Új privát üzeneted érkezett!

Mares
igen, holnap tali, azt mondtad te is ráérsz :wink:
A tesztre rá kell legyen írva, hogy milyen...valahova...vagy az oldalára, vagy a tájékoztatóra.
Gondolom azt akkor reggel lövöd el :wink:
Drukkolok nagyon, hogy már erősödjön végre 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tetőő 8) :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares, bocsi, de szerintem kár volt venni, hidd el, hogy holnapra erősödne a 10-es is. De mindegy, tesztelgess, aztán örülj végre, mert megharaplak!

Nekem sosem hisz senki :cry: Amúgy milyen fajta teszt, lehet, hogy meg tudom mondani, milyen érzékenységű.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillagom,

dehogy , hiszek én neked, csak leginkább én nem hiszem el amit látok :D
most délután is csinltam tesztet ( persze a tiedet) és talán ez most még erősebb is mint a reggeli, pedig nem 3 óra pisivisszatartás után csináltam :D

szóval , hiszek neked, csak óvatos vagyok, a biztosra megyek :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

tetőőőőő :D ez csakis jót jelenthet, tehát so sok megagiga tüszőt :D

naná hog yholnap tali... :D hánykor? hol?
aztán igen, a telóva fényképezek, mert minden fránya elem lemerült és a gépet nem tudom használni :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

eztet csináltam most :D jó homi a kép..... :oops:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

szasztok!

Mares: higyj már végre a szemednek, én hiszek az enyémnek és látom a csíkokat! Grat neked :D
lujzedli

Lujzi

látomk, néha meg nem látom :D sztem meghibbantam...

fentebb olvastam, hogy írták: gyere máskor is!! igenis gyere, és az se baj, ha éppen depike vagy, Betty tudja, én aztán tudok very-depi lennni :D majdnem eljött ide és "felpofozott", hogy térjek már észhez :D - uram erre mondani - > ilyenek a nők

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok lányok:-)

Köszi,hogy gondoltatok rám:-)
Visszatértem.Pénteken megműtöttek,és szombaton már haza is jöhettem:-)Szenvedés ezerrel,mert nagyon fáj:-(Szerdán megyek kötözésre,meg pajzsmirigy vérvételre,majd szurkoljatok, hogy rendben legyen:-)Aztán remélem nagyon hamar jön a baba is:-)
Kfmares: Nagyon GRATULA,ez teljesen pozitív:-) :D
Vendég

Chris,

a műtét gyors volt!!! szegényem, gondolom hogy fájhat..... szerdán kötözés, és mikor lesz totálisan jó?
mindenféle kezem meg mindenem keresztben , hogy a pajzsmirigy jó legyen!!! - > aztán gyere baba-gyere!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag
Igen klassz kis estenk volt bar kicsit unatkoztam mert ugye mi meg ujak vgyunk igy nem sok emberrel beszelgettunk..; :oops:
Viszont kicsinositottam magam es bevagodtam apacskanal megint :wink: Most mintha kicsit osszerazodtunk volna megint 8) Mikor hazamegyek mindig ez van...kicsit hozzaszokik az egyedullethez aztan hozzakell szoktassam,hogy nincs egyedul :twisted: De ma megtortent es atbillent vegre ennek orulok ngyon.Azota is :D

Milyen
Ez csak atmeneti allapot...ilyenkor kari tajan jobban ramjon :roll: talan azert mert az exem karikor jegyzett el :oops: De mar tulvgyok rajta 8) Sajnos az en parom nem tartja fontosnak azt a franya papirt...es anyukaja irta nekem ,hogy ez valahol nekik is koszonheto...merthat amilyen peldat otthon latott nem is csoda...szerinted...ha mar az anyja ezt mondja nekem :? :roll:

Mares
Ez tuti pozitiv 8) Gratula :!: Az Lh teszten talan azert rosodik jobban mert az nem a hcg-t mutatja ki hanem csak egy hasonlo hormont allitolag.... :roll:
Meg egy kis segitseg:
Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10 u/ml
Rapi preg corax: 20 u/ml
Rapi preg direct: 20 u/ml
Gabriel: 20 u/ml
HCG: 20 u/ml
Clear blue: 50 u/ml
Medi-lab: 25 u/ml

Betty
Tenyleg nem ertem a buktat :oops: most,hogy mondod...es idom se volt utananezni :? Vilagosits mar fel lecci es holnapra hipermegadrukkok 8) Kép

Vikus
Korai petefeszek kimerultseg...ez egy allapot...nem betegseg igy nincs gyogymod se ra :? Mindenki egy megadott petevel szuletik es azt hasznalja elete soran...en valami oknal fogva kevesebb petevel szulettem,mint a normal ember igy joval elobb kifogyok belole :? 32eves vgyok es talan kb40-45korul(kinek epp mikor kezdodik el) kene normal esetben itt tartani :?

Chris
Irtam neked visszabb olvastad?vgy elokeresem megint mert pont mentel a korhazba :roll:

Lujzi
Remelem minnel hamarabb rendbejossz lelkileg...tegnap meg lattam,hogy irtal nekem valahol de ma mar nem talaltam :oops:

Csibuc
Olvastad mit irtam neked 2oldallal elorebb :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mares!

Hiper mega gratula! Nagyon örülök. :wink:

Chris!
Ez lapar volt? Én már most is szurkolok Neked. Gyógyulgass, remélem, a vérvételed is rendben lesz. :wink:

KépKépKép
bikfy

Bri!

Pont most akartam neked írni. Láttam, hogy ma keveset jöttél. Mi a helyzet?

KépKépKép
bikfy

Betty, Mares!

Ti holnap taliztok? De jó nektek. :wink:

KépKépKép
bikfy

Bri,

az azért jó hír, ha apival ismét kicsit közelebb vagytok egymáshoz... sajnos amit írtál, hogy anyukája milyen példát mutatott, néha azért azt hinném, hogy ha a gyerek látja a nem jó példát, talán ő majd másképp cselekszik.... kívánom, hogy így tegyen már, és lássa be, ha a szeretett nőnek ez fontos, akkor igenis tegye meg... még ha ez csak egy papír akkor is! én szurkolok, hogy megjöjjjön az esze.....

amit írtál Vikusnak: korai petefészek kimerültség.... mamám 36 évesen már nem menstruált.... nem is értem miért ilyen a világ.... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Most mi a szitu? Mindenkit elriasztottam? :shock:

KépKépKép
bikfy

bikfy: nem lapar volt, felvágták a bal bokámat mindkét oldalon kb.15-15 cm-re,kivettek 8db.csavart,és egy lemezt:-(

bridget: Köszi,most olvastam el.Jó magas neked is.Te mit szedsz rá?
Vendég

Bikfy,

igen, remélem, bár még várom Betty-t, hogy időt mondjon :D jaj, én is várom, már hogy talizzunkk, és annyira szurkolok neki a giga tüszők miatt!!! :D

a halk gratulációt elfogadom, de mindent csak halkan, mert korai... :D de én azért vigyorgok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csajszik, csak gyorsan, 20:00 után jövök még, és reagálok...most megnézem az áll az alkut :oops: :P :lol:
Cupp :!:

betty615

Bettym,

rendben, áll az alku ... :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris!

Jujj, te szegény! Mit csináltál? Félreléptél? :lol: :lol: :lol:

Betty!

Én is nagyon szorítok a tüszőcskék miatt. Küldöm energiáimat.

Mares!

Ne izgulj, azért ezek a tesztek nagyon bíztatók. :wink:

KépKépKép
bikfy

Betty!

Rendben, nálam is áll... :lol:

KépKépKép
bikfy

köszi az invitálást, vagyok-vagyok, néha depisen néha nem.
Bri: neked azt írtam, azt hiszem, hogy sajnálom a dolgot, de
szorítok nagyon és tisztellek ezért,amit csinálsz.
Valahogy most ennyi jut eszembe, de lehet, nem is ezt írtam, de valami hasonlót.

rólam: annyira görcsöltem ma, és ráadásul 9órát voltam melóhelyen, mert csoporttréning volt, azt hittem,ki sem bírom. MEg még túlórázom a szabadnapomon, úgyhogy a héten egy napot leszek itthon :?
Ami jó hír,hogy ha már a baba ügyben nem is, a munkában eredményes vagyok, ma kaptam 50ezer ft jutalmat, előző hónapban is kaptam,akkor többet. Most már csak ez vigasztal. Legalább meg tudom venni a mobilt, amit kinéztem magamnak.
lujzedli

Lujzi,

grat a juti-pénzhez!!! ez egy jó jel, pénz után babának kell jönnie-nem??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

hát lehet, bár most ezen nem jár az agyam, hanem azon,hogy átvészeljem a karácsonyt sírás nélkül.
lujzedli

nem fogsz síííííííírni, mert mi itt leszünk veled :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

No itten vagyok :lol:

Mares
na látod ez a kép már azért sokkal jobb, és láthatóan sötétül az a csík :!: No para :!: 8)
Holnap 8-ra megyek, aztán csörrentelek...felébredsz már olyankor :roll: :?: :lol:
Nemtom hova menjünk, az Árkádba nagy a hangzavar, az ember alig hallja egymást, de majd kitaláljuk :wink:

Chris
örülök, hogy rendben vagy, gyógyulgass továbbra is, és szerdára megy a drukk neked ezerrel :!: Kép

Bri
örülök, hogy apácskval összerázódtatok :!:
Köszike a drukkokat holnapra, eltettem :!: 8)
A többit priviben :P

Bikfy
ja-ja, Maressal fogunk holnap talizni UH után.
:wink:
Köszi az enerdzsit tőled is :!:

Lujzi
50 rugesz :o :?: Az kajak jóó :!: :P
Remélem örülsz neki, hogy meg tudod venni a telót ebből :wink:
Éés ne légy depis, árt a szépségednek :!:

betty615

Bettym,

szeirntem 6kor kelek ismét, így fent leszek, de számold bele, hgoy Mislenyből kb 20-30 perc míg odaérek... de lehet kevesebb is, közlekedéstől függ....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Puszka, mindenkinek!

Jóéjt!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bikfy
Nem sok...felkeltem beszeltm anyuval...aztan leultem irtam...aztan jott az uncsitesom skype-ra akkor vele beszeltem...aztan megakartam irni meg a masik topikba is erre akkor meg telefonom volt az egy ora :x Most ettem es vegre irtam a masik topikba es visszaneztem...tudod rossz az idoeltolodas miatt mert en 11kor keltem ma is az otthon mar delutan 5 es azert nem mindig tudok egybol gepre ulni :?

Chris
Most kuldott a dokim gyogyot akarom mondani a dokim felirt anyu kivaltotta es mar uton van 8) Nem tom a nevet mert van ra tobb fajta :roll: de nekem azert magas mert bezavart a lombik :? szal elotte nem volt magas....te mikor mesz?vgy mikor lesz eredmeny? :roll:

Mares
Igen ez mar kellett nekem ngyon jo erzes volt vegre ugyanolyannak lenni mint mielott elmentem.Nehez ezt megmagyarazni de a parom elegge maganak valo es nehez eset...egy igazi vadlo volt...mire betortem..huhhh :lol: es mikor kicsit hazamegyek o elvan azal nincs gond csak megszokja hogy nem vgyok itt... :twisted: szal vissza kell razodni...es ez megtortent 8)

Anyukajaeknal azt latta,hogy hiaba hazasok nem minta szulok es hat a hazassaguk is...na jah...de persze meg egyutt vannak...ezert o sajna nem a hazassag hive... :roll:

A menzi elmaradasa nem mindig a korai petefeszek kimerultseg miatt van...nekem pl van menzim :shock:

Lujzi
Ne hari tenyleg nem talaltam ma az irast :oops: de koszonom a szep szavakat ez igazan megtisztelo :) 8) :wink: Paroddal vannak problemak? :roll: Azert kicsit meselhetsz..hat ha jobban is esik ha kiadod meg talan megtudunk kicsit nyugtatni :roll:
A pluszpenzhez meg gratulaaa :D Ugyi vgy 8)

Betty
Maj minnya nezem a prividet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mares
Neked meg ilyet holnapraKépvgy ilyet Kép mind1 csak Kép legyen :D :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

5-kor kelés, én is lépek :!:
Kép

betty615

Most nézem, még csak 9 óra :lol:
Mindegy, Benkőig akkor még maradok :lol: 8)

betty615

Betty
Ez a csibes ari :D Te gyartottad :shock: Benkore en is kivancsi vgyok de majd megnezem a neten holnap vgy kicsit kesobb :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Képzeld a neten találtam :o :!:
Valami Betty nevezetű rakta fel a photobucketba a képek közé :lol:
A Benkő először nem tetszett, de ahogy a nők ölik egymást egy ilyenért, egyre jobb :lol: :lol:

betty615

Sziasztok csajszik!

Bri: olvastam, csak nem igazán tudtam még mit reagálni rá..... :? Kaka egy napom volt, esz az ideg most rendesen, pedig ponthogy nem kellene. Volt munkahelyem ugyanis hetek óra ostroolt, hogy valamilyen együttműködést építsünk fel a nyáron történtek ellenére. Addig szekáltak amíg hosszú gondolkodás után azt mondtam, hogy beszéljünk 1-2 ügyféllel és meglátom. Ma volt a találkozó a kulcsügyféllel, hát ne tudd meg mekkora blama volt ez nekem :evil: :evil: :evil: Most viszont addig nem nyugszom amíg meg nem mutatom, hogy velem nem lehet így szórakozni kétszer egymás után. A következő hetekben elkezdem szépen tudatosan felépíteni az új dolgaimat, amikkel egy kicsit gatyába rázom az elvesztegetett dolgokat. Komolyan mondom tüzet tudnék okádni, ennyire ostoba és a lényeget nem látó emberekkel még nem találkoztam, mint a volt főnökeim. A végén még az ügyfél vigasztalt, hogy ezekkel jobb nem foglalkozni............ :twisted:

chris: sajnálom hogy fájdalmas a lábadozás, de innentől már csak felfelé visz az út a lejtőn :D

lujzi: grat a bónuszhoz, aztán szép telefont venni ám :D

mares: a tesztek egyértelműek, szerintem :wink:

bikfy: szijja itt ismét, elkezdted már a merckformin-t?

betty: holnap tali, de jó Nektek... Drukkolok a holnapi uhu-hoz.:)
Vendég

Na, jó, téllleg mentem :!:
Kép

Csibuc
köszike :wink:

betty615

Juj Betty, azért remélem nem ástad így el magadat! :shock:

Kellemetes nyugodalmas jóéccakát!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jóreggelt Minndenkinek!

Mindjárt talizok Bettyvel, részleteket majd hozom utána :D

Chris,

néha engem is dühít, de látod, sajna vannak ilyen emberek, és borzalmas, hogy nem látják, miket tesznek, vagyis milyen butaságokat....

Bri,

nagyo szorítok, hogy a vadlovad bekes csodor legyen, es a kis draga kancajat nagyon nagyon ertekelje!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Köszi a drukkokat:-)

Kfmares: köszike neked is. Remélem hamar meglesz az eredmény,és JÓÓÓ lesz:-)
Talán még 1-2 hónap,és "jó" lesz a lábam.

bikfy:nem léptem félre:-)rámesett egy 600 kilós ló:-)

bridget: azért voltam kíváncsi,hogy milyen gyógyszert kaptál,mert engem 3 hónapig kezeltek rossz bogyóval:-(
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Mares, remélem erősíted azt a csíkocskát!! Mára jó talit. De nagyon mennék én is. :wink:

Csibuc!
500 mg Meforalról emelt a dokim 1500 mg Mercformin XR-re. Most szoktatom át magam, azt mondta, jó lenne 2 hét alatt megemelni. Most 750 mg-nál tartok, de eddig semmi bajom tőle. Remélem, így is marad.

Betty!
Ez a csodacsibe nagyon édi. Mára 1000 millió drukk.

Bri!
Jó szórakozást mára a Benkőhöz. Nem árulok el előre titkokat, de ha nálam egy randin ilyent evett volna, hát mattra pofán vágom.

Ma hősként ünnepeltetem magam, mert összeszedve minden bátorságomat, beadattam az 1. Gynevac-ot. Kibírható volt. Az a bánatom, hogy még régebben kaptam ugyanígy fenékbe B vitamin injekciót és az nagyon fájt. Azóta reflex szerűen úgy befeszítem a combomat, ha tű közelít felé, hogy a beton kutya f.....sza hozzá képest. Na mindegy, lényeg a lényeg, túl vagyok rajta. Már csak 4 van hátra. :D

KépKépKép
bikfy

Bikfy
hát jöhettél volna, csak kicsit messze vagy :roll:
Egyszer úgy taliznék mindenkivel, tök jó lenne...jóóó sokat hülyülnénk :lol:

Mares tesztjeit lefotóztam, minyá hozom is, csak le kell kicsinyítenem a képet...

Szal, nagyon köszönöm a drukkokat, sorolom, mi van :
Bal oldal: 5db. 1,6cm-es, 3db. 1,7cm-es, 1db. 2,2cm-es, 1db. 2,7!cm-es.
Jobb oldal: 4 db. 1,6cm-es, 3db. 1,7cm-es, 2db 2,2cm-es.
Tehát összesen 19 db tüszi :lol:
Már nagyon nyomnak :D
Ma éjfélkor ovitrelle-t be kell böknöm, és csütin, azaz holnapután punkció, 1/2-8 -ra kell mennünk reggel.
Ma már nincs gonal, 1 deca megy még, és kész :D
Kép

Ezer köszönet mindenkinek a drukkokért :!: :!: :!: :wink:

betty615

Mares tesztek:

Kép

Negatívban:

Kép

betty615

Buta buta gép buta buta internet!!!!

Jaj, de szerettem volna én mondani nektek, hogy taliztam Betty-vel és hogy mi a hír, de hát már itt van és elmondta, és szerintem ezek nagyon jók!!!!

Drukkkkk Betty Drukkkk

Bikfy,

Te és Betty is hősök vagytok, hogy bírjátok magatokat szúrni :D Gratula értek, és meg is lesz az eredmény, ahogy Betty-nél is!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali!

Betty, gratula, nagyon szépen megérlelted tüszőidet, sok-sok további drukk neked :wink:

Mares, most már tényleg kár izgulnod, ennél nem lehet egyértelműbb a várandósságod ténye, ott a baba, és slussz passz, vili? GRATULÁLOK!!!
Kép

esthajnalcsillag

betty: szuper hírek... Elhiszem hogy nagyon nyomnak, jó ég ennyi tüsző :D

mares: szerintem is egyértelmű, babóca a pociban. Dokiidőpont?
Vendég

CSillag,

nagyon köszönöm, de én csak "halkan" MEREK örülni, mert még korai nagyon... - apának mondtam is, hogy a héten hozzon nekem tőled még teszteket, mert úgyis megy pestre :D tudom, nem vagyok normális, de biztosra szeretnék menni......

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, minek még az a teszt? :shock: :lol: Te tudod szivi, de szerintem nem kell már tesztelgetni, hiszen nem jött meg időben a piri, a hőd csodásan fenn, teszted pozi, mi kell még? :wink:
De ha te úgy érezd jobban magadat, hogy még nyomatsz pár zebrásat, hát legyen, majd írdd meg, mikor jön urad és parancsolód :) Amúgy hogy vagy? Pocid nem bibis? Görcs, szédülés, hányinger, puffadás, cicifeszkó, fejfájás, hasmenés, vagy hasonló kellemetes tünetek? :P

esthajnalcsillag

Csibuc,

sajna dokim külföldön van, december 7-én jön haza...
Betty tüszőinek a méretét és számát én sem hittem el... ott mutattam neki a kezemmel, hogy majdnem 3 cm az nagyon nagy!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag,

igen, kissé dilis vagyok, és még azt sem hiszem el , amit már mindenki lát, ez van, én ilyen kis hülye vagyok...

hőm: ma mondjuk csak 36,9
egyéb tünetek.... : elvagyok, mindjárt alszok,... :D , cicik, úristen, az elmúlt 31 évben ekkorák nem voltak :D és nyáladzok, mintha mindig éhes lennék :D meg kicsit hasim felpuffadt.... feszít néha a gatya

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?