Új privát üzeneted érkezett!

MINDENKINEK:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Átadom Bettynek a laptetőt :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok
Ittvoltam irtam egy csomot...de nagyon sokat es eltunt minden :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pipa vgyok...legalabb fel orat irtam es visszaolvastam 3oldalt :evil:

Holnap megint megcsinalom addig is Bettynek drukk holnapra es mindenki masnak is
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Végre szabadnapos vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:
Kellemes vasárnapot :!:

betty :!:

Ügyes légy ma, ezerrel megy a drukk Érted :!: :!:

Gabi :!:

Örülök, hogy szabadnapos vagy :!:

Bri :!:

Az idegesitő lehetett, én is jártam igy, hogy megirtam aztán nem lehetett küldeni.
Akkor a robbanás határán voltam,pedig alapból nyugodt ember vagyok.

Tegnap nem voltam, mert sza.akodott a net, a fejemről nem is beszélve még csak most szünt ki tegnap hajnaltól.

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Suzy!

Bettyről nem tudsz semmit?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, majd este jön Betty vmikor...van sok szép tüszőcskéje mindkét oldalon, ki kellett váltania még egy adag gonalt, kedden újabb uh-ra megy, de majd jön és mindent megír részletesen :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csak most olvastam az előző oldalt... :oops:

Betty üzije:
sok tüszim van mindkét oldalon, jobb oldalon 14 mm a legnagyobb, balon 17 mm a legnagyobb!
ki kellett váltanom még egy gonalt, kedden megint uh, csütörtök vagy péntek punkció :!:
Nem tudom mikor érek bnetre, de majd igyekszem :!:

ezt írta :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.11.22 19:46-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na helósssztok :lol:
Itten lennék :!:

Mindenkinek köszönöm, hogy drukkolt, nagyon jól esik :!:
Aranyosak vagytok :!:

Szal kedden kell megint mennem majd, csüti vagy péntek punkció.
Mindkét oldalon sok tüszi van, a bal oldali legnagyobb 1,7 cm, a jobb oldali legnagyobb 1,4.
Úgyhogy még egy gonal-t ki kellett váltanom sajna, de nem baj, ez van.
Meg akartam számolni a monitoron gyorsban, hogy mennyi tüszőt látok, de nem tudtam
Mindegy, már kedden kiderül, hogy hol, és mennyi, és milyen méretűek vannak.
Mégegyszer köszönöm a sok drukkot, most megint gyűjtöm...

Melinda
te hun vagy :?: :roll:
Eltüntél mint szürke szamár a ködben :!: :o

Bri
örülök, hogy jelentkeztél :!:

Cukigabi
köszike a tetőt :wink:

Szuzy
köszi, hogy beírtad az üzit :!: 8)

Angyal
neked is, és mindenkinek: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, nagyon nagy gratula a sok szép tüszőcskéhez, akkor továbbra is nagy drukkom megy neked is és mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Továbbra is drukkolok nagyon!Grat a sok szép tüszihez :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty,
:D :D :D .
Húúú, de izgi. Nagyon drukkolok, hogy sok szép petikét tudjanak leszívni.

Tegnap elmentünk moziba, megnéztük a 2012-t. Látta esetleg valaki :roll: ? Nem valami jó kilátások, remélem ez nem fog megtörténni, rossz volt nézni is :cry: .
Mikulással is összefutottunk, nagyjából talán le is rendeztem :roll: . Meg vettem egy csimmát is. Még ma is lelkiismeretfurdalásom van, olllyan drága volt :oops: :roll: . De apa szerint ne izguljak, ez a világ végéig már kihúzza, az csak 3 év,aztán többet nem kell rá pénzt kiadni :D

Holnap hétfő :cry: . Nem akarok egy újabb hosszú hetet :x

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
épp tegnap töltötte le 2012-őt a férjecském 8)
Ő már megnézte, én még nem :roll:

Köszönöm a további szurkot csajok :!:

betty615

Kép

Sziasztok!

Ranita, nem láttam a filmet, én is szeretnék csizmát venni, de itt szegeden nem lehet normálisat kapni :!: :evil:
remélem hamarosan feljutok pestre nézelődni, ikeázni... :wink:

Hogy telt a hétvégétek :?:
nekem gyorsan szokásosan :cry:

Bri, jobban vagy :?:

Angyal, fejed :?: nekem már újra kezdi megint :evil:

A mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++mindenkinek!!!

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
Kép

Tőlem is mennek a drukkok mára, kinek mihez kell :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
remélem ma már jössz, már nagyon hiányolunk :!: Kép

Hogy a napotok jól kezdődjön:
Kép
Kép
Kép

betty615

Betty, :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Suzy!
És vettél is v.mit a centrumban?

Ranita!
Borzalmas lehetett a tavalyi karácsonyod, de most jobb lesz.
Nem semmi mennyi mindenre kihat a haj. pl. tudom, hogy dauernál nem jó ha megvan mert.
El sem tudom mondani mikor voltam utoljára moziban, mióta van net és ugye gép is az óta arról jönnek a filmek.
:oops:

Gabi!
Én már nem bírtam tovább várni a díszítéssel. Most vasárnap advent is lesz, és akkorra már díszben áll a ház.

Betty!
Örülök nagyon és óriási tüszőket kívánok.

Suzy!
Ha véletlen van ismerősöd aki albit keres, kérlek szolj, mert épp tegnap közölte az albérlő, hogy kedden költözik. Adtam fel hirdetést a neten, már érdeklődtek is, de ugye az még nem biztos.
Köszi.

A hétvégén el voltam tűnve, szombaton barátok voltak nálunk, „vacsoracsatáztunk” jó volt nagyon, jól éreztük magunkat. Vasárnap reggelre eléggé fájt a torkom, hát nem vagyok túl, jól vagyis kapar a torkom. Éjszaka alig tudtam aludni, most jobb egy kicsit. Vettem be paxirazol köptetőt, igazából néha fogalmam nincs mit vegyek be, de hátha ez jó lesz. Szombaton kell, hogy megjöjjön, most azon izgulok, hogy úgy is legyen. Terhes nem leszek ebben a hóban, mert konkrét választ „túl” későn kaptam, hiszen már a HSG a 13. napon volt és 3 napig nem mertünk szexelni. Majd itt írtátok, hogy lehet és én is találtam egy oldalt ahol írták, majd a férjem lett nagyon pocsékul, köhögött, fájt a feje, így ez a hónap totál kiesik. Nem baj remélem, a Jézuskától kapok egy életre szóló ajándékot.

Mindenkinek szép napot kívánok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok

Betty, továbbra is nagyon drukkolok, hogy sok szép és nagy tüszikéid legyenek!

Ancsuka, gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!
Vendég

Ancsuka, jobbulást :!:
nem vettem semmit...épp azon mérgelődök, h itt szegeden semmi jó dolgot nem lehet kapni, minden olyan bóvli, turizni szoktam ott legalább vannak jó cuccok, de hát jó lenne vmilyen ajándékot is venni már nem akarom az utolsó pillanatra hagyni...

Zsu, hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

betty :!:
Nagyon örülök a szép tüszőidnek, továbbra is megy a sok drukk+++++++++++++++++++

Bri :!:

Hogy érzed Magad :?:

Suzy :!:

Sajna fáj most is a fejem de már nem olyan vészes, viszont a férjemet kell ápolgatni, mert nagyon rosszul van, köhög, tiszta takonypóc.

További szép napot, kellemes hetet kivánok :!:

Kép
Vendég

Angyal, jobbulást mindkettőtöknek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
Vendég

Csak említeném a mi babaprojektünk azért nem állt le... :wink: annyira szurkál a bal pfészkem, h alig bírok ülni, sugárzik a combomba is...örülök, mert ugye nincs hormon pluszban és azért még dolgozik az előző adag...vagy legalább is remélem :!: :!: :!:
17cn-en vgyok, de továbbra is nyugodt vgyok, drukkolok nektek nagyon :!:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy!

Ez jó hír, nekem nem volt semmi nem nagyon éreztem semmit. Mondjuk uh-ra nm mentem, így fogalmam nincs hogy alakultak a tüszőim.

Angyal!
jobbulást kívánok nektek.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, én sem megyek, csak úgy leírtam, h ez van most jelenleg nálam :!:

a fejem egyre jobban fáj, a fene egye meg, de már arra is gondoltam, h pé-m lesz és azért :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka:!:

Köszönöm Neked is:))
Remélem, hogy Ti jól vagytok :!:

A pé-től is lehet a fejfájásod de gondolom, hogy ez a vacak idő Neked is rátesz a fejfájásodra :!:

Hajrá spontán :D :D
Vendég

Szuzy
mindent bele :!:
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

http://aranykor.freeblog.hu/categories/ ... galataban/

Ha van egy kis időtök, ezt nézzétek végig :!:

betty615

Betty, Angyal köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anyósa temetéséről érkezik haza a férj, amikor hatalmas vihar támad. Dörög az ég, villámlik, és a szél egy cserepet is a fejére sodor a ház tetejéről. A férj felnéz, jól megszemléli viharos égboltot és igy szól:
- Na, úgy látszik felért!

Egy csinos kis szőke nő úszni tanul. Egy idő után így szól az úszóoktatóhoz:
- Mondja, tényleg elsüllyedek, ha kihúzza a lábaim közül az ujját?

Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...

betty615

Betty, drukkolok holnapra nagyon, mindenem csurig keresztben érted :wink:
Kép

Szép estét mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszike a drukkokat :!:

betty615

Csak gyorsan jövök,vendégünk van!

Betty!
Holnapra nagyon drukkkkkkkk!
Sokat gondolok rád!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, megy a drukk holnapra! +++++++

Suzy, köszi jól vagyok, és mindent bele!!!! :wink: :)
Vendég

Betty!

Én is nagyon drukkolok neked.
Majd gyere várunk......

Ancsu

ancsuka

Csajok merre jártok? Sehol senki és már lassan dél van :(

Ancsu

ancsuka

Sziasztok lányok :!:

Betty :!:

Megy a sok drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Nagy a pangás, de remélem, hogy minden rendben van Veletek :!:

Vendég

Sziasztok

Egy gyors bekukk (ami a gépemnél egy fél óra :evil: :shock: ), mert sietek dolgozni!

Remélem mindenki jó van! Szép délután Nektek!

Gabi!! Úgy tűnik beindult a BMC-ben a babaeső!!! Remélem még januárban is esni fog!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Megvgyok igaz majd leszakad a jobb oldalam, tegnap a bal fájt és szurkált, ma pedig a jobb, hogy lehet ez?...nem is bírok teljesen kiegyenesedni! én dolgozom és várom Bettyt nagyon, de még semmi életjelet nem adott magáról :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szal, nagyon köszönöm a drukkokat, sorolom, mi van :
Bal oldal: 5db. 1,6cm-es, 3db. 1,7cm-es, 1db. 2,2cm-es, 1db. 2,7!cm-es.
Jobb oldal: 4 db. 1,6cm-es, 3db. 1,7cm-es, 2db 2,2cm-es.
Tehát összesen 19 db tüszi :D
Már nagyon nyomnak :lol:
Ma éjfélkor ovitrelle-t be kell böknöm, és csütin, azaz holnapután punkció, 1/2-8 -ra kell mennünk reggel.
Ma már nincs gonal, 1 deca megy még, és kész :D
Kép

Ezer köszönet mindenkinek a drukkokért :!: :!: :!:

betty615

Betty, ez fantasztikus, annyira örülök a jó hírednek :lol: :lol: :lol:
nagyon nagy gratula...ennyi tüszőcskét és mekkorák :roll: :shock:

azt elhiszem, h nyomnak...majd jobb lesz már csütörtökön :wink:

de jó, szívből örülök még meg is könnyeztem :!:

kívánom, h sikerüljön a lombik elsőre :!:

ezt a sokat mind le is szívják :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
azt nem tudom, a doki azt mondta, hogy a "kisebbek" ugye még addig nőnek is, téllleg nemtom :roll: de majd kiderül...
A mnyh. vastagsága 10mm. ez az előbb lemaradt.

betty615

Betty, csütörtökre drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, ari a vonalzid...nagyon találó :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
köszi 8)

Többiek merre lófráltok :?:

Bri, jó lenne, ha ma jönnél már :!:
Figyelem :!:
Bridget kerestetik a lombikos topicban :!:
Mz/x....mz/x...jelentkezz :!: :!: :!: :)

betty615

Betty!

Kép

Szívből kívánom,hogy álmod valóra váljon.Annyira örülök,hogy ilyen jól alakulnak a dolgok,mindjárt pityergek is. :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu!

Igen olvastam!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty,
nagyon ügyi voltál, szép számú tüsző. Nekem 18 volt.. Amikor megkaptam a tüszőrepit arra én már majdnem szétszakadtam. Hát még utána :roll: Nekünk is fél 8-ra kellett menni, mire sorra kerültem, már szó szerint menni sem tudtam :roll:

Suzy,
szerintem normális amit érzel, nekem mindig ennyire fáj.

Kép

Kép
ranita1979

Gabi
köszke :wink: De azért ne pityeregj :lol:

Zsu
én is olvastam a babaesőt...nálunk is az lesz, mindannyian bebabásodunk 2010-re :!: :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?