Csillag
Igen klassz kis estenk volt bar kicsit unatkoztam mert ugye mi meg ujak vgyunk igy nem sok emberrel beszelgettunk..;
Viszont kicsinositottam magam es bevagodtam apacskanal megint
Most mintha kicsit osszerazodtunk volna megint
Mikor hazamegyek mindig ez van...kicsit hozzaszokik az egyedullethez aztan hozzakell szoktassam,hogy nincs egyedul
De ma megtortent es atbillent vegre ennek orulok ngyon.Azota is
Milyen
Ez csak atmeneti allapot...ilyenkor kari tajan jobban ramjon
talan azert mert az exem karikor jegyzett el
De mar tulvgyok rajta
Sajnos az en parom nem tartja fontosnak azt a franya papirt...es anyukaja irta nekem ,hogy ez valahol nekik is koszonheto...merthat amilyen peldat otthon latott nem is csoda...szerinted...ha mar az anyja ezt mondja nekem
Mares
Ez tuti pozitiv
Gratula
Az Lh teszten talan azert rosodik jobban mert az nem a hcg-t mutatja ki hanem csak egy hasonlo hormont allitolag....
Meg egy kis segitseg:
Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10 u/ml
Rapi preg corax: 20 u/ml
Rapi preg direct: 20 u/ml
Gabriel: 20 u/ml
HCG: 20 u/ml
Clear blue: 50 u/ml
Medi-lab: 25 u/ml
Betty
Tenyleg nem ertem a buktat
most,hogy mondod...es idom se volt utananezni
Vilagosits mar fel lecci es holnapra hipermegadrukkok
Vikus
Korai petefeszek kimerultseg...ez egy allapot...nem betegseg igy nincs gyogymod se ra
Mindenki egy megadott petevel szuletik es azt hasznalja elete soran...en valami oknal fogva kevesebb petevel szulettem,mint a normal ember igy joval elobb kifogyok belole
32eves vgyok es talan kb40-45korul(kinek epp mikor kezdodik el) kene normal esetben itt tartani
Chris
Irtam neked visszabb olvastad?vgy elokeresem megint mert pont mentel a korhazba
Lujzi
Remelem minnel hamarabb rendbejossz lelkileg...tegnap meg lattam,hogy irtal nekem valahol de ma mar nem talaltam
Csibuc
Olvastad mit irtam neked 2oldallal elorebb