schat: nem is mondtam neked, hogy én is pcos-es vagyok. Viszont mindkét terhességemnél úgy jártam, hogy elkezdtem szedni a metet, de csak két hétig szedtem, aztán teherbe estem
bogme: köszi a jógát!!!
Iner: remélem, minden rendben!!! és még mindig: ++++++++
"vegyes" párok: sztem nagy előnnyel indulnak a gyerkőceitek, hogy rögtön két nyelvet fognak megtanulni, két kultúrát fognak megismerni!!! nem tudom, hogy van valaki, aki olvassa a Nők Lapját, és ott B.Tóth Krisztát, a Lola történeteket. Ugye ő is kétnyelvű, és nemrégiben írta, hogy Lola sztrájkolt az angollal, aztán valahogy túljutottak rajta, és megint minden rendben. Nekem van egy barátnőm, aki szintén kétnyelvű, és nála is volt egy ilyen időszak, mikor nem volt hajlandó németül megszólalni, csak magyarul, de aztán nála is elmúlt.
babaülés/hordozó: szerintem is lehet olcsón jót vásárolni, és szerintem is nagyon fontos dolog, mert sokat véd. Ami fontos, hogyha használtat vesztek, nagyon nézzétek meg, hogy van-e rajta törés, elhajlás stb... nehogy olyan legyen, amelyik már átélt valamilyen karambolt, mert akkor már kevésbé biztonságos. Érdemes esetleg majd a tavaszi bababörzére kimenni, ott lehet jó dolgokat kifogni
szoptatás: én császáros voltam (a kiscsaj minden elképzelhető helyre rátekerte a köldökzsinórt, és hiába nyomtam kifele, ő csak bunjee jumping-olt
- így lett a vége császár), a tej kb. olyan 4. napra indult meg valamennyire, és akkor se sok. De a kisasszony hősiesen próbálkozott, és szerencsére semmi baja nem lett a mellbimbómnak. De aztán ittam szoptatós teát, meg szedtem a MoreMilk kapszulát, és jól beindult. Tartott is 19 hónapon keresztül
Viszont nagyon fontos! Bárki esetleg olyan helyzetbe kerülne, hogy nem megy a szoptatás, habár megtett mindent, akkor ne szégyellje magát! Van akinek megy, van akinek nem.
bébiételek: Fruzska-lány 6 hónaposan nem volt hajlandó enni még mindig semmi mást, mint anyatejet. 7 hónapos kora környékén evett egy-két kanállal a bébiételekből. Amúgy, aki tápszerrel eteti a babáját a kezdetek óta, azoknak már a 4. hónaptól ajánlják a hozzátáplálást, hisz neki már másképp fejlődik az anyagcseréje.
tesco-ruhák: sztem nagyon jó babaruhákat lehet kapni a tescoban megfizethető áron, és nem műanyagok, nagy részük pamut.
vizsgálatok: Fanettával jövő hét szerdán megyünk afp-re.
karácsonyi menü: köszi lányok a válaszokat. Látom, fincsi menü lesz mindenütt!