Sziasztok!
előszöris Woody! halkan de GRATULÁLOK
látod????
Bocsánat, hogy el voltam tűnve...sajnos Lacnak kellett a net otthon, és nekünk amolyan stick-es hordozhatós izénk van...így vagy neki van netje vagy nekem
de igyekszem itt lenni újra!
vissza kell még olvasnom normálisan, mert épp csak végig szaladtam hogy mi a helyzet... talán este majd otthon
A RECEPT
napi 5 liter vizet benyomtam...nem esett jól, de a célért bármit
azért vizet, mert nem akarom telinyomni a Pöttömöket és magamat sem cukorral!
fehérje: túró, grill csirke, krémtúró, dió, mogyoró, bab, búzacsíra, trapista sajt ...nem túrós tészta, hanem tésztás túró, és hasonlók
...
...a lényeg, hogy mindent úgy ettem hogy mindennek megnéztem a fehérje tartalmát...aminek 20 körül volt, azt megettem
...ja és túrórudi
az volt a bűnözés
az hogy túró...az azt jelenti, hogy úgy napi fél kiló.
pl. reggelire tönkölyös saját sütésű kenyér, trapista sajt, uborka, és mellé kanállal túró! a tetején meg a búzacsíra...stb...
ja, és kb 3 nap alatt tolok be egy kiló savanyúkáposztát
azt nem a fehérje miatt
nem dolgoztam!!!!
feküdtem, otthon voltam.
este elmentünk 25 percet sétálni
mocorogtam otthon a lakásban, de nem partizánkodtam, hogy takarítás, stb...
pontos napirend volt:
8kor progi szuri
9kor 3 utro
15kor 3 utro
21kor 3 utro
utro után mindig feküdtem legalább másfél órát, hogy ne folyjon ki azonnal!
napi 2-3 relaxálás...mert ha jött egy telefon amin felnyomtam az agyam, akkor a gyomorgörcsöt ki kellett űzni... így relaxáltam, megbeszéltem magammal és a pindúrokkal, hogy ők csak jó energiát kaphatnak, és semmi negatívat nem engedek be hozzájuk. ezzel el is múlt a gyomorgörcs, és megpróbáltam úgy nézni mindent, hogy minden úgy jó ahogy van, nem vagyok hajlandó görcsölni semmin!!!
ennyi
ja, és nem ficánkoltam hasizomból!!!
úgy keltem fel és feküdtem le, mint a nyugdíjasok... és mindent szépen lassan csináltam!
jajjj...annyira jó lenne ha mind szépen jönnétek utánunk
ma dolgozom először, de napi max 4-5 órát..és azt is csak light-osan!
nincs éjszakázás, és nincs nagy pörgés...csak szépen lassan mindent
igyekszem jönni délután!
puszi: Eszter