Sziasztok!
Jajj
Judykám!
A "hülyeség" dolgot úgy értettem, hogy a Nagyszülők meg János szerint lenne hülyeség!
Mert idézem: "minek azt?! A gyerek szinezzen a füzetbe, stb. és különben is rohadt drága!"
Mint ahogy ezt Te is írtad!
Szóval én részemről kreatív vagyok és szeretek mindenfélét csinákolni, úgy hogy részemről jöhetne!
Fehér pólós dolgot, meg mi megoldjuk Jánossal, mert ha Adri kitalál magának valamit, akkor megcsináljuk Neki!
Nyomtatunk a pólóra, amit szeretne!
Aztán majd mondjad, hogy Anyukád melyik fülbit vette meg végül is Ancsának, okés?!
Mit főztél ma egyébként ebédre?
És mennyi volt a kreatívkodás a bölcsiben? Vagy az benne van az árban amit fizettek?
Orsi!
De jó cuccok!
Csajosakkal is fogsz majd foglalkozni? Vagy csak Pasikban "utazol"?
Mert akkor szólók Jánosnak, hogy kéne nekem egy Kisfiú is!
És jól láttam, hogy egyenlőre "csak" egy oldalon vannak a termékeid? Nem bántásból, csak nem szeretnék lemaradni a jobbnál jobb cuccok nézegetéséről!
Tudom, még csak most kezdted ezért is kérdezem, mert gondolom elsőre nem akarsz/akartál pl. 15 zsákot "rendelni".
Na akkor Dédi szülinapját illetően nem sokat tévedtem!
Szerintem "beköszön" kettőnk közé BéZSé vagy ZSéBé!
Vero!
Csavar gyár = csavarogni/kiruccanni !
Én sajna nem tudok ingyen parkolót, mert én nem nagyon járok plázákba vásárolni....sem. A hideg ráz tőle!
Bocsánat! Főleg ilyenkor karácsony előtt, mikor Mindenki "megőrül"!!!!
Mondjuk ilyenkor a Teccőket meg Ósanokat megatöbbit sem bírom, úgy hogy én is a jövő héten meg utána elmegyek és beszerzem a karácsonyi ajándékokat Mindenkinek!
Andi!
Ahogy Judy is írta az előző oldalon....gyere nyugodtan és mondd el, hogy mi bánt! Lehet, hogy segít valamennyit, ha "kibeszéled" magadból.....ami persze publikus számunkra is!
Örülök, hogy Balu jól! Várja már a Mikulást? Tényleg, nálatok jön a bölcsibe a Miki?
Most ennyi, mert megyek ebédeltetem a Familiát! Egyszerre Mindenkit!!
Anyám mi lesz ebből?!?!
Szép napot Mindenkinek!
Pussz!