Norci:
Örülök, hogy szerencsésen kijöttél a kórházas dologból. Most legalább tudod, hogy rendben vagy. De aztán tényleg tartsd be a pihenést, nem emelgetést!!! Nagy gratula a kislányhoz!
Sellon:
Nekem is volt hasfájásom pénteken. Munka után elmentünk még egy kicsit szétnézni karácsonyi ajándék ügyben, aztán otthonra is sokmindent beterveztem és valószínűleg sok volt. Szóval nincs mese, el kell fogadnunk, hogy már nem bírjuk annyira. Abban reménykedem, hogy most elkezdek tornázni és attól talán kicsit több erőm lesz.
Guggolás, hajolgatás nekem se esik már jól. Lehet, hogy a cipőbekötéssel is bajok lesznek még itt?
Szilvancs:
Én nem Budapestre vagyok bejelentve, csak átmenetileg itt élek. Ezért nem itt van a védőnőm sem. Tudom hol van a Védőnői szolgálat, sokszor elmegyek előtte!
Hangulatváltozásokat nem vettem észre. Nekem inkább úgy tűnik, hogy mivel fizikailag kevesebbet bírok, nem pörgök annyit és ettől kicsit lenyugodtam.
Silva:
Én is úgy érzem, mintha egész nap csak ennék, mert óránként bekapok valamit, de sose sokat és legtöbbször gyümölcsöt, vagy valami tejterméket. Napi 1x eszem jókora adagot, általában ebédre. És este is eszem rendesen.
Csics:
A reggeli amúgy is nagyon fontos étkezés. És látod, ebben a helyzetben még a szervezet is tiltakozik ellene, ha kimarad! Tessék reggelizni
Klaccc:
Tényleg soknak tűnik a 97, de ne izgulj emiatt, tutira mondják, ha valami nem stimmel.
Ann:
Gyógyulj meg mihamarabb!
Mucus:
A terhességem alatt őrült fejfájás gyötör, igen sűrűn. Valamelyik doki a sima Panadoltra, valamelyik az Algoryrinre adja áldását. Ha tűrhető a fájdalom, akkor én Panadolt, ha már annyira rossz, hogy a hányinger is kerülget tőle, akkor egy fél Algopyrint szoktam bevenni. Az se jó a babának, ha a kismama szenved!
Szösz:
Az 1:1600-hoz nagyon is negatív eredmény, ne izgulj
Tornával kapcsolatban:
Könyvből nekem tutira nem menne a torna. Megpróbálom a Kállai Ildikó féle kismama tornát, de találtam letölthető Kismama jógát is, amit még nem sikerült letölteni, de azt is kipróbálom. Talán jobban rá tudom venni magamat otthon, mint hogy még elmenjek valahova munka után. Amikor abbahagyom a melót, akkor biztosan megnézem az Örsön lévő jógastúdiót.
Hasnövekedés:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezen a héten látványosan növésnek indultam pocaktájékon, a 15. héten tartok. Mintha napról napra nagyobb lenne. Ez a súlyomon is látszik, bőszen mérem magam, de azért nem fogok ezen idegeskedni. Főleg, hogy sokan írtátok, hogy mennyit híztatok és, hogy utána csak lement
Kaja:
A mai ebéd jókai bableves volt. Most csináltam először, jól elsóztam Utána borsós húst ettünk rizzsel és salátával. És kólát kívántam nagyon
Lányok! Írtátok a sok gyümölcsöt. Ki mit eszik? Már kezdem unni az alma, narancs, banán hármast. Mi az, ami ilyenkor még nem műízű, de megfizethető és finom?
Bocsi, hogy nagyon sok lett, olyan sokat írtatok
További szép hétvégét mindenkinek!