Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Patikákkal tényleg vigyázzatok. Minél közelebb van egy kh-hoz és minél forgalmasabb helyen van, annál drágább lehet.

Déli pu-i gyógyszertár sem olcsó!

Én is sokszor érdeklődom,hogy mi hol mennyi. Akkor az mondom hogy csak érdeklődni szeretnék és tényleg erősnek kell lenni, hogy nem -nem kérem a gyógyszert,csak mondják meg az árát!

Aki egészségpénztári tag nagyon jól teszi (magam is az vagyok), de tudjátok december közepéig kell befizetni (legalábbis az enyémben), hogy ez még az idei adóévre tudják könyvelni, hogy az SZJA-t vissza 2010-ben tudjuk visszaigényelni.

Jó babásodást

kispatak
Vendég

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Nagy volt ma a csend, gondolom mindenki örül a hétvégének.

Eszter

Hogy vagy? Valaki kérdezte a tuti babásodás receptjét. Csatlakoznék, engem is érdekel, hogy mit csináltál a siker érdekében :)

Vörösmacska

Én is be voltam tojva a szuriktól. Nem bírom a "testemben egy tű" látványt. Aztán mégis magamnak adtam be, mivel a férjem változó időben ér haza, a tesóm pedig csak csukott szemmel merte volna bebökni. Ezt meg inkább kihagytam :lol:
Szóval sztem próbáld meg. Magának mégis csak jobban érzi az ember.

Sajt

Hajrá hétfői inszem. Minden méret szuper, már csak csíkosodni kell :D

Mako

Szuper, hogy elkezdtétek Ti is. Karácsonyra meg lesz a legszebb ajándék :D

Rólam: Semmi izgi, várom, hogy megjöjjön és mehessek uh-ra. Cisztákat gondolatban és aloe géllel is űzöm. Azt hallottam, hogy jót tesz ilyen esetben. Brutálisa sz@r íze van, minden alkalommal ahogy lemegy, még azzal a lendülettel kikívánkozik :twisted:
Mindegy, valamit, VALAKIÉRT :D

Most megyek, elálmosodtam.

Jó éjszakát!

Angi
angi81

Sziasztok!

Eszti kismami!
Tényleg nagyon eltűntél!!! Megcsináltad már a bizonyítékot? :wink:
Mi is látni szeretnénk a kétcsíkosat!!!!

Puszi
Heni

Sajti!!
Bocs, hogy nem priviben válaszolok, de olyan lassan tölt be a gépem most, nem tudom mi van vele :evil:
717.oldal 2.hsz, én tettem fel a filmet, ott megtalálod a linket!

Puszi mindenkinek, jó hétvégét
Ja és igen, drukk drukk neked hétfőre a belővéshez :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Angi:
Rendben leszel, no para! A cisztaűzést talp/lábmasszázzsal is elősegítheted. Érdemes több ponton betámadni nála. :)

Heni:
Így is tökéletes, nagyon köszönöm! :)

Pá Drágáim!
sajt@

:lol: Amúgy jó reggelt!
Kép

Mostanában kimennek dolgok a fejemből... :roll:

Mako:
Pl.: amikor találkoztunk, a párodnak elfelejtettem bemutatkozni, mert úgy izgultam. Bocsika érte, nem vagyok bunkó, csak mostanában kissé figyelmetlen és szétszórt... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Szép vasárnapot!

Aki kezdő, mint én, itt egy oktatófilm szurizásra, konkrétan Menopur :D

Hát Angi mit is mondjak, én a tavasszal- nyáron sok-sok-sok tízezer forintot elköltöttem foreveres cuccokra, nekem is volt cisztám és mindennél jobban hittem benne, hogy segít. Ittuk a berry nectárt, meg a teát, a royal yellit és multi macát, iszonyú sok pénzt beleöltem, hónapokon keresztül nyomattuk, aztán megelégeltem és abbahagytam. Mikor legközelebb mentem UH-ra már két cisztám volt :cry: . Nem mondom, hogy az aloe nectártól lett kettő, da azt mondhatom, hogy segíteni nekem nem segített. Egyébként nem először alkalmazom ezeket, már évekkel ezelőtt is évekig fogyasztottam. Persze van akinek jó, mert akitől vettem, a napokban hívott, hogy a másik pár akinek hozta ezeket a termékeket, és azok is már vagy 8 éve kinlódnak, terhes a csaj spontán. Hát nem tudom.

Maccs
vörösmacska

Ja, nem szúrtam be a Manopur filmet :roll: :

http://www.youtube.com/watch?v=lMJebh5G2Ik

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Sajt

Légyszi írd meg, hogy milyen pontokat érdemes nyomkorászni. Köszi :)

Megyek, mert szólítanak a háziasszonyi teendőim :twisted:
angi81

Vörösmacska

Tényleg sok pénzbe kerülnek ezek a cuccok. Remélem, hogy jó hatással lesz rám, bár sokáig nem tudom venni. Amúgy én is a berryt iszom. Sajnálom, hogy nem segített, nem tudom, hogy mitől függ. Reménykedek, hogy azért hátha csodát tesz.
Megnéztem a videót, aztán még pár másikat...
Hát, érdekesek vagyunk ennyire belülről nézve...

Még vmi eszembe jutott. Lehet, hogy itt írtatok vmilyen olcsóbb, de hatásos méhpempőről. Tényleg fel tudja turbózni a nyálkahártyát? Légyszi írjátok meg, hogy melyiket használjátok és hol lehet beszerezni, ill. mikortól kell eszegetni. Köszi :)

Ja és egy uccsó kérdés: A Merional szuri mire való? Valszeg ezt fogom kapni a köv. fagyis beülti előtt.
angi81

Sziasztok!

Tegnap elindult a szuri! Ma reggel már a párom adta be és tökéletes volt! Nem fájt :D
A videóval ellentétesen, az ügyeleten reggel és tegnap este az ápolónő is 45 fokos szögben szúrt! Párom is így tette. Minden egyes szurit megdícsérek és kérem, hogy ügyesen csinálja odabennt a dolgát!
A fejem viszont majdnem széthasadt reggel... most elmúlt. A Menopur mellékhatása! Vettem homeopátiás gyogyót a fejfájásra.

Angi81!
A méhpempőből szerintem az eredeti jó. Kedden kapom meg postán. Egy kicsit megkésve, de jobb később, mint soha! www.molnarmez.hu Termékenység teát is iszom!
avarka

Sziasztok!

Mindenkinek jó hétvégét!

Sajt: Nekem kellett volna bemutatnom a férjem, de én is izgultam. Nem gondoltam egy percig se, hogy bunkó vagy, inkább én érzem kínosan magam miatta, mostanában én is figyelmetlen vagyok. Megy a drukk holnapra. Hány órára kell menned?

Woody merre vagy? Mikor kell menned tesztelni?

Angi: méhpempőt a gyógynövényes boltban tudsz venni. is vettem, de azt nem tudom mikortól kell enni. Gondolom mensi végétől, de javítson ki valaki, ha a hülyeséget írok.

Kép
mako30

kb 350-400 Ft
mako30

Lányok, köszi a pempő-infót :)

Avarka

Már csak annyi, hogy mennyibe kerül? A honlapon nem láttam árakat. E-mailben rendelted vagy telefonon?

Woody

Tényleg, mikor kell tesztelned?
angi81

Angi

Telefonon beszéltem vele és email-en megrendeltem! Nem tudom, hogy mennyi! Nem kérdeztem. Nyáron 2 egy havi adag páromnak és nekem kb. 10.000 ft-ba volt. Gondolom 5 e ft körül lehet. Nyugodtan hívd fel, nagyon kedvesek!
avarka

Vörösmacska:
Megnéztem a szurka-filmet, maradok a Zuramnál! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Angi:
Szerintem az óccó méhpempő is nagyon megteszi a hatását. A legtöbben ezt fogyasztjuk. Azt az ötezrest kissé sokallom, bár biztos jó. Egyébként egyél sok túrót és tonhalat, az is növeszti a mnyh-át. Én mensi vége után szoktam ezt fogyasztani.
A ciszta kimasszírozását úgy tanultam, hogy először az egész lábfejet át kell dörzsölni, hogy meleg legyen. Ezután a talpat hosszanti irányban kell maszzírozni - a sarok és a felső talppárna között, majd a külső bokacsont felé, az Achillesnél fel-le. Amikor felfelé húzod (a hüvelyk és a mutatóujjad közé veszed ezt a részt), akkor gondolj arra, hogy kihúzod a cisztát vele.
V.ki mondta, hogy elég a talppárna és a sarok közti rész in masszírozni, de én már így tanultam meg. Remélem nem volt zagyvalékos, sok sikert!
A Merional a stimulációhoz kell.

Avarka:
Éljenek a szurikáták! :wink: :lol:

Mako:
Mindegy. :lol: Csak nem sértődött meg a párod... :wink:
Holnap korán megyünk, kb. negyed nyolc-fél nyolc körül. Most cseppet sem izgulok, csak boldog vagyok, hogy mehetek!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajt, hajrá inszem. Mennek a drukkok.

Én is ezt a méhpempőt szoktam venni, nekem ez is bejött. Most is 12-es volt a mnyh.

Velem semmi sincs, igazából még nem teszteltem. Szerintem holnap fogok, az lesz a 14. nap. Akkor már a 10-es tesztnek ki kell mutatni, ha baba van. Múltkor is a 14. napon elkezdtem barnázni és utána meg is jött.
Remélem most nem lesz ilyen.

Nagyon bízom a sikerben, de nem akarok nektek hazudni.
Elégé fáj és görcsöl a hasam. Múltkor a lombik után a dokinő mondta, hogy ez azért van, mert meg akar jönni, de az Utro nem engedi.
Nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy most ez nem azért van, hanem mert sikerült!!!
Holnap majd jelentkezem mi volt.
woody

sajt, gondolni fogok rád holnap! csak ügyesen a 20+mm-s tüszőkével!!!
woody, drukk holnapra +++++
kpn

sajt, gondolni fogok rád holnap! csak ügyesen a 20+mm-s tüszőkével!!!
woody, drukk holnapra +++++
kpn

Köszi a drukkokat, remélem elindul végre az igazi bébi-bumm! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, Woody mennek holnapra a gigadrukkok!

Kép

Maccs
vörösmacska

sziasztok!

Sajt, Woody: mennek a drukkok mára!!!!

Kép
sztyopane

Sajt, Woody: Drukkolok Nektek mára!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Woody: Nem csináltál még tesztet? Itt izgulok érted, már begörcsölt a kezem lába annyira csurizok :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopané, csináltam tesztet.

És halkan merem csak mondani, vagyis írni, hogy
volt rajta egy másik csík is.
Tehát inszem után 14. napon halványan, de van ott valami.
Nem igazán merem elhinni, majd ha erősődik és a dokinő is azt mondja csütörtök reggel.

Ja ez 10-es teszt volt. Reggeli után csináltam egy 25-öst is ott is ott volt, de halványabban.

Most még félek, mivel nem tudom hogy a tüszőrepesztő szuri meddig van a szervezetben. Hiszen most 2 ampullát kaptam.
woody

Woody: akkor halkan mondom, hogy GRATULÁLOK!!!! A tüszőrepesztő 10-12 napig van benned. Nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

kirááááááááááááááááááááááááááály 8) :lol:
nem kiabálunk el semmit, de az már télleg nem lehet a repesztő.
mit érzel?
jól emlékszem, hogy 26-a a hivatalos teszt?
kpn

Woody: Csak nagyon halkan... suttogva ... mondom én is, hogy jipppijééééé :).. Gratula!:)

Lányok, nagyon úgy tűnik, hogy itt beindult a várva várt év végi babaeső (?)... :)

Szép napot kívánok Mindenkinek!

andi
andrea-1

Woody, még csak halkan, de nagyon-nagyon gratula! :D

Sajt, nagyon izgulok érted! :D

Lányok 2010 az mi évünk lesz!! TUTI! :D (valakiknek már a 2009 vége is...... :D )
Vendég

sziasztok

woody
"kismami" gratula 14.napon már tuti nincs repesztő hatása a másik csíkodra...... nagyon örülök neked és csajok innentől kezdve kötelező mindenkinek a következő beavatkozással a kétcsíkos teszt !!!!
hallod sajti neked is !!!! ma gondoltam rá hogy találkozhatnánk de el sem hittem hogy 9-re mentem és 10-kor végeztem mindezt hétfőn :)

szerdán megyek vissza uh ellenőrzésre aztán megmondja a doktorbácsim hogy mi lesz, ma 3merionalt kell szúrnom meg holnap is és szerdán meglátjuk mennyire ugrándoznak majd a növekedésben.

mindenkinek megy a drukk és csak tovább ilyen JÓ hírekkel gyertek csajok a karácsonyfa alá ott lesz a baba nekünk.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszönöm mindenkinek.

Tünetem igazán nincsenek, ahogyan írtam görcsöl a hasam. Szerintem meg szeretne jönni, de nem tud.:))

A tüszőrepitől azért félek, mert 2 ampulla volt és eddig csak 1-et kaptam. De remélem igazatok lesz és ez már nem az.
woody

ovitrelle volt? nekem múltkor ezután (ami ugye előretöltött és 2!), a 14. napon már tök negatív volt. Közben nem csináltam teszteket, így arról nem tudok nyilatkozni.
kpn

kpn, igen az volt 2 db
és ma vagyok a 14. napon, akkor tényleg reménykedek
woody

szerintem csöndben kezdj el, minden okod megvan!
ha akarod, mostantól minden nap lövök egy ovulációs tesztet. állítólag azt is lehet használni előrejelzésre :lol:
kpn

Sziasztok!

előszöris Woody! halkan de GRATULÁLOK :) :) :) :) :)
látod???? :D

Bocsánat, hogy el voltam tűnve...sajnos Lacnak kellett a net otthon, és nekünk amolyan stick-es hordozhatós izénk van...így vagy neki van netje vagy nekem :?

de igyekszem itt lenni újra! :D

vissza kell még olvasnom normálisan, mert épp csak végig szaladtam hogy mi a helyzet... talán este majd otthon

A RECEPT :)

napi 5 liter vizet benyomtam...nem esett jól, de a célért bármit :)
azért vizet, mert nem akarom telinyomni a Pöttömöket és magamat sem cukorral!
fehérje: túró, grill csirke, krémtúró, dió, mogyoró, bab, búzacsíra, trapista sajt ...nem túrós tészta, hanem tésztás túró, és hasonlók :D ...
...a lényeg, hogy mindent úgy ettem hogy mindennek megnéztem a fehérje tartalmát...aminek 20 körül volt, azt megettem :) ...ja és túrórudi :D az volt a bűnözés :)
az hogy túró...az azt jelenti, hogy úgy napi fél kiló.
pl. reggelire tönkölyös saját sütésű kenyér, trapista sajt, uborka, és mellé kanállal túró! a tetején meg a búzacsíra...stb... :)

ja, és kb 3 nap alatt tolok be egy kiló savanyúkáposztát :oops: :oops: :oops: azt nem a fehérje miatt :D

nem dolgoztam!!!!
feküdtem, otthon voltam.
este elmentünk 25 percet sétálni
mocorogtam otthon a lakásban, de nem partizánkodtam, hogy takarítás, stb...
pontos napirend volt:
8kor progi szuri
9kor 3 utro
15kor 3 utro
21kor 3 utro
utro után mindig feküdtem legalább másfél órát, hogy ne folyjon ki azonnal!
napi 2-3 relaxálás...mert ha jött egy telefon amin felnyomtam az agyam, akkor a gyomorgörcsöt ki kellett űzni... így relaxáltam, megbeszéltem magammal és a pindúrokkal, hogy ők csak jó energiát kaphatnak, és semmi negatívat nem engedek be hozzájuk. ezzel el is múlt a gyomorgörcs, és megpróbáltam úgy nézni mindent, hogy minden úgy jó ahogy van, nem vagyok hajlandó görcsölni semmin!!!

ennyi

ja, és nem ficánkoltam hasizomból!!!
úgy keltem fel és feküdtem le, mint a nyugdíjasok... és mindent szépen lassan csináltam!

jajjj...annyira jó lenne ha mind szépen jönnétek utánunk :D

ma dolgozom először, de napi max 4-5 órát..és azt is csak light-osan!
nincs éjszakázás, és nincs nagy pörgés...csak szépen lassan mindent :)

igyekszem jönni délután!

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Gratula Woody! :D

Lukácsné!
Szerdán én is megyek reggel. Uh és nagyrutin /a műtéthez :( /

Eszter!
Milyen kismamának lenni? Én el se fogom hinni, hogy 15 év után ismét pocaklakóm lesz! :D
avarka

Wooody, ez nagyszerű!!! Halkan gratulálok, de nagyon!!! Kép

Ugye, hogy jól megvarázsoltam a topikot? Na mit szóltok?! itt már csak pozitiv tesztek lesznek csiribu csiribá Kép

ki jön?

Maccs
vörösmacska

Eszter kismami! de jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoltunk! Köszi a receptet, ezt bevésem!!!!

Azt lehet tudni, hogy te miért kaptál ennyi utrór és a progiszurikat? Egyébként egy ismerősöm is ennyit kapott , mint te. Mi Avarkával nem kaptunk T úrnál.

Maccs
vörösmacska

Kismamák és leendő Kismamák!

A menopur szurit kapom 3 napja reggel-este. Kéne valamit éreznem?
Aki merionalt szurizik az is válaszolhat.

Köszi
avarka

Woooody, gratula! Szerintem sikerült! Emlékszel Eszternél is megmondtam.... :wink:
A múltkor taliztam egy csajszival a BMC-ben és nagyon ideges volt, mert ugyan kétcsíkos lett a tesztje otthon, de elég halvanyan, perdig megcsinalt 3-at is. Aztan a doki mondta neki, h. sikerült és h. a tesztek gyengék voltak :lol: Szóval nem feladni, örülni!!!!!

Avarka, én szúrtam Merionalt, a végén 3 ampullaval és hat legelöször még volt fejfajasom, de aztan nem éreztem semmit. Söt tök jól voltam, de tényleg :D

Lukacsné, latom te sem kispalyazol....ennyi szurkalas :shock:

Lanyok, olyan jó olvasni, h. most talan tényleg beindulnak a dolgok és van remény, hogy mindenki egy topikkal lejjebb legyen :D
navared
Szfvár

Eszter! 5 liter víz és fél kg túró.... :shock: amúgy mastól is hallottam ilyeneket, de azért ez durva. Hanyszor voltal wc-n? 10x? :lol: Hat lanyok felköthetjük a gatyankat... lehet, h. az is baj volt nalam, h. én ennyit nem ettem és ittam...? Na majd legközelebb!
navared
Szfvár

WOODY!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak nagyon halkan:
Kép
:wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Woody: nagyon halkan én is gratulálok Neked! :lol:

Avarka: Én merionált szurok, de azt is csak felet, nekem nem fáj a fejem.

Ezster nagyon jó hallani felőled. Szerintem most Te és Woody adjátok nekünk a legtöbb pozitív energiát. :D :D :D

Lukácsné: A cetrotide-t mikortól szúrod? Már most vagy majd csak a vége felé. Tudod, hogy kb mikor lesz a leszívás?

Sajt: merre vagy :?:
mako30

Vörösmacska csak így tovább, varázsolj minél több zebrás tesztet :lol: :lol:
mako30

Vörösmacska csak így tovább, varázsolj minél több zebrás tesztet :lol: :lol:
mako30

Woody:
Sírok az örömtől...

Csajok!
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondol ma rám és szorított!
A mai nap egész jó volt. Reggel 8 előtt odaértünk, fél kilenc előtt a Zuram leadta a skacokat a neveldébe, így szépen beért 9-re a melóhelyre is, nem kellett magyarázkodni. Inszem után tudtam feküdni, most mindenkinek volt ágya! Hazafelé villamosoztam, mert A férjuram már nem tudott hazavinni, mert lejárt az ebédideje, mire kész lettem. Taxizni nem volt kedvem, szerencsére mindenhol volt ülőhelyem. A Baross u-i cukiba betértem egy kis örömködésre (természetesen cukormentes volt), amiből haza is vittem egy keveset. Otthon bedőltem az ágyba és végre pihentem egy nagyot.
A BMC-ben délután kerültem sorra, elég későn, de azzal vígasztaltam magam, hogy a desszertet szokták utoljára hagyni.
Egész nap olyan jó kedvem volt, mint még sosem ilyenkor. Olvasgattam, zenét hallgattam (pl.: Andi figyelj :arrow: Eurithmics-et :)) és arra koncentráltam inszem előtt, amit a lélekgyógyász doktornőm tanácsolt (neonzöld és egészséges aurám van, a csakráim is megfelelően működnek).
Teljesen úgy éreztem magam, mint amikor szerelmes az ember és pillangók táncolnak a gyomrában! Katika főnővér meg is kérdezte, hogy mi szépet láttam (pont nézegettem a falon a babafotókat) - biztos észrevette, hogy fülig ér a szám egymagamban (vaj'h nem lelki szegény-e ez a teremtés? :roll: :lol: ).
Mimisink nem volt, helyette egy másik zöld emberke istápolt, szerintem túlontúl is, már kezdett kellemetlen lenni... Aztán gyorsan jött a dottóre és meguhuzott, látta, hogy a tűszőcske megrepedt és jöhettek a kölkök! Zuram eredménye a múltkorihoz képest 4 miillát javult és 95%-os volt. Nagyon örültem neki és bízom a sikerben.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti! Nagyon szuper, h. ilyen pozitív vagy!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vörösmacs! varazsolni, varazsolni, varazsolni! vicces így, h. rossz a billentyüzetem :)
navared
Szfvár

Lukácsné:
Akár láthattál is, mert lenn ücsörögtem a reci mellett. :)
Szerdára drukkolok neked!

Eszter:
Köszi a "receptet", én is próbálok betúrózni, bár napi fél kg az elég sok... :roll: :lol:
Jól csinálod, az biztos! Nem is kell stresszeskedni, az nem jó! Olyan ügyi és pozitív vagy/voltál végig a biostrip előtt is. :)

Avarka:
Én semmit nem éreztem a Merionaltól, talán az utolsó kettő körül egy kis "banyalázasdit". Szorítok érted is szerdán! Ne félj, meglesz az eredménye, az már tuti!:)

Vörösmacska:
Banyáskodjál csak szépen, mindenkinél sorjában és akkor sikeres lesz a "Minél több pozitív tesztet" kampány! :)
Én beszállnék a kétcsíkosok táborába szívesen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.11.23 18:19-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Má megint laptetűűű!!! Mi van mostanság??? :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?