Sziasztok!
Susytündér:sajnálom,hogy nem úgy alakult a babamozi ahogy elképzelted.Majd legközelebb.
A méhlepény el fog mozdulni.Nekem a 12 hetes uh-n azt írták,hogy a széle a belső méhszájat fedi,ma pedig a mellső falon,jó helyen tapad.Lényeg a babuci jól van.
Juci:Fehérváron 2-szer csinálnak terheléses vizsgálatot?
Nem is hallottam még ilyet.Nekem a 24.héten csinálták,a cukros vizes variációt.Citrommal tényleg kibírható.
Ann:logisztikai cégnél dolgozom Bp-en,ami 100%-ban francia tulajdonban van.Franciákkal,hogy bírom?Alapjába véve jól vannak ilyen
dolgaik.A nagyfőnök nagyon rendes,megértő.Van egy középvezető aki "játsza néha az eszét",de "tart"afőnöktől,így meghúzza magát.A te párod sok csigát eszik és füstölt sajtot?Ők ezt nagyon imádják.Én nagyon alapszinten tudok franciául,angolul szerencsére jól beszélnek.
A vizsgálatoktól meg ne félj!
Sellon:jóga,terhestorna tényleg nagyon jó, és szüléskor nagy hasznát lehet venni a megtanult légzéstechnikának.
Schat:örülök,hogy minden rendben van a babával.Szép méretei vannak.
Afp:tényleg fontos betartani a 16.betöltött hetet,amit sokszor írtam és sokan csak úgy tájékoztatják ,az anyukákat,hogy 16.héten kell levenni a vért.akiket én ismerek és rossz afp eredményük volt-egészségesek a babáik ennek ellenére-az időpont miatt lett fals pozitív eredményük.
Most nem izgatom magam afp miatt,mert a kombinált teszt eredménye Down-ra 1:6800 lett,ennek hiszek.
Mondhat az afp bármit ezek után.
Őssejt:nem fogom levetetni most sem,egy nincs keret rá,a másik meg,hogy elég pénzszagú.
Én ma a kórházban töltöttem megfigyelésen az éjszakát.Tegnap este kevés vérzésem volt,ami ma reggelre tejesen elmúlt.A gyerekemelgetés nem tett jót.
Szerencsére teljesen zárt a méhszáj,nincs méhlepényleválás,a baba jól van.Magnéziumot kell szednem.
Semmi kismamatorna 1 hónapig....
A férjem rákérdezett a baba nemére.A doki 60%-ban kislányt lát, de még nem teljesen biztos benne.
Sziasztok,szép estét.