Sziasztok!
Na most van időm, írok egy kicsit többet!
Orsika!
Én a terhesség alatti cukros diétámat csinálom. Így napi 5ször kell ennem minimum, tehát az alig eszem diéta már nem jöhet szóba
Ez teljesen egészséges, NO CUKOR, NO PARA
Szóval a cukrot teljesen kiiktattam a táplálkozásunkból, maximum fruktózt használok azokhoz az ételekhez, amihez kell a cukor, édesítőszert is minimálisat, mert annak meg nem vagyok híve. Szóval édesek
vagytok, hogy aggódtok értem, de ha terhesen kibírtam, és sem nekem, sem Lilinek nem lett baja, akkor szerintem most is biztonságos. Még annyi apróság, hogy kenyeret minimálisat eszünk, nagyon sok friss salátát, zöldséget tömünk magunkba, sok gyümölcsöt, joghurtot, szóval egészségesen étkezünk.
Már egy hete csináljuk, én fogytam is, mert nekem van miből, a férjem kilóra nem, de a hasa laposabb lett.
Kistesó project felfüggesztve pár napig (megjött
)
Buksi!
Pont én nem szóltam hozzá az alvás témához, pedig én követelőztem.
Szóval szerintem is a következetességnek kell dönteni. Nálunk most visszajött ez a 4-5 közötti ébredés. Amikor látom, hogy nem ébredt fel teljesen, akkor elég a cumi, és visszaalszik, de ha felébred, akkor sajnos ki kell vennem megetetni. Na ez attól is függ, hogy este mennyit eszik. MErt ha nem eszik sokat, akkor éhes lesz már addigra. De mindegy, mert eddig minden szoktatás nagyon könnyen ment, biztos, hogy erről is le tudom szoktatni.
Persze utána alszik reggel 8-9-ig.
Akkor közkívánatra Liliről írok többet
Ugye elmúltunk 6 hónaposak 10-én. Mostmár minden irányba forog, oda-vissza, kúszik is, csak ülni nem tud még egyedül. Most 71-72 cm, és 6,6-6,7 kg. Ha állítva fogom, és leér a lába valahova, azonnal ugrálni kezd
Énekel, kiabál, olyanukat dumál, hogy Tyetyetye, Tetetete, Dedede, Addá, addá, ha sír azt mondja, hogy jajjajjajjajj.
Tök aranyos. Mondja zat is, hogy Ati, eti.
Még mindig nagyon jó, kiegyensúlyozott baba, mosolygós, és még mindig cipelem magammal mindenhová. (Ugye ha Győrbe bemegyek, muszáj vinnem, de sokszor otthagyom anyósomnál.) Ha otthagyom valahol, kicsit sír, aztán nincs vele gond, hamar meg lehet nyugtatni. Nagyon anyás.
A párom nagyon imádja. Jókat tudnak játszani. Olyan jó nézni őket együtt. Gondolom ezzel Ti is úgy vagytok, hogy néha elérzékenyültök, ha apa-fia, apa-lánya játszanak. Imádom, amikor rám néz, nem is kell beszélnie, annyira beszédes a tekintete.
Ha valaki még nem látta a honlapját, akkor itt a cím:
web.different.hu/partners/gyacse/jaksy
Teszek fel majd mindjárt új képeket.
Szóval még Liliről.
Ugye csak 3 hónapig szopizott, azóta tápszert kapott. Ma így néz ki a napi kajája:
Reggel (hajnalba, ha felébred 4-5 között) tápszer, 9-10 körül gyümölcspüré babapiskótával, vagy magába, 12-13 körül főzelék, 15-16 körül gyümölcs, vagy tejpép, este 20-20:30 tápszer.
Két etetés között játszik a kiságyba, aztán elalszik, ha végeztem a munkával játszok vele. Ebbe a hülye melegbe nem viszem ki sétálni, itt a hűvös lakásban elvan.
Nagyjából ennyi. Ja, viszem babaúszásra, heti egyszer, és nagyon szereti.
Remélem kielégítő voltam, ha valami nem volt egyértelmű, akkor kérdezzetek!
Puszi: Bogi