Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
Laptetűűűűű! :D

Én meg az Elevit reklámtól kapok hülyét: "mikor még nem is tudod, hogy babát vársz" Hát köszi... és volt, hogy egy nap 20x leadták, közben meg akkor volt sírós pirim....
Vendég

bikfy: akkor ezek szerint alakulunk, nem igaz? 8)

Bri: bizony, jól mondtad, bár engem is meglepett a 13 napos luteális fázis
Vendég

Bee!
Na attól én is hülyét kapok. Kezdje el szedni, már a terhességet megelőzően. Na széééééééééééép akkor én már egy ideje szedhetném. :lol:

Bri!
Szerintem egyeltalán nem vagy depis fajta. És az meg miért zavar, hogy szeretnél normál életet élni, férj-feleség-gyerekek felállásban? Azért mégiscsak ez a normális, úgyhogy egyeltalán nem vagy hibás, szerintem te gondolkodsz jól. Legalábbis az én értékrendem szerint. :wink:

KépKépKép
bikfy

Csibuc!

Alakulunk mi, mint púpos gyerek a prés alatt... :lol:

KépKépKép
bikfy

Bri
érdekes módon még annyira nem izgulok :shock: , pedig jövő héten meglesz a punkció valamikor...majd akkor :wink:
Igazából megint csak az altatástól parázok :roll: Utálom :!:
Nem, én sem úgy támadtam le, hanem úgy alakítottam, hogy saját maga jöjjön rá, mi újság....Az semmiképp sem jó, ha valaki magát rá akarja erőszakolni a másikra, mert az inkább szakításhoz vezet, mintsem folytatáshoz....
Nem erőszak a disznótor, de ha nagyon szeret, és nagyon fontos vagy neki, ha nincs is oda ezekért a dolgokért, érted mindenképp meg fogja tenni...és majd ha akkor nem is, később rájön, hogy ez saját magáért is milyen jó volt megtenni.

Én is szeretem azt hallani, hogy bemutatom a feleségem, vagy férjem...a csajom/pasim az olyan tinis, az élettársam az olyan mónikashow-s, a barátnőm/barátom, az olyan megszokott, a menyasszonyom/vőlegényem az már komolyabb kapcsolatra vall, és férjem/feleségem ez a legutsó, a legkomolyabb...ennél nincs tovább...
Azt meg felejtsd el, hogy azért elhagy, mert esetleg nem lesz gyerek (mondod te, amit most verj ki a fejecskédből, mert igenis lesz :!: ).

(skrizóéknál lekváros bukta volt :lol:, tudod, akit columbo megtalált :lol: )

Bikfy
nyugodtan lenyúlhatod őket, oszt adagold csak a csajsziknak :!: :lol:

Bee
azt a reklámot én is ki szoktam röhögni, aszondja kezdje el szedni a terhessége előtt 1 hónappal :lol: Hát én szedhetném már 3 éve :lol:

Csibucka
szijja :D

Milyen
hun vagy :?:

Többieknek nagy cuppanós :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hello csajok ....

hmmm Csibuc a 28 nap az szuper jo pcos-be gratula hozzá

EHNCS: bezebrásodtak a tesztek...még nem tökéletes ...mindjárt teszej fel képet csak elő kell vadásszam a tehnikát

Betty: nagyon drukk neked....szólj mikor lesz az altatás....arra küldök egy álomtündért majd :)

Bri: ez egy laptetűűűű:)

elevittel kapcsolatba....én is hűségesen szedtem (6 hó) aztán ....semmi babó...közben mondták a gyereket nem is a gólya hozzá, nem is káposztába terem .....és nincs is Télapó....szóval összedőlt a mesékbe való hitem és abbahagytam....
de a csodákba még hiszek :lol:

vicus: de jó hogy itt vagy:)...én is pont így voltam csak olvasgattam olvasgattam aztán egyszer csak írtam ....és csudi jó itt lenni ....

pusz mindenkinek
Vendég

Bridget

Én a férjem elé álltam ezzel a kételyemmel,hogy mi lesz,ha nem lehet közös gyerekünk...és megnyugtatott a válasza :)

Betty

Megvagyok és érdeklődve figyelem a hozzászólásokat :wink:

(most hozzászólni nincs kedvem :) )
Vendég

Elszállt az írásom :evil: :!: :!: ááááááááááááááááááááááááááá :twisted: Kép
Kép

Milyen
mééé :?: :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ismét a h1n1.....

A medve, az oroszlán és a disznó találkozik.

A medve azt mondja: Ha én ordítok az egész erdő remeg a félelemtől.

Az oroszlán azt mondja: Ha én ordítok az
egész dzsungel retteg.

Mire a disznó: Ez semmi... ha én köhögök már az egész világ
összeszarja magát. :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép

Kép

betty615

Kép

betty615

Napocskás jó reggelt!

Kép

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!
Jóreggelt!

Csajok, ma produkáltam egy pozi LH tesztet reggel, most a huszonvalahányadik napomon.....ez mit jelent?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym,

hát szét röhögöm magamat a képeken :D annyira édesek :D

ködös hangulatomat azonnal jobbá tették :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bri,

ne légy depike!!! Hallod, mert megy a Betty, ahogy hozzám is akart jönni .... :lol: amikor kissé bolondka voltam és úgy gondoltam uramat elhagyom, mert neki jobb lenne így, de jött az én harcos megmentőm, Betty a szőke Ciklon, aztán szépen helyre-pofozott :D és jót tett!!!!! :D bár azóta is kék-zöld vagyok :D :lol:

szóval minden szép és jó lesz mert ennek így kell lennie!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!köszönöm a gyors válaszokat és tanácsokat,nagyon jól jön!dec. 2-án megyek dokihoz!de tele a hócipőm,soha többet nem szedek fogigátlót!főleg nem 10évig!igen el kell küldenem azuram sperma vizsgálatra,de félek,h a legrosszabb lesz az eredmény és akkor....annyi! :cry: Bikfy,Bridget,Betty mindenkinek köszi ha nem is irok de olvaslak titeket!még annyira nem tudom mindenki történetét de igyekszem!Látta vki moziban az Újhold c. filmet?
a kis indián fiú... :oops: na jó férjnél vagyok! :D
vikus82

Vikusom!

Szeretettel üdvözöllek a klubban. Én is ugyanezt csinálom. Nem merek elmenni egy laparoszkópiára, mert félek, hogy kiderül még valami. Persze tudom, hogy ez a legrosszabb, amit tehetek, mert a struccpolitika nem vezet sehova. Nagyon megértelek.
Mondjuk én már 1 éve húzom a dolgot és mivel elfogy a türelmem is, ezért most úgy döntöttem, lassikán rászánom magam a komolyabb döntésekre is.
De ne gondold, hogy rosszabb vagy, mint az átlag, mindenki fél a bizonytalantól.

Csáje, el ne tűnj nekem, tessék szépen írogatni. Majd bátorítunk.

Ölellek: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

bikfy,
Nekem is kellett még 2 hónap, hogy az egy év leteltével elmenjek kivizsgáltatni magam. Több nem, de csak azért nem, mert felszívtam magam, a főnökasszony nem akart elengedni szabira sem szeptemberben, sem októberben. Novemberben meg beírt 6 hetes helyettesítésre. Mondtam neki, oké de akkor én is kérek most már valamit! Egyrészt. Másrészt meg nem kellett több idő, mert már 34 múltam, és nem akarom halogatni, nincs tenger időm.

EHCS,
Köszi az infót a tesztről. Vettem Clearblue-t, ugyan ezen nincs hétkijelzés, de erre is az van írva, hogy 4 nappal az esedékesség előtt... viszont nincs rajta, hogy hány mIU... Most próbálom megállni, hogy ne teszteljek. Ez van rajta:
A menstruáció A terhes nők százalékos aránya
esedékessége akiknél a + eredményt
előtti napok: mutatta ki a teszt:
-1 87%
-2 84%
-3 74%
-4 53%

Az 53% elég kevés, inkább még várok. De fogok venni tőled hétkiírásost, ha összejön, akkor azért, hogy tudjam a hetet, ha nem, akkor meg a köv hónapra (de akkor LH tesztet is)

nomina, betty,
Ez az Elevit nekem ráadásul nem is jön be, egy hónapig szedtem, de totál lelassította az anyagcserémet. Most is van itthon egy dobozzal, de ott áll hónapok óta... a reklámban a csajnak már az őzike hangját is utálom...
Vendég

Mares
véletlenül nincs otthon HCG teszted :?:
A 12 DPO.-n vagy, és az LH első pisiből pozi...bíztató :wink:
Ha ma nem is, holnap csinálj egyet sztem....ha lehet, 10-est :!:
Mútkor berendeltél EHCS-tól gondolom van még belőle 8)
A hőd is felment 8)
Drukkolok nagyon :!: :!: :wink:

Vikus
hát azért csak gyere, és majd bemelegetsz köztünk :wink:
em láttam a filmet.

Bikfy szijja :D

Bee
én sem szedek már elevitet, a femibiont szedem, sztem jobb is legalábbis nekem, de ezt ugye embere válogatja.

betty615

Sziasztok!itt nálunk Pesten nagyon depi idő van :(
Bikfy hát igen strucc politika,de úgyis meg kell csinálni neked is,nekem is,ezt dobta a gép!mi az a laparoszkópia?
Betty igyekszem...

Én már azzal a gondolattal is barátkozom,h örökbefogadás lesz,a férjem is tisztában van vele,h több mint valószínű nem lehet gyereke!

de aztán elgondolkodom,h szar életem volt,nem igazság ha a babát nem kapom meg az élettől!
de sok olyan történet van ami happy end!további szép hétvégét és köszi nektek
vikus82

Vikus
azért még ne menj annyira előre, hogy örökbefogadás...az a legutsó dolog, annyi minden megelőzi....és ne mondd, hogy a férjednek biztos nem lehet gyereke, amíg nincs a kezedben egy olyan papír...csak pozitívan :!:

A lapar egy műtét (nekem is volt) altatásban csinálják, a köldöködön, és a bikinivonalnál ejtenek egy kis metszést, és egy olyan szerkezetet vezetnek bele, aminek a fején egy picike kamera van, ezen keresztül egy monitoron látják, hogy merre tartanak, ugyanolyan tulajdonképpen, mint egy HSG, tehát a lényege ugyanaz, a petevezetőkön egy kontrasztanyagot átengednek, csak itt nem UH-val, vagy rtg-el figyelik, hanem belülről....és ebben az a jó, ha valami gebasz van bent, akár polip, akár ciszta, akár a kontrasztanyag elakad picit, azonnal tudják korrigálni is, mivel benned vannak.
Nálam nem volt semmi, kb. 20 perces volt az egész, és egy hét múlva vették ki a varratokat.

betty615

Bettym,

igenk, véletlenül, vagyis inkább EHCS-től van itthon HCG tesztem, lh-val egyszerre csináltam, nagyon nagyon de még annál is kevésbé, de látható valami második csík rajta... nem tudom mit jelent....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali!

Mares, hát szerintem nekem holnap már a HCG teszt is pozi lesz, remélem lesz :wink:

Bee, várom a megrendelést, ha most nem sikerül babásodni! Egyébként valószínűleg 25-ös a Clearblue-d, ez is, amit én adok el, de minden attól függ, hogy mikor ágyazódott be a bébi, mert ha korán, akkor már ez a teszt is kimutatja ugye kb. 4 nappal a nem várt mensi előtt a pozit, de ha késői beágyikózódós a babocska, akkor talán csak egy 10-es teszt, ami mutathat zebrásat. Mindenesetre drukk neked! (elárulod, honnan vetted a tesztet?)

Nomina, bezebrásodtak??? :shock: Tyű, az áldóját, várom a képeket nagyon!!!

Most mennem kell, jönnek a skacok, bocsi!

Szép estét!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bettym,

szorííítok a milllllliő szép nagy tüszőhöz!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EHCS

a ma reggeli hcg iszonyat halovány volt, de megmutattam uramnak, mert nehogy képzelődjek és ő is lát rajta valamit.... de hgoy ez mennyire ad reményt nem tudom

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hű, mire jövök?

Mares, nagyon szorítok! Nem bírom ezt az állandó feszkót. Most alig várom, hogy holnap reggel legyen. :lol:

KépKépKép
bikfy

Mares
köszi a drukkot holnapra, de most te vagy a porondon...holnapra drukk, mindent bele :!: :!: :!:
Szorítok, mint állat... :!: 8)
Kép

Nemtudom holnap mikor érek ide, jó lenne, ha telón üzennél, hogy mi újság :!:

betty615

Mares nagyon nagyon drukk.....vissza kell olvassak voltál laptetűűűűn mert ....ha igen :) :wink:

Please írd meg minnél hamarabb puszi sokszor :wink:
Vendég

Mares, tudod, a teszt nem lesz csak úgy pozi, csupán 2 esetben, az egyik az, ha rosszul használod a tesztet, és eláztatod pisivel az "ablak" részét is, VAGY akkor, ha termeli a szervezeted a HCG-t, azt a hormont, amelyiket a baba indít be, ha elkezdődött a beágyazódás. Neked szerintem a második verzió a valós, most már csak azért szurkolok nagyon, hogy meg is maradjon a picúr :wink:

Amúgy láttátok, mit írtam véletlenül? :shock:

[quote="esthajnalcsillag"]H írta:esthajnalcsillagali!

Mares, hát szerintem nekem holnap már a HCG teszt is pozi lesz, remélem lesz :wink:

:shock: :o :shock: :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jelentes
Anyum ma volt a dokimnal es megkapta a receptet a TSH-mra anyum mar felis adta 100db es minden nap 1szemet kell szednem aztan ra 1honapra vv ellenorzes...es ugy tovabb :) 3nap mulva itt lesz 8) Ma elvoltunk setalni tok jo ido volt...este meg nemsokara megyunk szulinapi buliba 8) holnap meg talan kocsikazunk kicsit meg nem tudom...hetfon jovok vgy holnap ha tudok 8)

Vikus
Barmi is az eredmeny a lombikhoz eleg az a par szem katona!!!Arra,hogy tok 0 az eredmeny azert nincs olyan sok eselyetek ugyhogy no para...szerintem sokkal rosszan hitben elni es minden honapban azt hinni...vgy epp azt hinni,hogy nem jok az eredmenyei kozben meg lehet nincs is bibi csak keves a mennyiseg...elmentek dokihoz akik segitenek jon a lombik es lesz baba :wink: :wink: Amig nincs eredmeny semmi rosszra nem szabad gondolni! :wink:
En sosem szedtem fogigatlot es megis nagy problemam van...szal emiatt ne szidd magad...ha nem ez akkor van az sajnos :twisted:
A filmet nem lattam...miert tan jo pasik vannak benne :shock: :lol:

Bee
Na az mondjuk engem nem (elevit)...nekem is van es bar terhesseg elott lehet mar szedni...most akkor mar 2eve szednem :shock: Szal en most nem szedem majd egy honappal lombik elott :roll: Laptetut loptam...lattam epp jon hat mondom zsebrevagom a spontan honapunkhoz :wink: 8) :lol:

Csibuc
De az a lenyeg,hogy igy lett es ez jo :D Orulok,hogy tudtunk multkor "beszelni" a hosszu privid ota eljesen megvaltozott a velemenyem rolad...na nem mintha addig rossz velemennyel lettem volna de erted mit mondok :wink: :)
Ez a micimackos kep ngyon meleeeeeg :shock: :lol:

Mares
Ugy legyen ahogy gondolod az LH teszttel kapcsolatban de miert nem 10-es HCG-t hasznalsz ilyenkor mar???? :shock: Sosem fogom megerteni miert LH-znak a lanyok mikor mar lehet loni a 10-es hcg-t :roll: az LH teszt nem arra van amire most te hasznalod bar igen azt mondjak ez jos teszt bla bla bla van akinek bejon van akinek nem aztan jol osszekavarja az ember lanyat... :roll: :?
Amugy nem vgyok en depi csak gondoltam megosztom veletek azt is amikor nem vgyok toppon...szal en sem vagyok tokeletes mindig vidam optimista na :wink: :)

Bikfy
Jo,hogy ezt irod mert en sem erzem magam depis fajtanak :shock: Soot...csakhat olyan ember azert megsincs akinek csak jo napjai vannak nem igaz... :roll: :wink:
Na olvastak keszulnel laproszkopiara..hat ha mar arra raveszed magad ott mindent de mindent egyben altatas alatt megkukkolnak es az atjarhatosagit sem kell kulon atveszelni meg esetleg egy mehtukozest sem...igy utolag en is azt valasztanam de meg nem kizart,hogy sort keritek ra :roll: (bar nekem volt mar 2atjarhatosagi es hysteroszkopia is)

Betty
En meg az altatast szeretem a legjobban 8) :lol: Olyan cool,hogy egyik pillanatban meg fentvgy masikban meg mar K.O. van :lol: 8)
Tavaly is pezzegettem mit akarok karira...persze nem mondtam ki csak azt,hogy azt ugysem kapom meg...ma is mondtam neki hogy szobajottek a kari ajandekok..kerdezi en mit szeretnek mondom en mar tudom mit szeretnek...barmit kerhetek?Azt mondja az attol fugg...na ilyenkor lombozodom le mert itt nem az ertekre gondol...hanem maga a dolog,hogy mi...vgy lehet ezt is mar en varialom ki... :roll: Mindenesetre mondtam neki,hogy a baratno szotol mar kiraz a hideg es azt mondja ezt most nem erti...hat most nem magyaraztam el neki mert akkor tok nyilvanvalo lett volna... :? Angolul nem is mondod hogy elettars...csak siman girlfrieng vgy boyfriend :? fiance vgy wife,husband :roll:
(lekvaros bukta most hogy jott ide :shock: nem ertem :roll: :oops: amugy vagom 8) )

Nomina
Laptetu am...de osztozkodom rajta szivesen :wink:

Milyen
Hat en is eleallnek,ha az en ferjem ugy gondolkodna,mint a tied...de o eleg furcsa ember...ezert is van sok ketelyem mert ami mas embereknel normalis nala egyszeruen kiszamithatatlan :? Es tudod ezzel a japan beutesevel ezzel a nem mutatjuk ki az erzeseinket stilussal meg veletlen sem lehet tudni semmit sem :x :roll: Hun voltal ennyi ideig?Rokaek?Kuldjed oket tovabb :D

Laproszkopia
Nem olyan rossz,mint amennyire rossznak hangzik :!: eloszor en is csak lestem :shock: mondom micsoda neeem ezt nem...de mondjuk ott ahol en voltam megvoltak a lepesek 1-8ig es a vege fele volt a lapar...mi meg mar a 6.pont korul kideritettuk,hogy lombik kell :?
Szal egyszerre megnezik a meh allapotat a petezevetok teljesen atlathato minden es 3pici vagas eszre sem veheto szal nem egy nagyhasi mutet :roll: En meg lehet megcsinaltatom ha a kovi lombik sem sikerulne...es az idom is ugy ki amit otthon toltok :roll:

Tesztek
Mindenkinek drukk a Kép teszthez barmelyik is az :!: 8) En is elkezdtem tegnap tesztelni meg ugy latom nincs itt az ideje nekem olyan 11.cn szokott lenni a pe mert 25napos a ciklusom de a legutobbi ciklusomnal is a 14.cn volt ugyhogy valoszinu most is akkorul lesz 8) majd en is teszek fel fotot ti is tegyetek es megkukkoljuk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty,Mares es a tobbieknek is kinek mihez mennek a varazsenerdzsik!!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Áll a rendőr a szülészeten a vajúdó felesége ágyánál, látja mennyire szenved az asszony, erre mondja neki:
- Drágám, ha ennyire fáj, akkor inkább hagyjuk az egészet!

:D :D :D
Vendég

Mares, Mares! Képet kérünk a kétcsíkosról! :D
Egyébként jó reggelt mindenkinek!
Vendég

Szasztok!

Betty, Csibuc, brutkó képek :shock:

Bee, sirály vicc. :lol:

Betty és Mares, óriásdrukkhegyvonulat :wink:

Bridget, remélem klassz kis estéd volt! :wink:

Szép napocskát mindekinek!

esthajnalcsillag

Betty: kezem-lábam csuriban, annyira szorítok! Várom a híreket! :D
Vendég

Jó reggelt csajok!

Betty: szorítok,kiváncsi vagyok,nőttek-e picikék.

Én 40.cn-en vagyok(csuda tudja,miért ilyen hosszú)..,de már barmázok,ma megjön.2-án apivizsgálat,megyek vele,nem dolgozom. Kiváncsi leszek,egynelőre még kétségek gyötörnek, nehezen hiszem el,hogy több éves könyörgésre sem ment el,most meg hupsz, elmegy egyből....

Anyciról nem tudok semmit, délután-este beszélek vele, és majd jelentem. A gépe döglödik,ez valósznűleg kariig így marad, talán arra beruháznak egy újra.

Esküvő: én nem akartam, párom sem, szülői benyomásra döntöttünk,hogy összeházasdunk. Nagyobb biztonságérzetet nyújt, biztonságot,hogy tudom,ha nem szeretne, nem vett volna el. Viszont szerintem nem ez a lényeg, rengeteg barátom van,akik nem házasodtak össze, gyerek is van már,és nem is fognak. Kérdezték,hogy ugyan minek??????? Ha elválnának,így nem kerül semmibe, ha meg házasok. sok pénz mire szétbontják őket.
Persze nem lehet így hozzáállni,úgy kell,hogy ő az igazi, és kész. :-) Bri: szorítok,hogy karira menyasszonyi gyűrűt kapj :-)
lujzedli

Kép

KépKépKép
bikfy

Jó reggelt!

Hol vannak azok a beautiful kétcsíkos tesztecskék?

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!!!

Kis füllentésem volt, mert tegnap lh-val egyidőben reggel csináltam 10es hcg-t is de annyira haloványka volt hogy csak nagyon erősen nézvbe látszott.

Ma reggel szotoriba voltam, mert reggel néztem hőmet, és kicsit elaludtam, talán ki is esett a lázmérő a számból, és mikor néztem 36,6 vot, elkenődtem, visszatettem rendesen, akkor már nem aldutam ( nehogy szétrágjam) és akkor 36,8 és 36,9 körül volt. Nem voltam happy, de csináltam ismét lh és hcg tesztet, lh ugyanolyan , talán picit erősebb, mint tegnap, és hcg-n, már egész látható a csíkocska, persze meg sem közelíti a controll vastag csíkot

a történet ennyi, nem élem bele magamat, de nagyon örülök, hogy életemben először tudtam produkálni égy haloványka csíkot a hcg-n!!!!

és mindenkinek köszi a drukkokat!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

másik hírem!!!

BEszéltem mosst reggel Betty-vel!!!

engedelmével most elmondom , hogy mit mondtak neki:

" a legnagyobb tüsző egy hetes, írtak neki még fel Gonal-t, sajnos,, és kedden jön vissza Pécsre, és akkor megnézik mekkorák, és csütörtökön vagy pénteken lesz a leszívás!"

annyira örültem, mikor ezt hallottam a telefonba, hogy majdnem elbőgtem magamat!!! :D tiszta gyagya vagyok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

ott legalsó... az a ma reggeli... a kép rossz, mert telóval csináltam, a csík halovány, de a középsőnél , ami a tegnap jobban látható, talán.....szerintetek?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,
Én nem értek hozzá, de drukk-drukk!!!!!
Vendég

Bee,

én sem értek hozzá :D még ilyenem nem volt....

de aranyos vagy!!! köszike a drukkokat!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bridget

Ejnye,hát nem ismerek Rád!Hová tűnt a karakán csajszi??
Miért jó az,hogy bizonytalanságban élsz??Hmm?

Lujzi

Szerintem az a 12 ezer pénz-amibe egy bontóper kerül-azért csak nem vág földhöz senkit,nem?? Talán inkább félnek elköteleződni "hivatalosan"a barátok...

Egyszer olvastam egy mondatot,ami nagyon tetszik azóta is:az élettársi kapcsolat megadja a szabadság hamis látszatát.

Szép hétvégét!
Vendég

Mares!

Te terhes vagy! :lol:
Én már nem egy ilyent láttam és ez szépen erősödik. :lol:

Jupijeeeeeeeeeee!!!

KépKépKép
bikfy

Bikfy,

nagyon nagyon szeretnénk apival ha pocaklakó lenne odabent.... de minden drukk-nak nagyon nagyon örülök!!!!!

mert ti segítetek nekem, mindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!
Aztaaa :D Halkan gratulálok csak, várjuk a további fejleményeket!

Pussz mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?