet novert talalni, oket is meg lehet kerdezni.
Nehogy felreerts, en is ki voltam akadva a korhazi ott-tartozkodasom alatt, a 4. napon mar csak bogni tudtam, barki szolt hozzam (szuletestortenetemet az archivban 2003. februarjaban irtam meg), viszont igy masfel ev tavlatabol mar pontosan tudom, miben hibaztam en, es miben a noverek.
Es bizony en is tehetek arrol, hogy a csecsemos osztalyon toltott napok nem az elkepzelesem szerint alakultak...
Zsofi,
tegyel egy parnat a labad koze, es egyet a hasad ala.
Tutira segiteni fog.
Gombóc