Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lucuzs!

Köszi szépen, én is örülök nagyon!

Igazából most parkolópályára teszem magunkat... 3 hónap múlva, februárra javasoltak a páromnak új kiskatona számlálást, de én mondtam neki, hogy hagyjuk jó darabig, nem akarok doktor látni se a magam, se az ő közelében.

Én továbbra is úgy érzem, hogy nekünk spontán nem lesz baba.
Azonban most utánamenni a dolgoknak, pl. closty, cikluskövetés, időzítés, átjárhatósági, inszem, lombik, nem fogunk 2010 szeptemberig, ugyanis végig rengeteg nagy versenye lesz, és 2010 aug-ban ki akarunk menni a nagy francia alpesi versenyre.

Oda meg én kellek kísérőnek, amit babásan nem lehet.

Tehát kezelésekre addig nem járunk, marad a spontán, amiben én nem hiszek, aztán abban állapodtunk meg, ha valami isteni csoda folytán mégis összejönne a gyerek, akkor ugrik a francia verseny.

De további kezelésekre addig nem járunk, én nőgyógyászt csak a februári rákszűrésen akarok látni, csak januárban megyek vérvételre és kész, elég volt, és azt sem szeretném, ha őt macerálnák, a végén még a kémcsőre fog izgulni annyiszor kell anyagot adnia :oops:

Ja, és nagyon fontos:
Tegnap este a szexről beszéltünk az ágyban fekve, és 6 órát mutatott az óra apának (persze hozzá nem nyúltam még) szóval műűűűűűködik!!! :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Laptetűűűűű

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok.

eclipse orulok hogy api tul van a muteten es ilyen szepen viselte.

Lucuzs kivanom hogy ne keljen meloba visszamenned.

kacsi,nadragkerdes.regota vagytam egy szep farmerra s mivel eleg szepen lefogytam megkaptam szulinapomra(aprilis 19)volt rajtam vagy 2-3x mivel majus 13 tegherbeestem es a puffadas miatt mar eleg koran szoritott a naci.
eltettem szules utanra,bar tudom ez csak egy szep alom hogy valaha beleferek.

Lovine sajnalom a hajhullast,szivesen adnek a sorenyembol ha lehetne,nekem tul sok van.

Ranita 33 napos ciklus szerintem egy Pcos nal tokeletes.

Kép
monyo83

Monyo,
köszi!

Szerintem nem reménytelen a nadrágba visszafogyás, amikor már nem szopiztatsz, és Noémi nagyobbacska lesz, és elkezd járni, sokat fogsz majd utánarohangászni, és hamar lemennek a kilók! :D
De van aki szopiztatás alatt is jól lefogy...

Összességében szerintem max. 2-3 éven belül újra hordhatod, szóval nem reménytelenÍ!

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse majd meglatjuk.
mindenesetre eltettem,hatha majd egyszer...

nektek csak apagond van/volt igaz?akkor meg siman lehet majd spontan babatok,de a legjobb amit tehetsz hogy nem gorcsolsz ra.
egyszer csak varatlanul hozni fogod azt a pozitiv tesztet :wink:

Kép
monyo83

Monyo,

legyen igazad! :D

"Csak" apagond, meghát az én pco-m. A ciklusaim változatlanul hosszúak, most 26.napon vagyok, de 40 körülre várom pirit. De talán nem a ciklus hossza számít, hanem a pé meg a progi, meg a mnyh, ezek meg jók szoktak lenni.

Igen, pont nem görcsölök rá, ezért jönnek a dokimentes hónapok!

De annyi oka lehet még a meddőségnek, amiről nem is tudunk még, ezért nem akarom beleélni magam semmibe.

Eclipse
eclipse
Budapest

a dokimentes honapok szuperek,nekunk is volt a stimus ciklusok kozott szunet,mikor csak lazitottunk.

mai napig nem ertem hogy Noci miert pont abban a ciklusban fogant,mikor volt tokeletes ciklusom is gyonyoru pe vel es nyalkahartyaval.persze o akkor nem akart jonni,neki egy eselytelen ciklusban kellet megfoganni.

Kép
monyo83

Eclipse,
örülök, hogy apácska ilyen jól viselte a műtétet!
Hajrá spontánkodás! :D

Monyo,
végül nektek is a spontánkodás hozta meg a rég várt sikert! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szia Meli,

neked is köszi a dicséretet.
Apa nagyon kemény, nagyon büszke vagyok rá. Most hívott, jól érzi magát.

De: ehhez kellett az, hogy ez nagyon kímélő technológiával, nagyon profin, és hiper-szuper kellemes környezetben, hiper-szuper udvarias személyzet közreműködésével történjen. Tegnap minden 5 *-os volt.

Hazafele menet beugrok a cukiba, viszek neki túrótortát. :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Aki tudja, küldje tovább!!!

RITKA VÉR KELLENE!

KÜLDD TOVÁBB, KÉRLEK!

B RH pozitív jótevők segítségére vár egy 29. hétre
született kritikus állapotú kisfiú!

30-376-01-52

Küldd tovább!
Neked egy perc, neki az élete

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Gota!
Én is úgy olvastam itt a neten, hogy csak a májustól születő babákra érvényes az új rendszer. Remélem ez a része is így lesz.

Ma végre megtudtuk, hogy a pocaklakó kisfiú.
Én majdnem bőgtem örömömben, amikor mondta a doki. Mondjuk, ha lányt mondott volna, akkor is. :D Nekem teljesen mindegy.
jucus80

Jucus,
gratulálok a kis kukacoshoz! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jucus! Gratula a kisfiúhoz!!!! :lol: :lol: :lol:

Meme! Hogy vagy? :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jucus, grat a fiúcskához! :lol: :lol: :lol:
mókica

Szia Móki! Na megvolt pé?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni! Merre vagy??? :shock: :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jucus!
de jó :) kuk@cos :lol:

majd én is azt szeretnék :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jucus: grat grat :) néven gondolkoztatok?

Üdv.
Aisha
aisha

sziasztok.

Jucus gratulalok a kisfiuhoz :)

pocsek ido van :? utalom :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monyo83 2009.11.20 08:48-kor.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Monyo, most asszem Jucusnak gratulálunk a kis kukishoz, nem Gotának! :D
Itt tegnap meg lehetett gyulladni olyan meleg volt, ma reggel meg olyan hideg van, hogy a kanyarban törik a macska, és tejköd :(

Hajni,
én is hiányollak, jere erre!

mindenkinek jó hétvégi készülődést kívánok!

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse terhesegi elbutulas :roll: :lol: mindjart javitom.

Kép
monyo83

Egyébként apa asszem, túl jól van, ha lehet ilyet mondani :lol: :lol: Megdönti az összes "gyorsasági rekordot" - tegnap este kikövetelte magának :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Itt is kod van,meg hideg.

Kép
monyo83

eclipse,huha :lol: nem semmi a parod.

Mi masfel honapja nem.....mar olyan perverzeket almodok hogy ihaj :roll:

Kép
monyo83

Monyo,
tudtommal ha nincs nyitott méhszáj veszélye, nyugodtan jöhet egy finom kis szerelmeskedés.
Ajánlom oldalról, kiskifli-nagykifli pozíciót. :D

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse tudjuk hogy lehetne,de apci nagyon szegyenlos a lanya elott. :lol:

Kép
monyo83

Ó, hehe, hát erre nem gondoltam!! :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!!! :D :D :D

A neve apukája után: László
Ha tud valaki valami jó becenevet erre a névre, azt megköszönném, mert én leragadtam a Laci, Laca, Lacus, Lacika verzióknál.

Nálunk is egyre ködösebb, az idő. Fúúúj :(

Monyo, Gota!

Hogy álltok a babakelengyével? Mikor álltatok neki?

Monyo!

Mi már 3 hónapja nem....... :cry: . A doki is mondta, meg mi sem mernénk, s valószínű, hogy végig ez lesz. Elég nehéz helyzet. :roll:
jucus80

Sziasztok!

Jucus!
Gratulálok a kisfiúhoz! A Lackó becenévhez mit szólsz? Szerintem aranyos! :)

Eclipse!
Örülök, hogy minden rendben zajlott az apaműtéten! Nem semmi a párod! :shock: :lol:

Monyo!
Nem lehet egyszerű a dilemmátok.. Én sem tudom, mennyit lennénk együtt hasonló helyzetben..

Meme!
Hogy vagy? Remélem minden oké veletek!

Nálam továbbra is csak negatív gondolatok jönnek... Nem várok semmi jót a hétfőtől. Egyedül a hőm alakul szépen, azon kívül semmit nem érzek, csak depis vagyok. Ráadásul tegnap este és ma reggel is volt 1 csepp barna a papíron... Amióta metet szedek, sosem barnáztam, a progimmal sosem volt gond, most meg closti mellett ez van. Most úgy érzem, hogy hétfőn tök fölöslegesen fogok kidobni az ablakon 10 ezer forintot. A vérvétel még oké, de automatikusan miért kell menni uh-ra is? Ha negatív lesz a teszt, akkor mi értelme az uh-nak?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

jucus a mi komankat is Laszlonak hivjak,de mindenki csak Lacusnak hivja.

a babadolgaink mind megvannak,kimosva kivasalva a kisruhak.
nekem a korhazas cucaim megvannak,meg egyszer kell elmennem a patikaba bevasarolni+szopis melltarto nincs meg meg.
Mi nagyon sok mindent kaptunk igy nem kellet vasarolnom.

hu 3honap az is kemeny.mi nem lettunk letilva,az elejetol fogva szabadott es mukodott is a dolog,mostmar szerintem nalunk se lessz semmi a gyerekagy utannig.hacsak valami csoda folytan api bele nem megy.

Kép
monyo83

Hali,

Jucus, nekem is a Lackó volt az első becenév ami beugrott.

Lucuzs, aszt hiszem meg volt a pém. Ma 37-et mértem.
mókica

Jucus! Az én párom is Laci. :D

Kacsi! Sajnálom a rossz gondolatokat, és küldöm a pozitívabbakat! Drukkolok neked nagyon! És lehet a barna beágyazódás! :wink: :lol:

Mókica! Szuper hő! Csak így tovább!!! :lol: :lol: :lol:

Mi délután megyünk Bécsbe, most van időnk elintézni a karácsonyi nagybevásárlást. Már nagyon várom! :lol:
Amúgy csak szólok, hogy jövő vasárnap advent első napja! :shock: Ma jöttem rá, bele kell húznom, sok a dolog addig. És 28-án Bogi 3 éves, szóval sűrű lesz mostanában a program. :D De legalább nem agyalok a babatémán. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi,
köszi, ezt dicséretnek veszem! :lol:

Még 1:15 hátra a melóban, úúúgy mennék már hazafele apát szeretgetni, kényeztetni (és úúúgy vissza tud élni vele).

Lerágtak az összes körmömet az elmúlt hetekben, nagyon remélem, hogy most már vége a stressznek, és nyugodt békés idők jönnek.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok Csajok!

bocsi, hogy csak bekukk, es nem reagal, de olyan boldog vagyok, egy dolog mar biztos, cukros csak a terhesseg alatt voltam...
A mostani terheleses:
ehgyomori: 4.5, 2 orval utan: 5.6....tok joooooooooooooooooooooo

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
ez nagyon jó hír, gratulálok!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

aisha szupi hir :D

kacsi azert en drukkolok es bizok helyted is :wink:

lucuzs kellemes vasarlast :)

Kép
monyo83

Sziasztok!
huh hát próbálom követni h kivel mi történik de sajnos még nem nagyon megy, főleg így h sajnos csak ritkán tudok jönni
most költöztünk el a szüleimtől a férjemmel így még nincs netünk :cry:

ranita
köszönöm az üdvözlést :P

melinda84
sajnos már párszor belefogtam a hőmérőzésbe de mindig abbamaradt mert össze vissza keltem a főiskola miatt
de majd most megint megprobálom hátha mutat valamit

babszika
Köszönöm a nyugtató szavakat. nagyon jól esett

jucus
én is elég sok nődokinál jártam már de a mostrani annyira szimpatikus s figyelmes s nem pénzéhes mint a tobbi hogy inkabb nem szedem be a fogigatlot s megmondom neki minthogy ismet keresgesse4k... :?
nem tudom jol teszem e de végülis rőámhagfyta a döntést s majd meglátom hogy alakul a mostani ciklusom :roll:
végülis azért probált rábeszélni merthogy utána nagyobb sikerrel probálkozhatnánk, dehát még nem is probálkoztunk s párom szerint felesleges aggodni mert minden rendben lesz :) :roll:

mókica
köszi, ismerem a honlapot elég gyakran látogatom, én jöttem rá a honlap segítségével h pcos s így indultam dokihoz addig külön kezelgettek(nőgyogyasz,borgyogyasz..) :evil:

mindenkinek köszönöm
egyenlore fiokban a recept Yasminelle

jo ejt
szep hetveget
napvirág24

Most csak gyorsan írok: Nincsenek ma jó híreim. Az egész méhszájam 1 ujjnyira ki van nyílva, úgyhogy be kell vasárnap feküdnöm a kórházba és lehet hogy már szülésig haza sem engednek. Szteroidot kell kapnom tüdőérlelőnek és augmentint, hogy semmi bacim ne lehessen, ami megrepeszthetné a burkot. Most egy kicsit be vagyok sarva. Még annyi minden elintézni valóm lett volna, de ezeket már rábízom a páromra. Megpróbálok valami internetet varázsolni a gépemhez, hogy odabent is veletek lehessek és ne öljön meg az unalom. Ennyit a karácsony nagy bevásárlásról, a karácsonyi forgatagról és egyáltalán az ünnepekről. Talán az lesz az ajándék, ha hazaenged a doki. A babával egyébként minden rendben, 1100 gr és a korának megfelelő a mérete. Szerencsére a cukrom nincs rá egyenlőre hatással, nem nagyobb a koránál és a magzatvíz, méhlepény is rendben van.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!
megy a drukk, hogy minden rendben menjen :) most az a fontos, hogy a pici minél tovább jelenlegi albérletében maradjon :arrow: pihenés, kitartás, és mindenek előtt szótfogadás a dokinak :!:

nekem még 5 nap, mire mehetek éndokimhoz... már alig várom, hogy új, és minden bizonnyal végre normális ciklust indítsunk :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Jucus,
gratula a kiskukachoz :D

Móki,
szép hő, drukkolok nagyon :D

Lucuzs,
ti már karácsonyra vásároltok? Nagyon ügyesek vagytok. Mi ma találkozunk a Mikulással. Karácsonyra még ötletem sincs :roll: .
Ha megyünk Sopronba, mi is ki akarunk menni Bécsbe, de azt mondják nagyon drága. Ha van valami jó hely, amire te már rábukkantál, akkor várom az ötletet.
Bogi mit kap????

Vicky,
jajjj, ez nem hangzik túl jó, de a dokik tudják, hogy mit kell ilyenkor tenni. Kitartás és gyere, ha tudsz, hogy tudjuk, minden ok. Puszi.

Kacsi,
ez tuti beágyazódás, nagyon drukkolok neked :D .

Aisha,
szuper jó eredmény, gratula :D

Eclipse,
apa nagyon bátor és ügyes volt, reméljük most már minden ok lesz. Nem is lehet máshogy. Olyanra meg azért ne gondolj, hogy ez nem jöhet össze spontán. Én még a mai napig sem adtam ezt fel :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Én egész jól el vagyok, még mindig nem érzek semmi különöset, csak Barbus aktívkodik. Legalább tudom hogy jól van és jó erős. Meg szerintem a fekvéstől ég a gyomrom. Tegnap a nagy pánikomban megrendeltem a bababútort és még egy pár apróságot, úgyhogy a pároméknak vasárnap már csak el kell hozni őket. Még jól is jártam, mert már csak egy kiságy volt abból amit kinéztük, igaz hogy ez nem ágynemű tartós. Mindegy, majd veszek műanyag dobozokat és abba pakolok. És még tegnap megvettük a függönyt is, pont volt egy olyan méretű varrva a piacon, így csak az anyagot kellett kifizetni, a varrást ajándékba kaptuk. Olyan aranyos, szivárványos Micimackós. Most már ami nagy összegű dolog, az csak a légzésfigyelő. A szopis párnát is elintéztem, elküldi nekem a csajszi postán a személyes árvétel helyett. A net segítségével fogom szerintem a karácsonyi ajándékot is elintézni, bár a legnagyobb ajándék az lenne, ha Barbus még bent lenne akkor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Ranita,
neked is köszönöm az apadicsit! :D

Vicky,
:cry: nagyon sajnálom, ez nagyon rosszul hangzik :cry: Én meghalnék ennyi kórháztól, babástul mindenestül belepusztulnék. Kitartás, és kívánom hogy bent maradjon a pici amíg kell! Puszi nektek.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! (akinek még esetleg nem köszöntem meg)

Aisha,
gratulálok a jó eredményedhez!

Kacsi,
köszönöm a becenevet!
Mennek a pozitív energiák!!!!!

Napvirág,
a spontán dolgoknak is elég nagy esélyük van, nálunk ez már többször bizonyított, csak nem szabad stresszelni.

Vicky,
nagyon szorítok Nektek, hogy a Te ajándékod (kívánságod) teljesüljön, s az idei évben még ne akarjon kibújni a kis lakód!!!
jucus80

Vicky: a drukkok mennem innen, hogy minden okes legyen, akkor bujjon amikor o akar es egeszseges legyen. Zyva baba is tudta mit kell csinalni :)

koszi a gratulaciokat, en is nagyon boldog vagyok...

Nem tudtam nagyon visszaolvasni, bocsi ha nem irok mindenkinek, de remelem mindenki a babasodas utja :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, nagggyon aranyosak vagytok!!!!!!Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindenkinek hiányzom.......Neked is köszi Lucuzs az érdeklődést!!!!!! :wink: Igazából semmi mentségem nincs az eltűnésre......Egyszerűen nincs mit írjak, nem foglalkozom a témával.....Persze azért zugolvasok ám. :D
Még el nem felejtem:

Vicky!
Nagyon nagyon szorítok hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!Minden pozitív energiámat küldöm felétek!!!!

Jucus!
Gratula a kukishoz! :D

Eclipse!
Nemsemmi apácskád van!Belevaló!!!Éljenéljenééljen!!!!!

Móki!
Kezem csuriban!!!! :wink:

Lucuzs!
Ha van valami tipped hova lehet menni Bécsben, azt oszd meg légszi!!! Ugyanis nagyon szeretnénk Bécsbe menni mert még sosenem voltunk és én olyan vagyok mint egy kisgyerek: imádom a fényeket. Ciki, de nekem már a kivilágított Andrássy út is naggyon bejön.... ilynekor én vagyok a Férjem babája. :D Mert állítólag úgy rá tudok csodálkozni az ilyen helyekre, dolgokra.... :roll:

Rólam kicsinykét :oops: : Az van hogy nov elején a 62.nap körül volt egy spontán pé-m, ami végül spontán mensivel végződött. Így nov 13.-án pénteken megjött. Most ezt a ciklust taposom.
Csendben jegyzem meg hogy immáron okt 16óta -6kg-nál tartok és még mözel sincs vége mert úgy mennek le rólam a dekák, kilók naponta,hetente hogy csak kamillázok. Érzem, és tudom hogy a fogyás az ami beindította nálam a dolgokat! Basszus el sem hiszitek mekkora öröm volt számomra mikor a brutális rosszullét, hányinger és hányás után láttam hogy fennt van a hőm. Ugyanis nekem pé tünetek ezek. És hogy spontán, magától ez volt maga a hab a tortán.
Eddigi fogyásom annak köszönhető hogy diétás rendelt kaját eszek délben, de persze a nap többi részében is fogyelek arra hogy mit eszek. Azt viszont nem mondom hogy nem bűnözök pl sültkrumplival, mert bevallom szoktam enni mert imádom és krumpli nélkül nem tudok élni..... Szedem a lindaxát (és megkaptam még 2 hóra a receptet), emeltünk a met adagomon, hisz ez utoljára vissza lett véve 2000mgra mert meforal helyett eucreast kaptam, de visszakaptam délre az 1000es meforalt; valamint heti 2-3szor vizitornára járok a koléganőimmel.
Mostanában azt vettem észre, hogy nem esik jól semmifajta édesség. Jó azért le le csúszik 1!!!!szem zselés szaloncuki, de nem több mert nem kívánom! :shock: Valamelyik nap pl. rosszul lettem a danett étcsokis pudingjától.......pedig megkívántam, de úgy látszik ez volt a bosszú....... :lol:

Hmmm, hirtelen ennyi. Bocsi hogy hosszú volt és nem reagáltam mindenkire.....

De! Mindenkit pusszantok!!!!!

hajni...
Budaörs

Hali,
Köszi a drukkot mindenkinek.

Lucuzs, köszi, hogy mondtad az advent első vasárnapját. Majdnem elfelejettem.... :oops:

Hajni, ügyi vagy a fogyással. Csak így tovább! :)

Aisha, jó eredmények!

Vicky, drukk, hogy ne legyen baj, és Barbus még a jó meleg albérletben legyen legalább 10 hétig. Pihizz sokat.

Mai görbe, ha valakit érdekel:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 48000_.png
mókica

Sziasztok!

Az előbb írtam egy hosszú levelet, de eltűnt sajnos. :evil:

Hajni! Nagyon örülök neked, hogy előbújtál! Gyere gyakrabban! Hatalmas gratula a fogyáshoz! Eszméletlen ütemben mész össze!!! :shock: :shock: :shock: :lol:

Vicky! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Aisha! Gratula az eredményekhez! :lol: Szuper!

Móki! Szép görbe! Hajrá! :lol:

Ranita! Sokmindent vettem már, a legnagyobb ajándék Karácsonykor a Duplo házikó lesz. :D
A programvadászaton rajta vagyok! :wink:

Rólam:
Bár azt fogadtam meg, hogy erős leszek, nemrég már potyogtak a könnyeim, mert holnap Bogi ovis lesz... és ezzel vége, most már csak folyton távolodni fog tőlem... iskola, egyetem, házasság... nem könnyű. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Most nézem, h. egyre több a babavonalzó! Csak így tovább!

Hajni!

Gratula a fogyáshoz!
És hajrá a mozgáshoz és a diétához is!

Hmeme!

Tudod mi az a hoax?
Kamulevél.
Bővebben itt:
http://www.virusbuster.hu/labor/spam/hoaxok
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hoax
A nagyon ritka B Rh+-hoz pedig még ennyit:
Kérdés:
Magyarországon mi a különböző vércsoportok százalékos aránya?
Válasz:
Egy rendelkezésemre álló adat szerint a magyarországi gyakoriság a következő:
0: 31,54%, A: 41,92%, B: 18,25%, AB: 8,34%
Ezen túl az Rh-ban a pozitívak aránya 65 - 70 %
Dr. Péter György
http://www.babanet.hu/faq/altalanos14.php

Egyébként pedig mielőtt egy ilyet továbbküldessz emailben, legalább a gugliba pötyögd be pár sorát, egyből megtalálod a hoaxgyűjteményben:
http://hoax.blog.hu/2008/11/13/b_rh_poz ... _szuletett

Ugye, így már nem is olyan nagyon sürgős továbbküldeni?(már csak azért sem, mert több, mint egy éve született volna 29. hétre az a nemlétező kisfiú :twisted: )
Ennyivel is kevésbé terhelődik feleslegesen a világháló.
És ennyivel kevesebb vadidegen tudja meg az emaicímedet (nézd csak meg, te is látod mindazokét, akik eddig továbbküldték, ugye? És nem tudhatod, h. azok, akinek te elküldöd, kiknek küldik tovább!)
Akarsz direktmarketing cégektől kéretlen leveleket kapni? Ugye nem?
Na csak ezért írok ennyit.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Lucus!

Ne így fogd fel!
Egyrészt, mert a gyerek is megérzi, és azt fogja érezni, h. most vmi borzalmas dolog fog vele történni.
Másrészt, mert innentől egy hihetetlenül izgalmas rész következik!
A fiam 2 hete jár oviba, de új élményekkel jön haza. Mindennap tanul vmit. Okosodik, nyílik az értelme.
És olyan dumái vannak, h. csak lesek! :D
Arról nem beszélve, h. mivel kevesebbet vagyunk együtt, sokkal bújósabb lett, sokkal többször ad puszit, ölel meg.
Figyeld csak meg, nem elveszíted őt, hanem sokkal bensőségesebbé fog válni az együtt töltött idő!
És próbálj arra gondolni, h. milyen lesz majd anyáknapi verset hallgatni tőle, megkapni az első rajzot a családról, amin te is rajta vagy, vagy milyen lesz együtt készülni a jelmezbálokra!
Veszteségnek fogod érezni? Nem hiszem. :wink:

rambóka

Sziasztok Lányok!

Tegnap is, ma is futottam, 2x8km-t. Április 10-én le akarom futni a maratont, és májusban a Kinizsi Százast is meg akarom csinálni, menni fog, nem félek, csak készülök.
Ma apácskának letelt a 3 nap szobafogság, amiben a dokival megegyezett, azért cserébe, hogy 1 hét után futhasson, ezért kivittük a kutyát a szigetre.

Hajni,
gratulálok a fogyáshoz, nagyon ügyes vagy, jó úton jársz, csak így tovább!
Ajánlom a nordic walking-ot is.

Lucuzs,
ne szomorkodj, legyél rá büszke, új barátokat szerez a kislányod, kinyílik a kis világa, és akkor is a szülők lesznek a világ közepe még jó sokáig!!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?