Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk sajna (most) nincs Happy End :cry:

(most egy kicsit elmegyek bömbizni, de aztán persze megyünk tovább, elvégre van még két szép fagyigombócunk is...)

Nagyon köszönöm Nektek a drukkokat!

Sminti: gratulálok a kissráchoz. Én is szívesen olvasnék Rólatok, akár pü-ben is!
roni34

Leo :)

Tesódnak grt, 9 szép eredmény, jó osztódást nekik!

Hunci, most néztem a vonalzódat, mindjárt 2.szülinap :shock: rohan az idő.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Roni.. úgy sajnálom. :cry: De sikerült a laptetőd! Hátha a fagyikból jön a baba.
kuglica

Leo - gratula a 9 pöttyhöz! Ügyi vagy! :)

Amina - veled mi újság? előbújt már újra a másik csíkocska?

Puszi - hogy vagy? fájsz? :roll:
kuglica

Roni,
Ölelés neked!

Leo,
Gratula a tesódnak!

Azta tényleg Hunor baba mindjár 2 éves lesz, hogy rohan az idő, már igazi nagyfiú!:)

Amina,
???

Puszi,
Pihenjél! Nekem varratszedés után már szinte semmi bajom sem volt, de addig elég vacak.
Vendég

Köszi a válaszokat! Fájni nem nagyon fáj, csak érzem,... de vér jön. :oops: Pihenek persze!

Leo: tesódnak mennek a randidrukkok!!!

Roni: Kép Sajnálom. Sírd ki magad!

Hunci: repül az idő,... :wink:

Amina: várlak!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi: én megkérdeztem, a következő ciklusban lehet "eksön".
Vérezni én is véreztem utána pár napig.
Mit is kérdeztél még..? hm..elfelejtettem..

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, igen: azt mondják késik utána, de nekem nem késett többet, mint máskor.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Babim!

Kép

Kép

*puszedli*

pusszantalak és jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

Roni: annyira sajnalom :( pedig olyan jo lett volna, ha nalad legalabb jol alakulnak a dolgok! nagyoleles!

Leo: gratulalok a tesodnak, 9 szep szam! es termeszetesen neked babaragik ++++++++++++++++++++++++++++++++

Roalm: 2 negativ tesz utan, mara a HCG-m is 0 lett, tehat biokemiai terhesseg volt - de nem ert varatlanul, mar ket napja kisirtam magam, most mar jobb egy kicsit. Koszonom mindenkinek a drukkokat.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina: itt is :( :( :( Kép :( :( :(

Kép

Kép

*puszedli*

Roni, Amina mérhetetlenül sajnálom .... nem is tudok mit mondani... :( :( :( , sírjátok ki magatokat, valahogy kicsit kényesztessétek is valahogy, ha már lesz rá lelki erőtök....és utána újult erővel tovább kell menni, nem szabad feladni :!:
pbj12

((((((((Amina)))))))))))).

Roni: küldtem 2 privit.

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj Csajok, annyira drukkoltam nektek, el sem tudom mondani mennyire sajnálom!!!!!

Bőgjétek jól ki magatokat, aztán jöhet a kényeztetés meg a folytatás!!!!

Ezt a videót Till blogjában lehet, hogy láttátok, ha nem akkor most nektek ajánlom!!!
http://gyerebaba.blog.hu/2009/04/28/ha_epp_feladnad

Tesómnak köszi a drukkokat, átadom, meg a nekem szólókat is!
leo50

Ha akarjátok lefordítom nektek a videót
leo50

Amina, Roni, sajnálom :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

(((((((((((((((((((((Amina))))))))))))))))))))))))

(((((((((((((((((((((Roni)))))))))))))))))))))))))

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok Lányok!

Amina, Roni,
hatalmas ölelés nektek!!! :cry: :cry: :cry:

Leo,
az angolom hagy maga után némi kívánnivalót, így én megköszönném. Bár így is végigbőgtem, főleg így, hogy a lányok ilyen rossz híreket hoztak. :cry: Légyszi törd meg ezt a három hónapja tartó átkot és tesztelj egy pozitívat. Mennek a drukkok Neked és tesódnak is. +++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
neked viszont nagyon örülök. Pihenj sokat és most már jöhet a babátok!!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Amina Roni nagyon-nagyon sajnálom. :oops:

Leo neked ++++++++++++++++++++++

Én most a jövő hét elejéig gondolkozom, hogy január vagy február legyen a lombik. Valahogy össze kell még szednem magam.

Puszi nekem a lapar után normális időben jött meg. Nekem a doki azt mondta anno, hogy nem tudja megmondani mikor jön meg előbb-vagy később, de normális időben jött meg. Ja és az eredményem is ua. volt mint Neked.

Mindenkinek jó hétvégét!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lányok, nagyon köszönöm a sok bíztatást, nagyon jól esik!

Amina: nagyon sajnálom, pedig a sok pozitív teszt, - meg amit Kuglicának írtál - után azt hittem legalább Neked sikerül. Én most totál átérzem, amit Te!

Leo: lsz tesztelj pozitívat! Nagyon ránk férne egy babóca híre.

Viszont ami jó hír, hogy telefonon sikerült beszélnem dokibácsival és ha akarjuk már január elején mehetünk is a fagyikért. Még nem tudom, mi lesz, mert nem akarok görcsösen kapkodni, de a lelkemnek jól esett, hogy már ma felcsillant a hogyan tovább lehetősége. Most elmegyek aludni, mert a bőgicséléstől olyanok a szemeim, mint egy K.O után.
roni34

((((((((((((Amina))))))))))))))))))
((((((((((((Roni))))))))))))))))))))))

Alle, nem semmi a 25 kg fogyás! Emelem kalapom! Drukk az új gyógyihoz!

Puszi, örülök, hogy nem volt benned nagy a baj! Gyors felépülést!

Kalkat, a cukiterhelést az áek-ban végzik, már megvettem a 75 gr. cukit. :) Itthon kell bekevernem 3 deci vízbe, citromot engedik.
Pénteken( jövő hét) megyek, akkor lesz a ciklus 8. napja, onnét indul a mandula.Lecsapolnak. :)

Leo drukkkkkkkkkkkkkkkkk nektek!

Huncika, jó a tábla, viszont arra kérnélek,a nevemnél egyértelműsítsd a 4. lombikot, mert 34-nek néz ki. Az azért már kicsit sok! :lol:

Pbj, jófejek a skacok! :D

Sminti húha! :wink:

cupp mindenkinek,jó hétvégét!
(nálunk holnap meló)
nani72

Csajok, nagyon köszönjük én is, meg a tesóm is.

a fordítás
- Nagyon szépen köszönöm!
- Örülök, hogy találkoztunk, az én nevem Nick Woijtik. Öröm itt lenni veletek! Nincsenek végtagjaim, de magvan a csirkeláb dobom  és – dobolás
- és ez olyan mint – dobolás – tetszik nektek, csinálok egy kis technót is élőben is, egy két, há, négy – techno – tetszik nektek?
- Gyönyörű
- Őszintén, útközben eleshetsz, mint én - fütyülés-
- héj, hellóóóó
- szóval mit csinálsz, ha elbuksz / elesel?
- felkelsz, mindenki fel tud kelni? mert ha én elkezdek gyalogolni, nem jutok sehova 
- vannak helyzetek az életben, mikor elbuksz/elesel és úgy érzed, hogy nincs erőd felkelni
- gondoljátok, hogy van remény? én mondom nektek, én, aki itt vagyok lent, arccal lefelé és nincs se kezem, se lábam, lehetlennek kéne lennie a számomra, hogy felkeljek, de nem az….
- 100-szor megpróbálok felkelni és ha 100-szor elesek/elbukom, mit gondoltok, ha feladom, akkor fel fogok tudni kelni valaha is? NEM
- Ha nem sikerül, megint megpróbálom, és megint, és megint……csak azt akarom, hogy tudjátok, hogy ez nem a vég..…az számít, ti hogyan végzitek…erősen?....akkor megtaláljátok az erőt, hogy felálljatok, így (mint én)
leo50

köszi Leo!!!!!!!!!!!!!!
roni34

Sziasztok !

tegnap megjártuk Debrecent, műtét utáni kontroll volt
ideális műtét utáni állapot !!! még nem jött vissza az endós cisztám!
3 hónap Danoval, utána Kaáli lombik program !

a teljesen elzáródott petevezetők és az endó miatt lombik nélkül nagyon kicsi az esély spontán babára :shock:

gyűlölöm ezt a betegséget, és még most sem tudni pontosan mitől van ez, mi okozza
de csakazértis legyőzöm !!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Roni
nagyon nagyon sajnálom !!!! :cry: :cry: :cry:
pihi aztán menni kell tovább !
még új vagyok ebben a topikban, de nagyon szorítok !!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

sziasztok,
én még új lennék itt, pár hónapja kértem tanácsot tőletek a pesti Kaális orvosokat illetően. Bevallom, eddig csak olvastalak Benneteket, bíztam, hogy az utolsó inszemek egyike csak sikerül... de nem, így hétfőn megyünk délután Kovács doktornőhöz.

Anima, Roni,
szőrnyen sajnálom, pedig nagyon drukkoltam és bíztam, hogy végre sikerül valakinek!!!!!

Smint,
fantasztikus!!!!!!!!! Az első látogatás óta nem is írtál, pedig szívesen olvastam volna én is hogy mi történik veletek. Egy kétéves kisfickó be tudja aranyozni a napokat, sok sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!!!

Leo,
nagyon nagyon drukkolok, hogy végre valaki elkezdje itt újra a babásodást!!!!!!!!!!! Sok erőt tudnánk belőle meríteni!!!!!!!!

Meli,
december 7 már mindjárt itt van :lol: :lol: Hajrá első lombik!!!!!

Alle,
röviden leírnád, hogyan sikerült 25 kg-t fogynod és mennyi idő alatt??? Hétfőn én is belevágok újra a diétába :shock: :oops:

Puszi,
pihengessél jó sokat, az biztos segít. Mi már a műtét másnapján szeretgettük egymást orvosi utasításra, mert a doki látott egy szép tüszőt. Hááááát, nem volt épp egy kellemes emlékezetes együttlét :shock: . De baba sem lett belőle. Viszont Bence a rákövetkező hónapban, az első inszemre összejött :P :lol: :lol:

Pbj, Kuglica,
a ti "küzdelmeteket" is végigkövettem, de már nem emlékszem, ti most mikor kezditek újra?? Fagyis lesz, igaz??

Pbj,
a fiúk hányadik lombikra sikerültek? Nagyon helyesek, gondolom nem unatkozol mellettük :wink:

Igyekszem majd ténylegesen felvenni a fonalat és előbb-utóbb írok mindenkinek :P

Kellemes hétvégét Nektek!!!
Vendég

Sminti: a privid még mindig nem ért ide! :(

Leo: köszi!

Irises: tényleg? Nohát,...
Mennek a drukkok előre is!

Viki: jó hírek!!!

Pbj: csak jövőre lesz bármi is!

Valamelyikőtök nem vett Apájának vmi olyan vitamint, ami iszony bevált? Nem a Maca Vibe, vmi más. :?: :?: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Nati: köszi! Gyere mostantól gyakran!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó éjt lányok!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Jajj, Drágáim, annyira reménykedtem, hogy jó hírekre jövök! :oops:

(((((((((((((((((Roni, Amina,)))))))))))))))))))))))))))
óriási ölelés Mindkettőtöknek és Apáknak is!!!!!!!
És így van, NEM FELADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszika,
megy a gyógyító energia!!!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(fordítást köszi!!! Ha nem bánod, feltenném a blogra a video alá!!! :P)

tillidian

Sminti,
szívből gratulálok!!! :D :D :D
Sok boldogságot Nektek, így együtt!!! :wink:

tillidian

Till - nyugodtan tedd föl, én is akartam kommentbe beleírni, csak nem emlékeztem, hogy regisztráltam és már nem volt időm kitalálni......

Csajok - rajtam nem múlik a pozitív teszt :D :D - jajj de jó is lenne....még 3 és fél nap keddig

Nati - üdv itt!

Mindenkinek jó éjt!
leo50

Kedves Lányok!

Nehezen fogok neki e hozzaszolas megirasahoz... A lenyeg, hogy mi befejeztuk a lombikozast. Most mar az orokbefogadasra koncentralunk /Egyelore az a terv, hogy ha lesz örökbe-baba, meg lehet hogy kihasznaljuk a 4-5ik lehetoseget is/. Nagyon sok jo embert ismertem meg itt, sokatokat szemelyesen is, es a nehez napokat nelkuletek meg nehezebb lett volna atveszelni. Rengeteget jelent nekem ez a topic. Termeszetesen tovabbra is a hatterbol drukkolok nagyon mindenkinek. Neha-neha be be nezek, nem szabadultok meg olyan konnyen tolem ;).

Ha esetleg valakinek van informacioja az orokbefogadasos dolgokrol, egy "regi motoros" vagy aki csak olvassa a topicot, pl a Bolcso Alapitvanyrol stb, nagyon orulnek, ha irna nekem. Zita asszonnyal mar felvettuk a kapcsolatot, "atmentunk az elso szuron" ;), es jelentkezhetunk nala. Most mar ezert igzulunk :oops: :D

Sminti: irtam privit! :)

Szivesen kuldok meghivot a blogomhoz, annak aki keri, ahol mar az uj "kalandjainkrol" irok :)
.

Mielobbi babasodast mindenkinek! hatalmas puszi!
amina

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina - megértem a döntésed, a lényeg, hogy bárhogy is, de kitartás és lesz babátok....aztán ki tudja, lehet, hogy spontán összejön az öribaba után!!!!! van az indexen öribaba topic, keresd meg
leo50

Sziasztok Csajok!

Roni!Sajnálom :cry:

Amina!Nagyon drukkoltam:(, de megértem a döntésed!És kívánom, hogy mihamarabb karjaidban tarthasd a kisbabátokat!!!!

Sminti!
Húúúú nagyon jó hírek :)

Tnati!
Mindent bele, majd a lombik sikerül :wink:

Puszi!
Vérzés enyhült?

Nani!
Jó cukroslöttyözést, csak jó legyen az eredmény!!!!

Na én meg tegnap voltam konzin, januárban megpróbáljuk a fagyikat, kapni fogok pár szem clostyt hozzá, és persze repesztőt.Még nemtom mikorra fog esni mert a ciklusom elég hosszúnak bizonyul, most is a 36. napon vagyok és sehol semmi.

KépKép

Kép
keny

Szia Amina,
Nagyon sajnálom a negatívtesztet! Jako mi je zao, moja draga prijateljica.. :cry:
De nagyon örülök, hogy megszületett nálatok a végleges döntés az örökbefogadásról.
Én az Ágacskához járok egy foglalkozásra (nem tanfolyam, hanem foglalkozás..), ott kb. két hete találkoztam Zita-asszonnyal, ő volt a vendég, mesélt.. érdekes volt, le a kalappal előtte.. (bár én már kiestem abból a kalapból is, mert 38 év felettiekkel nem nagyon foglalkozik, én pedig már 40 leszek - "correction": az örökbeadók nem preferálják a 40-től felfelé korú öf-szülőket.. sőt: sok esetben a vérszerinti nagymama 37-40 éves.. szóval komplikált..) és tegnap este is Ágacskánál voltam és el lett mondva, hogy igen nagyon javasolt ideiglenesen vagy véglegesen feladni a lombikot, mert örökbefogadásra is fel kell készülni. Nekem ez még nem sikerült - de ti ezt a hatalmas lépést megtettétek, és ez nagyon nagy dolog! Gratulálok!
Írom a többit majd priviben. Ölellek..
kuglica

Sziasztok!

Aminám: :( Az új úton is melletted leszek! Az öribabás anyagaidat, kapott priviket gyűjtsd össze kérlek, nekünk is kelleni fog. Köszi.
Sok erőt! Kitartást és türelmet! Ölellek!

Leo: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti: elküldöd újra????

Kép

Kép

*puszedli*

Apának nagyon beváló vitamin engem is NAGYON érdekelne!

Leo, nagy drukk nektek! Nem is értem, mi ez a pechszéria itt nálunk.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, csatlakozom teljes mértékben Puszedlihez. Én is kérem az infókat az öri-témáról.
(Azért még történnek csodák, tudod??!Kívánom neked teljes szívemből, hogy öribaba mellé bekopogjon a vérszerinti baba is!)

TÉNYLEG KORFÜGGŐ AZ ÖRÖKBEFOGADÁS IS???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.11.21 14:15-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: én úgy tudtam, hogy max. 45 év lehet a gyermek és a szülő között, azaz, ha 48 éves mondjuk, akkor a legkisebb gyermek, akit kaphatnak, 3 éves. De akkor lehet rosszul tudom. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

OFF.

Szia Baba - az állami Tegyesznél (mármint a jogszabályban) a gyermek és az öf-szülő között max. 45 évet preferálnak (bár ha jól tudom, ez most talán változni fog.. bár azt is figyelembe kell venni, hogy jó lenne max. 60 év körül lennie egy öf-szülőnek, amikor a gyerek 14-18-20 éves lesz..). A Tegyesznél az ún. titkos örökbefogadások zajlanak, amikor nincs sok infó a szülőkről és nincs kapcsolat.

Az alapítványoknál (Bölcső, Gólyahír, Fészek, stb.) az ún. nyílt örökbefogadások zajlanak, amikor is a vérszerinti szülő találkozik az öf-szülőkkel.. és a vérszerinti szülő (éppen azért, mert megfelelő helyre akarja adni gyermekét), preferenciákat állíthat fel.. és az egyik ilyen a kor. Tehát nem az alapítványtól függ minden, mert ha a vérszerinti anya (pl. egy "megesett tinédzser") azt mondja, hogy a babáját ne egy 40 éves nevelje fel.. akkor az alapítványnak kötelessége ezt figyelembe venni.

(Az hogy mikor van tikos és mikor van nyílt örökbefogadás, mindig a vérszerinti anya dönti el, ehhez joga van.)

Nehéz téma.. mert a Tegyeszhez már sokan akkor mennek, amikor x-edik lombik, inszem, spontán nem jön össze.. tehát 40-éves kor környékén vagy afelett (és csecsemőre 6-7 évet várni kell.. tehát 47 évesen kiestél a csecsemő-körből, mert átlépted a 45. évedet).. vagy az alapítványokhoz mész, és akkor az örökbeadó/vérszerinti anyának nem "tetszel".. Szóval számít a kor az örökbefogadásnál is.
kuglica

OFF.
Bocsi, ezt csak mind azért írtam, mert jártam a Tegyesznél, Ágacskánál és találkoztam a Bölcső Alapítvány igazgatónőjével.. de hogy ne tartsam fel ezt a topikot öf-témákkal, majd Amina blogjára írok. :roll:
kuglica

Amina és is nagyon örülök, hogy megszületett a döntés és gratulálok hozzá. Én nagyon szeretném látni a jövőben is hogy mi van Veled, ha lehet kérek szépen jelszót a blogodhoz.

Lányok én sem értem, hogy miért nem jönnek a zebrák már a topikunkba. Remélem Leo Te beindítod :lol: :lol: :lol: Nagyon szorítok Neked.

De aztán arra jutottam, hogy eddig azért nem jöttek a zebrák, hogy aztán egyszerre sok zebrának örüljünk.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kugli szerintem nem tartottad fel a topikot, engem is érdekel. Meglepődve olvastam amit írsz. Lassan mi is kicsúszunk és nem igazán értem, mert 40 körül nagyon sok jól szituált házaspár van, akik örömmel vállalnának gyermeket.

irises

Vagyis nem a pénzre akartam a hangsúlyt helyezni, hanem arra, hogy a 40-es házaspárok teljesen alkalmasak a gyereknevelésre. De értem az indokokat amiket írsz, csak ezzel is akadályozzák a gyerekek boldugulását. Mindegy abbahagyom, sok hülye szabály van ebben az országban (is).

irises

Irises - neked teljesen igazad van.. és ezt sem a Tegyesz, sem pedig az alapítványok nem vitatják.. viszont a helyzet, hogy az elmúlt pár évben ugrásszerűen megugrott az öf-száma.. (népbetegség a meddőség?).. másrészt az öf sokkal elfogadottabb lett, mint korábban: szóval többszörösére nőtt a sorban állók száma. De ha szűkíted a kört mint öf-szülő: azaz pl. kisbabát szeretnél, egészségeset, magyar származásút, meghatározod a nemét is, akkor ez a történet nagyon behatárolt lesz.. Ezért (lásd Sminti), többen a kicsivel idősebb korosztályt adjuk meg: pl. én és a férjem három éves korig adtuk meg az "igényünket".
kuglica

Kugli: sztem sem offoltad ezzel a topicot!
De mi lenne, ha nyitnánk egy öribabás topicot?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám - teljesen benne vagyok.. Mert egyébként valahol szeretném leírni, hogy a tapasztalataim szerint, földreszállt angyalok is vannak mind a Tegyesznél, mind pedig az alapítványoknál. Amikor összeszedtem minden bátorságomat és elmentem "az oroszlán barlangjához".. rádöbbentem, hogy ez a téma fantasztikus professzionalitással, kedvességgel és odafiyeléssel van kezelve a "hivatalok" részéről - legalábbis Bp-en. Ezeket szívesen megosztom veletek.
kuglica

Tnati - szia! :) Köszönöm szépen az érdeklődésedet. Velem annyi van, hogy januárban kell visszamennem a konzultációra és val.szeg februárban lesz a követekező lombikom. Nekem sajnos nem volt fagyibabó, mert egy petesejtem volt (a kis harcos gladiátor), úgyhogy szurival és mindennel előlröl kell kezdeni. Mint látod a sztorikból, az örökbefogadás is aktívan "foglalkoztat" - úgyhogy majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Leo - bocsi, összekavartam, hogy kinél hány pötty van - most esett le a tantusz, hogy hülyeségeket írok, te már mindjárt tesztelsz. SZóval: ügyes a húgod!! :)

Mindenkit ölelek! Most lassan mennem kell.. megyünk a szüleimhez, stb. Szép hétvégét! (Bár még este jövök.)
kuglica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?