Jelentes
Anyum ma volt a dokimnal es megkapta a receptet a TSH-mra anyum mar felis adta 100db es minden nap 1szemet kell szednem aztan ra 1honapra vv ellenorzes...es ugy tovabb
3nap mulva itt lesz
Ma elvoltunk setalni tok jo ido volt...este meg nemsokara megyunk szulinapi buliba
holnap meg talan kocsikazunk kicsit meg nem tudom...hetfon jovok vgy holnap ha tudok
Vikus
Barmi is az eredmeny a lombikhoz eleg az a par szem katona!!!Arra,hogy tok 0 az eredmeny azert nincs olyan sok eselyetek ugyhogy no para...szerintem sokkal rosszan hitben elni es minden honapban azt hinni...vgy epp azt hinni,hogy nem jok az eredmenyei kozben meg lehet nincs is bibi csak keves a mennyiseg...elmentek dokihoz akik segitenek jon a lombik es lesz baba
Amig nincs eredmeny semmi rosszra nem szabad gondolni!
En sosem szedtem fogigatlot es megis nagy problemam van...szal emiatt ne szidd magad...ha nem ez akkor van az sajnos
A filmet nem lattam...miert tan jo pasik vannak benne
Bee
Na az mondjuk engem nem (elevit)...nekem is van es bar terhesseg elott lehet mar szedni...most akkor mar 2eve szednem
Szal en most nem szedem majd egy honappal lombik elott
Laptetut loptam...lattam epp jon hat mondom zsebrevagom a spontan honapunkhoz
Csibuc
De az a lenyeg,hogy igy lett es ez jo
Orulok,hogy tudtunk multkor "beszelni" a hosszu privid ota eljesen megvaltozott a velemenyem rolad...na nem mintha addig rossz velemennyel lettem volna de erted mit mondok
Ez a micimackos kep ngyon meleeeeeg
Mares
Ugy legyen ahogy gondolod az LH teszttel kapcsolatban de miert nem 10-es HCG-t hasznalsz ilyenkor mar????
Sosem fogom megerteni miert LH-znak a lanyok mikor mar lehet loni a 10-es hcg-t
az LH teszt nem arra van amire most te hasznalod bar igen azt mondjak ez jos teszt bla bla bla van akinek bejon van akinek nem aztan jol osszekavarja az ember lanyat...
Amugy nem vgyok en depi csak gondoltam megosztom veletek azt is amikor nem vgyok toppon...szal en sem vagyok tokeletes mindig vidam optimista na
Bikfy
Jo,hogy ezt irod mert en sem erzem magam depis fajtanak
Soot...csakhat olyan ember azert megsincs akinek csak jo napjai vannak nem igaz...
Na olvastak keszulnel laproszkopiara..hat ha mar arra raveszed magad ott mindent de mindent egyben altatas alatt megkukkolnak es az atjarhatosagit sem kell kulon atveszelni meg esetleg egy mehtukozest sem...igy utolag en is azt valasztanam de meg nem kizart,hogy sort keritek ra
(bar nekem volt mar 2atjarhatosagi es hysteroszkopia is)
Betty
En meg az altatast szeretem a legjobban
Olyan cool,hogy egyik pillanatban meg fentvgy masikban meg mar K.O. van
Tavaly is pezzegettem mit akarok karira...persze nem mondtam ki csak azt,hogy azt ugysem kapom meg...ma is mondtam neki hogy szobajottek a kari ajandekok..kerdezi en mit szeretnek mondom en mar tudom mit szeretnek...barmit kerhetek?Azt mondja az attol fugg...na ilyenkor lombozodom le mert itt nem az ertekre gondol...hanem maga a dolog,hogy mi...vgy lehet ezt is mar en varialom ki...
Mindenesetre mondtam neki,hogy a baratno szotol mar kiraz a hideg es azt mondja ezt most nem erti...hat most nem magyaraztam el neki mert akkor tok nyilvanvalo lett volna...
Angolul nem is mondod hogy elettars...csak siman girlfrieng vgy boyfriend
fiance vgy wife,husband
(lekvaros bukta most hogy jott ide
nem ertem
amugy vagom
)
Nomina
Laptetu am...de osztozkodom rajta szivesen
Milyen
Hat en is eleallnek,ha az en ferjem ugy gondolkodna,mint a tied...de o eleg furcsa ember...ezert is van sok ketelyem mert ami mas embereknel normalis nala egyszeruen kiszamithatatlan
Es tudod ezzel a japan beutesevel ezzel a nem mutatjuk ki az erzeseinket stilussal meg veletlen sem lehet tudni semmit sem
Hun voltal ennyi ideig?Rokaek?Kuldjed oket tovabb
Laproszkopia
Nem olyan rossz,mint amennyire rossznak hangzik
eloszor en is csak lestem
mondom micsoda neeem ezt nem...de mondjuk ott ahol en voltam megvoltak a lepesek 1-8ig es a vege fele volt a lapar...mi meg mar a 6.pont korul kideritettuk,hogy lombik kell
Szal egyszerre megnezik a meh allapotat a petezevetok teljesen atlathato minden es 3pici vagas eszre sem veheto szal nem egy nagyhasi mutet
En meg lehet megcsinaltatom ha a kovi lombik sem sikerulne...es az idom is ugy ki amit otthon toltok
Tesztek
Mindenkinek drukk a
teszthez barmelyik is az
En is elkezdtem tegnap tesztelni meg ugy latom nincs itt az ideje nekem olyan 11.cn szokott lenni a pe mert 25napos a ciklusom de a legutobbi ciklusomnal is a 14.cn volt ugyhogy valoszinu most is akkorul lesz
majd en is teszek fel fotot ti is tegyetek es megkukkoljuk