Új privát üzeneted érkezett!

Onlány: nem semmik a nevek :)

A páromnak tetszik: Tamás(nekem nagyon nem :), ő is az :), Ádám, Viktor...

Nekem: Ádám, Péter, Bence, Viktor, Dávid, Áron..

Így ezek, de aztán ki tudja lehet változnak...

Nálatok????????
csip-csip18

Áron, Viktor, ezek neekem is tetszenek! Csak a férjem állandóan valami hülyeségre asszociál :shock:
Nem írtam?
Hát nekem
Áron, Ármin, Barnabás, Benjámin esetleg Bence, Erik, Filemon, Kolos, Szabolcs, Nimród ami így hirtelen eszembejut. Gyulának:
Bence, Erik, Patrik, Levente, Virgil :shock: Dávid. Hát nem azt mondom, hogy csúnya nevek, mert nem azok, de nem ezeket szándékozom adni a gyerekemnek. Bár én is írtam ugyanolyanokat, de azok csak végső esetet jelentenek. Még keresem az igazit :wink: :D illetve keressük
magdolnam

na, szóval az előbbi is én voltam, csak más néven. Ez hosszú történet... Volt egy nagyon jó kis topik, ami kihalni látszott, viszont nekem ez a login nevem a mhelyemen meg én balga iwiwre is feltettem, de emiatt elkezdtek ott zaklatni, én meg úgy gondoltam hogy más néven futok tovább, de újraéledezőben van a régi topik, így ... mindegy

Kép
Kép
onlány

Csip, laptető.......
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

halihó!
rohanok, úgyhogy gyors leszek :)

joli!
azt mondják az okosok, hogy a 120perces vc-értéknek vissza kellene állnia az éhomi értékre, de legalább közelébe. így a tied kicsit magas, de ennyira nem, hogy gáz legyen. ezért még nem fog senki szólni. viszont lehet, hogy romlani fog, így azért a ch-bevitelre lehet, hogy kicsit oda kell majd figyelni.

zsu!
boldogságos születésnapot :)

susy!
az mindenképpen jó hír, hogy minden rendben van a babóval :) oké... kicsit szégyenlős, és nem szereti az uh-t... de lehet neked sem teccene, ha a jó meleg otthonodban észrevennéd, hogy valaki a falon át figyel :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

gyors bekukk!!! naon szép estém volt!!! :)

Kírus beindult a gépezet!!! csak figyelj!!! :lol: :lol: :lol:

csipp tetőőőőő!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

további szép napot! még jövök!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Onlány! Hát igen, nincs is rosszabb a bizonytalan várakozásnál...remélem túlélem valahogy...főleg az első pár nap lesz nehéz, amikor nem mehetek sehova....

Kírus! Akkor most te melyik down-szűrésre mentél? Vagy lemaradtam valamiről? (Sorry :oops: )

Ancsa! Köszi, hogy gondolsz ránk!!! Nem is gondolnád, hogy mennyit erőt ad nekem... :wink:

Tünde! Nem semmi a párod... :lol:

Joli!
Biztos rendben lesz nálatok is az AFP, főleg hogy neked még időben is vették le...Az nem semmi ami a vérvételen történt veled...
Én az utolsó iskolai ünnepségen ájultam el majdnem még okt.ben, éppen hogy kiértem a levegőre, ott jobb lett...

Csip!
Aranyos hogy így figyelsz ránk..kedden veszik le a magzatvizet, aztán utána 3 hét az eredményig...dec. 7-én megyünk genetikai uh-ra, jó lenne ha addigra lenne eredmény...

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Iner!
Én csak 12hetes uh-n voltam meg 13 hetesen genetikán ahol szürték a down-t...
Semmi vérvételen nem voltam akkor..

Susytunder!
Nagyon boldog szülinapot neked!!!!

Joli!
Nem semmi,még jó hogy megusztad ájulás nélkül :wink:

Tünde!
Köszi!!!!! Nagyon arik vagytok!!! :wink:

Üdv a többieknek is !!!
Vendég

Suzy, Tünde: Elkaptam, megfogatam úgy legyen!!!!!!!!!!!
Remélem lesz eredmény!!!!!!!!!!!
már csak 8 nap :D :D :D

Suzytündér: Te mikor is teszteltél elöször???Jól emlékszem te korán teszteltél ügye???Aztán még is zebráás lett!!!!!
csip-csip18

Hello Lanyok$$

Csak egy gyors bejelentkezesre futja most, mert meloztam reggel a repteren :arrow: haza :arrow: fözes :arrow: egesz laks kitakaritasa :arrow: repter :!:

Onlany- Ne haragudjatok de neked reagalnom kell....Földvari a parod??????Mert az enyem is :lol: ...Mi nalunk Levente es Lili a befuto....bar ezt nem tudom, hogy kinek adjuk egyelöre, de ezek vannak a tarsolyban :D

Minden kismami vigyazzon magara, a jo eredmenyekhez gratulalok, akik meg varnak ra, azoknak kitartas, probalkozoknak nagy kalappal, pihenöknek jo kikapcsolodast!!!

Holnap jövök bövebben!!

Nagyon szep pentek estet mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Na ha jol latom a felkialto jel is dollar jelre valtozott, kiraly :lol:
laks-lakas...Bocsi Csajok, igy van ez ha rohan az ember :!: :wink:

KépKép
gyancsi

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!!!!!! :shock:

Mi ez itt????Nem volt senki csak Zsu egyedül a hetvegen??? :shock: :roll:
Na jo, gondolom, hogy mindenkinek sok a dolga es hat igyekeztek kihasznalni a hetveget :wink:
Nekünk nagyon jol telt, tegnap reggel voltunk bevasarolni, utana mostam, föztem, felfurtuk a polcokat amiket az Ikea-ban vettünk, nagyon kiraly lett szerintem :lol: Csinaltam egy vazaba dekoracios homokbol "mintat", szerintem az is egesz jo lett, ahoz kepest, hogy most csinaltam eletemben elöször :wink: Delutan pedig vendegek voltak nalunk, nagyon vicces volt, annyit röhögtünk....Jatszottunk a Wii-vel, aztan pokereztünk hajnali 1-ig es persze iszogattunk is, meg szerencse, hogy nincs közvetlen szomszed, mert nem voltunk epp szalonkepesek :lol:
Ma az igazi semmitteves napjat tartottuk meg ( ezidaig, bar gondolom ez mar nem valtozik) :wink: ...na jo, azert egy kis zöldseglevest meg turogombit azert összeütöttem, na meg a mosogatogepet is bekapcsoltam :lol: ...Nagy DVD-zesben vagyunk, neztünk született felesegeket, Harry Potter-t, most meg jön valami a Föld c. film.....Kivancsi leszek, majd holnap megirom, hogy milyen volt :wink:

Susytunder- Boldog szülinapot igy utolag is :wink: ...Szerintem sem volt az UH kidobott zse, mert legalabb az tuti, hogy a baba jol van es ez a legfontosabb :wink: ...Legközelebb mar remeljük nem lesz ennyire szemermes :lol:

Gtunde- Parod tenyleg nagyon cuki, hogy egyböl ugrott hozzad, nagy kincs az ilyen, tessek megbecsülni :wink:

Zsu- Ha a tied is ilyen, akkor te is nagyon szerencses vagy!!Az enyem egy kis bolond, mindig annyit röhögök rajta :lol:

Joli- Tök durva, hogy ilyen szarul lettel :shock: ...Meg szerencse, hogy ott volt a parod meg, hogy volt egy agy a közelben!!Vigyazz nagyon magatokra, lehet mar nem kene annyit vallalnod, mert azert csak kismama vagy es hat nem birsz mar annyit ( ertem ez alatt, hogy suli, hazimunka stb....)....Ja es boldog nevnapot igy utolag is!! :wink:

Iner- Most mar tenyleg közeleg az amniod...Gondolom milyen jo lesz megtudni majd a jo eredmenyt!! :wink: Minden rendben lesz!Hogy vagy egyebkent??Nektek is szep neveitek vannak mar!! :wink:

Csip-csip- Szurkolok meg mindig, hozz nekünk következö heten egy gyönyörü zebras tesztet :lol:

Onlany- Na mi a helyzet nev ügyileg??Dülöre jutottatok Apjukkal?? :D ...Szakdolid??

Betty- de jo, hogy jöttel, sokat gondolok rad!!Remelem szepen növögetnek mar a tüszöid :lol:

-J- Te mindig rohanoban :lol: ...Hogy allsz most a ciklusoddal??Szeded mar a Closty-t??Bocsi, lehet, hogy mar irtad, de most nem emlekszem :oops: :roll:

Kirus- Azta te mar 20-ik hetben vagy??? :shock: Hat akkor mar tul vagy a felidön :wink:

Na csajok lepek filmet nezni!! :lol: Mindenkinek nagyon szep vasarnap estet kivanok! :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Gyancsi!
Akkor szuper hétvégétek volt!!! :wink:
Mi is lazultunk ma egész délután :D
Bizony ám eljött a félidő..nem is bánom, bár már rendezkedhetnénk,annyira várjuk :!: :!:

Nektek is szép estét,jó dvd-zést!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ancsi, na az én párom sem piskóta...mikor kisgyerek volt sokan kérdezték tőle, h mi szeretne lenni :?: és ő nagy boldogan mindig azt válaszolta, h bohóc vagy rendőr :lol: ...na most mindkettő kívánsága teljesült!

de ez így jó nekem legalább is, és boldog vgyok, h ő a párom...segít nekem felvidulni mindig, ha szomorú vgyok :!: együtt vgyunk jóban, rosszban :!: :wink:

További kellemes vasárnapot :!:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hali!
bejelentkezem... lejelentkezem.
olyan szinten nem történik velem semmi, hogy nem is tudok miről írni. néhány napja anyum kérésére csillagokat horgolok, illetve gömbökre horgoltam csipkét. mielőtt elviszem neki, majd lefotózom, hogy milyen lett...

ancsi!
örülök, hogy jól telt a hétvége :D
ciklusommal is pont úgy állok, hogy sehogy... pontosan így:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 48000_.png
a clostit még nem szedem, szerdára ígértem magam a dokihoz (persze tuti nem fog ráérni csak majd csütörtökön :roll: ), gondolom akkor új ciklust indítunk... és majd aztán jön az áhított csodaszer :lol:

remélem a hétvégéje mindenkinek jól telt :)
tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

youlcsi, ügyi vagy, te kis szorgos kis hangya... :wink:
drukk, h sikerüljön a csodaszerrel minél előbb:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Mi ünnepeltünk a hétvégén, felütöttem a konyhát.
Nagyon lehangoló ez a vacak ködös idő, én már azt se bánnám ha hideg lenne, csak ne lenne köd.

Juli
Ügyi vagy! Én még semmit nem kreatívkodtam, lehet nem is fogok, egyszerűen nincs rá időm. :roll:
A képet várjuk.

Más különösebb nálunk sem történik. Elvagyunk...

Joli
Utólag, megkésve, de boldog névnapot kívánok neked!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Suzy, már én sem bánnám, ha jó idő lenne vagy legalább is ne lenne köd, de már ez a szürkeség nagyon kezd lehangoló lenni...nem érkezett meg a várva várt szülinapi hó :!: :?: :wink:
jó lenne már, ha hideg lenne, mert akkor nem lenne ennyi beteg ember sem, de ebben a nyákos időben a bacik sem tudnak elpusztulni, a legkedvezőbb számukra a közeg :!:

"felütöttem" :arrow: :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na hát, tényleg nem nagyon volt senki...

Nálam: Egész hétvégén pihentem...Lustiztam apával...Szombaton szokszor volt hányingerem, meg nem tudtam eldönteni, mit egyek... :? Ez volt még valamelyik nap velem talán szerdán lehetett de már nem emlékszem :shock:
Aztán Vasárnap semmi bajom, meg ma semm...Semmi...
Jó a hangulaton no meg a közérzetem, de ez nem így volt Szombaton...Nem értem... Páromnak is feltünt, mondta is nem tetszel te nekem... :?
Ráadásul nálunk tesom megkérdezte, hogy van-e még gyógyszerem, ne adjon?!Mert ő szokta hozzni a recetet, mondtam nem szedem totál kibukot Pénteken mikor megtudta...Hogy anyám ki lesz bukva...szombaton átmentünk és persze ez a szarházi beköpöt anyámnak, nem parszt????Mi a szar köze van az életemhez...Ráadásul 3éve együtt vagyunk együtt lakunk...nem idegen már a párom...
Beszélgettem anyámmal, és megértem igazat is adok neki, abban, hogy várjuk még egy kicsit legalább februárig, mert sok lenne egy gyerek meg egy költözés, meg felújítás...Amibe még persze kellenének bútorok is...Azt tanácsolja gyüjtsünk arra és akkor utána vágjunk bele ebbe a gyerek dologban...Meg szerinte, még is csak kellene tisztulnia a szerveztemnek pár hónapot 7 év gyógyszer után... :?
Van benne igazság, azt hiszem :roll: :oops:
Boldogabb lenne, ezt mondta, szóval ő most ezt nem támogatná, ha most teherbeesnék :cry: :cry:
Ez egy kicsit el is keserítet engem :oops: :cry: :oops: , de a párom mondta, hogy ez a mi döntéssünk...Csak, hogy velem az a baj, hogy én egyből szófogadó vagyok :S...És nem állok az mellett ki amit akkarok...
Meg nem szeretnék velük rosszba lenni, hisz most csak kapunk tölük egy lakást...
Szóval ezek vannak...
Bocsi ha hosszú lettem, de muszály voltam megírni...
csip-csip18

Csip, sajnálom...a saját véleményen leírom, ha nem haragszol meg érte :?: :!:
Sztem, ha ezt a pároddal ledöntöttétek akkor senki sem szólhat bele, hiszen már nagykorú vagy vagy nem :?:
Ez egy óriási döntés az ember életében, de erre fel kell készülni és igazán akarni kell, mérlegelni kell a dolgokat, h mit is szeretne az ember igazán :!: :?:
Anyukád meg azért mondja talán ezt , mert félti a kicsi lányát és nem akar rosszat, de ha egyszer ti szeretnétek a babát :?: :roll:ezt is meg kell értenie :?: :!:
sajnálom, h nem tudsz kiállni a dolgokért, amit szeretnél, de változni fog ez majd meglátod, és ha ez tényleg így van akkor még várjatok egy kicsit!

Nagyon remélem, h nem bántottalak meg és mások sem orrolnak rám ezért, de ez volt a véleményem és nem szerettem volna más lenni, mint amilyen vgyok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nem hiszem, hogy gond lenne, ha leírod a véleményed, szerintem Kitti azért osztotta meg ezt a dolgot velünk, mert kiváncsi mit gondolunk, ezért én is leírom a véleményem. :)

Szerintem az nem jó, hogy ha egy anya, anyós megmondja mit kellene tenned, azért van a párod, hogy vele beszéld meg, ez kettőtök döntése. Ezt meg is tettétek, együtt döntést hoztatok, erre beszélsz anyuddal és ha ezzel elő állsz a párodnak, ne csodálkozz, ha nem olyan lesz a reakciója, amilyenre számítasz. Én pl. tuti nem örülnék neki. Mikor már az anyós mondja meg, hogy hogy legyen, vagyis beleszól az már régen rossz. Ne haragudj Kitti, ha nem ezt akartad hallani.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

kicsit bekukkantottam!

Csip csak halkan megjegyzem, hogy 7 év fogamzásgátló szedése után az első ciklusban nekem nem is volt pé-m, ahogy azt a nődoki előre megmondta... az első vérzésre is azt mondta, hogy az csak egy olyasféle emlékeztető vérzés lesz, és a második vagy a harmadik ciklusnál fog kiderülni, hogy visszaáll-e a szervezetem a normális kerékvágásba vagy sem...
egyébként egyetértek a Zsuval és Suzytundérrel! Ez a kettőtök döntése! a szülők adhatnak tanácsot, de azt vagy megfogadjátok, vagy nem! az életetek a Tiétek!

Mindenkinek puszi! később jövök!

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Csip csip, hát a tesód... kedves gesztus volt tőle, hogy rohant anyudhoz. Anyud meg nincs arra felkészülve még, hogy nagymama legyen! Szeretne nagyon unokát -gondolom-, de ez így hirtelen jött neki szerintem Viszont nagyon nem jó dolog, hogy így beleszól az életedbe, mert ez azt bizonyítja, hogy nem kezel még felnőttként. Sajnos ugyanezzel a problémával jártunk párterápiára egy nagyon neves szakemberhez -totál ugyanilyen szülőtünetek voltak- és ő mondta ezeket nekünk. Neked már egy külön életed van, a párodhoz tartozol. Gondold azért végig, hogy miként legyen ez tovább, ne hozz elhamarkodott döntéseket. A gyógyszerről csak annyit, hogy 24 óra alatt ürül a szervezetből!
Ne hari, hogy így leírtam, de muszáj volt.
(saját példám -egy a sok közül-: régen műkörmöm volt, festettem a hajam -most is-, szoliba jártam, szóval nem voltam elhanyagolva. Úgy alakult, hogy a mamám kocsit vett nekem, de apám azt a feltételt szabta, hogy az előbb említett szokásaimat hagyjam el! :shock: Egy, nem is ő vette a kocsit, kettő már rég óta külön voltam költözve tőlük. Mi alapján szab feltételeket??? Ez mondjuk nem hasonlítható a te esetedhez, csak a szülői befolyást akartam bemutatni ezzel. Ja és én naív megtettem, amit kért)

Most jöttem a védőnőtől! Annyira nem akartam a mérlegre ráállni, de azt mondta, hogy irgum burgum! és ráálltam! Semmit nem híztam! Egy dekát se!

Suzytunder, az édesköményről tudnál valamit írni? Mihez használják, íze ugyanolyan mint a másiké?

Kép
Kép
onlány

Ancsi, a te párod is Földvári? :D Nálunk is semmittevős nap volt, azt leszámítva, hogy Liza névnapját ünnepeltük és jó sokat főzőcskéztem. Szakdolgozatot mindjárt küldöm a tanárnak, annyira parázok tőle, hogy milyennek tartja. Tesóddal mi a helyzet? Mondtad múltkor hogy gyerektéma felmerült nála.

Juli, hajrá ez a ciklus, nem semmi a görbéd! :shock:

[quote]k írta:érdezték tőle, h mi szeretne lenni Question és ő nagy boldogan mindig azt válaszolta, h bohóc vagy rendőr Laughing ...na most mindkettő kívánsága teljesült!
Zsu, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
onlány

mindjárt jövök, anyai teendők....

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány!
Lizácskának boldog névanpot!!!!

Kép

Csip-csip!
Szerintem is ez a ti döntésetek,és ti tudjátok hogy mikor jött el az idö!! Légy erős,állj ki magatokért és a babatervért!!

Zsu!
Ez jóó bohóc-rendőr :lol:

Juli!
Ügyi vagy,várjuk majd a képeket :wink:

Ma jól jártam :twisted: ,mondja a védőnő mult héten hogy van még bent a kórházban egy véreredményem(vérkép), na mondom ma bemegyek érte...hát kérdezem a leletkiadónál,hát náluk nincs ilyen(mivel már 1 hónapos lelet) menjek fel a 3.emeletre és ott kérjem :roll: ,hagy ne mondjam már az 1.emelet után ziháltam,kifáradtam rendesen...
Ott is közli a nő hogy nincs náluk semmi eredmény...haza jöttem panaszoltam a védönönek,5 csövet adott akkor a védőnő,és csak 4-el vettek le,szal vérképhez ba..tak levenni vért...ugyhogy így jártam :evil:
Mondta hogy akkor most már nem szurkáltatnak..majd legközelebb..
Szal ez a Bajai kórház :roll: :roll: ,csak hogy egy kicsit még jobban rontsam a hírnevét :lol: :lol:
Vendég

Suzy, :wink:

Onlány, nem kellett volna félned ennyire attól a mérlegeléstől :!: :wink: na látod :!: :?: :wink: ügyi vagy :!:

Csip, még annyit hozzáfűznék, h ne hagyd, h mások döntsenek te/ti helytettetek, mert ez nem lesz jó hosszú távon :!: igen is állj ki a döntésetekért és vállald a következményeket :!: (saját vélemény, tapasztalat)

Tünde, várunk

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, ezt inkább mázsálásnak hívnám :shock: :D :roll: :cry: Ezért megettem két szelett tortát LOL
Kirus, :shock: az a baj, hogy az ember hiába áll le velük vitázni, akkor sem tudnak mit tenni, mert már a levett vérből nem tudnak ilyenkor mit kezdeni. Az ember lassan tűpárna lesz.
Erről jut eszembe, nekem a szülés előtt óránként nézték a vérem, mármint szúrtak, és 18órát voltam ott. Tehát ki lehet számolni a dolgokat... és képzeljétek a heggek nem gyógyulnak be! A karom olyan már mint egy drogosé! :shock:
Csipi, szerintem te terhes vagy! Hányadik dpo ez?

Kép
Kép
onlány

Kirus, lyukas a "szőke" fejem, ugye te mész amnióra? Juj Inner!!!!!!!!!!!!! Na, te is mindjárt túl leszel ezen!!! Hol bújkálsz?

Kép
Kép
onlány

Onlány, nana... :wink:

Iner megy holnap, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++gyorsan túl leszel rajta és izgulhatunk együtt az eredményért :!:

Csip, szombaton kell NEM megjönnie, ugye jó lemlékszem azt írtad a múltkor
:?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner, nyugi! Hmmmmmmmmmmmmmmmmm küüühüüüldöööhöm a pohizithív energiákat hmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
A nanáról jut eszembe, Liza azt mondja: nono! És az újjával hadonászik közben
:D

Kép
Kép
onlány

Csip!!!!!!!!!! Juj, már én izgulok!

Kép
Kép
onlány

onlány, :lol: :lol: :lol:

csip, :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Itten vagyok :) :) :)

Suzy és Onlány köszönöm megértettem, kicsit még fiatal vagyok :oops: és néha kellenek tőletek a dolgok, amiről példát vehetek... :oops:

Suzytündér: Te félre értettél szerintem...
(erre beszélsz anyuddal és ha ezzel elő állsz a párodnak, ne csodálkozz, ha nem olyan lesz a reakciója, amilyenre számítasz)
Nem jól értelemezted szerintem amit írtam! De Suzy és Onlány jól...
Vagy lehet csak Én nem értem ezt a mondatodat!!! :oops:
Azt még kérdeztem tőled pénteken,hogy te mikor teszteltl először???

Suzy: Igen... Szombaton...

Onlány: dpo...ovu utáni nap??passzz...nem tudom...
Csak, hogy 31-én volt meg most meg 28-án kellene nem megjönnie...
Jah és peteréskor, mi nem is voltunk együtt...csak elött meg utána...
Megjönn vagy semm???
Mi lesz????????????
csip-csip18

Megpróbálom feltenni nektek a ciklus.hu-t...
De hőt nem mértem....
Hátha ti tudtok valami okosat mondani nekem....
Mert nekem van valami (amin elgondolkodtam)"amiért szombaton is meg talán szerdán, hányingerem volt..." de megvárom ameddig ti elemzitek az ábrámat,mert lehet megkapom rá a választ...
csip-csip18

Jaj elküldött a védőnő cukkerterhelésre :( de nagyon rendi volt! mert a zsömis verziót kérte
Csip, az a lényeg, hogy előtte és utána is együttlegyetek! Szerintem tuti baba van a dologban, már csak azon kell izgulni, hogy mennyire "erős" a szervezeted és mennyire ragaszkodó a baba! Már pedig mért ne lenne az! :wink:
Bár ne tőlem kérdezted, de én a 10.nap teszteltem először és olyan volt, mintha csak odaképzelném a csíkot, ekkor gyorsan egy ovutesztet is csináltam, ami full + volt, aztán 2 napra rá a hcg erősödött de nem ütötte ki a szemem... aztán 4 napra rá olyan erős volt hogy csak na. Mikor volt péd? :roll:

Kép
Kép
onlány

csip-csip18

Nem értem mért nem sikerül :(
csip-csip18

a következőt kell belinkelned:
ha ott állsz abbana nézetben, hogy a görbét látnád, akkor lenézel a legaljára és látsz egy hosszú hivatkozást. Ezt kell belinkelned, ha nem megy így se akkor segítek másképp

Kép
Kép
onlány

:roll:

Kép
Kép
onlány

De melyik 10 nap???Miután egütt voltatok 10nap???vagy mikor pé volt onnan tól 10 nap???És a 12 nap,nem bögte ki a szemed...És a 14nap már igen????
Remélem jól értelmezztem...
csip-csip18

csip-csip18

Na reméelm össze jött...
Hát nyulak azért nem vagyunk, mert apjuk mindig elmegy répát szedni(melozzni) :?
csip-csip18

Peteérés után 10. napról van szó. hát kb a 14-16nap már nagyon erős volt a hcg teszt, de itt már nem 10-es érzékenységűvel csináltam, hanem 25össel.
Nézem, amit küldtél

Kép
Kép
onlány

péd mikor volt? azt nem tudni ugye, csak a ovufájdalmakat.

Kép
Kép
onlány

már csak azon kell izgulni, hogy mennyire "erős" a szervezeted és mennyire ragaszkodó a baba! Már pedig mért ne lenne az!

Ezt azért írtad,mert lehet nem olyen erős...a 7 év gyógyszer miatt??????
csip-csip18

szerintem az a 16.ai akció az nagyon helyén volt :lol: véleményem szerint akkor lehetett

Kép
Kép
onlány

szerinted? A te elméleted?

Kép
Kép
onlány

Pé??honnan tudjam Én :oops: :roll: ???
A naptár szerint...14!
Nem úgy van, hogy a ciklus napjainak a felénél???Vagy rosszul tom ???
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?