Új privát üzeneted érkezett!

wow.laptető. most már szülhetek!! :lol: :lol: :lol:
snooopy

Orsi!
írtad hogy használtruházol?
mik vannak most?

emano/Andi
KépKép
emano

Osri!
:lol: :oops: hát vagytok egy páran akkor most a szüleidnél :lol: én meg hajnali 3-tól folyamatosan MAGAMTÓL ébredtem 1/2 óránként. 5-kor már nagyon nem tudtam visszaaludni, így végül felkeltem 5.30-kor. :oops: :lol: Tiszta buggyant vagyok :lol: de a hajnali "plafon-nézés" közben kitaláltam még egy tuti ajándékot a lányoknak, csak kéne hozzá anyag és egy kis idő, hogy megvarrjam. :lol: Mondom én hogy felpörögtem. :lol:

ingyen parkolás: csak úgy! nem tudjátok, hogy hol van még ingyen parkolás??? régen az Örsön a Plázában is az első óra ingyenes volt. :?: gondolom a West End az keményen fizetős!! :idea: csak azért kérdem hátha megyek még ide-oda ... 8)

Most is rögtön megyünk az Auchanba, de azt hiszem most csak a Savoyába. Ott van DM, gyógyszertár is. :D

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi,
ezek vannak:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10905953

Vero, és képzelheted volt olyan nyáron, h még szabi is itt aludt. :lol:
és mit találtál ki a lányoknak?

és most adventi naptránon gondolkozom Kolosnak, láttam egy tök jópofát a campi hobbiboltjában, de lehet még kicsi hozzá. egy karácsonyfa kis batyukkal, minden napra jutna vlmi ajándék, de nem tudom érti-e hogy az mi, miért csak egyet bonthat ki.
snooopy

Orsi
köszi, majd megnézem

emano/Andi
KépKép
emano

ja és Andi, az árakat "idegeneknek" alakítottam, szal ha tetszik vlmi lehet alkudni. :lol:
snooopy

Orsi
köszi :oops: megnézem majd, ha a főnök úr alszik :lol: úgyis kéne nekem is pár dolgot felrakni...

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok,

mi bölcsiztünk délelőtt, tegnap este hívott fel a csajszi, hogy ma délelőtt szervez egy kis kreatívkodást - karácsonyi díszkészítést :D Csináltam Ancsa ajtajára egy jópofa egérkés ajtódíszt, csak még ki kell találnom hogy rakom fel :D

Vero,
Árkádban az első óra még mindig ingyenes és az Ikeában is. Meg most már a Sugárnak is van mélygarázsa, de azt nem ismerem... Én amúgy a lakótelepen szoktam megállni tök ingyen, de karácsony előtt az már nehézkes... :?
Meg én még Pólusba és Ázsia centerbe szoktam néha elviharzani, de azoknak csak kinti parkolója van, az viszont ingyenes. Illetve az Ázsiának lehet hogy van mélygarázsa is, ebben nem vagyok biztos - oda ritkán járok, mert annyira nem tetszik...
Viszont ha jössz Árkádba vagy Arénába, akkor dobhatsz füstjeleket, lehet én is járok arra :wink:

Timi,
nem lenne hülyeség az a kiszínezhető pizsi, ha nem lenne ilyen rohadt drága - már elnézést. :oops: Amúgy rémlik, hogy tán teccőben láttam textilfilc készletet pár száz forintért, úgyhogy ha a gyermek kreatív lehet neki azt venni pár fehér pólóval és azon is simán kiélheti magát :wink: Akár úgy is, hogy te kimásolsz mesekönyvből figurákat, rárajzolod a pólóra ő meg csak színezi - no milyen ötleteim vannak? :wink: :D :D

Andi,
hogy vagy?

Orsi,
köszi a linket, én is megnézem :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Jajj Judykám!

A "hülyeség" dolgot úgy értettem, hogy a Nagyszülők meg János szerint lenne hülyeség! :oops: :roll: Mert idézem: "minek azt?! A gyerek szinezzen a füzetbe, stb. és különben is rohadt drága!" :roll: Mint ahogy ezt Te is írtad!
Szóval én részemről kreatív vagyok és szeretek mindenfélét csinákolni, úgy hogy részemről jöhetne! :wink:
Fehér pólós dolgot, meg mi megoldjuk Jánossal, mert ha Adri kitalál magának valamit, akkor megcsináljuk Neki! :wink: Nyomtatunk a pólóra, amit szeretne! :D
Aztán majd mondjad, hogy Anyukád melyik fülbit vette meg végül is Ancsának, okés?! :wink:
Mit főztél ma egyébként ebédre?
És mennyi volt a kreatívkodás a bölcsiben? Vagy az benne van az árban amit fizettek? :roll:

Orsi!

De jó cuccok! :wink: Csajosakkal is fogsz majd foglalkozni? Vagy csak Pasikban "utazol"? :P Mert akkor szólók Jánosnak, hogy kéne nekem egy Kisfiú is! 8) :lol:
És jól láttam, hogy egyenlőre "csak" egy oldalon vannak a termékeid? Nem bántásból, csak nem szeretnék lemaradni a jobbnál jobb cuccok nézegetéséről! :wink: 8)
Tudom, még csak most kezdted ezért is kérdezem, mert gondolom elsőre nem akarsz/akartál pl. 15 zsákot "rendelni".
Na akkor Dédi szülinapját illetően nem sokat tévedtem! :D Szerintem "beköszön" kettőnk közé BéZSé vagy ZSéBé! :wink: :D

Vero!

Csavar gyár = csavarogni/kiruccanni ! :lol:
Én sajna nem tudok ingyen parkolót, mert én nem nagyon járok plázákba vásárolni....sem. A hideg ráz tőle! :oops: :roll: Bocsánat! Főleg ilyenkor karácsony előtt, mikor Mindenki "megőrül"!!!! :oops: :roll: Mondjuk ilyenkor a Teccőket meg Ósanokat megatöbbit sem bírom, úgy hogy én is a jövő héten meg utána elmegyek és beszerzem a karácsonyi ajándékokat Mindenkinek! 8)

Andi!

Ahogy Judy is írta az előző oldalon....gyere nyugodtan és mondd el, hogy mi bánt! Lehet, hogy segít valamennyit, ha "kibeszéled" magadból.....ami persze publikus számunkra is! :roll:
Örülök, hogy Balu jól! Várja már a Mikulást? Tényleg, nálatok jön a bölcsibe a Miki? :P

Most ennyi, mert megyek ebédeltetem a Familiát! Egyszerre Mindenkit!! :shock: Anyám mi lesz ebből?!?! :roll: 8)

Szép napot Mindenkinek!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Te Vero!

Jut eszembe.....nem most voltál DM-be.... is?! Talán tegnapelőtt! Mit felejtettél ki/le a listáról? :lol: 8)
Na jó, nem szemtelenkedem! :D

Pussz és jó bulizást a Csajsziknak holnapra! :wink:
És ha kérhetném a fényképezőgép se maradjon otthon! 8) :wink:
Na jó, lelőttem magam! 8) :lol:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

én most kihasználom, h fiúk alszanak. kolost eléggé megviselte a korai kelés, tök nyügi volt. el is aludt 12 után nem sokkal apjával együtt. :D

Timi, egyenlőre 10kg-t rendeltem, hogy lássam mennyi meló van vele, mennyi idő alatt megy el. és hát elég macerás a dolog. mindnet lefényképezni, megnézni a hibákat (nem mostam ki őket), feltölteni, lemérni mi mekkora...
most csak pasikat kérten, mert pár dolgot megtartottam Kolinak meg tesónak. :D és méretileg is most csak 2 éves kor körül voltak a csajnak, de ha vettem volna egy 500kg-s bálát abban minden van fiú-lány egészen kamaszkorig. meglátjuk mit hoz a jövő.
snooopy

Timi,
tudom én hogy értetted :wink:
Majd mesélek persze :D
Ebédet ma nem főztem, még maradt rizseshús :wink:
Kreatívkodás 500ft volt mindenestől. Mi nem fizetünk még fix díjat, mindig csak aznap fizetek, mikor ott vagyunk. Akkor fizetünk majd fix havidíjakat, ha egész hónapban minden nap jár - de attól még messze vagyunk :D Dec.5-én jön majd a mikulás is, meg megy a banda mikulásvonatozni csömörre, úgyhogy ilyentájt itt is vannak programok :D

Orsi,
most asszem nem kell semmi, bár azzal a micimackós melegítővel szemezek picit még :D De szólj majd ha megint töltesz fel cuccokat...

Lányok, valaki nem szeretne egy Thomas Vaporo Smiley gőzgépet??? Tavalyelőtt vettük, kétszer használtam összesen, valahogy nem áll rá a kezem... Ha valakit érdekel szóljon - amúgy meg majd felteszem én is a teszveszre :D

Na megyek, adok törpinek ebédet, aztán asszem elmegyünk csavargyárba... Apa átment volt szomszédnak segíteni tetőt szigetelni, nekem meg nincs kedvem itthon ülni :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na ilyet kreatívkodtam most :D Viszont most tuti útba ejtek egy hobbiboltot, kedvet kaptam hozzá :D :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
Oké, szólok ha arra járok! :wink:
WOW! Ilyen kis ügyi vagy? :D:D:D

Orsi!
Szóval azt találtam ki (másolva az ovit :lol: ) hogy veszek csipkés függöny anyagot és megvarrom a két nagynak fátyolnak + veszek valami selyem félét és abból meg földig érő szoknyát csinálok. :lol: Persze mindezt fehér/vaj-/csontszínből. :lol:

Tigrincs!
De voltam DM-ben, de ott kaptam egy kuponfüzetet, amiben van egy 5000Ft-os L’Oréal krém FÉLÁRON és azt lehet megveszem a nevelőmamámnak Karira. :D (Kis Szemfüles!!! :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!

Veró-nagyon szép a fülbevaló!!!!-én csak csodálom ezeket a csajos dolgokat :roll: :lol: :lol: :lol: majd tán unokámnak veszek :wink: 8) :D
Katának most lesz kilőve a füle-vagy van már neki????-és ez csak nőcisebb???? :roll: :wink: :wink:
látom ma sem bírsz magaddal.... :wink: :wink: :wink: 8) 8) de jól teszed,hogy mész....és tudod ha menni kell... :lol: :lol: :lol: :lol: ma mindhárom lánnyal tekeregsz????-akkor hajrá!!!!! 8) 8) 8)

JUDY-te sem vagy semmi :D nem is értem miért nem tetőt szigetelni mentek ti is :wink: :lol: :lol: 8) 8) mi tuti ott kötnénk ki-tudod érdekesebb dolog apát nézni és segíteni-mint anyával elmenni :roll: :lol: :lol: :lol:nagyon kis ügyi vagy!!!!! :wink: 8) :lol: de hol az egér másik füle???? :?: :?: :wink: :wink: :wink: és ezek a pizsik????-lassan mesét is tudnak mondani :shock: :shock: :shock:

ORSI-átjáróház :lol: :lol: nálunk is ez volt köbö8-9éve.... :wink: :lol: csak még gyerők nem volt :lol: :lol:
teszvesz okés!!! :lol: majd ha 500kg-ba nyomod :wink: 8) :lol: -és kihasználtad Kolialvásidőt???? :lol:

TIMI-helyszínelő bejátszott este???? :lol: pánikszobás rész...már vagy 5xláttam-ez nagyon tutkó rész volt :wink: 8) AXN-na itt már nagyon előre vannak....altatás sikerült-így egyszerre?????? :roll: :lol:
csajsziknak te mit veszel karira???? :roll: :D gondolom nem egyszerű.....vagy már tudod???? :roll: :roll:

ANDI-mosás megvolt???? :D és te mikor mész Bálinttal Franciába???? :D :D valahogy kicsempészhetne-ha már céges a dolog :wink: 8) 8) :lol: kijár neked!!!! :wink: 8) :lol:

TABLÓRA nem írtatok semmit :( :( na jó Timi te igen......akkor ejtjük a dolgot????? :roll: :roll: :roll:

mi lépünk kerifiúnk szülinapi bulijára...habár még Mikey anyáéknál szinte egész nap nem is látom..... :roll: :lol: :lol: :lol: majd jön Mikivel útközben felveszi-de ha fahordás van akkor ott a helye az én kicsi fiamnak :wink: :lol: :lol:
ééés holnap mozi!!!!!megnézzük 2012-anyánál lesz két srác-háááát nem is tudom mit vállal be :lol: :lol: :lol: illetve én tudom!!!! :wink: :wink: 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
Fúúú de jó dolgotok van!!! mozi, pop corn, fanta :lol: oszt még a végén veheted majd te is a nőcis cuccokat is :lol:
Nem, nem most lesz kilőve a füle. Mind a 3-nak a Kútvölgyiben lőtték ki :lol: de mivel (bár itt senki nem hiszi) hét fiú veszett el Katában, már nem is tudom számolni, hogy hány fülbevalója veszett el neki. :oops: mindegyiket kitépte öltözés, vetkőzés, bunyózás :lol: stb. során. :lol: úgy gondoltam hogy ez a kifejezetten „gyerek” fülbevaló TALÁN!!!! Jó lesz, hogy ne forrjon be neki. :wink: majd meglátjuk. De már szinte tuti, hogy márciusban Szofi is kap ilyet :lol:
És igen! Mind a 3 lánnyal „tekeregtem” :lol: ki is téptem a hajam! Egy csomószor megállítottak, hogy ezt-azt kidobott Zsófi a kocsiból :lol: szét is estem a bevásárlás végére. Nem is mentünk se DM-be se gyógyszertárba. :oops: :D

Képzeljétek! Zsófi folyton felmászik az ülőgarnitúrára, de lejönni még nem megy neki. Szegényke tiszta agyalágyult lesz. :oops: :cry:

Steffi!
Ha zug-olvasnál!!! Gyere 2 szóra!!!

Gabi!
???? mi van veletek?

Andi!
((((((((((((( )))))))))))))) gyere bátran! Nekünk nem teher ha kisírod magad a „vállunkon”!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na! most írom, hogy folyton fejre esik Zsófi erre lejött RENDESEN az ágyról :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy, oké szólok de az majd csak jövőre lesz, asszem. most nem vágok bele még 1 adagba szülés előtt.

Tenci, tablóról: hát ha rajzolni nem is de ha vlmi mást tudok segíteni segítek. a korházképe háttré ne is rossz ötlet. csak nem túl ronda az épület? :oops:
ja kihasználtam. holnap megyünk ikeába a maradék bútorokat megvenni, azokat néztem és írtam ki mi hol található, h ne kelljen ott bénázni. ki akartam nyomtatani erre az a sz*r honlap lefagyott.

Vero, és miért adnak neked kupont a DMben. én is voltam tegnap pelust venni de nem adtak. :lol: lehet engem nem szeretnek. igaz én nem hagytam ott egy vagyont. :lol: :oops:
snooopy

Orsi!
:lol: én sem a két szép szememért kaptam a kupont, hanem beváltottam pontokat :lol: így -15%-kal vásároltam és a füzetből meg lehet mazsolázni! Minden benne lévő termék -50%-kal vásárolható meg. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi!

Szerintem Vero úgy kapott kupont, hogy beváltotta a "DM-es" pontjait. Én is így szereztem magamnak kuponfüzetet! :wink:
Nincs DM-es kártyád? Nálunk mindig megkérdezi ill. elkéri a pénztáros a kártyát, ha van, hogy ráírja a megfelelő pont mennyiséget a vásárlás értékének megfelelően! :P
Akkor ruha-ügyböl kifolyólag várom én is a jövőt! :lol:

Tenci!

NY tök jó volt tegnap! :D De már nagyon várom Miamit is! :wink: Hát igen, aki tv csatornákban bővelkedik....annak könnyű! :lol:
És mi van a dvd-immel?! 8)
Hát megmondom őszintén, hogy most kicsit "kiakadtam" Scamp-os oldalra! :? Szinte semmiből nincs olyan méret, amiből kellene vagy egyáltalán nincs! :cry: Te Nő! Egyáltalán frissítik azt az oldalt?!
Igen, Csajszikat sikerült együtt altatnom :lol: attól függetlenül, hogy Jáz délelőtt nyomott egy 2 órás alvást fél 11-től fél 1-ig és utána még ebéd után 2-től 4-ig! :oops: :lol: 8)
Gyengébb idegzetűek ezt remélem nem olvasták!!!! :oops: :roll: 8)

Vero!

Igen, vigyázz, hogy mit írsz főleg vásárlással kapcsolatban, mert akkor főleg nagyon figyelek! :wink: De nem csak Téged! Mindenkit! :lol: :wink:
És a kuponfüzetből kinéztél még valamit vagy csak a krémet? És akkor mikor is jutsz el legközelebb DM-be? :D
És ez a fátylas dolog ez mi lesz a Csajoknak? Valami jelmez? :roll:
Ügyes vagy Zsófi! :wink:

Judy!

Húúúúú, de jó lett ez a kisegér! :wink: Miből csináltad? :wink:
Na rakott krumpli nálunk is elfogyott egy szálig! :shock: :lol: Holnap husi leves lesz meg még nem toom mi.

Na mentem vacsiztatni meg utána jönnek a Csillagok és Adri főműsora a BOX!!! :shock: :lol: 8) Tenci! Természetesen a vásznon! :wink: 8)

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

1 perc!!!!!!! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero, gondoltam, hogy vlmi ilyesmi van a háttérben. van kártyám, csak nagyon rtikán vásárolok DM-ben... 1) a rossmann közelebb van, 2) a rossmann-os pelust jobban szeretem, ha akciós olyat veszek. mennyi pontot kell gyűjteni egy ilyen kuponfüzetért?

ja és tök jó ötlet a "királylány" jelmez. mi is imádtunk a húgommal ilyesmit játszani. :lol:

Judy, nagyon jó lett az egérke. mi jót vettél a hobbiboltban?
snooopy

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

KATÁNAK BOLDOG BOLDOG 5.SZÜLINAPOT!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

KATA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
snooopy

KATA BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!Kép

emano/Andi
KépKép
emano

KIRÁLY(LÁNY) KATÁNAK SOK BOLDOG 5. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! :wink: :lol:

PUSSZ!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Már többféle kupon füzet van a DM-ben. Ez amiben az 50%-os termékek vannak + egy 15%-os kedvezmény a vásárlás végösszegéből , ahhoz 150 pont kell, hogy legyen a kártyádon! És akkor ki kell a boltban nyomtatni egy fecnit, odaadni a pénztárosnak és akkor kapod meg a kuponfüzetet. Ha kell segítenek a fecni nyomtatásban! :wink:

Na menek oszt folytatom a főzést!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

asszem nekem 30pontom van. szal még gyűjtenem kell. :D

js és itt vannak pocis képek, múlt héten készültek szüleimnél.
http://szikoda.multiply.com/photos/album/18/18
snooopy

Katának nagyon boldog szülinapot!!!!!

Vero,
neked mikor van időd varrni??? :shock: :D

Tenc,
padlásra nem mehetett volna fel, max az ikrekkel játszhatott volna :) De valszeg ma is megyünk arra, nem lettek kész tegnap...

Orsi,
semmit... Arénában voltam, és nem volt hobbibolt... csak KesPapír, azt meg annyira nem... Majd az Árkádban, ott van egy nagyon jó :wink:

Timi,
kartonpapírból van :D Nem olyan nagy szám, volt mintafüzet, abból rajzolgattam ki a részeit, aztán csak össze kellett ragasztani. Viszont most kedvet kaptam hozzá, csak mintafüzetet nem kaptam tegnap :(
Meg szánkót sem :? Illetve volt szánkó, a fa része stabilnak is tűnt, de a talpára olyan hullámosan volt rászögelve a fém, hogy tuti lejönne egy perc alatt :? Úgyhogy nem vettem meg...

Na megyek, most alszik a lyány, aztán ha felébredt megyünk anyóst köszönteni... Szép napot!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vero,
Steffi múlt héten írt egy sms-t, hogy lemondták a netet az egyik szolgáltatónál, a másik meg még nem kötötte be. Azóta nem tudom mi a helyzet, de lehet hogy még igazolt a hiányzás :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!! :D átadtam :wink:
Most alszanak, aztán jön haza LAci és viszi őket bulizni :lol: Én meg sütöm az almás pitét holnapra. Azt viszi Kata az oviba. :D

Judy!
mikor varrok? :lol: még nem tudom. :lol: Nekem nincs is varrógépem, de majd felmegyek a szüleimhez mikor a lányok oviban vannak, oszt alkotok valamit :lol: igaz kicsit rozzant a gép, de jobb mint kézzel. LEgalább öcsémnek is a körmére nézek. :lol:
hobbi bolt: lehet ott gumis cérnát vetti, amire gyöngyöket lehet fűzni??? mert már minden nyakláncukat eltépték. :oops: Kéne valami strapabíró gumis zsinór. :roll: :roll:

Orsi!
hát! szeretnék én ilyen csini lenni!!! Pöttöm kibújik és olyan leszel, mint aki nem is szült! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

[size=18]Katának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! [/size]És jó bulizást!

Kép
Kép
kriszta36

na megjöttünk anyóstól, ma a jó formáját hozta, szinte jól éreztem magam :oops: :D Kiscsajnak meg előásott a legkisebb fia régi cuccai közül téli sapit, sálat, kesztyűt meg köntöst, úgyhogy már ezekből is van néhány plusz garnitúra - ami sose árt :D :D

Vero,
gumis cérnát szerintem bármilyen méteráru boltban kapsz. De ha megyek megnézem neked, jó? Gondolom a színe mindegy...

Tabló:
én se reagáltam :oops: szóval én szívesen benne vagyok, bár olyan szempontból kilógok a sorból, hogy én végül nem a Kútban szültem - emiatt tavaly is sokat hezitáltam, hogy rajta legyünk-e a tablón egyáltalán, meg emiatt nem nagyon reagálgattam most sem... Viszont abszolút nem értek hozzá, hogyan kéne összevágni vagy ilyesmi...Ehhez teljesen béna vagyok :oops:
De szerintem az is jól nézne ki, ha egy fenyőfára tennénk fel a képeket, mint a karácsonyfadíszeket...

Többiek??? Ennyire hétvége van?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kép Drága Kata!

Reméljük valamelyik jókivánság célba ér!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Remélem jó volt a buli!

Sok puszi

Lara

ancsaboszi

Bocsánat, tudom, a gyertya mennyiség nem helyes, de a mackó nagyon édes volt, remélem nem haragaszol. :wink:

ancsaboszi

Katát Isten Éltesse!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Halihó Csajok!!!!!!!!

Megvagyok :D :D :D Hiányoztok ám....szeretnék többet jönni, de mindig az van, higy mire visszaolvasok addigra elfogy az időm :D

Nálunk zajlik az élet ezerrel...dolgozgatok, gyerkőcök ovi, bölcsi....

Na de most aztán....

Drága Kata!!!!!!!!!
Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!!!!!!!!

Ancsa!
Sokat gondolok Rátok...tutkó minden okés lesz...érzem :D

Andi!
Panaszkodjál nyugodtan...jót tesz... :) Örülök, hogy Balu csípi a bölcsit...
Ez az oltás ügy nagyon nehéz...nekünk is Orsit elvileg be kellene, mert állandóan hörghurutos volt és emiatt rizikós, de azt mondták ne azt adassuk be amit reklámznak, hanem van h1n1 ellen egy másik ami sokkal drágább, de jobb...fingom sincs mi az, de esetleg érdemes megkérdezni....
Orsi még kapott haladékot, mert most jól tartja magát, még nem volt hörghurutos...

Mindjárt éjfél és én forró csokikrémet nyomatok magamba...majd jól nem fogok tudni aludni...

Veronikusz!
Tök jó a fülbevaló...naaaagyon csini...megvan már az új Babrbie film????? Barbie és a 3 muskétás????? :D :D :D Letöltöttem Orsinak és reögtön eszembe jutottak a csajok...na meg persze a csingiling új része is nagyon menő most :D

Én most újabb kalandba kezdtem, nem volt elég a két gyerek, háztartás, pénzügyi tanácsadás most az forever oszlopos tagja is lettem :roll: majd meglássuk :D

Ja, a képek nagyon jók a taliról...annyira kár, hogy nem mentünk...ááááááááá....kéne már vezetnem, könnyebb lenne minden...

Na megyek, mert még olvasnom kell :D

Jó éjt mindenkinek....

Kép

Kép
cukipofa

Közérdekű!

Anna, Peti és Gergő könyvek!
40% kedvezménnyel az Alexandrában!
Nem találom hogy meddig. Ma biztos!

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... D=&BookID=

ancsaboszi

Megkésve, de nem feledve Isten Éltesse Katát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Orsi!

Képek nagyon ott vannak! :wink: És anyáááám!!!! Jól lent van már a pocid! :shock: 8) Azt hiszem, ez a Fiúcska nem várja meg dec. 14-ét! :wink: Hajráááá december 3-tól!!!! :lol: :wink:

Judy!

Várom a füstjeleket! 8) :lol: Egyenlőre csak annyi, hogy holnap délután nem tudom, hogy mikor érünk haza. De 3-ig tuti itthon vagyunk, ha esetleg holnap járnátok errefelé! :wink:
Remélem sablonos füzetet meg kapsz!

Tenci!

Na most délelőtt lemaradtam Rólad! :cry: :lol: De majd úgy is látod, ha hazaértél! 8) Próbálom majd este újra! :wink:

Steff!

Úgy látom, hogy akkor internet bekötve! :wink: Kiről kire váltottatok? És tényleg, miért volt ovi váltás ilyen hirtelen? :oops: Vagy lemaradtam valamiről? :oops: :roll:
Fiúk- Lányok jól vagytok?

Boszi!

Drukkok mára!!! Majd gyere és mesélj, hogy mi volt! :wink:

CukiKati!

Tényleg, miért is nem jöttetek??? :roll: Te merre felé vezetsz? Gyakorló üzemmódban működsz Te is, mit Kriszta? 8) Vagy nálad mi a helyzet?
Örülök, hogy Gyerkők jól és nem betegek! :wink:
És mi ez a forever?!?! Kicsit tudatlan vagyok, bocsi! :oops: :roll: Ez valami Avon/Oriflame féle?

Brigi!

Asszonyság!!!! Tessék mán előbújni a kuckóból és írni pár sort! Nem is láttalak nagyon azóta, hogy feltetted a talis képeket! Remélem nincs semmi baj, jól vagytok! :roll: Csak legalább egy UFF-ra, lééééééécciiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 8)

Lányok!

Ki hol tart a karácsonyi ajándékok beszerzésében? 8) Jó, tudom pl. hogy Vero mindjárt végez vele :wink: ....ha jól gondolom...... de Többiek, Ti hol tartotok és miket vesztek?

Most megyek vasalni, míg Törpi alszik! :twisted: 8)

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

Még Tőled akartam kérdezni, hogy bili melegítés valamelyik fortélya bevált? 8) Van még egy....hajszárító kb. 10 mp! :D

Na most már tényleg megyek a vasaló gyárba! :shock: :twisted: :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs

SZIA!

Mára drukk?
Miért is? :shock:
azért köszi, de ma nem megyünk sehova :wink: , ma kellett hívni az új dokit, hogy mikor menjünk hozzá!
Csütin megyünk!

Majd talán a többire is írok később, ha lehet.

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

betegek voltunk, majd jövök később íglérem. hányós-fosos buli volt :cry: tali képek szuperek :lol: :roll:
autó holnap kész ma húgoméval megyek dokihoz
jövök később!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

hát ma vérzett a szívem... Kisasszony ordított-visított + krokodilkönnyek. Ez az egy hét kihagyás nem tett jót bölcsiügyileg :( Egész DE a csajszi kezében volt, ott nem ordított egyedül. Úgy látszik nálunk is eljött az ordítóskorszak :? Mikor visszaértem érte onnantól teljesen rendben volt minden, még ebédelni is hajlandó volt...

Timi,

mintafüzetet kaptam ma kettőt is, úgyhogy már csak az alapanyagokat kell beszereznem :D
Szerintem megyünk a héten, mert muszáj lesz kimozdulnom vele - nagyon rámtapadt most hogy itthon voltunk másfél hétig... Csak a köhögése nagyon randa még mindig :? Lehet délután elvonulok vele doktornőhöz megint. Na mindegy meglátom amíg alszik...
Á, nem biliztettem most, annyira nehéz volt a gyógyszereket is beadni neki, plusz a fülkezelés is kész gáz volt, nem akartam még ezzel is szórakoztatni... Majd most kezdjük el újra :wink: Beszámolok feltétlen...

Steffi,
örülök, hogy már jobban... Felétek tuti megyek a héten, meg akarom nézni azt az új turit, ami nyílt a főúton. Állítólag minden 500ft most - nyitási akció... Majd dobok sms-t hogy mikor, esetleg összefuthatunk :wink:
Ezek szerint kaptatok ajtót? Apu tegnap jött haza Pécsről, pont ma akartalak hívni, hogy rákérdezzen-e megint...

Na megyek, megpróbálom elaltatni ezt a hétördögöt... Most hogy hazaértünk teljesen felpörgött :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja, lányok, ha valaki szereti az avon termékeket, de nincs kitől rendeljen, az sikítson ám nyugodtan :wink:
Itt meg lehet nézni az aktuális katalógust is:
http://www.avon.hu/PRSuite/static/ebroc ... chure.html

Kati,
FLP ügyben majd dumcsizzunk - most találtam egy-két jó cuccot a honlapon, átnézem és valószínűleg akadnak majd kérdéseim :roll: Anyósom most teljesen normális volt, ha ezt folytatja, lehet megpróbálom az ő vonalát mégiscsak :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok,

Vero, köszi. és kérünk képet ha készen lesznek a ruhák. :)

Timi, igen már egy ideje ilyen lenn van, de nem tudom számít-e ez vlmit.

amúgy a ctg mire jó?? mert enyém gyerek akkor bezzeg mindig alszik, és nem is mutat semmit. Kolossal is jártam az utolsó időben már naponta de sosem mutatta ki, hogy na szülnék. :shock:

egyre többet keresek jeleket, mi utalhat arra, h itt az idő, de még nem találtam. :lol: olyan érzésem van mintha örökre benn maradna. kolossal is csak vártam vártam aztán egyszer csak tessék... kár, hogy nem lehet jósolni az ilyet.

amúgy tegnap ikeáztunk, röpke 2,5 óra alatt meg is találtunk mindent ami kellett :roll: utána még obi. kicsit elfáradtam.
ja és csüt-ön jön a konyha és szerelik. már tök izgatott vagyok milyedn lesz.

hát én nem tartok sehol karácsonyi ajándék terén. fogalmam sincs mi lesz.

Judy, szegény Anna. és mennyit voltál távol tőle. én nem bírtam volna otthagyni, de tudom muszáj.
snooopy

Orsi,
két és fél órát kb... Muszáj megszoknia, de én is nagyon nehezen hagytam ott... :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, és mikor mész vissza dolgozni? mennyi időtök van?
snooopy

Jövő nyár vége felé valahogy... Úgyhogy van még időnk...
De a betegsége előtt jobban elvolt ott... Nem volt ennyire gáz még egyszer sem. :(

Andi, nálatok meddig tartott a sírós korszak??

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?