Csajok!!!!!!
Mi ez itt????Nem volt senki csak Zsu egyedül a hetvegen???
Na jo, gondolom, hogy mindenkinek sok a dolga es hat igyekeztek kihasznalni a hetveget
Nekünk nagyon jol telt, tegnap reggel voltunk bevasarolni, utana mostam, föztem, felfurtuk a polcokat amiket az Ikea-ban vettünk, nagyon kiraly lett szerintem
Csinaltam egy vazaba dekoracios homokbol "mintat", szerintem az is egesz jo lett, ahoz kepest, hogy most csinaltam eletemben elöször
Delutan pedig vendegek voltak nalunk, nagyon vicces volt, annyit röhögtünk....Jatszottunk a Wii-vel, aztan pokereztünk hajnali 1-ig es persze iszogattunk is, meg szerencse, hogy nincs közvetlen szomszed, mert nem voltunk epp szalonkepesek
Ma az igazi semmitteves napjat tartottuk meg ( ezidaig, bar gondolom ez mar nem valtozik)
...na jo, azert egy kis zöldseglevest meg turogombit azert összeütöttem, na meg a mosogatogepet is bekapcsoltam
...Nagy DVD-zesben vagyunk, neztünk született felesegeket, Harry Potter-t, most meg jön valami a Föld c. film.....Kivancsi leszek, majd holnap megirom, hogy milyen volt
Susytunder- Boldog szülinapot igy utolag is
...Szerintem sem volt az UH kidobott zse, mert legalabb az tuti, hogy a baba jol van es ez a legfontosabb
...Legközelebb mar remeljük nem lesz ennyire szemermes
Gtunde- Parod tenyleg nagyon cuki, hogy egyböl ugrott hozzad, nagy kincs az ilyen, tessek megbecsülni
Zsu- Ha a tied is ilyen, akkor te is nagyon szerencses vagy!!Az enyem egy kis bolond, mindig annyit röhögök rajta
Joli- Tök durva, hogy ilyen szarul lettel
...Meg szerencse, hogy ott volt a parod meg, hogy volt egy agy a közelben!!Vigyazz nagyon magatokra, lehet mar nem kene annyit vallalnod, mert azert csak kismama vagy es hat nem birsz mar annyit ( ertem ez alatt, hogy suli, hazimunka stb....)....Ja es boldog nevnapot igy utolag is!!
Iner- Most mar tenyleg közeleg az amniod...Gondolom milyen jo lesz megtudni majd a jo eredmenyt!!
Minden rendben lesz!Hogy vagy egyebkent??Nektek is szep neveitek vannak mar!!
Csip-csip- Szurkolok meg mindig, hozz nekünk következö heten egy gyönyörü zebras tesztet
Onlany- Na mi a helyzet nev ügyileg??Dülöre jutottatok Apjukkal??
...Szakdolid??
Betty- de jo, hogy jöttel, sokat gondolok rad!!Remelem szepen növögetnek mar a tüszöid
-J- Te mindig rohanoban
...Hogy allsz most a ciklusoddal??Szeded mar a Closty-t??Bocsi, lehet, hogy mar irtad, de most nem emlekszem
Kirus- Azta te mar 20-ik hetben vagy???
Hat akkor mar tul vagy a felidön
Na csajok lepek filmet nezni!!
Mindenkinek nagyon szep vasarnap estet kivanok!
Szeretettel:
Ancsa