sziasztok,
megjöttünk az első konziról, Kováts doktornő egy tünemény!!! Nagyon szimpatikus, emberséges, céltudatos.
Jövő hét kedden megyünk uhura, akkor megnézi a mai hormonlabort, meg lesz Apának spermiogram, nekem citológia, aztán ezek függvényében megbeszéljük a következő lépést. Ha minden oké, akkor JANUÁRBAN MÁR INDUL IS A PROGRAM
. Én is így szerettem volna, most két hónap pihi, aztán azt hiszem kész leszek egy újabb próbálkozásra
. De ha addig spontán jön kistesó, hááááááááááááát, én leszek a legboldogabb!!!!!!!!!!!!!
Pbj,
de jó, hogy elsőre sikerültek a fiúk!!!!!!!!!! Megkérdezhetem, hogy miért nem folytattátok az inszemeket???
Hát, akkor nálatok lesz ám izglaom karikor!!!! De jó, reméljük jóóóóóóóó híreket hoz az új év!!!!
Sminti,
Roni nagyon szépen írta, olyan lesz a holnapi nap, mintha kétcsíkost hoznál!!!! sok sok boldogságot kívánunk az új életetekhez!!!!!
Anima,
emelem a kalapom előttetek!!!!!!!!! Nagyon drukkolok nektek, hogy minden simán menjen és minél előbb jöjjön az öribaba!!!
Roni,
akkor látom, már nektek sincs sok a fagyiig!!!! Szuper, reméljük az új év mindenkinek meghozza a várva várt sikert!!!!
Leo,
ujjaim csuriban neked holnapra!!!!!!!!!!!! Tesódék hogy hogy 5 naposat kapnak vissza?? Ez mitől függ???
Keny,
most látom, hogy Te is januárban fagyizol
húúúú, lesz itt babaeső!!!!!!!!!
Baba,
a tőzegáfonya kapszulát már próbáltad??? Nekem bevállt!!