sziasztok,
én még új lennék itt, pár hónapja kértem tanácsot tőletek a pesti Kaális orvosokat illetően. Bevallom, eddig csak olvastalak Benneteket, bíztam, hogy az utolsó inszemek egyike csak sikerül... de nem, így hétfőn megyünk délután Kovács doktornőhöz.
Anima, Roni,
szőrnyen sajnálom, pedig nagyon drukkoltam és bíztam, hogy végre sikerül valakinek!!!!!
Smint,
fantasztikus!!!!!!!!! Az első látogatás óta nem is írtál, pedig szívesen olvastam volna én is hogy mi történik veletek. Egy kétéves kisfickó be tudja aranyozni a napokat, sok sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!!!
Leo,
nagyon nagyon drukkolok, hogy végre valaki elkezdje itt újra a babásodást!!!!!!!!!!! Sok erőt tudnánk belőle meríteni!!!!!!!!
Meli,
december 7 már mindjárt itt van
Hajrá első lombik!!!!!
Alle,
röviden leírnád, hogyan sikerült 25 kg-t fogynod és mennyi idő alatt??? Hétfőn én is belevágok újra a diétába
Puszi,
pihengessél jó sokat, az biztos segít. Mi már a műtét másnapján szeretgettük egymást orvosi utasításra, mert a doki látott egy szép tüszőt. Hááááát, nem volt épp egy kellemes emlékezetes együttlét
. De baba sem lett belőle. Viszont Bence a rákövetkező hónapban, az első inszemre összejött
Pbj, Kuglica,
a ti "küzdelmeteket" is végigkövettem, de már nem emlékszem, ti most mikor kezditek újra?? Fagyis lesz, igaz??
Pbj,
a fiúk hányadik lombikra sikerültek? Nagyon helyesek, gondolom nem unatkozol mellettük
Igyekszem majd ténylegesen felvenni a fonalat és előbb-utóbb írok mindenkinek
Kellemes hétvégét Nektek!!!