Új privát üzeneted érkezett!

Ez nagyon jó, hogy az örökbefogadáshoz nő a hajlandóság és az elfogadottság. Én több embert is ismerek, akik örökbefogadtak és mindig nagyon felnéztem rájuk, hogy meg tudták hozni ezt a döntést. Nagy bátorság kell hozzá.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy feljöttem erre a topikra, jó, hogy ilyen okos érzékeny emberekkel meg tudjom osztani a gondolataim.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Leo átadom a laptetőt, hozzon Neked szerencsét a pozitív teszthez!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kugli, szerintem sem offoltad a topikot!!!Engem érdekel a téma és úgy látom, többen is vagyunk. Igazából nem vagyok azzal sem tisztában, hogy mi az első lépés, ha úgy döntenénk. Ki tud segíteni?

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: te már indítottál topicot, így tudod, hogyan kell, nyitsz egyet?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nagyon aranyosak vagytok ! :)

Baba-Puszi: ha orokbefogadasos topicra gondoltok, van mar a GYERMEKNEVELES/Örökbebabára várva - beszélgessünk! c. alatt, de sajnos mar nem nagyon aktivkodunk rajta. Jo lenne, ha ujraeledene. Babim: az elso lepes amugy, hogy betelefonalsz a teruletileg illetekes TEGYESZ-hez, es ott adnak egy idpontot, a talalkozon pedig mindent reszletesen elmondanak.

Irises: kuldd el privibe az e-mailed es kuldom a meghivot!

Kuglica: nagyon kepben vagy ;) Es igazad van, a TEGYESZesek es Agacskasok tenyleg foldre szallt angyalok!

Na most mar tenyleg nem terhelem a lombikos topicot orokbefogadassal, ha valakinek van kedve, jojjon at a orokbefogadasosba, esetlegj „ujraeleszthetnenk” ;).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amina09 2009.11.22 11:57-kor.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Jó estét! Bocsánat.. de nem látok a szememtől.. hol van pontosan ez az örökbefogadási topic? :roll:
kuglica

Puszi, Baba!

FERULANT kapszula férfiaknak. Nálunk apánál nagyon jó eredményt hozott! 60 db van egy dobozban. Napi 3 szem a javallt, Apa csak napi 1-et szedett, de már az is jelentős javulást mutatott a doki szerint.

Most is szedi (eddig napi 1-et kb. 1 hónapja) tegnap óta napi 2 az adag (én szúrok, ő duplázik- az utolsó lombik) :wink:

Roni, Amina, nagyon sajnálom! :cry:

Leó, keddre nagy drukk! ++++++++++++

Olvasó üzemmódban vagyok...

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok Csajok,

csak gyorsan, tesómnak 7 párocska indult el, úgy örülök, drukkokat köszönjük
leo50

Bols: drukk drukk ! (ferulant anno nekunk is sokat javított!)

Leo: teso drukok , neked meg babaragik ++++++++++++++++

Kuglica: Tarsalgo/GYERMEKNEVELES/Örökbebabára várva - beszélgessünk!
ugye a kaalis topic: Tarsalgo/Szuleszetek-korhazak/Kaalis parok foruma

amina09

Amina - megtaláltam, köszi szépen. :) Ne hari, tegnap már iszonyat fáradt voltam és nem láttam a szememtől.

Puszi, Baba, Irises és mindenki, akit érdekel, gyertek oda is majd, amikor örökbefogadási témákkal kapcsolatban szeretnétek tájákozódni (vagy csak látni, hogy mi van velünk).

Tarsalgo/GYERMEKNEVELES/Örökbebabára várva - beszélgessünk!
kuglica

Bols!

Akcióban???Nagyon de nagyon fogok drukkolni :lol:

Leo!
Tesód nagyon ügyi!Veled mizu???

KépKép

Kép
keny

Bols,
:D :D :D

Leoék,
++++++++++++++++++++++++++++ :)

angel37

Leo:családi+++++++++++++++++++++++++++++

Bols, hűha, finishben!!!Drukk!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Ezt a szutyok időt de utálom, brrr!!! :twisted:

Leo és LeoTesó: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina: ok, mindenképpen benézek oda is!

Bols: hajrá!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Bols - nagyon drukkolok nektek!!!

Én nem érzek semmit továbbra sem, tesóm holnap reggel telefonál, h mikor kell mennie :-)

Én is be fogok nézni az új topic-ba :-)
leo50

csak gyorsan!
ígérem, ,hogy jövök a napokban és
puszi!
küldöm hamarosan újra!
mindenkinek köszi a gratulációt!
amina!
hamarosan válaszolok, tessék előre nézni és kereslek a másik topicban is majd!
... csak adjatok pár napot!!

jó éjt!
gysmintlegyen

Ha itt a "szülészetek, kórházak"-on belül a "kaáis párok fóruma" alatt megkeresitek, nyitottam nekünk egy fórumot, ahogy kértétek. Szerintem inkább ott beszélgessünk a témáról. Neve: "Kaálisok és az örökbefogadás"

babaimádó
Kép
babaimado

Rólam: sajnos már megint előjött a havi rendszerességgel előforduló hüvelyi/húgyút probléma. Egyszerűen nem lehet igaz!! Tegnap majd leszakadt a hasam és a derekam. Pedig nagyon reménykedem abban, hogy pár nap múlva spontán 2 csíkosom lezs.Mindent megtettünk érte! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Babám,
spontán csíkoshoz szurk :)
hülye fertőzésbe hogy a fene :roll: biztos, hogy amiatt ,akarsz leszakadni? :wink:

angel37

Leoék!

Hajráááááááááá!!!!

Baba!
Jóóóó lenne az a spontán :wink:

Csajok mi ez a pangás???

KépKép

Kép
keny

Sziasztok,
kicsit eltűnten hétvégén ezért :oops: ....elnézést, de amikor itthon van a párom folyton jövünk -megyünk :)
Amina, olyan sokat gondoltam rád, még a páromnak is beszéltem rólatok( remélem nem baj) és nagy csodálattal gondolok rátok. Tudom- gondolom nagyon nehéz ilyen döntést hozni, de nagyon ügyesek vagytok és BÜSZKE vagyok rátok, hogy ilyen nehéz és kemény dönést de mindenek előtt JÓ döntést dudtatok hozni!!!!!Biztos minden rendben lesz és remélem minél előbb az út végére értek és a babátok ott lesz a kezetekben és Ő csak a tiétek lesz. És ha még van lombikotok is ( ha jól tudom kettő is) akár az is belefél...., Ti érzitek és biztos a legjobbat fogjátok választani az alőttetek lévő úton :!: , De kérlek ne hagyd itt a topikot, mert itt így egész, úgy hogy akik most itt vagyunk itt is maradunk és támogatjuk egymást, és örülönk a másik sikerének.

Leo, kéréek szépen most már törd meg az átkot én holnap szeretnék már végre két csíkos tesztet látni :lol:

Tnati, nekem dec közepén lesz a 2. fagyim....pont karácsony környékén, izgulok már, de talán azzal hogy karácsony lesz nem fogok annyot agyalni :oops: Nekem anno volt 4 inszemem, és után az első lombikom sikerült. 2 db ( össz vissz 4 sejteseket kaptam vissz) és mind meg is tapadt....
pbj12

Smint, csak nem behavazódtunk........ :lol: :lol: nagyon izgi ugye, már csak egyett kel aludni :D
pbj12

Babim: jujjjjjjjdejólenneeeeeeeee!!!!!!! :D

Leo: holnap várlak a zebrás teszt fotójával! :wink:

Később jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

Leo: holnapra ezerrel mennek a drukkok, tesódnak meg a babaragik! Ügyik legyetek ám!!

Pbj: elsőre jöttek össze az ikrek, Ez az infó nekem kimaradt. Hát ezt anno nagyon ügyesen csináltátok.

Keny: mi is januárban fagyizunk :)

Amina: furcsa érzéssel olvastam vissza a hétvége történéseit. Bár nem ismerem a teljes storyt, ami Veletek eddig történt, így nem is tudom, hogy 3. lombik után miért adjátok fel, de megértelek és szívből kívánom, hogy mielőbb megkapjátok a kis öribabátokat.

De azért ugye mi itt lányok továbbra is hiszünk a lombik intézményében????? Mert én az 1 sikertelen lombik után, azt szeretném itt olvasni, hogy gyerünk tovább, mert igen is jó helyen vagyunk és nekünk itt lesz saját lombik babánk!!!!

Mi hétvégén elvonultunk egy kicsit kettecskén. Jó volt és meglett a hatása is, mert piri ma reggel úgy beköszöntött, mint a niagara vízesés... a tisztulási folyamattal elindult a felkészülésünk a januári fagyira. :)
roni34

Sziasztok,

Irises - köszöönm :-)

Tesómnak elviszik 5 napig, szerdán kapja vissza őket.

Most megyek progi szurit kapni.....brrrr
leo50

Sminti: holnap nagy nap lesz! Gyele lsz a részletekkel, mert legalább annyira örülünk és várunk Titeket, mintha csíkos teszttel jönnél :D !
roni34

Roni, igen elsőre sikerültek és az is adjon nektek erőt, hogy ők csak 4-4 sejtesek voltak és csak két naposak.... nem vitték őket tovább.de legyek én a példa erre :lol:
Én hiszek a lombikban még úgy is hogy idén kettő nem sikerült ( bár lehet hogy most azt mondjátok, hogy nekem már van kettő és így könnyen beszélek, amiben lehet némi igazság, de én akkor is hiszek :) És ti is tudjátok nagyon sok példa van hogy csak az x jön össze, de a lényeg hogy így siekrülhet :lol:
pbj12

sziasztok,
megjöttünk az első konziról, Kováts doktornő egy tünemény!!! Nagyon szimpatikus, emberséges, céltudatos.
Jövő hét kedden megyünk uhura, akkor megnézi a mai hormonlabort, meg lesz Apának spermiogram, nekem citológia, aztán ezek függvényében megbeszéljük a következő lépést. Ha minden oké, akkor JANUÁRBAN MÁR INDUL IS A PROGRAM :lol: :lol: . Én is így szerettem volna, most két hónap pihi, aztán azt hiszem kész leszek egy újabb próbálkozásra :P . De ha addig spontán jön kistesó, hááááááááááááát, én leszek a legboldogabb!!!!!!!!!!!!!

Pbj,
de jó, hogy elsőre sikerültek a fiúk!!!!!!!!!! Megkérdezhetem, hogy miért nem folytattátok az inszemeket???
Hát, akkor nálatok lesz ám izglaom karikor!!!! De jó, reméljük jóóóóóóóó híreket hoz az új év!!!!

Sminti,
Roni nagyon szépen írta, olyan lesz a holnapi nap, mintha kétcsíkost hoznál!!!! sok sok boldogságot kívánunk az új életetekhez!!!!!

Anima,
emelem a kalapom előttetek!!!!!!!!! Nagyon drukkolok nektek, hogy minden simán menjen és minél előbb jöjjön az öribaba!!!

Roni,
akkor látom, már nektek sincs sok a fagyiig!!!! Szuper, reméljük az új év mindenkinek meghozza a várva várt sikert!!!!

Leo,
ujjaim csuriban neked holnapra!!!!!!!!!!!! Tesódék hogy hogy 5 naposat kapnak vissza?? Ez mitől függ???

Keny,
most látom, hogy Te is januárban fagyizol :P :P húúúú, lesz itt babaeső!!!!!!!!!

Baba,
a tőzegáfonya kapszulát már próbáltad??? Nekem bevállt!!
Vendég

Tnati, tőzegáfi kapsz.t szedek, meg fokhagymakapszulát, napi 1 csésze tőzegáfi Naturland tea, sok ásványvíz. Gynophylus kúp és Bepanthen kenőcs. Ezek a harci eszközeim, mind bevetem egyszerre.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Na látom, eseménydús lesz az új év. Én is majd januárban megyek vissza újabb konzultációra és be vagyok írva februárra lombikra. Remélem, hogy a valentin-nap hoz valami meglepit. ;) Tényleg.. anno mi valentin-napon házasodtunk össze. :)

Leo - hatalmas drukk neked holnapra! Csak délután vagy este tudok majd jönni, de nagyon drukkolok! és a tesódnak is! +++

Pbj - juj.. az angyalka hoz talán nektek majd valamit a fa alá? Nagyon szorítok, hogy sikerüljön két kislány. :P

Tnati - szuper.. akkor ti nagyon gyorsan haladtok. Január mindjárt itt van. Lehet, hogy majd talizunk a Kaáliban.

Sminti - na mizújs a kis szőke kékszemű herceggel? :)

Baba - sajnálom a hüvely-problémákat.. :( remélem, hogy gyorsan elmúlik és kétcsíkos lesz a teszt!

Roni - Neked pedig nagy drukk a januári fagyibabákhoz. :)

Puszilok mindenkit!
kuglica

Tnati – attól függ, hogy a biológusok úgy találják-e, hogy megélik kint az 5 napot, elvileg nagyobb az esély statisztikailag a terhességre, nekem Lea 3 naposból sikerült és az első ikerterhesség is…….úgyhogy ez sok mindentől függ

Baba – remélem hamarosan rendbejössz

Pbj – én szívesen megtörném hidd el….majd holnap meglátjuk
leo50

Roni nekem is egy lombik volt eddig. Szerintem is hinni kell benne, nekem pl. két ismerősömnek is elsőre sikerült. De valahogy mégis nehéz néha... De igen, azért vagyunk itt együtt, hogy szurkoljunk, biztassuk egymást.

Roni drukk a januári fagyihoz.

Leo +++++++++++++++++++++++

Baba tudom ez olyan ...Én felfázással küszködöm folyton. Mostanában nem volt, de már leülni sem merek sehová...Remélem az egyszerre bevetett csodaszereid hatni fognak.

Pbj hajrá fagyi, remélem hamarosan összejön Nektek a kistestvér(ek)!

Mindenkinek szép jó éjszakát!

irises

Csajok, sajnos ez most nekem sem sikerült, a tesómon a sor...
leo50

Leo, ne máááááááááááááááár!! :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Leo, nem hiszem el.....én úgy bíztam benne :( :( :( , hányadik napon vagy ma???
pbj12

Leo: :( :( :( en annyira biztam hogy megtorod a szormoru sort
de ez meg csak a 10. nap? nem? ölellek

Pbj: "hatterbol" vagyok en, drukkolok nagyon mindenkinek ;)
(es koszonom oops: )

Roni: persze, hogy hinni kell a lombik intezmenyeben es nagyon drukkolok nektek is a tovabbhaladashoz!
Midenkinek mas a tortenete es multja, mas okokbol vagyunk meddok. Nekunk tobb okunk megvolt, hogy igy dontottunk, es az mi szemunbe nem feladtuk, hanem mas utat valasztottuk, es meg a jovoben kihasznalhajtuk a megmaradt 2 lehetoseget.

amina09

Leo: basszus... Ezt nem hiszem el :cry:

Leo Tesó, Pbj, rajtatok a sor!

(Miért van itt most ekkora hiány babákban??? Vki végre lepjen meg minket egy jó hírrel, olyan is lehet, aki csak zugolvasó, csak végre legyen már egy kisbaba/ánk!)

Lenne néhány kérdésem:
1, a lombik után úgy jött meg piri, ahogy még soha életemben. 2 napja nagyon vérzek és egy kicsit pánikolok is. Sztetek ez normális?
2, Meg kéne csináltatnunk a kromoszóma v. kariotípus vizsgálatot, illetve nálam alvadási készség vizsgálatot is. Ezt Ti hol csináltattátok meg. Lehet ezt TB alapon, vagy csak magán úton. Ha TB-s akkor kitől milyen beutaló kéne hozzá?

Előre is köszi a hsz-at.
roni34

ez 12-ik nap.....és tuti biztos nem sikerült
leo50

leo :cry:
nani72

Sziasztok Lányok!

Leo,
jaj neeeeeeeeeeeeeee!!! :cry: :cry: Annyira bíztam.... :cry:
Nagyon sajnálom. Tesódank mennek a drukkok. Hátha ő hoz egy zebrát nekünk.

Sminti,
gyere a hírekkel!!!! Várunk! :lol:

Amina,
örülök, hogy így döntöttetek, és a lombikot is kihasználhatjátok. Én úgy gondolom lesz öribabátok és vérszerinti babátok is. :lol: :lol:

Babim,
mielőbbi javulást neked! ++++++++++++++++++

Puszi,
hogy vagy?
:lol:

Bols,
Drukkok mennek!!!! Én lehet, hogy láttalak még nyáron a Kaáliban. Szerintem akkor kaptad vissza a babákat, és minden időpont egyzett azzal amit itt leírtál a lányoknak. :lol: Ja és onnan volt még feltűnő, hogy az ajtónál váltottál pár szót Harcikával. :wink: Szóval drukkkkkk! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Az új évben babaeső lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Leo: a fenébe!!!!! :twisted:

LeoTesó: mutasd meg!!!!!!! ++++++++++++++++++

Roni:
1. Normális. A köv. ciklusodban már rendes mensid lesz.
2. Tb-s-en is lehet, de igen körülményes, nem mindenki adhat beutalót. Nekem senki nem akart, így az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban csináltattam meg, nem olcsón. :roll:

Lili: köszi jól. És ti? :P

Sminti: nagyon várlak!!! :D

Szép napot!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Csajok köszi!

Dokim berendelt holnap vérvételre, amit úúúútálok, mert sosem tudnak megszúrni.

Remélem a tesómnak sikerül, 2 blasztót fog visszakapni szerintem :-)

Sminti - már nagyon kiváncsi vagyok!
leo50

Leo,
:(
tesóblasztók ++++++++++++++

Roni,
Istenhegyin csináltattam én is, 12rugó/fő, apával együtt érdemes.

sok vérzés stimu után belefér (bár nekem volt, hogy épp kevesebb volt, passz)

angel37

Hahó Lányok! :P

Amina,
ölellek!!! :oops: És szívből drukkolok, hogy hamar kapjatok öribabát!!!!

Leo,
teszteltél? :roll: :oops: :(
azért felmégy holnap?
Tesódnak drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
hogy vagy?

Bols,
szia :D Drukkkk10000rel!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Cupp Mindenkinek, megyek, mert nyöszörgünk...

tillidian

Sziasztok Csajok!

Sokat hezitáltam, hogy elmondjam e nektek a csoda hírem, de nem bírom magamban tartani lesz ami lesz, babona ide vagy oda!Megtöröm a pechszériát ugyanis, vasárnap reggel pozitívat teszteltem, ott álltam a fürdőszobában és nem hittem a szememnek, 2 év meddőségi kezelés stb...és spontán megtörtént, azt gondoltam biztos rossz a teszt(még a Kaáliba kaptam 25-ös), irány a patika újabb teszt 10-el, még erősebb csík.Ma reggel újabb 25-ös teszt 2x olyan erős mint a vasárnapi :lol:.Vérzés sehol, de még barna sem, kicsi görcsök itt ott.Ma voltam UH-on privátba, de nem a nődokimnál mert Ő csak 1 hét múlvára vár, de én nem bírtam magammal.Sajnos még nem látszik a petezsák, hiszen csak 2 hete lehetek terhes.12 mm-es a mnykh,és a jobb petefészekben ott a sárgatest:)Tudom a fogantatás dátumát is hiszen írtam, hogy a vetélés utáni ellenőrzésen a 23.cn-on látott a dokim egy 19mm-es tüszöt a jobb oldalon(ott ahol van még 1 béna vezetőm), de erre álmomban sem gondoltam volna.Totál fosok nehogy ez is méhenkívüli legyen.Hát így állunk :lol:

KépKép

Kép
keny

Hűűűű Keny, ez nagyon szuper hír!!!!! Remélem minden rendben lesz!
leo50

Jajj, KENYYYYYYYYYYYYYY! Szuper! Hatalmas drukk és szorítás!++++++++++++++++++++++++++++++puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Kenyyyyy: annyira boldog vagyok! Csodák márpedig léteznek!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Babim: tesztelj te is egy +at kérlek!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Keny,
ez aztán a meglepetés! :lol:
nehogymár méhenkívül legyen!! az most nem történhet meg!

fagyik meg majd egyszer kistesónak! :wink:

angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?