Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs,
ez nehéz lesz biztos, de ezekre a dolgokra ne is gondolj. Én is elbőgtem magam persze, ez normális :roll: . De majd meglátod annyira jól fogja magát érezni Bogi, sokat tanulnak, lesz kis barátnője, tele lesz mindig élményekkel.... Hannát meg sem tudnám itthon kötni, annyira szeret járni oviba.
Milyen az a duplo házikó :roll: ?
Kicsit változtak a dolgok, most úgy van, hogy Hanna nem jön. Anyukám felajánlotta, hogy elvállalja arra a 4 napra, mi csak pihenjünk, kapcsolódjunk ki. Elgondolkodtunk rajt és lehet, hogy tényleg így lesz a legjobb. Lelkiismeretfurdalásunk van ám, kicsit talán most önzők is vagyunk, de ez annyira megjár most nekünk :oops: :oops: :oops:

Hajni,
nagyon ügyi vagy, ez már igazán szép teljesítmény, gratulálok :D . Szerintem ez lesz az út a baba felé.

Kép

Kép
ranita1979

Egyszer már be is jöhetne :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Kacsi! Jöttem zebrás tesztet csodálni!!! Drukkok mennek ezerrel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kacsi, teszt? Drukk++++++ :)

Mai hő 37.... :)
mókica

Na sziasztok! Mi indulunk az oviba! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

Vicky szoritok hogy Barbara meg jo sokaig a helyen maradjon.

Kacsi?

Lucuzs sok sikert.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot, nagyon aranyosak vagytok! :)
Reggel még csak vérvételen voltam, délután, mikor megyek uh-ra, akkor lesz meg az eredménye. Egyébként most tényleg nem reménykedem egy kicsit sem, szóval az esélytelenek nyugalmával megyek délután.

Lucuzs!
Ügyesek legyetek az oviban! Meglátod minden rendben lesz! Ügyes lány a Bogi! :)

Móki!
Szép hő, csak így tovább! :)

Vicky!
Vigyázz magatokra, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Hajni!
Nagyon ügyes vagy a fogyással! Meglátod, így majd helyrerázódnak a dolgok!

Ranita!
Lemaradtam valamiről? :shock: Hová utaztok?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jöttem, elkapott az influenza!De már kezdem kikúrálni magamat.Legalább átesek rajta, mire kezdjük a lombikot!
És Lányok!
Mához 2hétre adom be az első szurit!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P

Hajni,
nagyon büszke vagyok rád!Igazán ügyes vagy!Csak így tovább!
És hidd el, ha a jó úton haladsz, a baba sem fog sokáig váratni magára! :wink:

Móki,
gratula a péhez! :D Remélem apácskával rádolgoztatok! :wink:

Lucuzs,
hidd el, jó lesz az ovi Boginak!
Drukkok mennek!

Kacsi,
várom a híreket, és azért én drukkolok nektek!

Ranita,
hődet nem méred mostmár?

Vicky,
drukkok, hogy kislányotok még legalább 2hónapig a pociban maradjon! :D

Bocsi, akit kihagytam, ennyi maradt meg a fejembe!
Mindenkinek mennek a drukkok, akinek csak kell!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Megvolt az első napunk az oviban! :lol:
Hát nekem hirtelen nagy meglepi jutott mára, az óvonéni azonnal elküldött 1 órára, mert a Bogi láthatóan nem keresett engem. Múltkor nem ezt beszéltük meg, akkor péntekig volt kitűzve ez a cél, mármint, hogy lelépek. Na nem mintha baj lenne, csak nem erre számítottam. :D
Jól megvolt nélkülem, amit sejtettem, hogy így lesz. Úgyhogy holnap megint megyünk, vagyis csak ő. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi! Akkor továbbra is mennek a drukkok!!! Délután várunk a hírekkel! Hogy bírtad ki, hogy tesztet nem csináltál? :shock: :D

Meli! 2hét? :shock: Az mindjárt itt van!!! Dejó!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: de jo hir...sokkal jobb Boginak ha hamar beszokik es gyerekek kozott lesz. Zyvat mar most szoktatjuk a gyerekekhez, tegnap is itt voltak az unokatesoi...es zajongtak, jatszottak vele. Estere jol le is faradt, el is aludt :)

Kacsi: varunk a hirekkel....csuriban a kezem :)

Meli: Zyva akkor lesz 2 honapos, amikor te kezded a szurikat, alig varom mar...tudom Kari jon, de ha tudsz gyere a hirekkel :)

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs!
Ilyen még nem volt, hogy kibírtam teszt nélkül, de most tényleg nem reménykedem.
Bogi nagyon ügyes nagylány, büszke lehetsz rá! :)

Meli, Aisha!
Köszi továbbra is a drukkokat, legalább Ti reménykedtek, ha már én nem tudok! :)

Meli!
Hogy rohan az idő! Két hét és kezdés? Nem semmi! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Még itt vagy? Mikor mész már uh-ra? Mikor kapunk híreket? Lerágtam már mind a tíz körmömet! :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

kacsi drukkkkk

Kép
monyo83

lucuzs szuper hogy ilyen jol alakult az elso napotok az oviban.Bogi ugyes kislany.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Meli,
de jó neked, már csak 2 hét és kezdhetsz. Izgalmas lesz ám :D :D :D és én nagyon- nagyon drukkolok :D .
Nem mérek hőt, nem csinálok én semmit, csak várom, hogy teljen az idő. De jövő héten megjön, akkor már el is ment egy hónap, a december zsúfolt lesz,az hipp-hopp elmegy és számításaim szerint januárban már mehetek is vissza :D

Kacsi,
drukkok mennek tőlem is :D .Szerintem meg sikerült :roll: .
Nem maradtál le semmiről, Sopronba megyünk majd decemberbe, 4 napra, meg onnét Ausztria, Bécs......

Lucuzs,
tudtam én, hogy Bogi ügyes lesz :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Ez a házikó: :D
http://shop.lego.com/ByTheme/Product.as ... =385&d=104

Kacsi! Remélem hamarosan jössz már! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Úgy van minden, ahogy éreztem. Hcg teszt full negatív, még a progim is elég siralmas: 19,5. Ennek ellenére ovum az volt, mert uh-n látszódott a sárgatest, mnyh: 10 mm. Köv. ciklustól 3×1 closti lesz az adagom, és ugyanígy cikluskövetés (bár marhára nincs hozzá kedvem, mert most egy kicsit reményvesztett vagyok amúgy is). Próbálok nem depizni, elvégre még ez csak a 2. próbálkozós hónapunk, clostit meg még csak először kaptam.
Amúgy jól vagyok, egyáltalán nem tört le a hír, tényleg nem reménykedtem. Azért köszi, hogy drukkoltatok és gondoltatok rám!

Most megyek vissza a könyvemhez és elterelem a gondolataimat! A Twilight sorozat 3. részét olvasom, az Eclipse-et! :) (Eclipse! Mindig Te jutsz róla eszembe!:)))

Jó éjt mindenkinek!

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Sajnálom :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Helló Csajok!

Köszönöm a gratukat! Kedvesek vagytok! :wink: Nagggggyoooooooooon!!!!!!

Kacsi!
Sajnálom!

Meli!
Aztaaaaaaa, már csak 2 hét! Ez naggyon jó hír! Lehet karira csíkos teszt lesz az ajándék?

Lucuzs!
Ügyes Bogi lányod van! Hidd el hogy jobb ám, ha nem vagy ott, mert ha gáz van akkor úgyis hívnak. Nálunk is így ment a beszoktatás! Az is nagyon jó hogy tetszik neki a társaság, és nyitott az új dolgokra. Azért azt csendben megjegyzem hogy ha mégis lenne egy kis sírás vagy "hiszti" akkor se keseredj el!!Tapasztalatból tudom, hogy egy anyának rosszabb mint a gyerkőcnek!!!Minden gyerkőc különböző; van akinek semmi gondja nem lesz az égegyadta világon az ovival, de van akinél ez 1-2 hét múlva jön ki, mert rájön hogy hoppá ide minden nap jönni kell és bizony fel kell ám kelni még ha nincs is hozzá kedvem....Attól sem kell megijedni ha sírva mentek és úgy adod át az óvónéninek. Tudom én könnyen beszélek. De ez megint csak tapasztalat! :wink: Azt is tudom hogy nagyon rossz, ne tudd meg hány anyukát kellett vígasztalnom kint az előtérben mert potyogtak a könnyei, míg bent a koléganőm a gyerkőcöt vígasztalta kb 5!!!!percig.
kérlek ne haragudj meg rá ezekért, de úgy éreztem meg kell veled osszam! Nem okoskodásnak szántam!!!!Remélem nem baj :?: :!: :roll:
Mégegyszer hangsúlyozom, légy büszke Bogira!!!!

Ranita!
húhu, gyorsan el fog ám menni ez a pár hét, hidd el!!!! :wink:

Bocsi, most csak ennyire futotta, mert kissé kifáradtam vizitornán, és brutál fejfájásom is van..... :x

hajni...
Budaörs

Hali!

Lucuzs, Bogi ügyes csajszi. :)

Kacsi, :( Remélem azért bizakodó vagy a továbbiakra....

Meli, gyógyolj gyorsan!

Mai hőm nem értem..... 36,7.... :? :shock:
mókica

sziasztok!

kacsi!
sajnálom :(

melinda!
drukkolok, hogy ott legyen a zebrás teszt a karácsonyfa alatt :)

tegnap volt egy buta gondolatom... úgy ébredtem, hogy nekem tesztelnem kell :roll: de mire :?: 36,4-es hőre :shock: de mindegy, ellőttem egyet, holnap úgyis jelentkezem éndokimnál új ciklusért, úgyhogy úgyis kellett volna :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Lányok!

Kacsi,
sajnálom :( de biztos vagyok benne, hogy lesz még legközelebb!
Nekem most pont ahhoz nem lenne kedvem, amibe ti belevágtatok, szóval megértem, ha te is picit depi vagy.

Lucuzs,
belevaló kiscsajod van, ügyik vagytok :D :D

Bennem valami nagy belső feszültség van, nem igen tudom miért, vannak sejtéseim, nem jó.
Jó lenne, ha megjönne, már 31. napon vagyok, jó lenne ha a feszültség amiatt lenne, de én inkább 40. nap környékére várom.

Más.
Sajnos évek óta küszködöm a láb visszérrel, ami a fiatal korom miatt és a sport miatt elég durva és kirívónak számít :cry:
Sajnos anyai ágon ez már 3. generációs probléma, édesanyámnak és nagymamámnak is ilyen a lába.
18 évesen Angliában 1 évig álló munkát végeztem, napi 11 órában, és az betett neki, azóta meg már a 2. munkahelyemen végzek ülő munkát.
Nem csak az a baj, hogy ronda, hanem hogy fáj, görcsöl, és nem segít rajta a Venoruton kapszula. A futástól átmenetileg jobb, de a melóban a nap végére megint fáj.

Most hogy apácska megműttette magát, én is erőt vettem magamon, és kértem időpontot jövő csütörtökre.
Sajnos ahogy utánaolvastam, az injekciózás és lézeres kezelés csak a felületi vénákon segít, az enyém meg nem olyan. :cry:
Könnyen lehet, hogy ezt is műteni kell, ha igen, ugyanolyan 1 napos sebészet mint a páromnak. :? :?
De szépen fogunk kinézni az egyszer biztos. Még 2 hétre lesántulok, csodálatos lesz. :?
Sajnos a terhesség sokat ront rajta, szóval érdemes lenne még azelőtt túllenni az egészen :?

Bocsánat a hosszúságért meg az off topikolásért.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Most 2hétig csak lopva tudok jönni, szinte minden nap megyek dolgozni!Teljesen ki leszek készülve a végére!
De egy részről nem is bánom, legalább hamarabb eltellik ez a 13nap!!!!!!!!!

Kacsi,
sajnálom, hogy nega lett a teszt!
De a reményt ne veszítsed el!Hiszen egyszer már sikerült a terhesség!És most szépséges kis baba is lesz az ajándékotok!
Hidd csak el!
Ölellek!

Móki,
dobsz majd egy görbét is!? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Eclipse!

Próbáld ki a Detralexet. Ez egy vénafal erősítő gyógyszer.
Aranyeres panaszokra is nagyon jó (terhesek most mentsék el a nevét, mert kelleni fog!).
Segít a gyulladásos problémákon is.
Vény nélkül kapható. Nem olcsó, de megéri.

Mensi előtti feszültségen pedig a Premens tud segíteni.
És nem mellesleg a hormonok rendezésében is segít. Hátha csak ennyi kell......

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka,
ismerem, apa is kapott most 1 dobozzal.
Károsodott vénabillentyűkön nem segít.

Eclipse
eclipse
Budapest

mókica

Hát, képzelj el egy csapóajtót, amit kiszélesítenek, anélkül, h. az ajtószárnyakat növelnék és ennek következtében nem zár.
Ha viszont visszaállítjuk az eredeti ajtószélességet, akkor újra zárni fog.
Szóval a vénabillentyűket tényleg nem javítja meg, de ha a vénák falának kitágulásán javít, akkor talán a vénabillentyűk is jobban fognak működni.
És a vénafalak gyulladását is gyógyítja, szóval ezzel is javít az általános közérzeteden.
Nekem olyan aranyeret rendezett, amit már műteni akartak.
Próbáld ki, érdemes!

Az érsebész oktatónk annakidején egyébként a kompressziós harisnyában hitt, meg is mutatta, h. ő - férfi létére - ilyet hord. Ha egyszer visszeres hajlamot örökölt, ugyanakkor 6-8 órákat kell műtőben állnia...ami muszáj, az muszáj.

Ja és ezt találtam még:
http://www.servier.hu/Content/Patient_i ... tment.aspx
http://sunrise.sote.hu/htsz/bihari.htm

rambóka

Kacsi,

én is sajnálom nagyon. de már eddig is bebizonyítottad, hogy nagyon erős vagy.

én lassan kezdek izgulóban lenni. csütörtökön megyünk vissza debibe, akkor lesz meg az amnio eredménye.

Kép
gota79

amúgy rólam röviden annyi, hogy kezd múlni, illetve enyhülni a szeméremcsonti fájdalom. elsősorban amikor nadrágot veszek fel, és éjszaka a forgolódásnál érzem. hányi még mindig van.
babóca pedig egyre aktívabb.

Kép
gota79

mi történt itt? sehol senki?

azért kérek sok sok drukkot holnapra. most már nagyon nagyon ideges kezdek lenni.

bár mondták hogy elvileg itt debiben is szólnak korábban ha baj van, de nem merek bízni, és nyugodtan menni, hogy biztos minden oké. a múltkor is úgy mentem, hogy minden rendben lesz, nagyon rosszul is esett, hogy szúrni kell.

Kép
gota79

Sziasztok!
Ma voltam dokinál, minden rendben, 16,3 mm, 7 hetes, és van szívverés! Sajnos telőval fényképeztem, azért csíkos kicsit:( De a lényeg látható!:)

Képecske:

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

hmeme,

gratulálok! most már meg lehet nyugodni. utrot meddig kell szedned?

Kép
gota79

Hmeme!
Gratulálok!

Gota!
Nagy nagy kalappal holnapra!

Nekem sikerült benyelnem egy jó kis virnyát, igen komoly és erős fejfájással, mi több fejgörccsel. Hangom hol van hol nincs. Kaptam lórugás antibigyót 3napra elegendőt, meg kataflámot fejfájásra. Szerencsére nem influenza. Bár doki kérdezte hogy a mellkasom nem fáj e még miután meghallgatott......Pénteken megyek vissza dokkerhez. Lázam nincs,hisz ugye szedem az antibogyót, de volt egy kicsi.

hajni...
Budaörs

hajni,

köszi! gyógyulj meg minél hamarabb!

Kép
gota79

Gota
Mennek a drukkok holnapra!!
Utrót a 12. hétig 3x2-t. Aztán nem tudom, még nem mondta a doki.
A megnyugvás még várat magára, majd januárba megnyugszunk. Akkor leszünk 12 hetesek. A baj az elsőnél 11 hetesen jött. Ugyhogy még nem vagyok nyugodt sajnos. De nagyon boldog, az tuti!:)
Te hogy érzed magad? Rugdosás? Sokat mocorogtok? Kisfiú, vagy kislány? Vagy nem akarjátok tudni?

Meme

Kép
hmeme
Németország

hmeme,

most már egyre aktívabb babóca. a nemét nem akartuk tudni, de mivel az amnionál genetikai rendellenességeket néznek, így fogjuk tudni holnap hogy fiú vagy lány.
az utrot nekem is a 12. hétig kellett szedni, majd folyamatosan elhagyni. én szedtem utánna még egy hétig napi egyet, majd kétnaponta, háromnaponta egyet és így hagytam el. összességében kb. a 15. hétig szedtem.

Kép
gota79

Hmeme!
Pozitívan kérlek!!!!Tudom a rossz emlékek.....De bízz abban, hogy minden rendben lesz, mert érzi a babád!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni, jobbulást!

Gota, drukk! Minden rendben lesz!

Meme grat a szívhanghoz.
mókica

Sziasztok!

Meme grat a szivhanghoz!

Gota drukkok mennek :)

mi ma voltunk dokinal, egeszseges :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meme! Nagy-nagy gratula! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lányok!

Hmeme,
óriási gratula, nagyon jó hír hogy szépen fejlődik a picurka!
:D :D

Nekem már mindenhol fáj a pocim, nagyon várom a pirit, küldjétek!

Ráadásul tegnap kissé túllőttem a szénhidrát adagot, (ez is PMS tünet nálam) úgyhogy tegnap este is 8km futás, meg ma is, meg holnap is muszáj, hogy ezt kompenzáljam.

Eclipse
eclipse
Budapest

Móki
A 2 hét már mindjárt itt van!

Hmeme
Gyönyörű a kép a gyerkőcről!
Gratulálok a szívhanghoz! :lol:

Lucuzs
szuper, hogy gyerek ilyen jól érzi magát az oviban. Gondolom így neked nehezebb az elszakadás... :roll:

Móki
Gratula a PÉ-hez. Hajrá kis trónörökös! :lol:

Gota
szuper lehet érezni, hogy babóca ilyen intenzíven mozgolódik. Úgy szeretnék már én is itt tartani :lol:

Eclipse
Mennek piri nénik.
Jól bírod a futást! :lol: Ezért becsüllek benneteket. Én már 1 km után azt mondom, hogy fusson helyettem valaki más. Inkább úszok, bringázok vagy ki tudja, de ezt neeee ... :roll: :lol:

-J-
Üdv itt is :)

Kép

Kép
princzike

sziasztok.

Meme gratula a szivhanghoz :)

Gota nyugi semmi baj nem lessz,ha baj lenne azt lattak volna az Uh an.

hajni jobbulast.

Mokica te hanyadik napra tenned pet?

Kép
monyo83

Velünk semmi különös nincs..... Róka koma semmi, és más egyéb "kellemetlen" tünet is kerül minket :)

most 30-án megyek Down-szűrésre. Már várom nagyon, de azért izgulok is egy kicsit, hogy minden rendben legyen.
Akkor újra láthatom a kis pöttyömet :lol:
Kíváncsi vagyok, hogy azóta már mekkorát nőtt!

Kép

Kép
princzike

na megjöttünk. egészséges királylányunk van. a drágaságom annyira mocorgott, hogy uhun alig tudták megmérni.

Kép
gota79

Gota gratulalok a picilanyhoz:)
neveken gondolkodtatok mar?
kislanyt vagy kisfiut szeretetek volna,persze a lenyeg hogy egeszseges legyen de volt titkos alom?

princzike huu te is szepen haladsz.jo hogy nincsenek rosszuleteid,neked is kimeletes babad van :wink:

Kép
monyo83

Gota,
nagy-nagy gratula! Én tudtam, hogy egészséges babád van!
Gratula a kishercegnőhöz!!! :D

Hogy ma mennyi jó hír van, de jó de jó! :D

Princzike,
pont most akartam kérdezni, merre vagy, de jöttél magadtól :D
Örülök hogy ilyen kellemesen telik a várandósság!
Ne aggódj, neked is egészséges babód van!

Hajni,
én is jobbulást kívánok!
Hajrá természetes praktikák!

Mi sok hagymát eszünk, nem oltatjuk be magunkat, és sokat futunk! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Gota: te is gyarapitod a kislanyos anyukak taborat :)

Üdv.
Aisha
aisha

Gota
Gratulálok az egészséges kislányhoz! Nevetek van már?

Monyo
:lol: Remélem is. De már várom, hogy UH-n megint láthassam. Most majd apa is eljön velem, így legalább neki is nagy élmény lesz. Ezekre a dolgokra amúgy is érzékeny :lol: Majd lesek, hátha megcsillan a szeme sarkában egy kóbor könnycsepp hehe.. :lol:

Eclipse
Jó is a hagyma. Én is nagyon szeretem.

Szerintetek.... ha most pénteken (ami legalább előbb van mint 30-a) úgy is megyek epe UH-ra, hogy megnézzék még véletlenül sincsen epekövem.... szemétség azt kérni a dokitól, hogy kukkantson rá a babára :) Legalább látnám, hogy odabent van még és ver a szívecskéje....

Kép

Kép
princzike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?