Sziasztok!
Suzy!
És vettél is v.mit a centrumban?
Ranita!
Borzalmas lehetett a tavalyi karácsonyod, de most jobb lesz.
Nem semmi mennyi mindenre kihat a haj. pl. tudom, hogy dauernál nem jó ha megvan mert.
El sem tudom mondani mikor voltam utoljára moziban, mióta van net és ugye gép is az óta arról jönnek a filmek.
Gabi!
Én már nem bírtam tovább várni a díszítéssel. Most vasárnap advent is lesz, és akkorra már díszben áll a ház.
Betty!
Örülök nagyon és óriási tüszőket kívánok.
Suzy!
Ha véletlen van ismerősöd aki albit keres, kérlek szolj, mert épp tegnap közölte az albérlő, hogy kedden költözik. Adtam fel hirdetést a neten, már érdeklődtek is, de ugye az még nem biztos.
Köszi.
A hétvégén el voltam tűnve, szombaton barátok voltak nálunk, „vacsoracsatáztunk” jó volt nagyon, jól éreztük magunkat. Vasárnap reggelre eléggé fájt a torkom, hát nem vagyok túl, jól vagyis kapar a torkom. Éjszaka alig tudtam aludni, most jobb egy kicsit. Vettem be paxirazol köptetőt, igazából néha fogalmam nincs mit vegyek be, de hátha ez jó lesz. Szombaton kell, hogy megjöjjön, most azon izgulok, hogy úgy is legyen. Terhes nem leszek ebben a hóban, mert konkrét választ „túl” későn kaptam, hiszen már a HSG a 13. napon volt és 3 napig nem mertünk szexelni. Majd itt írtátok, hogy lehet és én is találtam egy oldalt ahol írták, majd a férjem lett nagyon pocsékul, köhögött, fájt a feje, így ez a hónap totál kiesik. Nem baj remélem, a Jézuskától kapok egy életre szóló ajándékot.
Mindenkinek szép napot kívánok.