Sziasztok!
Köszönöm a hiányolást, nagggyon aranyosak vagytok!!!!!!Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindenkinek hiányzom.......Neked is köszi Lucuzs az érdeklődést!!!!!!
Igazából semmi mentségem nincs az eltűnésre......Egyszerűen nincs mit írjak, nem foglalkozom a témával.....Persze azért zugolvasok ám.
Még el nem felejtem:
Vicky!
Nagyon nagyon szorítok hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!Minden pozitív energiámat küldöm felétek!!!!
Jucus!
Gratula a kukishoz!
Eclipse!
Nemsemmi apácskád van!Belevaló!!!Éljenéljenééljen!!!!!
Móki!
Kezem csuriban!!!!
Lucuzs!
Ha van valami tipped hova lehet menni Bécsben, azt oszd meg légszi!!! Ugyanis nagyon szeretnénk Bécsbe menni mert még sosenem voltunk és én olyan vagyok mint egy kisgyerek: imádom a fényeket. Ciki, de nekem már a kivilágított Andrássy út is naggyon bejön.... ilynekor én vagyok a Férjem babája.
Mert állítólag úgy rá tudok csodálkozni az ilyen helyekre, dolgokra....
Rólam kicsinykét
: Az van hogy nov elején a 62.nap körül volt egy spontán pé-m, ami végül spontán mensivel végződött. Így nov 13.-án pénteken megjött. Most ezt a ciklust taposom.
Csendben jegyzem meg hogy immáron okt 16óta -6kg-nál tartok és még mözel sincs vége mert úgy mennek le rólam a dekák, kilók naponta,hetente hogy csak kamillázok. Érzem, és tudom hogy a fogyás az ami beindította nálam a dolgokat! Basszus el sem hiszitek mekkora öröm volt számomra mikor a brutális rosszullét, hányinger és hányás után láttam hogy fennt van a hőm. Ugyanis nekem pé tünetek ezek. És hogy spontán, magától ez volt maga a hab a tortán.
Eddigi fogyásom annak köszönhető hogy diétás rendelt kaját eszek délben, de persze a nap többi részében is fogyelek arra hogy mit eszek. Azt viszont nem mondom hogy nem bűnözök pl sültkrumplival, mert bevallom szoktam enni mert imádom és krumpli nélkül nem tudok élni..... Szedem a lindaxát (és megkaptam még 2 hóra a receptet), emeltünk a met adagomon, hisz ez utoljára vissza lett véve 2000mgra mert meforal helyett eucreast kaptam, de visszakaptam délre az 1000es meforalt; valamint heti 2-3szor vizitornára járok a koléganőimmel.
Mostanában azt vettem észre, hogy nem esik jól semmifajta édesség. Jó azért le le csúszik 1!!!!szem zselés szaloncuki, de nem több mert nem kívánom!
Valamelyik nap pl. rosszul lettem a danett étcsokis pudingjától.......pedig megkívántam, de úgy látszik ez volt a bosszú.......
Hmmm, hirtelen ennyi. Bocsi hogy hosszú volt és nem reagáltam mindenkire.....
De! Mindenkit pusszantok!!!!!