Sziasztok Lányok!
Kacsi,
sajnálom
de biztos vagyok benne, hogy lesz még legközelebb!
Nekem most pont ahhoz nem lenne kedvem, amibe ti belevágtatok, szóval megértem, ha te is picit depi vagy.
Lucuzs,
belevaló kiscsajod van, ügyik vagytok
Bennem valami nagy belső feszültség van, nem igen tudom miért, vannak sejtéseim, nem jó.
Jó lenne, ha megjönne, már 31. napon vagyok, jó lenne ha a feszültség amiatt lenne, de én inkább 40. nap környékére várom.
Más.
Sajnos évek óta küszködöm a láb visszérrel, ami a fiatal korom miatt és a sport miatt elég durva és kirívónak számít
Sajnos anyai ágon ez már 3. generációs probléma, édesanyámnak és nagymamámnak is ilyen a lába.
18 évesen Angliában 1 évig álló munkát végeztem, napi 11 órában, és az betett neki, azóta meg már a 2. munkahelyemen végzek ülő munkát.
Nem csak az a baj, hogy ronda, hanem hogy fáj, görcsöl, és nem segít rajta a Venoruton kapszula. A futástól átmenetileg jobb, de a melóban a nap végére megint fáj.
Most hogy apácska megműttette magát, én is erőt vettem magamon, és kértem időpontot jövő csütörtökre.
Sajnos ahogy utánaolvastam, az injekciózás és lézeres kezelés csak a felületi vénákon segít, az enyém meg nem olyan.
Könnyen lehet, hogy ezt is műteni kell, ha igen, ugyanolyan 1 napos sebészet mint a páromnak.
De szépen fogunk kinézni az egyszer biztos. Még 2 hétre lesántulok, csodálatos lesz.
Sajnos a terhesség sokat ront rajta, szóval érdemes lenne még azelőtt túllenni az egészen
Bocsánat a hosszúságért meg az off topikolásért.